Cynisme . . .

screenshot_34

Asielzoeker-toestroom.

Nog een moment geduld alstublieft . . . Het potentieel voor een burgeroorlog wordt nog geüpload . . .

Uw regering

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Cynisme . . .

 1. Zo te zien kan Duitsland nog even lekker doorgaan met die blinde harses.

  Like

 2. Taljaardeker zegt:

  Daar zijn Duitsers veel te verstandig, beschaafd en vrede/ordelievend voor.
  De Bundesrepublik is geen Joegoslavie en ze zullen van hun mooie Heimat echt geen oorlogstoneel willen maken. Wat wel gaat gebeuren is dat de politieke wind er langzaam maar zeker zal gaan draaien.
  Net als in de V.S., het V.K., Frankrijk en Nederland.
  Het gaat er alleen een beetje langzamer.
  En dat ligt voornamelijk aan de logge, federalistische staatsinrichting en de greep van de kongsi van het Duitse, globalistische en eurofiele bedrijfsleven, vertegenwoordigd door de ”Grosse Koalition”, op het land. .
  Maar die staan lang niet zo stevig meer in hun schoenen als een jaar of 5 geleden.
  Zij hebben bijvoorbeeld minder directe steun vanuit Washington voor hun anti-Rusland politiek.
  En door de miskleun van Merkel (”Wir schaffen das.”) van vorig jaar hebben ze veel krediet bij de bevolking verspeeld. Dat laatste wordt alleen maar minder, want die moslimbarbaren uit het M.O. en Afrika weten zich nu eenmaal niet te gedragen. En ze gooien daarom consequent hun eigen glazen in, waar het de goodwill van de Duitsers betreft.
  Maar dat zal, net als in Nederland, gewoon via de stembus gaan.
  Als het in Europa al tot burgeroorlog-achtige taferelen komt zal dat veel eerder in Frankrijk gebeuren.

  Like

  • Marc zegt:

   @Taljaard,

   Ik zou daar maar niet zo zeker van zijn. Weliswaar kan het gezonde verstand via de stembus beslissen, maar de politiek-correcte elite zal dit juist daarom als een aanval op de rechtstaat zien, en daarom de politie, desnoods het leger, inzetten tegen de autochtone bevolking. Zelfs geïntegreerde immigranten die tegen deze gang van zaken protesteren zullen als racisten in de bak worden gegooid.

   Ik waarschuw iedereen: die burgeroorlog is echt veel en veel dichterbij dan velen denken. En hij zal zich hoofdzakelijk afspelen tussen zij met verstand tussen de oren en de gevestigde macht.

   Ik vrees dat de gevestigde macht, met inschakeling van politie, leger en de 5e colonne ons zullen uitschakelen. Dat dit tevens het einde van de EU betekent zal de zittende macht een worst wezen.

   Het Westen is op sterven na dood. Er zijn twee oorzaken:
   1. de vervanging van het christendom door de religie van de rechtstaat, waarbij de grootst mogelijke tegen de belangen van het volk ingaande waanzin in wetten worden vervat, zodat juridisch elk verzet bij voorbaat uitgeschakeld wordt.
   De uitschakeling van de vrijheid van meningsuiting ligt in het verlengde hiervan.
   2. de in de jaren 1970 ontwikkelde opvatting dat de wereld overbevolkt raakt, en dat per direct het mes moest worden gezet in de groei van de bevolking. Dit combineerde goed met zowel de in diezelfde tijd doorslaande individualisering als deelname van vrouwen in het arbeidsproces, met als resultaat een drastische afname van de autochtone bevolking.

   In principe staat dit los van de islamisering van het Westen als zodanig, maar moslims (en anderen) hebben gezien hoe deze zelfhaat tot zelfvernietiging leidt. Dus koloniseren ze ons via de baarmoeder.

   En geef ze eens ongelijk!

   Het enige wat we nu nog kunnen doen is een proces van nationale hergroepering. Als dit in diverse westerse landen gebeurd, kunnen we wellicht een eigen staat op het restant van wat eens West-Europa was oprichten.

   Op zeker zal Oost-Europa zich aan deze waanzin weten te onttrekken. Wellicht dat we dan onder hun bescherming (zeer waarschijnlijk die van de Russen) nog honderd jaar onze wonden kunnen likken.

