Obama’s vazallen

screenshot_26

(Door: “M.A.L. Sion”)

Ze hebben nog iets meer dan 3 weken om Trump dwars te zitten. In die tijd kunnen ze nog heel wat schade aanrichten. Ter overdenking bij de eventuele vervanging van de Amerikaanse bestuurstop door Republikeinen:

1. ABC News uitvoerend producent Ian Cameron is getrouwd met Susan Rice, Obama’s Nationale veiligheidsadviseur.
2. CBS-president David Rhodes is de broer van Ben Rhodes, Obama’s Waarnemend nationaal veiligheidsadviseur voor strategische communicaties. 
3. ABC News-correspondent Claire Shipman is getrouwd met voormalig Obama´s voormalige perssecretaris van het witte Huis, Jay Carney. 
4. ABC News en Univision-verslaggever Matthew Jaffe is getrouwd met Katie Hogan, Obama’s  waarnemend perssecretaris. 
5. ABC-president Ben Sherwood is de broer van Obama’s speciale adviseur Elizabeth Sherwood. 
6. CNN-president Virginia Moseley is getrouwd met Hillary Clinton’s voormalig waarnemend secretaris Tom Nides. Etc… etc… Ziet u het verband?

7. Moslim-invloed in Amerika:

John Kerry’s schoonzoon is een Iraanse moslim en de “best man” (getuige) op de trouwpartij van zijn dochter was de zoon van de man waar Kerry de Iraanse atoomdeal mee uit onderhandelde.

John Brennan, huidig hoofd van de CIA, bekeerde zich tot de islam toen hij gestationeerd was in Saoedi-Arabië. John Brennan bracht de eed uit op een exemplaar van de Grondwet, niet op de Bijbel.

 1. Obama’s topadviseur, Valerie Jarrett, is een moslima, geboren in Iran, waar haar ouders nog steeds wonen.
 2. Hillary Clinton’s topadviseur, Huma Abedin, is een moslima, wier moeder en broer zijn betrokken bij de nu onwettig verklaarde Moslimbroederschap in Egypte.
 3. Assistent-secretaris voor beleidsontwikkeling voor Binnenlandse Veiligheid, Arif Aikhan, is een moslim.
 4. Adviseur Binnenlandse Veiligheid, Mohammed Elibiary, is een moslim.
 5. Obama’s adviseur en oprichter van de Raad voor Publieke Moslimzaken, Salam al-Marayati, is een moslim.
 6. Obama’s Sharia-Czar, imam Mohamed Magid van het Islamitische Genootschap voor Noord-Amerika, is een moslim.
 7. Adviserend Raadsheer voor Geloofsgerelateerde Buurt- en Partnerzaken, Eboo Patel, is een moslim.
 8. Congreslid Keith Ellison legde de eed af op een exemplaar van de Koran.

Zoek de namen op van Arif Alikhan, Mohammed Elibiary, Rashad Hussain, Salam al-Marayati, Imam Mohamed Magid, Eboo Patel. Al deze mensen en meer werken met de Obama-regering samen en hebben banden met de Moslimbroederschap en islamitische activisten.

De regering van de VS is geïnfiltreerd met mensen die uit zijn op de vernietiging van de VS. Hierop gelet, begrijpt men waarom Obama en zijn volgelingen systematisch bezig zijn om onze natie te vernietigen, ze steunen wereldwijd radicale moslimgroeperingen, ze openen onze zuidgrens, en sluiten de ogen voor de genocide die toegepast wordt op christenen in Afrika en het Midden-Oosten. Congreslid Michele Bachman kreeg bijna bij de Democraten  pek en veren over zich heen toen ze haar bezorgdheid uitte dat moslims onze regering overnemen.

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Donald Trump, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslimbroederschap, Obama, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

35 reacties op Obama’s vazallen

 1. Marlies zegt:

  Tis meer dan duidelijk en levensgevaarlijk. Hoe zou het eigenlijk staan met de hoeveelheid vazallen in de EU?

