In slechts zes maanden tijd heeft 17% van alle leraren in het door migratiecrises geteisterde Malmö ontslag genomen

screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

Binnen slechts enkele maanden tijd heeft één op de zes leraren in de op twee na grootste stad van Zweden, Malmö, ontslag genomen, terwijl het aantal leerlingen de komende tien jaar met 42% zal toenemen. De bevolking van Malmö groeide de afgelopen 20 jaar al met 50%, wat grotendeels terug te voeren is op de massa-immigratie, waarbij men verwacht dat het aantal leerlingen de komende 10 jaar van 31.000 naar 44.000 zal toenemen.

Ongeveer 43% van de 317.000 inwoners van Malmö heeft een buitenlandse achtergrond. Irakese migranten en hun nakomelingen zijn volgens de “Guardian” de grootste groep met ongeveer 40.000 personen.

Volgens “Svydsvenskan” hebben tussen januari en oktober van dit jaar 17% van alle basisschoolleraren ontslag genomen.

Daar komt nog bij dat bijna één op de drie leraren in Malmö op dit moment niet voldoende gekwalificeerd is of als vervanging is aangesteld.

Het probleem beperkt zich echter niet alleen tot onderwijsgebied. Het afgelopen jaar was met 11% vrijwillige ontslagen een recordjaar voor alle beroepen in de publieke sector van de stad. Vooral de politie in de stad raakt massaal agenten kwijt, zodat ze nauwelijks nog in staat is tot handelen. Op grond van de enorme golf van misdaden bendecriminaliteit zorgde de stad onlangs voor internationale krantenkoppen.

Op grond van de toenemende “verscheidenheid” biedt de universiteit van Malmö vanaf 2017 een cursus aan in het “leren van en lesgeven aan multiculturele scholen” om de leraren erbij te helpen overweg te kunnen met de enorme veranderingen. De curus biedt de leraren “strategieën en methodes voor het lesgeven/leren in multi-etnische en multi-linguale omgevingen” evenals lessen in “migratie en identiteiten van nationale minderheden” en “de wereld van de filosofen, religies, ideologieën en waardesystemen in Zweedse klaslokalen”.

Het afgelopen jaar werd een school voor voortgezet onderwijs in de stad gesloten, nadat de lerarenvakbond verklaarde dat de school voor leerlingen en leraren op grond van het buiten zijn oevers tredende geweld en criminaliteit niet veilig genoeg is. Een woordvoerder dan de stad zei tegenover de media:

“Geweld, bedreigingen en verbale uitvallen. Er was ook trammelant met leerlingen van andere scholen.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Liam Deacon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op In slechts zes maanden tijd heeft 17% van alle leraren in het door migratiecrises geteisterde Malmö ontslag genomen

 1. En zo zinkt Zweden in zijn eigen gecreéerd moeras weg.

  Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht hebben wij de meeste mohammedanen In Europa :

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cities_in_the_European_Union_by_Muslim_population

  Malmö steekt er daar boven uit…

  Like

 3. BertG. zegt:

  Tot dat er enkel nog mossel onderwijs bestaat in geen andere taal dan het Arabisch uit de koran.
  Doel bereikt.

  Like

 4. Bas zegt:

  Een regering die niet luisteren wil moet aar voelen. Gelijkertijd een mooie aangelegenheid om iets leukers te gaan doen.

  Like

 5. kruisridder zegt:

  Het onderwijs holt hard achteruit met al dat tuig. Het gaat ten koste van de kennis van je eigen kinderen. Die kunnen zich onvoldoende ontplooien met al dat gespuis in de klas die wel 7 x meer aandacht nodig hebben en bovendien de klas domineren en terroriseren.

  Like

 6. Gladio-B zegt:

  Vechten of vluchten is de enige optie, niets doen zal letterlijk niets brengen. Het komt niet vanzelf goed, rip Zweden, wellicht moet je vergaan en als voorbeeld gelden voor andere landen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s