VIDEO: De islambekentenis van Anis Amri

 

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

In bovenstaande video bekent de moslim Anis Amri zich tot de islam, tot Allah, tot de profeet Mohammed en tot de Jihad. Enkele dagen later voerde hij de koran-bevelen tot het doden van ongelovigen gehoorzaam uit en raasde met een vrachtwagen van 40 ton de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn in. Daarbij doodde hij in opdracht van Allah 12 mensen en verwondde hij er 48. Amri vond dat hij bij de massamoord absoluut in zijn recht stond, temeer hij ook door de islamwetenschapper en leider van de “Islamitische Staat”, Abu Bakr al-Baghdadi, werd geïndoctrineerd, die zich beroept op tijdloos geldende koran-bevelen. Zo leed het voor de Tunesiër geen enkele twijfel wat de plicht van een gelovige moslims is die de macht van de islam wil uitbreiden.

Zolang dit voor moslims “heilige boek” als de directe handleiding van Allah in de huidige vorm bestaat, zullen de terreur, het geweld, het moorden en de Jihad nooit stoppen. De vertaling van Amri´s geloofsbekentenis is afkomstig van de Britse krant “Daily Mail” (video met Engelse ondertiteling!)

screenshot_4

De burgers hebben er recht op te weten waarom in hun land gemoord, verkracht, geroofd, geslagen, geschopt en met messen gestoken wordt. Het is een ten hemel schreiende onverantwoordelijkheid van gevestigde politici, de allermeeste mainstream journalisten en zelfbenoemde islam”deskundigen” dat ze koppig beweren dat dit alles niets met de islam te maken heeft en dat er per slot van rekening ook heel veel “vreedzame” moslims in ons land wonen.

De moslims, die zich tot nu toe onopvallend in Duitsland gedragen, doen dit ONDANKS hun “religie”. Bovendien heeft de islam tot nu toe nog geen machtspositie, zodat de ophitsers zich nog inhouden. Fundamenteel ingestelde imams en functionarissen van verenigingen moeten uitkijken wat ze zeggen, anders hebben ze de binnenlandse veiligheidsdienst op de nek. Maar o wee als de islam de maatschappelijke meerderheid verkrijgt en begint de macht in het land over te nemen, dan zal men verbaasd staan hoe de schijnbaar “vreedzame” moslim van hiernaast plotseling kan muteren.

screenshot_5

De dwang tot de Jihad, om de wereldlijke macht over te nemen, wordt ook bevestigd door islamitische rechtsgeleerden. Hiervoor werden fatwa´s, islamitische juridische adviezen, uitgevaardigd:

Fatwa over de vraag wanneer moslims de strijd voor de islam (Jihad) moeten opnemen. De politiek-militaire machtsverhoudingen, die een overwinning mogelijk maken of niet, zijn beslissend voor deze vraag. Juridisch adviseur sjeik Abu al-Hassan as-Sulaimani:

Deze veranderde handelwijze geldt wanneer de moslims de overhand hebben (de politieke of/en militaire) en wanneer er geen verderfelijke gevolgen gevreesd hoeven worden. als de moslims zwak zijn (politiek respectievelijk militair) – zoals de situatie op dit moment is – moeten ze zich volgend de koranverzen gedragen die oproepen tot tolerantie en gedogen. Deze aanwijzingen berusten op twee fundamentele feiten:

 1. Allah geeft alleen opdracht aan diegenen die in staat zijn om de opdracht uit te voeren. De bewijzen daarvoor werden genoemd. De moslims zijn op dit moment niet in staat tegen de anderen, niet-moslims, te vechten.
 2. De geleerde van de islam, Ibn Taymiyya, erkende dit feit. Hij zei dat een moslim zich in een situatie van zwakte moet gedragen volgens de teksten die oproepen tot tolerantie, vergeving en geduld. Als een moslim zich echter in een sterke positie zou bevinden, dan zou hij zich volgens de teksten moeten gedragen die oproepen tot de strijd tegen de ongelovigen.

screenshot_7

Moslims in de eindfase van het leven van de profeet Mohammed moeten zich volgens deze koran-verzen gedragen. Het hierboven beschreven principe werd altijd gedurende de tijd van de opvolgers van Mohammed toegepast en geldt tot aan de dag van het laatste oordeel.