  Like

 2. Mary zegt:

  Trump heeft heel wat op te ruimen (wat hij zeker ook zal gaan doen) en zoals ik eerder zei het enige doel van Obama was Islamiseren en chaos trappen en dat heeft hij voor wat betreft de VS, Midden Oosten als Europa ruimschoots gehaald, de rest is nooit van belang geweest, Rusland onderuit halen is niet echt gelukt maar hij heeft er alle mogelijke moeite voor gedaan met de EU, echter Poetin is (gelukkig) een hele moeilijke en heeft als vriend China. Hij zal nog wel even door gaan met gif strooien net zoals het Obama vriendje de minstens zo duistere EU club/Merkel wil van geen wijken weten, Islamiseren, Islamiseren en nog eens Islamiseren en bij die EU club hoort onze Rutte als geen ander!!!! behalve dan even voor de verkiezingen dan bazuint hij Wilders zijn stellingen rond. Maar Trump is heel wel in staat om Amerika te zuiveren van bovenstaand gajes en om alles te vernietigen wat de gifmenger Obama en de zijne tot stand hebben gebracht.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het zal je verbazen hoe snel Trump schoonschip zal maken met alles wat moslim-Obama heeft vernietigd en met opzet heeft georganiseerd zodat Amerika geïslamiseerd kon worden en de blanken als 2e-rangs burgers werden weggezet. .
   Trump is een keihard en bijzonder sluw zakenman die het woord naïviteit niet kent en zich nooit laat ringeloren.
   Daar waar ’n ander zegt het gaat niet… gaat hij er als ’n stoomwals door heen.
   Hij houdt zich momenteel op de vlakte, maar als het straks 20 januari is garandeer ik je dat hij ’s avonds al dringende wijzigingen ter uitvoering aan het decreteren is.
   Bovendien heeft hij de broodnodige meerderheid in de Senaat en het congres, die hem steeds meer en meer zullen gaan steunen als gemerkt wordt hoe goed het KAN gaan in Amerika.
   De relatie met Israël en Rusland zijn 2 van zijn prioriteiten die hij snel zal verbeteren tot een normaal en goed werkend niveau.
   De relatie met Europa zal helemaal op de schop worden genomen.
   Ik verheug mij nu al op de totale verbittering die dat bij links teweeg zal brengen…

   Voor half 2017 zal dat alles geregeld zijn.

   Like

 3. louis-portugal zegt:

  Gelukkig heeft hij het zo slecht gedaan dat het normale volk pijn lijdt en dus op Trump stemde.
  Stel je voor die hitlary had ermee door kunnen gaan.
  Ongelofelijk hoe hij de wereld en het am.. volk verneukt heeft.

  Like

 4. carthago zegt:

  Met de verkiezingen in de VS is de wereld langs de afgrond geraasd en dankzij Trump gered van een totalitair global nazi rijk. De weg terug naar onze soevereiniteit, vrijheden en welvaart zal met behulp van Trump en de populisten in de eussr lang en zelfs gewelddadig worden maar de moeite waard om uiteindelijk de root of all evil, de pislam, te marginaliseren.Freedom is a deadly friend when islam sets the rules, the fate of all mankind than , i see, is in the hand of fools.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ik wist dat het erg was. Maar zo erg!?

  Nu begrijpen we meer dan ooit de uitspraak van Donald Trump ”drain the swamp”.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Buitengewoon verontrustend !
  Jammer dat we hier nu pas achter komen .

  En zoals @Marlies hier al opmerkt , hoe zou dat hier zitten ?

  Er worden zóveel foute beslissingen genomen , dat kan toch niet alleen domheid zijn ?
  In ieder geval blijkt , dat het moslimgezwel al veel verder geïnfiltreerd is dan we vermoedden .

  Geliked door 1 persoon

 7. GT zegt:

  De hoeveelheid vazallen zal in zo,n zelfde context zijn kan niet anders, we leven op het randje kan elk moment uitbarsten zo zie ik het.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Ik dacht steeds dat “vriendjespolitiek” echt een Belgische ziekte was……, ik heb me vergist, het is een wereldziekte.

  Geliked door 1 persoon

 9. Dit is te eng voor woorden. Ik ben nu ook benieuwd naar de vazallen in Europa, maar ben bang dat er al een groot deel hiermee vergiftigd is het kan haast niet anders. Wij worden ook al aangestuurd door Amerika, denk maar aan bangmakerij voor Rusland.

  Geliked door 1 persoon

 10. Elena zegt:

  Gatverdamme…nooit geweten.
  Nu begrijp ik de houding van die kokosnoot naar Israel.
  Nog even duimen en/of bidden dat Trump ongeschonden de 20ste januari de eed kan afleggen.

  Hier het fascisme tegen Trump.

  https://www.globalinfo.nl/Nieuws/geen-geruisloze-overgang

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   In het kopje van ‘globalinfo’ staat ook ANARCHISME.
   Duidelijk toch.
   Natuurlijk is vrije meningsuiting een grondrecht maar dit neigt toch echt naar aanzetten tot haat en geweld.
   Gelukkig is Trump bij machte zich afdoende te laten beschermen.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

  • Anneke zegt:

   Elena, ook ik zal blij zijn als het 20 januari is. Ik vertrouw Obama voor geen meter, mijn angst is dat hij nog iets gaat uithalen, zodat hij kan blijven zitten, samen met die Clinton kliek of iemand van zijn moslim vriendjes. Mocht het toch allemaal doorgaan en Trump wordt President dan gaat Obama zijn ware gezicht laten zien en sluit zich officieel aan bij een of andere moslim partij en zullen wij dan nog veel van hem horen in die hoedanigheid…..Deze man ( Obama) is levens gevaarlijk

