ONS IS DE WRAKE…

screenshot_25

Landverraders (1945)

(Door: “Driek”)

Misschien, heel misschien, wanneer het Nederlandse volk eindelijk uit zijn lethargie ontwaakt en onze kwaadaardige bewindslieden beroofd zijn van hun macht, hangen we dien landverraders een bord om den nek, want zo kan het toch echt niet langer. U mag gerust weten lezer, dat ik soms moeite heb mijn opstandige gedachten te beteugelen. Ik vind het ongelooflijk stompzinnig dat wij die afgezanten van Beëlzebub met hun quatsch-profeet hier verwelkomen en voorzien van geld en goederen. Edoch, spitse lezer van E.J. Bron, gelukkig heeft Geert Wilders de ogen van een groot deel van het Nederlandse volk geopend. De dreunende alles verpletterende stap van den revolutionaire opstand brengt straks het onvermijdelijke einde. Maar, helaas, er zijn nog altijd onnozele lieden die heel diep buigen voor een zooi mohammedaanse ellendelingen die ons eens zo fijne leven verpesten.

Doch daar komt spoedig een eind aan, reken maar. Nog slechts drie maanden te gaan en dan is het ‘ONS  IS DE WRAKE’. En als die Nederlanders in maart 2017 allemaal ter stembus gaan en stemmen op de PVV van Geert Wilders komt er een eind aan de macht van al dien onoprechte lieden in Den Haag en Brussel.

Was het eerst die kwezelachtige Jan Peter Balkenende die zijn gereformeerde reet afveegde met het referendum en ons alsnog de Euro in loodste, toen werd het die aarts-sjoemelaar Mark Rutte die wederom een referendum aan zijn laars lapte. Farizeeërs zijn het. Die zitten vandaag met een hypocriet ponem in hun woonvertrek met kerstversiering aan het kerstdiner. Ik word er bijkans misselijk van. Vanavond zitten er arme bejaarden en chronisch zieken aan een vieze diepvriesmaaltijd. Want daar is geen geld voor. Schande.

En dan die schaamteloze Bert Koenders, Jet Bussemaker en Lilianne Ploumen, die ons zuurverdiende belastinggeld weggeven aan volkeren die te lui zijn om hun land op te bouwen, die liever als ‘vluchteling’ in Nederland hun hand ophouden. Over kampioen zwetser Jesse Klaver wil ik het hier niet eens hebben. Lezer: ik heb er schoon genoeg van. Ik wil dat hier toch even nadrukkelijk gezegd hebben.

En dan willen die Haagse en Brusselse narren ons den mond snoeren?  Wij mogen niet langer kritiek hebben op de misdadige praktijken van dien walgelijke islamieten? Wel ja, toe maar, je moet toch maar durven. Bemande wachthuisjes van de politie die synagogen bewaken voor een aanslag van die vredige volgelingen van Mohammed. Kerken die vernield worden door islamitisch gespuis. Ik vind het een grote schande. Ik kan geen djellaba  en hoofddoek meer zien.

Ach, lezer, ik heb er geen woorden voor. Mijn gemoed schiet vol door al het onrecht dat ons wordt aangedaan door die landverraders.

Desalniettemin wens ik U allen nog een gezegende kerst.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, landverraad, Nederland, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

60 reacties op ONS IS DE WRAKE…

 1. BertG. zegt:

  Hier hebben we er weer 1. Ze gaan op ons jagen.
  We zeiden het al, na Geert is iedereen aan de beurt met een mening.

  Logisch, er is verder nauwelijks echte criminaliteit in Nederland
  http://nieuws.tpo.nl/2016/12/25/om-gaat-online-discriminatie-en-beledigen-aanloop-naar-verkiezingen-snoeihard-bestrijden/

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Wie een keer goed wil lachen, moet het verhaal “Mij Is De Wrake, bv” van Roald Dahl eens lezen.
  Een aanrader.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Hoewel ik het helemaal met jou eens ben denk en vrees ik dat het zo zal moeten zijn Driek.
  Er zijn nog niet genoeg fitte mensen die op gaan treden.

