Youssef had gewaarschuwd: “En niemand kan zeggen dat hij het niet geweten heeft”

screenshot_123

(Vertaling: E.J. Bron)

Op de dag voor de terreur heeft hij nog gewaarschuwd. Voor de ISIS-beulsknechten in Berlijn. Voor de bureaucratie. En voor het gevaar dat de politie niets ziet. Youssef (naam veranderd) is informant van de Berlijnse SEK en heeft ISIS-aanhangers aan de binnenlandse veiligheidsdienst gemeld. Toen verklaarde de binnenlandse veiligheidsdienst nog: “Op dit moment stellen wij in Berlijn geen ISIS-structuren vast.”

Een dag daarna raasde de vrachtwagen in op de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn. Daarbij kwamen 12 mensen om het leven en raakten er 48 gewond. De dader zou contact met de “Islamitische Staat” (ISIS) gehad hebben.

Vlucht naar Duitsland

Nu komen Youssef´s woorden van de dag voor de terreur over als een waarschuwing die niemand wilde horen. En als een vreselijk vermoeden.  Youssef´s waarschuwing eindigde met de woorden: “Ze hadden tijd om zich voor te bereiden. Maar ze hebben alleen maar papieren ingevuld. Als er iets gebeurt, dan kan niemand zeggen: ´We hebben het niet geweten´.”

Youssef had er rekening mee gehouden dat zoiets als op de kerstmarkt zou gebeuren. Hij is voor de oorlog naar Duitsland gevlucht – en hier in Berlijn op ISIS-aanhangers gestuit. Samen met Youssef verlieten enkele ISIS-slachters het oorlogsgebied. Menigeen vertelde hem van hun strijd voor de terreurgroep: “We moeten de andere religies doden.” Hij zweeg als de andere mannen spraken.

“Berlijn zit vol met ISIS-mensen”

“Elk woord kan een fout zijn”, zegt hij. “Onder ISIS zouden ze me hebben moeten doden als ze bepaalde woorden van me horen.” Youssef stuitte in Berlijn meerdere malen op ISIS-aanhangers. “Ze zijn extreem religieus, ze willen dit doen”, zei hij. Hij heeft het gevaar gezien en de mannen aan de binnenlandse veiligheidsdienst gemeld. Youssef: “Berlijn zit vol met ISIS-mensen, maar niemand ziet ze.”

“Ik heb ze gewaarschuwd”

Youssef ging gemotiveerd naar de politie – en kwam op een bepaald moment ontnuchterd weer terug. Want de ISIS-mannen, over wie hij hen verteld had, verdwijnen niet. Hij ziet ze opnieuw, vaak weken na de melding.

“De politieagenten hebben niets gedaan. Ze hebben bureaucratie. Ze vullen alleen maar papieren in en doen verder niets”, had Youssef gezegd. Veel aanwijzingen naar vermeende ISIS-strijders zouden niet relevant gebleken zijn, had de binnenlandse veiligheidsdienst voor de aanslag op de kerstmarkt verklaard. “Ik heb ze gewaarschuwd.” Meer woorden heeft Youssef niet na de terreur in Berlijn.

Bron:
www.express.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Berlijn, Duitsland, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Youssef had gewaarschuwd: “En niemand kan zeggen dat hij het niet geweten heeft”

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Ze waren gewaarschuwd. Maar je houden aan de regels is veiliger dan de passie om mensenlevens te redden. Zijn er nog ergens agenten die ons echt beschermen/ vraagteken.

  Like

  • hslot4 zegt:

   Ja natuurlijk zijn die er kom maar eens drie minuten te laat bij de parkeer meter heb je meteen een bon .
   Ze zijn namelijk bang voor het morele verval van de burger dus om je te beschermen zodat je er geen gewoonte van maakt krijg je een bon .
   Ze geen namelijk erg veel om de burger je betaald tenslotte hun salaris
   Als dat geen bescherming is

   Like

 2. Harry zegt:

  Zo gaat het , sommigen hebben het door , anderen dekken zich alleen maar in , maar echt luisteren doen ze amper .
  Als je papierwerk maar in orde is .
  Persoonlijk ben ik dan ook nogal gecharmeerd van de manier waarop ” dirty Harry ” de zaakjes altijd oploste .
  Iedere overeenkomst berust hier op louter toeval , trouwens .
  Anti autoriteit , anti burocratie .

  En ál dat gelul van de politiek en hun handlangers van de veiligheidsdiensten en politie in de trant van : ” we hebben het in de hand , we zitten er bóven op , we houden ze scherp in de gaten , ze kunnen geen kant heen ” , etc, etc , is allemaal loos gelul !
  Als er een aanslag voorkomen wordt , wordt dat nadrukkelijk gemeld , als er iets gebeurt proberen ze dat eerst stil te houden .

  Bij mij werken dat soort ” geruststellingen “. In ieder geval niet meer .
  Eigenlijk kun je beter van het omgekeerde uitgaan .

  Geliked door 2 people

 3. Drs.P. zegt:

  Tuurlijk mag de Berlijnse politie niets doen van nsb-pishoerrrrrrr-Merkel, dan gaan de chaosplannetjes niet door en dat is natuurlijk niet de bedoeling toch?? Orde uit chaos, dus eerst chaos maken met bewust importeren van complete legers van booslimratten. Politie moet dan de andere kant opkijken. Als het uit de hand gaat lopen worden de autochtonen opgepakt als zijnde nazi’s en kunnen de importratten gewoon verder hun gang gaan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 5. tinekevanschagen zegt:

  Ik kan maar niet begrijpen , dat al die agenten niks doen en zeggen.
  Natuurlijk,ze moeten hun hypotheek betalen en ze hebben kinderen
  Snap ik allemaal,maar wat ik niet snap is,juist ook, omdat je vrouw en kinderen hebt dat niemand
  zijn mond durft open te trekken!!
  Je hebt toch ook nog zoiets als een rechtvaardigheid gevoel?
  Dan zou het mij op een gegeven ogenblik niet meer uit maken.
  Het is de politie overal lijkt het wel! Iedereen zwijgt……
  Al moet ik de straatklinkers opvreten…principes ZIJN principes.
  De politie treedt ook veel strenger op tegen ons,vergeleken bij vroeger.
  Dat lijkt niet zo,
  Dat is zo!