   Like

   • Marlies zegt:

    U lijkt veel goeds te verwachten van Donald Trump. Misschien kunt u zich nog herinneren welke euforie er heerste toen Obama werd gekozen. Heeft u de tot nu toe gekozen directe medewerkers van de heer Trump al eens gecheckt? Met kreten als NWO en Bilderberg zijn zij in ieder geval zéér bekend. Zij zijn er lid van in veel gevallen. En die mannen zouden ONS welzijn voor ogen hebben? Think again, zou ik zeggen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Prima aktie!
   Laat ze de straat maar op gaan.
   Laat ze hun masker maar laten zakken. Ik weet zeker dat ze met bebloede koppen zullen terugdeinzen want Trump is geen gewone president.
   Hij zal met ijzeren hand regeren… en met alles wat links is korte metten maken.

   Like

 11. Obama’s invloed op Europa is toch in feite al een bewijs van vazallen hier.Die hele bangmakerij voor Rusland, denk maar eens aan ons refaredum. Dat mocht geen kadootje worden voor Rusland zei Rutte. En dan het beïnvloeden van Israël in de Gazastrook.

  Like

 12. Peterdm zegt:

  Het is de schuld van Obama en zijn democraten vrienden in deze wereld die ons overspoelen met de islam. Links socialistisch rioolwater over ons heen jaren lang. Maar nu komt de tijd aan om dit socialistisch rioolwater terug te laten vloeien in de buis waar het hoort.

  Like

 13. D. G. Neree zegt:

  Het is nog erger dan ik dacht. Puur nepotisme.

  Like

 14. Assyriër zegt:

  Ik heb van dag 1 Trump en Poetin door dik en dun gesteund.
  De teringlijers Clintons heb ik gehaat.Ik vermoedde dat de petro-dollar teveel invloed had.Dat was al sinds de oorlog in Yoegoslavie toen de propaganda machine op volle toeren aan het draaien was

  Geliked door 1 persoon

 15. Bob Fleumer zegt:

  Waarom durft niemand te zeggen dat obama een taqiya moslim is? Veel van wat er gebeurt is valt dan op zijn plaats!

  Like

 16. Geronimo zegt:

  De verkiezing van Trump is een regelrechte zegen voor de hele westerse wereld.

  Wat ben ik dan ook blij dat we eindelijk van die zwarte smeerlap Odrama (en dat clintonwijf) verlost zijn, en wat een geluk dat hij persoonlijk die functie nooit meer kan uitoefenen. Ik wens hem en zijn gehele familie alvast een barslecht en ellendig 2017 toe. Dat is dan wat men noemt ‘loon naar werken’. Ook de verdere jaren van deze vuile moslimbedrieger mogen op dezelfde manier verlopen. Pek en veren wezen zijn deel. Hij verdient niet beter. Idem dito voor zijn schaamteloos profiterende Michelle. Wat een smerig zootje ongeregeld toch, die hele ‘democratische’ partij.
  Bah !

  Like

 17. rony stokart zegt:

  Ben benieuwd naar de “verbindingen” van Junckers & Co.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Heel simpel. Junker voerde datgene uit wat Obama hem zei te moeten doen.
   Obama was de trekpop van de grootkapitalisten waar Trump nooit bij heeft willen horen.
   Trump is een man die alléén keizer wil zijn, en niet verdoken in een slangenkuil bepaalde doelen probeert te bereiken.
   Vandaar dat hij president van de VS wilde worden om klein hout te kunnen maken van zijn vijanden.
   De Bilderberggroep, Soros en zijn trawanten, Rockefeller etc… Hij lust ze rauw.
   Nu kan hij ze eindelijk aan banden leggen.
   Laten we hopen dat hij lang genoeg zal blijven leven om alles waar te maken.

   Like

 18. Stef zegt:

  De vraag is hoe we dit ook onder de neus van links Europa kunnen brengen?

  Like

 19. Anneke zegt:

  https://opiniez.com/2016/12/25/de-val-van-vredesengel-obama/

  Goed artikel, althans dat vind ik, dit geeft ook aan dat wij nog niet van Obama af zijn…..zie mijn eerdere reactie……

  Like

 20. Charles Martel zegt:

  Eens een islamiet altijd een islamiet. Obama bin Laden eeste islam-president van de VS. Wij zijn door het oog van een naald gekropen.

  Like

 21. Anna zegt:

  En Obama zijn broer MALIK is een moslim en lid van de moslim broederschap.