Een moslim die zich in een land bevindt, waarin hij in een positie van zwakte verkeert, moet zich tegenover Joden, christenen en polytheïsten tolerant en vergevend gedragen als deze kwetsende uitspraken doen over Allah en zijn profeet. Een moslim die zich echter in een positie van kracht bevindt, moet zich gedragen volgens de koran-verzen die tot de strijd tegen de ongelovigen oproepen. Dit geldt tegenover diegenen die Allah´s religie (de islam) aanvallen.

De moslims moeten zich eveneens volgens het koran-vers (soera 9, vers 29: Bestrijd diegenen onder de mensen van het Boek, die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn) gedragen, die oproept tot de strijd tegen en de vernedering van Joden en christenen. Dientengevolge is het duidelijk dat men onderscheid moet maken tussen de positie van zwakte en kracht. De Mekkaanse en Medinese delen spelen op zich geen rol, het is alleen maar beslissend of het om een positie van kracht of zwakte gaat, en of er door het handelen voordelen of nadelen (voor moslims)  ontstaan.

Als een moslim zich in een positie van zwakte bevindt, moet hij zich volgens de teksten gedragen die overeenkomen met zijn zwakke situatie. Wie zich echter in een positie van kracht bevindt, moet zich volgens de teksten gedragen die overeenkomen met zijn krachtige situatie. Dit principe geldt zowel voor het individu als voor ween hele groep, afgezien van de algemene situatie van de totale gemeenschap van de moslims.

Deze fatwa drukt het universele principe van de islam uit dat al 1400 jaar lang wordt toegepast en waarmee tot nu toe 57 landen door oorlog veroverd en een geschatte 270 miljoen mensen vermoord werden. Aan de dit bloedbad overlevende burgers werd een systeem van keiharde onderwerping opgelegd, wat exact overeenkomt met de betekenis van het woord “islam” (= onderwerping).

We hebben te maken met een levensgevaarlijke tikkende tijdbom. Zolang moslims in de minderheid zijn, moeten ze zich dus zoals in de begintijd van de profeet Mohammed in Mekka, toen hij nog weinig aanhangers en geen macht had, onopvallend, tolerant, geduldig en samenwerkend gedragen. Wanneer men echter niet meer aangewezen is op de hulp van de “ongelovigen” en in machtsposities terechtkomt, dan moet de strijd beginnen.

Enkele moslims zien zichzelf er, opgestookt door de “Islamitische Staat” of andere islamitische terreurorganisaties, nu al toe geroepen om met de Jihad te beginnen. Anis Amri was eentje van hen.

screenshot_8

Het is nu de allerhoogste tijd om dit gevaar onschadelijk te maken. Alle islamitische vertegenwoordigers moeten zich distantiëren van het geweld, het moorden, roven, verkrachten en van de sharia, evenals met onmiddellijke ingang de desbetreffende koran-verzen voor ongeldig verklaren. Bovendien mag het handelen en het leven van de profeet Mohammed geen voorbeeld voor moslims meer zijn.

Als deze schriftelijke en voor eeuwig geldende verklaring niet door alle islamfunctionarissen wordt ondertekend, moet de islam in Duitsland tot grondwet-vijandige ideologie worden verklaard en moet haar uitoefening onmiddellijk verboden worden. Moskeeën, koran-scholen en islamitische organisaties moeten onverwijld gesloten worden.

Als dit niet consequent wordt uitgevoerd, staat ons in heel Europa een Apocalyps te wachten die haar gelijke niet kent.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allah, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Mohammed, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: De islambekentenis van Anis Amri

 1. Sjaak zegt:

  Geen angst !
  Voor de nieuwe nazaad is gezorgt !