  Like

 4. Ivanhoe zegt:

  Geweldig gezegd!
  Ik wil hierbij een email lijst opzetten.
  Zodat we in actie kunnen komen en kunnen kijken hoeveel mensen wij gezamelijk in ons bereik hebben.
  Maak een veilig nieuw anoniem emailadres aan, en tel op wie u kent en tot actie bereid zou zijn.
  Actie is: alles wat we kunnen binnen de wet.
  Mail dan aub uw Alias en een getal van mensen die u meent te kunnen bereiken naar seriousandsafe@yahoo.com
  Dank u wel.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Als je er nou een poppenkast actie bij bedacht had (iets met een petitie of zo), dan had je ze allemaal gehad, van bijna iedereen.
   Plus de rest van alle persoonlijke gegevens die je had willen hebben.
   En je had een totaal wild vreemde moeten wezen, dat scheelt ook enorm.
   Die vertrouwen ze eerder, geen idee waarom, maar het is wel zo.
   Maar ik dacht niet dat jij hier heel veel reageert, dus je maakt een goede kans.
   Maar je weet het werkelijk nooit hier.
   Mijn wantrouwen ze in ieder geval als de pest hier, 3 heb ik er in zo’n 5 jaar tijd.

   Like

 5. BertG. zegt:

  De Vrijheid van Meningsuiting zit tegenwoordig klem tussen de strafbaarheid van discrimineren en de toon van het debat plus nog wat andere spitsvondigheden zoals smaad, belediging of bedreiging en oproepen tot haat, om er maar een paar te noemen.
  http://breinbrouwsels.nl/vrijheid-van-meningsuiter-moet-voortaan-het-woordenboek-van-de-nederlandse-staat-gebruiken/

  Geliked door 2 people

 6. Beschaafde mensen die je een grote racist noemen… wat een negativiteit. Maar er gloeit hoop aan de horizon… wat precies dat kan ik u nog niet verklappen!!!

  Like

 7. En wij maar grinniken om die taalnazi’s die het hele internet afgrazen om te kunnen schuimbekken als er iemand een komma, punt of kudt met deetee heeft geschreven, een pleonasme heeft gepleegt of een tautologie tot leven riep.

  Ik hoorde op het nieuws dat de overheid over een week als een speer gaat controleren op opruiende, dreigende en onthutsende taal op het wereldwijde web. De taalnazi’s en andere verradersoorten krijgen binnenkort allemaal een verzoek van de overheid, die op zoek is naar 22.000 gedachtenuitingencontroleurs, om als BOA tegen 173.000 per jaar te doen wat ze nu ook doen maar dan met mooie geavanceerde zoekprogramma’s waar hele zoekzinstukken in staan zoals: ze moesten die lui, grens over flikkeren, die Rutte dat is, gewoon de Big One, kutcontinent, marrekanen. Dat laatste stond ik ook van te kijken maar je mag volgens het Groot Woordenboek van de Staat der Nederlanden en ingevolge een uitspraak van een echte rechter in het Wilders 2 proces de naam van een ras niet verminken. Dat staat gelijk aan het toebrengen van ondraaglijk leed aan een volk, genocide en gaskamerij. De Taal-Boa’s beuren de buit per jaar exclusief kopgeld voor iedere gekliste overtreder.

  Nee, als de moslims of het zwartepietenvolk aan het schreeuwen slaat mag dat want proportionele zelfverdediging.

  Geliked door 4 people

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Driek:
  “Over kampioen zwetser Jesse Klaver wil ik het hier niet eens hebben.”

  Laat ik het dan even doen, Driek.