  Obama zelf is ook een moslim die met deze bovenstaande relaties Amerika op de rand van de afgrond heeft gebracht…..

  En we zijn nog niet van hem af…..
  Ook na de machtswisseling zal hij onrust blijven stoken…. een islamiet kan niet anders… en een moslim is verplicht de wereld te onderwerpen aan de islam. Hij heeft zijn positie hier aardig voor ( mis) gebruikt. Hij zal gefinancierd door O.a. Soros veel onrust in de staten veroorzaken en het land destabiliseren…. dat heeft hij ook met Israël gedaan door te onthouden van stemming….
  De wereld zal er niet beter door worden Obama is en blijft levensgevaarlijk voor de Amerikaanse stabiliteit…. ( rassenrellen)????? Ze zijn zo ontstaan…..

  Dat dit bovenstaande ” ongure lijstje” pas nu geplubliceerd werd is jammer….. dit was al vele jaren bekend…
  Hij zal er zelf wel voor hebben gezorgd dat het niet naar buiten kwam….

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Obama?
   Na ’n tijdje zal niemand meer weten wie hij was.
   Trump zal hem op 21 januari namelijk duidelijk maken dat er ’n onderzoek tegen hem gestart wordt en hij continu in het oog gehouden zal worden om, zodra er voldoende bewijzen tegen hem paraat zijn, vervolgd te worden.
   Trump zal (en moet dat ook) duidelijke bewijzen kunnen overleggen voor het bewuste
   wanbeleid dat er de afgelopen 8 jaar door moslim Obama in Amerika werd gevoerd, om zijn eigen activiteiten door het congres en Senaat in politieke zin breder te laten ondersteunen.

   Eindelijk gerechtigheid!

   Like

 22. Anneke zegt:

  Graag wil ik toch nog even reageren op de reactie van Marlies van 26 december 13.33 uur. ik ben namelijk nooit een fan van Obama geweest, en heb vaak gedacht dat arme Amerikaanse volk. Obama heeft nooit recht in wat voor camera gekeken, hij gedroeg zich als een robot, van links naar rechts kijkend. Vanaf het begin van zijn aantreden als president heb ik deze man niet vertrouwd en nu met de ontwikkelingen naar Israël laat hij een stukje van zijn ware gezicht zien
  En Marlies heb je wel eens gelezen wie Obama allemaal in zijn regering had zitten, dat was ook niet veel goeds…….En Trump… moeten wij maar afwachten, maar iemand al veroordelen voordat hij begonnen is is niet mijn stijl, maar ik denk dat hij het heel moeilijk krijgt want hij moet eerst de puinhopen van Obama opruimen……maar ik heb wel vertrouwen in deze man, ik kijk er doorheen wat onze politiek en media ons wil wijsmaken. Kwestie van zoeken op internet…..

  Dit stukje heb ik gelezen en het begint er nu toch echt op te lijken dat mijn gevoel gelijk krijgt, want wat hieronder staat beschreven klopt en volgens Netanyahu is hij bang dat nog meer gaat uithalen:

  Deze neppresident koestert niet alleen wraakgevoelens tegenover een president als Netanyahu, maar in bredere zin koestert hij als geboren en getogen moslim haatgevoelens jegens alles wat niet-moslim is inclusief de eigen Amerikaanse niet-moslim bevolking. Getuige zijn laatste officiële speech als president, waarin hij niet in het algemeen het Amerikaanse volk dankte voor het vertrouwen in hem, maar slechts de moslim gemeenschap een hart onder de riem stak en het voor deze minderheid groep opnam. En nog eens duidelijk onderstreepte dat Amerika niet in oorlog is met de islam. Waarmee hij uiteraard ook zijn vriendjes van de moslim brotherhood een plezier deed. Deze nitwit heeft niets maar dan ook niets voor het gewone autochtone volk bereikt en ook geen moeite gedaan omdat hij dat volk veracht. Voor de moslims in de US heeft hij daarentegen veel bereikt. Hij is de grootste wolf in schaapskleren die ooit in het witte huis heeft gewoond.

  Like

 23. Asgard zegt:

  En toch tast ik in het duister bij de bedoelingen van Trump,…hij heeft weliswaar 7 moslim landen de toegang ontzegt voor incomung in de USA,…maar deze 7 landen zijn peanuts vergeleken met een land als Saudie- Arabie die de ware Islam de wereld inslingerd,..Saudie-Arabie had ie de toegang moeten zeggen voor incoming in de USA dan was ie bij mij echt geloofwaardig overgekomen, maar nu ie dit niet heeft gedaan valt ie bij mij wel door het ijs, de oliedollar is voor Trump ook belangrijk, zo kunnen de persen aan blijven staan om dollars bij te drukken, gewoon 2 handen op 1 buik,..de USA en Saudie-Arabie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s