Subgroep “Wij Zijn Hier” kraakt panden in Amsterdamse binnenstad

screenshot_20

Een subgroep van de “Wij Zijn Hier”-vluchtelingen heeft panden gekraakt in de binnenstad. Het gaat om een groep Swahili-asielzoekers die panden heeft gekraakt aan de Amstelstraat.

Voorheen zat deze groep aan de Rijswijkstraat. Daar moest hij vertrekken. De groep voelt zich gedwongen tot het kraken van panden, omdat hen, zeggen ze, geen dak boven het hoofd en andere basisbehoeften wordt aangeboden. ‘We zijn een kleine groep en we zullen goed voor het pand zorgen. We hebben eerder goed contact gehad met de eigenaren van de panden en hopen dat we nu weer tot een overeenkomst kunnen komen.’

De groep is onderdeel van “Wij Zijn Hier”, een groep “vluchtelingen” die ruim vier jaar van kraakpand naar kraakpand trekt. De groep asielzoekers is uitgeprocedeerd. Er is hem eerder aangeboden om gebruik te maken van de bed-bad-brood-voorziening, maar dat werd geweigerd.

Bron:
www.at5.nl
(h/t “Witte raaf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Subgroep “Wij Zijn Hier” kraakt panden in Amsterdamse binnenstad

 1. DonnaDolce zegt:

  Uitzetten die bende en wel per direct….wat een beleid voeren we hier toch **zucht** 😦

  Like

 2. Hans zegt:

  Waarom sturen ze die negers niet terug naar Negerland? Dit is Nederland.
  Gewoon eigen land opbouwen!
  Moesten wij ook na de oorlog.
  Geen neger gezien die hier brood kwam brengen in de hongerwinter.

  Geliked door 1 persoon

 3. Dan moet de gemeente ook de gekraakte panden weigeren. Uitgeprocedeerd betekent gewoon OPROTTEN en hier niet illegaal verblijven. Dan maar gebruik maken van de bed- bad en brood-voorzienig.

  Like

 4. Trap haar in die rug

  http://www.dumpert.nl/mediabase/6890629/457ae25a/trap_haar_in_die_rug.html

  Wie dacht dat Duitsland voorop liep in het kweken en aantrekken van jeugdige griezels komt bedrogen uit. Want het onverhoeds iemand in de rug trappen is uitgevonden in Nederland, op 22 september jongstleden – zie de Dumpert link. Nederlands is duidelijk de 2e of 3e taal van deze lieverdjes. Dit tuig mag volgens de wet dan wel Nederlands heten, maar het is overduidelijk dat ze dat niet zijn, en ook niet willen zijn. Wat te doen?

  Kwaad worden op Katten, Kleuters en dit soort Klootzakjes is een logische maar heilloze en bloeddrukverhogende reaktie. Want als het hielp was het allemaal allang opgelost; gezien de bijna 40 zetels die Blonde Greet over een paar maanden gaat scoren is de volkswoede over het gedrag van onze oh zo zielige knuffelallochs zóver onderkoeld dat schijnheilige redelijkheid en zelfbeschuldiging uit bepaalde hoeken (waar men precies weet wat men doet maar graag verstoppertje speelt) tegen een keiharde muur van ijs aanloopt. Want er moet keihard worden ingegrepen. De zg ‘onderbuiker’ ziet dat heel duidelijk, en daarom wordt die in de ‘extreem rechtse hoek’ geduwd. Want dan hoef je niet meer op zijn/haar argumenten in te gaan. En die argumenten staan als een huis. Dus wellicht is 45 zetels een betere schatting. Trumpeffect!

  Want het gaat niet over, niet vanzelf, en zeker niet als deze situatie in de bedoeling lag van de ‘elite’ dan wel door dezelfde elite met grote vreugde of door arrogantie in stand wordt gehouden. Nu is elite een vaag begrip maar inmiddels kun je ze makkelijk aanwijzen. Hier heb je elite. En hier. En hier. Die laatste situatie is weliswaar een Amerikaanse, maar het is wel duidelijk dat het in Nederland ook die kant uitgaat. Want het probleem is mooie werkverschaffing en staatsverslaving voor staatsslaven; als de staat het oplost maakt de staat zich overbodig. Het gaat dus om overleving van ‘de staat’.

  Zo’n groep etters wordt dus bewust in stand gehouden door ‘beleidsmakers’, op vele manieren. Ten eerste zorg je voor verslaving en overvloedige, vrij goedkope blingbling dope, waarbij je de instanties die grootschalige invoer kunnen tegengaan flink beknot. Ten tweede laat je kinderen zo lang mogelijk afhankelijk zijn van ouders. Ten derde kun je religie als perverse prikkel gebruiken. Ten vierde kun je kinderen op hele smerige manieren heel erg stom maken; waar geen lood in het water zit kun je via vaccinaties kinderen tot levenslange, voor de maatschappij nutteloze handenbindertjes maken, of bij iedereen de hersencellen wegbranden met fluoridatie. Daarmee heb je meteen de hele familie te pakken – en die laat je dan fijn financieel doodbloeden.