  Klaver is een (crypto)moslim. Zijn Marokkaanse (one-night-stand)vader is moslim. Daaruit volgt automatisch en onherroepelijk dat Klaver ook moslim is. Hij praat daar natuurlijk niet over, hij is toch niet gek? Hij praat liever in cliché’s. En hij doet het leuk, met opgestroopte mouwen en zonder stropdas, maar inhoudelijk heeft hij niets origineels bedacht. Zoals je zegt, Driek: een kampioen zwetser.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

  • Frans Brassens zegt:

   Het ontbreekt dat VMBO-lulletje Klaver aan álles, behalve aan het vermogen om ingefluisterde teksten uit zijn hoofd te leren en die op instructie netjes op te zeggen als dat zo uitkomt. Een dom kereltje, maar dommer nog zijn degenen die hem willen volgen.

   Geliked door 5 people

 9. Beste Driek, u heeft onze gevoelens weer geweldig verwoord. Ik tel de dagen ook, al moet ik naar die stembus kruipen. Mijn kinderen en kleinkinderen stemmen ook op de PVV van Geert.

  Geliked door 4 people

 10. kruisridder zegt:

  De Staat vervolgt onder dreiging van een olieboycot van de Arabische landen Geert Wilders voor de tweede keer. Maar onze olie kunnen we toch ook uit bijvoorbeeld Rusland, Venezuela halen. Oeeps. Oh nee, mag niet van Uncle Sam want daar liggen zij mee overhoop…..

  Geliked door 2 people

 11. Peterdm zegt:

  Zo gaat het in de USA, het land die ons moest bevrijden van de socialisten van Hitler. En nu 2016 zijn zelfs de rechters richting Hitler gekropen.
  Kijk hoe diep wij zijn gezakt. De USA lacht ons uit over minder, minder, minder. Deze video kerel gebruikt zijn Freedom of speech

  Geliked door 2 people

  • Ik krijg echt hoofdpijn van al die blèrende kinderen, nergens de ballen verstand van, no input but lots of output, kwaken om te mekkeren en dan gezellig met z’n allen warme chocomelk driken en zie je bij het volgende leuke uitje. Democratie moet echt worden overgelaten aan mensen van goede zeden, zoals ik, die overal verstand van hebben. Tirannen en dictators dus.

   Geliked door 1 persoon

 12. Johanna zegt:

  @Driek, dank voor uw artikel en ja, ik begrijp u. Het landverraad is niet alleen van deze tijd, Het was er altijd en had altijd voorrang…en we zien het nu voor onze ogen gebeuren, Ofschoon ik niet meer in NL woon, weet ik heel goed wat u bedoelt. Ook mijn gemoed werd keer op keer aangetast, U schrijft over de afgezanten van Beelzebub met hun quatsch profeet die in NL.verwelkomd worden en voorzien van geld en goederen..ja Driek, die worden uitgenodigd en ondersteund door dezelfde Beelzebub-club, Soort zoekt soort zeg maar. Het kan niet anders. Of je bent van die club, of je verzet je ertegen. Er is geen gulden middenweg.

  Geliked door 3 people

 13. delamontagne zegt:

  De foto bij artikel laat de gewone “Jan L.l” en “Truus Onbenul” zien.
  Zoals altijd en overal al geweest is, zal dat bij een ” afrekening” van landverraders een volgende keer weer het geval zijn.
  De kleine, onbekende, onbenullige, meelopers werden ( en worden )_ altijd het zwaarst gestraft.
  Behalve de heel groten onder de collaborateurs, die

  werden gestraft.
  Het “middenkader” was eerder vrij dan de meelopers, die aan eind van de oorlog nog gauw lid werden van de één-of-andere Nazi-gelieërde club.
  Die werden het hardst gestraft.
  Wil geen afbreuk doen aan dit goede artikel, maar ik moest bij het zien van de foto gelijk daaraan denken en wat wij ook van familie in NL naderhand hoorden.
  Maar of degenen die schuldig zijn aan het binnenlaten van die barbaren, c.q. muslims, over de afgelopen 10-tallen jaren, zullen worden bestraft ?
  Ik moet dat helaas betwijfelen