  Like

 6. Ongelovige zegt:

  ‘Ze zijn extreem religieus’? Amri toch niet, want die had in z’n eigen land al het één en ander gestolen, en moslims mogen alleen van ongelovigen stelen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   En dronk alcohol zei zijn broer.
   Toen hij in Lampedusa aankwam was hij volgens de italianen al geradicalisseerd.
   Meteen terugsturen zou ik willen voorstellen.

   Like

 7. hendrikush zegt:

  Preventief iemand uitzetten of opruimen kan in een rechtsstaat niet zonder hard bewijsmateriaal.
  Dat is onze kracht en ook onze zwakte. Mohammedanen maken daar misbruik van doordat ze de ‘geest van de wet’ niet erkennen maar wel de ‘letter van de wet’ uitbuiten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wisten ze het niet of wilde ze het niet weten? Wat een struisvogelpolitiek.

  Like

 9. exter39 zegt:

  Het hoeft echt allemaal niet zo moeilijk te zijn , als al die linkse advocaten ,rechters vervangen worden , op de een of andere manier , maar als de regering door Saoedi al onder druk word gezet , om wat aan Wilders te doen , zo niet dan volgen economische sancties, daarom de veroordeling voor het minder van dat RAS dat zich zo goed gedraagt en perfect integreert,als nu eindelijk de massa eens wakker word , en de man die ons al meer dan 10 jaar waarschuwde , ten koste van zijn eigen vrije leven , zal het in 2017 toch nog ten goede kunnen keren .

  Like

 10. Onno zegt:

  Het zit ook vol met psychopaten die niemand ziet. Schaamteloos (want gewetenloos) spreken deze onder een de goegemeente volkomen overtuigend ijzingwekkend koel masker van kalme bezadigdheid verholen ‘huilend krankzinnigen’ over de redelijkheid van hen als soeverein heerser, onderwijl de naam van “Erasmus” usurperend ten bate van een oorlogszuchtig en diefachtig moordenaarsgeslacht, verantwoordelijk voor de ontijdige gruweldood van miljoenen mensen.

  Voor psychopaten geldt:

  “Beware the soothing voice, the voice of reason”…………

  Geliked door 1 persoon

 11. Onno zegt:

  Daar leeft er een (Hendrikush……….) in feeënland:

  Preventief iemand uitzetten of opruimen kan in een rechtsstaat niet zonder hard bewijsmateriaal.

  A. Je leeft niet in een rechtsstaat maar in een psychopathocratie genaamd Prins Bernhard BV

  B. Als die een psychopathisch project hebben (of er deel van uitmaken) om Europa te overspoelen met moslims, dan gaat dat door roeien en ruiten kenmerkend onstuitbaar en krankzinnig energiek door en begint het eindeloze gejengel dat vanwege de “rechtsstaat” Prins Bernhard BV (in werkelijkheid een bijzonder AKELIGE vazalstaat van de USA/GB ‘deep state’ ijskoude MEGA gruwelslachters van o.a. vluchtelingenkamp Dresden op 13/14 februarin1945) iedereen aan handen en voeten gebonden is.

  C. Als de touwtjestrekkende, sinds 1945 overal “goed” gepositioneerde psychopaten jou ECHT het leven onmogelijk willen maken en je bijv. uit je huurwoning willen zetten, dan fabriceren ze bijv. IJSKOUD een bizar verhaal voor de rechter, bijv. dat spoeduitzetting dringend nodig is omdat jij er (uit gezaghebbende bron…….denk aan Jaap de Hoop Scheffer en het Oekraïne referendum) een ontplofbaar drugslaboratorium of zoiets op na zou houden, waardoor spoed-woninguitzetting nodig is. De rechter gelooft de gezaghebbende bron meteen en doet (dan) onstuitbaar een uitspraak die, vanwege het zogenaamde (!) spoedeisende karakter, bij voorraad uitvoerbaar is. Je wordt eerst uitgezet en kunt daarna in beroep via een zgn. bodemprocedure. Dat kan sowieso jaren slepend worden gehouden en gaat ook nergens naartoe als de psychopaten het beslist zo willen houden.

  Zeg maar dag met je handje tegen de fantastische huurbescherming die je dacht te hebben………in je rechtsstaat fantasialandje.

  Hoe gemanipuleerd en ongeïnformeerd kun je wezen…….

  Geliked door 1 persoon

 12. hslot4 zegt:

  Politie is nooit en te nimmer je vriend of om je te beschermen ze zijn er om de top criminelen te beschermen waar ze hun salaris van krijgen uitgerijkt.
  Ik zal nooit aangifte doen bij dat smerige volk met hun streken doe je aangifte zijn ze niks te beroerd om tijdens het zogenaamde verhoor het dosier open op tafel te laten liggen terwijl ze koffie halen zodat de verdachte even op zn gemak kan kijken wie hem aangegeven heeft .
  En zo denken de ratten van we spelen ze wel even uit dan hebben we weer werk en zo houden ze zichzelf aan het vreten .
  Corrupt tot op het bot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s