  OISTERWIJK – Een 17-jarige bewoner van een azc in Oisterwijk is zaterdagavond gewond geraakt door een steekpartij. Een 13-jarige jongen, ook een azc-bewoner is opgepakt. !

  Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het voorval.!

  Like

 2. hendrikush zegt:

  Befehl ist Befehl !

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Citaat uit dit artikel:
  “Het is nu de allerhoogste tijd om dit gevaar onschadelijk te maken. Alle islamitische vertegenwoordigers moeten zich distantiëren van het geweld, het moorden, roven, verkrachten en van de sharia, evenals met onmiddellijke ingang de desbetreffende koran-verzen voor ongeldig verklaren. Bovendien mag het handelen en het leven van de profeet Mohammed geen voorbeeld voor moslims meer zijn.

  Als deze schriftelijke en voor eeuwig geldende verklaring niet door alle islamfunctionarissen wordt ondertekend, moet de islam in Duitsland tot grondwet-vijandige ideologie worden verklaard en moet haar uitoefening onmiddellijk verboden worden. Moskeeën, koran-scholen en islamitische organisaties moeten onverwijld gesloten worden.

  Als dit niet consequent wordt uitgevoerd, staat ons in heel Europa een Apocalyps te wachten die haar gelijke niet kent.” Einde citaat.
  ====
  Deze boodschap is ontoereikend en te laat. Het is ontoereikend omdat het de islamieten na een ‘taqya-verklaring’ toch toestaat in onze landen te verblijven. Zo’n verklaring is van nul en gener waarde. Het nodigt moslims uit precies datgene te doen wat de ‘profeet’ heeft bevolen, nl. zolang moslims niet aan de macht zijn een tolerante houding aannemen ten opzichte van de gelovigen.
  Het is te laat omdat het aantal moslims in Europa reeds zo groot is dat een dergelijke operatie onuitvoerbaar is en een verspilling van tijd en energie.
  Het enige dat ons nog kan redden is een rigoureus aanpakken van de islam. Moskeeën sluiten en alle moslims het land uitzetten als staats-/volksvijandige personen. Met deze maatregel mag niet langer gewacht worden. Het is vandaag al aan de late kant. Dus aanpakken !!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Als jongen van 8 net na de 2de wereldoorlog dacht ik, samen met mijn ouders, nooit meer oorlog en dat leek aardig te lukken tot dat wegens verslapping van karakter en moed de weerbaarheid afnam en de opening naar de islam ontstond die ons nu weer in een oorlog heeft gesleurd en dat hebben we zelf veroorzaakt. Als iemand je in je gezicht zegt dat je dood moet geloof hem dan en stel je te weer. Daarom ben ik het heel erg eens met bovenstaand commentaar, fijne Kerstdagen allemaal!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jade zegt:

  Laat die Apocalyps nou net de bedoeling zijn van de hogen heren…
  Stapje voor stapje verder tot er geen weg terug meer is.
  In het verleden hadden we twee psychopaten rondlopen genaamd
  Albert Pike en Richard Coudenhoven Kalergi.
  Deze klootzakken zijn nu gelukkig dood, maar hun gedachten,
  en hun plannen zijn springlevend.
  Wat we moeten doen is de jezuieten, vrijmetselaars, bilderbergers,
  freemasons en alle andere satanaanbidders aanpakken.
  En dan bedoel ik geen gevangenisstraf maar direct verzuipen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Anna zegt:

  Alle islamitische leiders distantieren van de zogenaamde gewelds teksten is een UTOPIE.
  Zodra dit zou gebeuren dan zijn er 2 mogelijkheden… deze islamitische leiders imans en welke figuren al niet meer worden vermoord met een beroep op de Koran omdat ze afvalligen zijn…..
  Of er wordt mee ingestemd ( wat we veel zien tegenwoordig) dat deze teksten achterhaald zijn TOTDAT DE ISLAM IN DE MEERDERHEID IS en dan worden de teksten weer volop toegepast….