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Ik tel ook.
  Het zijn niet de dagen van mijn levenseinde.
  Het zijn de uren die dit leugenkabinet nog zeteld.
  Het zijn hun uren die geteld zijn en wat ben ik blij met dit aftellen.
  En Driek, hou de moed er in want hoop doet leven zeggen ze, en ik heb alle hoop dat er totale verandering komt, misschien met een wanhopige opstand van de elite en een soort veldslag op het binnenhof, het kan mij niet schelen dat het dan maar zo moet zijn.
  Maar eindelijk geloof ik in een eindoverwinning tot zover, maar dan pas gaat de echte strijd beginnen.
  Het schoon schip maken.

  Geliked door 2 people

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 16. Asgard zegt:

  Driek,….kun je mij uitleggen waarom die mensen op de bij geplaatste foto Landverraders waren-zijn geweest,..is dat omdat zij voorstander waren van het 3e rijk? Kun je GW vergelijken met Hitler en dan bedoel ik dat niet in het negatieve maar in het positieve een leider die opkomt voor het eigen volk en eigen cultuur,…hoe moet ik de bij geplaatste foto zien,..

  Like

  • Driek zegt:

   Asgard zegt: Driek,….kun je mij uitleggen waarom die mensen op de bij geplaatste foto Landverraders waren-zijn geweest,..is dat omdat zij voorstander waren van het 3e rijk?

   Beste Asgard, U geeft zelf het antwoord.

   Like

   • Asgard zegt:

    Beste Driek,..dan ben ik dus ook een landverrader,…want het beeld van het 3e rijk wat het mij geeft is behoud van eigen identiteit en Europese cultuur,…ik verafschuw de gaskamers en wat zich daar heeft afgespeeld, hoe afschwuwelijk dat moet zijn geweest,..maar wat ik dan niet begrijpt is dat vele Joden die de kampen hebben overleefd terug zijn gegaan naar het land die ze gedeporteerd hebben?? de tijdsgeest van toen ver voor de 2e WW, hoe de centrale banken Duitsland hebben uitgeperst met een torenhoge boete waren in de handen van de Rothschilds, het feit dat Hitler aan de macht kwam en de Rothschilds het land uit flikkerde waardoor het duitse volk niet meer werden gegijzeld door honger of hoge rente´s zorgde voor een enorme opleving van het Duitse volk,….de banken lieten de Duitsers toen creperen en de banken waren in de handen van de Joden,..kan daar zijn haat zijn gegroeid wat Hitler had tegenover de Joden, en de Balfour declaration daarin mee genomen,…dezelfde banken doen nu weer precies hetzelfde alleen is het globaal,…wat is daar uw antwoord op?
    Nogmaals ik ben echt voor de staat Israel dus ik heb totaal geen hekel aan de bewoners,..maar hoe ziet u GW vandaag de dag,…hij is toch identiek aan Hitler qua gedachtsvoering over de identiteit en cultuur van Europa van het Europese volk.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Asgard

    Ik zit hier absoluut niet te wachten op neonazistisch gedachtegoed en propaganda voor het nationaalsocialisme!!!

    Webmaster

    Geliked door 2 people

 17. Frans Brassens zegt:

  Driek, die tekst van jou heb ik in gedachten meegeschreven. Ware woorden, waar oordeel.

  Like

 18. Asgard zegt:

  Driek,… ik probeer mij te plaatsen in de tijdsgeest van de tijd van de 2e wereldoorlog,..zouden de mensen op de foto nu de mensen kunnen zijn geweest die op de PVV zouden stemmen?!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, kijk uit,of U krijgt de hele goegemeente over U heen! Maar niettemin is de vraag het overdenken waard.
   Nog afgezien, van het detail, dat te kijk stellen met bordjes om hun nek natuurlijk out of the question zou moeten zijn in deze tijd: Kan niet meer, mag niet meer, gebeurt niet meer, hoe “gepast” sommige “brave” (ahem) Nederlanders hier het ook nog steeds blijken te vinden. En als het ooit nog wèl zou gebeuren, heb ik al een gezegd,sprong ik er hoogstpersoonlijk tussen! Verdómd, als ik dat niet zou doen!
   Arresteren en berechten, já; tentoonstellen, néé!