  En dan spelen er bij de allochs nog een paar zaken waarvan de autochs niet echt bij stil staan. Ten eerste is daar de onvermijdelijke besnijdenis – een levenslang trauma, een permanent disconnect. Maar ook de positie van de vrouw binnen die cultuur voorkomt dat juist degenen die van nature de kwaliteiten bezitten met potentiële testosteronbommekes om te gaan, er in de opvoeding niet aan te pas komen. Als Pa niet opvoedt doet niemand het, want Ma mag het niet, heeft ook geen role-models en ziet in zoonlief een incarnatie van Mohammed himself. En Pa is meestal stom en lui genoeg om hard meppen en nog meer hard meppen te zien als opvoeding. Nou kan een tik zijn plaats hebben, maar als het constant in elkaar trimmen van je zoon de enige manier is om hem ‘in de hand te houden’, dan kweek je criminelen. Want tegen zo’n Pa kun je niet opzien, ook al omdat hij er zelf maatschappelijk ook niets van bakt – en het kind als eigendom beschouwd, waardoor ontplooiing cultuurmatig al bij voorbaat is uitgesloten. En dat is precies wat er gebeurt bij de allochs. Een hele grote groep jongens wordt domweg NIET opgevoed, en zal nooit enige verantwoordelijkheid nemen, net als Pa. Ze zijn feral, wild. De omerta van de Ummah doet de rest.

  En dan de scholen. Daar zie je dat hoe meer signalen er komen dat het echt zo niet verder kan, des te meer het beleid erop gericht is, het nóg erger te maken. Want nutteloze scholing zorgt voor enorme schade maar levert tegelijkertijd veel op als de salariskosten van zo veel en zo laag mogelijk onderwijs beperkt worden gehouden maar je als school wel dezelfde rekening kunt indienen bij het rijk op kosten van de belastingbetalers, als universiteiten met hele hoge salariskosten. En daarnaast de leerlingen en/of hun ouders met een geweldige schuld kunt opzadelen. Daar komt bij dat alle kinderen via peer-pressure hetzelfde gedrag gaan vertonen, dus ook het overigens redelijk tot goed opgevoede autochtone en allochtone kind, dat plotseling brabbeltaal begint uit te slaan en zich laat meeslepen in uiterst stom of crimineel gedrag.

  En let daarbij op de autoch en sommige alloch meiden: die hebben geen ‘islamitische opvoeding’ gehad en kunnen keihard doorslaan. Dit soort ‘maatregelen’ gaan natuurlijk niet helpen. En dit ook niet. Dit is nietsontziende, smerige, opzettelijke politieke verwaarlozing van de echte ziekte, een pleistertje op een niet bestaande wonde op de grote teen terwijl de hele rug van de patiënt open ligt. Het begrijpen van de factoren waardoor de alloch jongens zo razendsnel ontsporen zodra de hormonen gaan gieren is geenszins een excuus voor hun gedrag (want zij weten donders goed dat het niet door de beugel kan) maar ook niet voor de maatschappij die het allemaal toelaat door vrolijk alle kanten op te kijken behalve deze, omdat het probleem te groot is geworden om aan te pakken.

  De mogelijkheden van kwaadwillenden zijn legio; die van goedwillenden heel beperkt. Maar ze zijn er. Wat koste wat kost voorkomen moet worden is oorlog. Want dat is oogsttijd: dan kan alles onder de mat worden geschoven, alle getuigen gericht afgemaakt worden, iedereen straatarm en behoeftig gemaakt worden, en de ganse financiële bubbel doorgeprikt en het piramide/schuldslaafsysteem gereset door grote criminelen – het zieke geldsysteem zal zo dus blijven bestaan. Denk niet dat met het aanstellen van Blonde Greet als grote verlosser de zaak beklonken is. Integendeel. Zelfs al zou hij geheel ter goeder trouw zijn en excelleren, dan nog wacht de nieuwe media een gigantische klus. Want waarheid en feiten zijn de meest effectieve wapens. Maar het moet wel allemaal bij elkaar gesprokkeld worden en toegankelijk gemaakt.

  Bron
  zaplog

  Like

  • Mirjam zegt:

   Prima geschreven en waar. Blonde Greet kan het inderdaad niet alleen, maar hij heeft het volk achter zich staan. En reken maar van yes dat we, de mensen die hun gezonde verstand nog wel hebben, ervoor gaan zorgen dat die hele kliek de hel in vliegt en dat we stoppen met dat achterlijke beleid, wat we tot nu toe hebben moeten verduren en ondergaan. De omwenteling komt en links heeft zijn langste tijd gehad, en dat niet alleen hier in Nederland, maar over het Europese continent.