  NODIG IS DAT ONZE OVERHEDEN DIT GAAN INZIEN EN DAT DE KORAN EEN ZEER GEWELDADIG BOEK IS, EN NET ALS MEIN KAMPF TOT EEN VERBODEN BOEK MOET WORDEN VERKLAARD.

  Jammer voor de moslims dat je dan in west Europa woont dan ga je maar ergens wonen waar je wel onder de sharia kan leven…..

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Tja, de complete zwik oppakken en vervolgens selecteren op: óf tegen de muur (Radicalen en Fundamentalisten) óf het land uit flikkeren (zogeheten “gematigden”) zou de enige afdoende remedie zijn, maat zo ver krijg je de landverraders -het woord zegt het al- in geen ééuw.
  Dus moeten allereerst die landverraders worden aangepakt, vóórdat er met dat àndere begonnen kan worden, zoveel is duidelijk.

  Like

 8. Harry zegt:

  Onze koning heeft met z’n toespraak geworsteld ( Telegraaf ) .

  Tja het valt ook allemaal niet mee , he Willem ?
  Heb je zo’n lorrenkop langs je oprijlaan zien waggelen ?
  Geschokt ?
  Nou wij zitten daar dagelijks mee !
  Krijg je wel eens iets mee over moord en doodslag of verzwijgen ze voor jou nóg meer dan voor óns ?
  Enig idee wat sommigen moeten doormaken die als enige of als enkelen in een straat met moslims moeten wonen ?
  Wat de schoolkinderen allemaal mee mogen maken in de klas en op het schoolplein ?
  Tja , sommige dingen gaan een grens voorbij , dat is hier ook gebeurd .
  En dat wordt niet beter , voor je ál die moslims het land hebt uitgepleurd .

  Wij worstelen daar ook mee , soms zelfs letterlijk met dat tuig .
  En de ergernis , die komt iédere dag terug !
  Wij zijn de worstelfase allang gepasseerd .
  Wij denken al in grotere acties .

  Wat sjouwen jullie eigenlijk altijd bij die Bilderbergbende ?
  Oplossingen verzinnen voor dit probleem ?

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Vermoordde Amri ook 16-jarige Duitser in oktober?

  Tagtik
  7 uur geleden

  In oktober wandelde de 16-jarige Victor E. samen met zijn 15-jarig vriendinnetje aan de Hamburgse Kennedybrug toen het koppel plots werd aangevallen door een man. De onbekende stak Victor E. meermaals met een mes en doodde hem, de dader gooide vervolgens de vriendin van het slachtoffer in het water, zij kon even later gelukkig veilig aan wal komen. Raar genoeg eiste IS via persagentschap Amaq twee weken later de moord op. Dit is hoogst ongebruikelijk aangezien het hier niet over een aanslag, een massamoord of een misdaad van reigieuze aard ging, daarom werd er toen ook niet veel belang aan de woorden van IS geschonken. Sinds deze week zijn er echter aanwijzingen dat Anis Amri, de dader van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn, ook de dader zou zijn van de moord op de 16-jarige Victor E. eerder in oktober. Volgens diverse buitenlandse media zou deze moord als ‘toelatingsproef’ gediend hebben voor Amri bij IS. (SKWADRA by Tagtik/Source: Die Welt/Picture: PB)

  Like

 10. Hans zegt:

  • Hij zweert op de koran
  • Hij spreekt de bekerings spreuken
  • Hij roept allah akbar
  • Hij rijdt edele (want niet islamitisch) mensen aan gort

  -> Pechtold: “Heeft niks met de islam te maken
  -> Snotneus: “Incidentje, daar moeten we de islam niet op aankijken
  -> Assher: “Salafisten moet je goed in de gaten houden, maar verbieden gaat te ver”
  -> Rutte: “Wij zijn met meer, wij gaan gewoon door met onze manier van leven

  Maarrrrr:
  Wij zijn nog debieler als de debielen hierboven.
  Want wij laten ons door die volidioten regeren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s