VIDEO – Proef op de som met ISIS-vlag: Hoe veilig zijn de Duitse grenzen na de aanslag in Berlijn?

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoe veilig zijn, na de verwoestende terreuraanslag door ISIS in afgelopen maandag – waarbij 12 mensen om het leven kwamen en 48 gewond raakten –, de Duitse grenzen? Op dit moment stellen veel mensen deze vraag bij zichzelf, vooral nadat bekend werd dat de Berlijn-Jihadist Anis Amri na zijn gruwelijke daad zonder problemen kon vluchten naar Milaan. De Deense blogger “Vlad Tepes” nam de proef op de som en liet een Deense patriot met een ISIS-vlag de Duits-Deense grens oversteken. Zoals bovenstaande video laat zien zonder enig ingrijpen door de politie. De Britse kranten “Express” en “Daily Mail” berichten hier uitvoerig over, tot nu toe is het nogal stil in de Duitse media.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Denemarken, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, ISIS, Islam, Krankzinnigheid, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO – Proef op de som met ISIS-vlag: Hoe veilig zijn de Duitse grenzen na de aanslag in Berlijn?

 1. Dus onveilig. Hoe durven ze na die aanslagen. Er zijn nog steeds geen doden genoeg gevallen. Dit vind ik echt schaamteloos.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  eerdaags paar duizend heren met baarden die dit gaan doen, niemand om de burger daar tegen te beschermen

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Waarop dus weer voor de zoveelste keer word aangetoond dat al die herrie die nu uit de verschillende diensten komt qua beveiliging van landen in werkelijkheid niks te betekenen heeft.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Deze ga ik dadelijk vertalen “Sjaak”!! Had hem ook al gezien.

  Webmaster

  Like

 5. Er zal straks wel op het staatsnieuws gejuicht worden dat de Europeese Geheime Diensten dit jaar al 1213,67 terroristische aanslagen hebben voorkomen.

  Like

 6. GT zegt:

  Beste mensen die beveiliging stelt geen ene moer voor, als straks ISIS strijders massaal zouden toeslaan vallen er honderden doden want deze zo genaamde beveiliging, hebben gewoon niet alles in kaart, dus er zijn ongelooflijk veel zwakke plekken (een gatenkaas) m.a.w tot de zwakste schakel.
  En bewust georkestreerd hé Merkel nog even hoor en je bent weg voor goed!

  Like

 7. Ron zegt:

  De Denen bewaken hun boeltje dus ook niet, hoewel de Deense regering af en toe wel net alsof doet.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  De ‘mannen met baarden’ hoeven dit niet meer te doen, want ze zijn al in Denemarken en de rest van Europa. Deze man mag van geluk spreken dát er geen bewaking was, want anders hadden ze hem misschien zelfs doodgeschoten. Wat een wereld…

  Like

 9. Als wij nu gewoon doorgaan met net te doen of hullie wat doen gaan hullie gewoon door met net te doen of ze wat doen. Ik lees net dat de fakekampioen Timmerfranz een half jaar net deed of die wat deed en zijn collegae deden ook net of ie wat deed en daarbij moesten ze nog doen alsof ze zelf wat deden, dus dubbelzwaar. Hoe dan ook, iedereen blij en kunnen we de Rode Konigin, dacht ik, van Alice in wonderland beter begrijpen dat het een heel gedoe was en je flink moest doen of je rende om op je pluche te blijven. https://www.nemokennislink.nl/publicaties/de-rode-koningin-had-gelijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s