   Maar uiteindelijk zal het over en sluiten zijn!

   Like

   • Taljaardeker zegt:

    @Marc
    De inzet van het leger tegen de eigen bevolking is een zeer riskante optie.
    Want de jongens en meiden van de Bundeswehr zullen er zeker niet makkelijk toe te bewegen zijn om op hun eigen mensen te schieten.
    En de sympathie van de Duitse politiemensen ligt over het algemeen ook niet bij de islamisten. Dat is niet alleen in Duitsland het geval.
    Een nationaal leger zou zich dus zomaar tegen de regering kunnen keren.
    Dan is het afgelopen met die hele elite.
    En ook met de EU.
    Dat weten ze in Brussel ook.
    Vandaar dat Juncker c.s. streven naar een Europees leger.
    Want dat kan WEL zonder dat risico tegen de eigen bevolking worden ingezet.

    Like

 3. Marc zegt:

  @Taljaard,

  Je ziet het nogal optimistisch in. Ik ben er niet zo zeker van dat zal lopen zoals jij schetst.

  Like

  • Taljaardeker zegt:

   @Marc
   Vraag maar eens aan een willekeurige marinier of commando of hij bereid is om los te gaan op de autochtone Nederlandse bevolking wanneer ze dat in Den Haag bevelen.
   Kan u verzekeren dat de animo daarvoor zeer laag is.
   En dat zal in Duitsland niet anders zijn.

   Like

   • Harry zegt:

    Ik ben daar helemaal niet zo zeker van dat de politie en ons “leger” voor wat het nog waard is , van enig nut voor “ons” zullen zijn .
    In 40-45 stond de politie ook onder Duits gezag en liepen braaf aan de leiband van de moffen en de NSB . Een enkele uitgezonderd .
    Inmiddels zijn we sinds Den Uyl nog veel meer murw gemaakt , geïndoctrineerd en softer oftewel laffer geworden .
    Reken maar nergens meer op , behalve op wat patriotten , maar die kunnen het ook niet redden .
    En wat hebben we nog voor leger !?
    Nog net genoeg om een stad als Gouda te ontzetten ?
    En wat moeten al die andere plaatsen dan ?
    Moslims zitten OVERAL !

    Als het fout gaat zal de politie ook alle wapens van jagers en leden van de schietverenigingen meteen op komen halen, dus die hoop is dan ook meteen vervlogen .

    Moslims mogen hun wapens behouden ,” om de orde te bewaken” .

    Ik ben niet optimistisch .
    En op hulp “van boven” hoef je ook niet te rekenen , tenzij Putin wat straaljagers stuurt .

    Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Op diverse sites van MLD en Marine Luchtvaart zijn de oude rotten vermengd met de huidige generatie, de onderlinge verbanden zijn hecht, met het uitwisselen van meningen over het politieke klimaat zijn ze terughoudend en dit ivm oplettendheid van geheime inlichtingendienst.
  Maar ik kan u verzekeren dat de saamhorigheid wat betrefd het Nederlands Erfgoed dwz onze cultuur en gewoontes, de Nederlandse vlag onder de militairen hoog is. Komt het er op aan om dit te verdedigen tegenover een regering die te ver is doorgeschoten en de islamisering, dan zullen ze absoluut niet twijfelen waar ze voor moeten kiezen.
  Zelf ben ik aanwezig op de site van de MLD, de sfeer is goed wat betrefd oude verhalen, oude dienstmakkers, oude foto,s over het opgedoekte vliegveld Marine Vliegveld Valkenburg, wat niet alleen een job was voor het inkomen maar ook te maken had met de taak om Nederland te verdedigen in de koude oorlog zoals ook mijn vader destijds hiervan deel uitmaakte. Nu zijn de meningen aan het veranderen omdat men inziet dat opdrachten niet altijd de juiste zijn. Wel in die dagen maar niet meer in de tegenwoordige tijd.
  De Nederlandse militair zal voor zijn burgers en volk kiezen en geen opdracht aangaan die de Nederlandse gedachtengoed moet lamleggen.
  Ik durf erom te verwedden dat de Nederlandse militair zal opkomen voor ons allemaal en misschien wel met de geschiedenis in het achterhoofd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s