   Geliked door 1 persoon

  • kakipanah46 zegt:

   Hopelijk,want ze hebben gewoon de strot vol van die zelfzuchtige volksverlakkers,of landverraders zo je het noemen wilt,die het momenteel voor het zeggen hebben.

   Like

  • Ja, als de verkeerden (weer?) winnen wel, dan worden de huidige PVV-ers gewoon geneurenbergd.

   Like

  • Asgard zegt:

   Beste webmaster,…ik wil niemand beledigen en naar mijn inziens doe ik dat ook in z.n geheel niet,..ik probeer alleen de foto die Driek geplaatst heeft te zien in deze tijd door even terug te gaan in de tijdsgeest van waarin het in die tijd afspeelde,…mijn vraag was dan ook beeld de foto die geplaatst is aanhangers van de PVV uit, of hoe moet ik dat zien,…GL-VVD-SP-PVDA,..snap u wat ik bedoel,….als er een strijd heeft gewoed ben je dan automatisch een landverrader.

   Like

   • Asgard zegt:

    Webmaster,..leg mij even uit waarin ik neonazistisch ben, ik wil daar niet mee geassocieerd worden ook niet in uw bewoording, probeer gewoon even goed te lezen wat ik aan Driek vraag i.p.v mij te betichten van uw gedachten,….Nationalistisch ja dat ben ik misschien wel maar niet in die geest van het 3e rijk,…ik geef namelijk geen ruk om politiek Nederland wel om de goeie mensen/burgers van Nederland die hun nek uitsteken en hun meningen durven te verkondigen ook hier op EJ.Bron, okay!!!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    U blaast een beetje hoog van de toren @Asgard. vooral dat “okay!!!” schiet mij in het verkeerde keelgat.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Misschien is de foto bij het artikel betwistbaar.
    Het waren de gewone “onbenullen” die het hardst werden bestraft.
    Maar meneer Driek had toch kwalijk een foto kunnen laten zien van Rost van Tonningen, die over de railing werd gegooid van de
    Scheveningse
    Gevangenis.
    Of van ene Mussert, voor het vuurpeleton, of anderen bungelend aan het koord.
    Het gaat om de inhoud van artikel……
    (( Ik kan PVV-aanhangers moelijk met “landverraders”vergelijken.
    Het zijn JUIST mensen die hun land willen helpen/behouden. ))

    Like

  • Driek zegt:

   Beste Asgard, U weet zo weinig van de geschiedenis der Tweede Wereldoorlog, dat ik geen zin heb U het allemaal uit te leggen, hier is geen beginnen aan. Echter een ding: de banken in Duitsland waren niet in handen van Joden.

   Verder schrijft U: Nogmaals ik ben echt voor de staat Israel dus ik heb totaal geen hekel aan de bewoners,..maar hoe ziet u GW vandaag de dag,…hij is toch identiek aan Hitler qua gedachtsvoering over de identiteit en cultuur van Europa van het Europese volk.

   Het spijt mij het U te moeten zeggen, maar wat bent u een dom figuur. Ga eens wat meer lezen.

   Groeten van Driek.

   Like

   • Asgard zegt:

    Dank je wel Driek voor je antwoord, verder ben ik zeker geen dom figuur, ik wilde alleen uitleg over een domme foto uit het tijdperk 40-45 in dit tijdsbestek,…toch vriendelijk dat u toch gereageerd hebt!.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Een beetje de weg kwijt, Asgard ?????? Je ben duidelijk met je op de verkeerde site !!