   De waarheid moet zegevieren en het is zoals het is. Veranderingen zullen komen, als we het samen doen en daar zijn de burgers nu toe bereid. Kijk maar eens naar een jaar geleden. Hoe zaten we niet in zak en as allemaal over het feit dat we ons machteloos voelden tegenover hoe het eraan toeging in Europa. En kijk eens hoeveel veranderingen er al hebben plaatsgevonden van toen tot nu. En bemerk eens hoe de burgers steeds meer in opstand komen en het niet meer pikken, hoe ze zien dat ons totale leven overhoop wordt gegooid door linkse achterlijkheid. Dit alles, dit verkeerde beleid IS aan het veranderen. Wacht maar af. Het is net als een waterketel die bijna het kookpunt heeft bereikt en hij staat op overkoken.
   De grenzen van de landen in Europa gaan dicht voor immigratie zullen worden bewaakt, hetzelfde voor de buitengrenzen. In Frankrijk komt Marie Le Pen aan de macht en in Duitsland verlies Merkel haar macht en wint de AFD. Bij ons komt Geert Wilders aan de macht. De EU zal zijn macht gaan verliezen en wij gaan ook uit de EU en andere landen zullen volgen. De EU stopt en de landen vinden zelf een manier om de connecties met elkaar te behouden in handel en veiligheid, zonder hun soevereiniteit te verliezen. We zullen één Europa zijn, maar dan ieder voor zich. Zo hoort het en zo zal het gebeuren.

   Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Zo vreemd is dat niet, dit gedrag als je dit leest.
  Wangedrag wordt beloont in een eigen huisje, dus uiteindelijk zal het ze wel lukken.

  Als bonus heeft de campingbeheerder voor allebei een eigen huisje geregeld. Dit moet ervoor zorgen dat het duo elkaar in het vervolg niet meer zal aanvliegen, zo weet 1Limburg.
  https://www.powned.tv/artikel/arbeidsmigranten-dragen-kerstgedachte-uit

  Like

 6. Peterdm zegt:

  Deze kraak-diefstal mag in Amsterdam, een sta(d)l halfvol met gevoelige socialisten. Ik ben reuze blij dat de PVV vanaf 2018 mee doet aan de gemeente verkiezingen waar ik dan mijn steentje kan bijdragen. Amsterdam snakt om de PVV, ik hoor het gewoon van Amsterdamse inwoners elke dag.
  Maak een einde aan de socialistische drama welk Amsterdam is overkomen.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Tuurlijk. Deze ‘vluchtelingen’ hebben een hoge prioriteit. Ze mogen dus lekker in de huizen blijven volgens het linkse college die aan de macht is in A’dam. Zij behoren tot de ‘elite’… van de vorige eeuw.

  Like

 8. Robby E. zegt:

  ’t Is toch te gek voor woorden, die hadden allang het land uit geflikkerd moeten worden!
  Uitgeprocedeerd is oprotten!

  Like

 9. piet travestiet zegt:

  Goed contact met de eigenaren en een overeenkomst betekent gewoon dat de gemeente de huur aan de eigenaar gaat betalen…..

  Like

 10. hslot4 zegt:

  Ik dacht dat we een anti kraak wet hadden maar dat is waarscheinlijk alleen voor de Nederiglanders

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Oppakken de “gasten” 10 jaar de gevangenis in en daarna hel land uitrotten !!
  Kom op slappe Haagse Hap ontwaakt !!!!

  Like

 12. volksrechter zegt:

  In de fik ermee…

  Like

 13. D. G. Neree zegt:

  ze hebben de hele kraakbeweging achter zich met hun decennialange ervaring en ontelbare maatschappelijke instanties en (semi)ambtenaren om de weg voor ze vrij te maken.

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Typerend voor linx; wat ze via de democratie niet kunnen regelen, doen ze dan illegaal.
  Nu is kraken al verboden, maar mogen linxe gemeenten dit verbod naast zich neerleggen, want gutmenschen, maar het huisvesten van illegalen gaat nog een stap verder. Hier wordt de democratie verkracht. Wij besloten dat de negert hier illegaal is en weg moet (en dat heeft al een vermogen gekost) de linxen bieden hem onderdak.
  Was vroeger de kraakbeweging PvdA, tegenwoordig is dat SP en IS, de Internationale Socialisten.
  Dit moet stoppen. Laat alle foute politici hun eigen huisnegerts opnemen en onderhouden en niet de belastingbetaler. En als de illegaal weg moet en kraken verboden is, dan moet de overheid iets gaan doen, een falende overheid en een nepregering leiden tot anarchie en misbruik, dat mogen we niet laten gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s