   Like

   • Asgard zegt:

    Koddebeier,…hoezo de weg kwijt,…ik ben dezelfde mening toegedaan over onderwerpen die er jou ook toe doen,… ik wilde enkel en alleen uitleg van de foto die Driek mee geplaatst heeft op zijn artikel. En ik zit volgens jou op de verkeerde site, leg dat een uit.

    Webmaster,..mijn reactie was niet verkeerd of provocerend bedoelt, met uw reactie plaatste u mij in een hokje waar ik niet geassocieerd mee wil worden omdat dat ook niet mijn denken en gedachten goed is, vriendelijk dank!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Als ik u was zou ik dan mijn comments eens wat beter nuanceren. Dit leidt zo tot onnodige misverstanden!

    Webmaster

    Like

 19. Flem zegt:

  Oh, wat een pracht stuk dit weer!

  Geliked door 1 persoon

 20. koddebeier zegt:

  We hopen op een verpletterde overwinning van de PVV.
  En moge de landverraderlijke partijen totaal ten onder gaan !!!!

  Like

 21. teun klein zegt:

  beste mensen driek probeert u te vertellen als u op een partij stemt die de islam toelaat dat u dan een landverrader bent !!100% mee eens!! het trieste is dat de meeste mensen dat nog niet zien !en maar klagen dat het de verkeerde kant op gaat met nederland, maar door hun stemgedrag zelf de oorzaak zijn dat wij nederland kwijt raken!!! de islam brengt alleen maar ellende voort!!!voor u commentaar hebt op mensen zoals driek raad ik de mensen aan de haatcitaten in de koran te lezen!! wees niet langer een landverrader met een bord om u nek,want dat probeert driek u duidelijk te maken word eindelijk wakker en stem op geert wilders!!!!!!!! nu het nog kan!!denk aan u kinderen als u in het stemhokje staat!! wat laat u hen na? stem niet langer op landverraders zoals pechthold klaver asscher roemer rutte enz, !! de oorlog die nu woed in het midden oosten halen mensen door op de verkeerde partij te stemmen hier ook naar toe!!!bomaanslagen enz zullen dankzij pechtholdstemmers alleen maar toe nemen!!word wakker aub.!!! nu het nog kan!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Driek zegt:

   teun klein zegt: wees niet langer een landverrader met een bord om u nek,want dat probeert driek u duidelijk te maken word eindelijk wakker en stem op geert wilders!!!!!!!! nu het nog kan!!denk aan u kinderen als u in het stemhokje staat!!

   Beste teun, U snapt helemaal wat ik met die bordjes bedoel.

   Like

  • Asgard zegt:

   Teun Klein,…Chapeau, dat komt bij mij even duidelijker binnen, om alle onduidelijkheid even weg te nemen. Dank u!

   Like

 22. Erik zegt:

  Potdikke Driek ik ben het ook zat! Kan niet wachten tot het over is wij ons samen GW bevrijden van het juk. Dan Driek spreken we met z’n alle hier nu af dat we elkaar op het bevrijdingsfeest op de Dam ontmoeten met een witte anjer en het revers gestoken. Alwaar we het bier rijkelijk laten vloeien en de veraders gepast de aftocht gunnen alwel met water en brood. Nu staan zei even aan de kant en na een week feest gaan met een hart vol van goede moed er weer iets mooi van maken en ruimen we de rommel op. En zingend van vreugde een nieuwe tijd inluiden.

  Like

  • Driek zegt:

   Erik zegt: Dan Driek spreken we met z’n alle hier nu af dat we elkaar op het bevrijdingsfeest op de Dam ontmoeten met een witte anjer en het revers gestoken.

   Welnu, beste Erik, dat vind ik een leuk idee, dat doen we. Echter die witte anjer doet mij teveel aan prins Bernard denken, dus laten we er maar een rode roos voor nemen, of iets anders. Misschien maak ik de bevrijding van het islamitische juk nog mee. Het idee alleen al dat wij voorgoed gevrijwaard zijn van die ellende die ons land teistert.

   Like

 23. Guardiacivil zegt:

  Vandaag heb ik op mijn beide sites dit bericht geplaatst, en nu zal de geheime staatspolitie natuurlijk willen weten waar ik woon, ik heb niets te verliezen dan alleen de realiteit verwoorden.

  Rutte de grote Farizeeër uit het Nederlands Kerstverhaal, zegt over de Berlijnse terrorist die vrij door Europa kon reizen…..
  “dit moet tot de bodem worden uitgezocht, en als dat nodig is komen er extra veiligheidsmaatregelen in Europa, hij snapt het ongemak dat iemand zo kan reizen, hij noemde twitterbericht van GW smakeloos en onfatsoenlijk want er is ook nog zoiets als beschaving”
  Nou Rutte u slaat zeker niet met de hamer op de spijker maar op uw eigen kop zeker?
  Nederlandse nabestaande wachten nog steeds op die andere tot op de bodem uitgezochte zaak MH17 en met hen 10 miljoen Nederlandse Burgers, maar u heeft het druk met Brussel zeker?
  U snapt niet dat een terrorist zomaar kan reizen? U heeft toch allerlei goedkeuringen verleend als vertegenwoordiger van Nederland om de grenzen open te houden ondanks alle ellende die over de Nederlandse Burgers komen? U staat toch falikant achter het beleid van Merkel?
  U vindt berichtgeving van GW smakeloos en onfatsoenlijk en er is zoiets als beschaving? Aan alle Europese leiders die het beleid van Merkel ondersteunde kleeft bloed aan de handen en dit al vanaf de eerste aanslag, Madrid, Parijs, de doorgesnede keel van de Franse pastoor, Brussel, en nog eens Brussel, Berlijn, de trein in Duitsland.
  U en al die leiders die ermee instemde om de Europese grenzen open te gooien om al die imigranten gemengd met terroristen in Europa toe te laten zijn mede schuldig aan het grote Europese drama wat zich momenteel voltrekt en de Europese Burgers zijn er nog lang niet klaar mee zolang er ene Juncker verkondigt dat er nog meer moeten komen.
  Hoeveel aanslagen, aanrandingen, verkrachtingen, moorden kunnen we nog verwachten?
  Hoeveel slachtoffers zijn er de komende tijd nog te verwachten?
  Hoeveel leed moeten de Europese Burgers nog ondergaan tot dit stopt?
  Islamisering heeft Europa al in zijn macht maar daarvan kijkt u en al die andere leiders van weg wegens een dubbele agenda.
  En u durft het woord beschaving in de mond te nemen?
  Naar de Nederlandse Burgers toe toont u geen beschaving omdat u niet meer weet wat dit werkelijk betekend.

  Geliked door 1 persoon

 24. teun klein zegt:

  RUTTE ZEGT GAAT U RUSTIG SLAPEN !! WIJ ZIJN MET MEER !!KUNT U MIJ VERTELLEN HEER/? RUTTE WAT DE NABESTAANDEN MET EEN DERGELIJKE WALGELIJKE UITSPRAAK MOETEN?WIER GELIEFDEN DOOR DEZE BARBAREN ZIJN VERMOORD?
  U ZOU AAN AL DE NABESTAANDEN OP ZIJN MINST U EXCUUS MOETEN AANBIEDEN!!!EN DE BEVOLKING EINDELIJK GAAN DIENEN EN GEEN ISLAM MEER TOE TE LATEN EN ONS MASSAAL UITLEVEREN AAN DE ISLAM!! DAAR WORD U VOOR BETAALD !!MAAR U BENT TE LAF OM DE WAARHEID TE VERKONDIGEN OMDAT U NET ALS WILDERS OOK U VRIJHEID DAN KWIJTRAAKT!!

  Geliked door 1 persoon

 25. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Een Hoopvolle Kerstwens!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s