De kerstboodschap van president Zeman: Hoe meer vluchtelingen, des te meer aanslagen

screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

De Tsjechische president Miloš Zeman (foto) heeft in zijn kerstboodschap het land opgeroepen geen vluchtelingen uit het Midden-Oosten meer op te nemen, zoals het tijdschrift “Tyden” bericht. Want de toename van vluchtelingen in Europa zou verband houden met het terrorisme.

nieuws-spoetnik

“Nu twijfelt bijna niemand meer aan het verband tussen de migratiegolf en de terreuraanslagen”, zei Zeman. “En juist daarom ben ik tegen de plannen om de komende twee jaar 6000 meer migranten volgens de zogenaamde quota op te nemen”, aldus de president verder.

De Tsjechische staatschef stelde bovendien voor om Italië en Griekenland, waar de vluchtelingen uit het Midden-Oosten Europa binnenkomen, te helpen.

Daarvoor had Zeman al verklaard dat zijn land niet het voorbeeld van Duitsland zou volgen, dat een ongecontroleerd aantal vluchtelingen zou hebben opgenomen.

Europa maakt op dit moment de zwaarste migratiecrisis sinds de Tweede Wereldoorlog mee. Deze werd vooral veroorzaakt door ettelijke gewapende conflicten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Volgens informatie van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) zijn er sinds het begin van 2016 bijna 303.000 vluchtelingen over zee naar Europa gekomen. In februari werd de Balkan-route gesloten. Als resultaat daarvan werden 60.000 mensen in Griekenland geblokkeerd.

Bron:
https://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, migrantengeweld, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Terrorisme, Tsjechië, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

25 reacties op De kerstboodschap van president Zeman: Hoe meer vluchtelingen, des te meer aanslagen

 1. tjonge zegt:

  “Volgens informatie van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) zijn er sinds het begin van 2016 bijna 303.000 vluchtelingen over zee naar Europa gekomen.”
  .
  geloof er geen reet van, zal eerder het 10voudige zijn…

  Geliked door 2 people

 2. boorzalf zegt:

  Kijk, een man met wijze praat. Kan Rutte een voorbeeld aan nemen.

  Like

 3. teun klein zegt:

  de heer zeman ziet heel goed meer moslims meer islam meer aanslagen ! geen vluchtelingen meer uit het midden oosten het land meer in!! hopelijk volgen de andere politieke leiders zijn voorbeeld! om dit te zeggen toont waar leiderschap en laat zeman zien dat hij er is voor zijn mensen! europa moet geen tweede middenoosten worden waar moslims dood en verderf zaaien!wat wij nodig zijn, zijn moedige leiders die de dingen durven te benoemen!! maar de angst voor de terroristen is zo groot , dat ze daarom de dingen islam enz niet durven te benoemen!aangezien door deze politieke leiders europa ten gronde word gericht, is het hoog tijd voor mensen als wilders die echt verandering willen brengen waardoor europa bevrijd word van de islam!! staat u aan de goede kant van de streep? stem wilders ! anders raken wij nederland kwijt!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: De kerstboodschap van president Zeman: Hoe meer vluchtelingen, des te meer aanslagen — E.J. Bron – Rechtsaf doorzee

 5. Cathja zegt:

  Zo’n boodschap zou ik ook graag van onze overheid willen krijgen, maar die sluiten de ogen voor het toenemend geweld, veroorzaakt door vooral asielzoekers uit Noord-Afrika.
  We moeten afrekenen met de leugens betreffende het aantal migranten en nareizigers, en aandringen op uitzetting. Er wordt veel teveel rekening gehouden met allerlei ondertekende verdragen, zodat er bijna niets meer mogelijk is.
  Korte lijnen, snel uitzetten wie hier geen recht hebben op asiel, en nooit meer zoiets stoms bedenken zoals een zak met geld toe als je weer vertrekt. Dat heeft alleen maar een aanzuigende werking gehad.
  Streng optreden. Vluchtelingen zijn er bijna niet. Het zijn bijna allemaal gelukszoekers.

  Die hebben we in ons land meer dan genoeg: gelukszoekers. Maar helaas….., er is weinig om gelukkig van te worden. We worden tot op het bot afgeknepen en uitgezogen.

  Zeman is een president die opkomt voor zijn land. Een voorbeeld voor vele Europese presidenten!

  Like

  • annie zegt:

   klopt dat moet rutte ook doen ,maar hij is bang voor de andere leiders van het land.hij moet de grenzen sluiten,maar dat durft hij niet.nou ik stem op wilders die durft het wel te zeggen.

   Like

 6. Mirjam zegt:

  Als ze Italië willen helpen dan alleen door de grenzen helpen te sluiten en te bewaken en alle nu al daar zijnde immigranten te helpen terugsturen. Alle andere hulp is dweilen met de kraan open.

  Like

 7. koos zegt:

  Dat is geen kerstboodschap, maar het constateren op een statistische wetmatigheid.

  Like

 8. ildiko zegt:

  Hij durft net als iedere normaal en fatsoenlijke MP de beest bij zijn naam te benoemen..

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Islam hoort niet in Europa, eruit met die zieke geesten!

  Geliked door 1 persoon

 10. Milos is een zeer verstandigen man met een goede Kerstboodschap voor zijn volk en nog wel naast de KERSTBOOM. Kan je van ons schijthuis niet zeggen.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Wat is hij weer politiek incorrect maar gelijk heeft hij natuurlijk.
  Als we geen alternatieve media hadden zouden we dat “NEPNIEUWS” alleen maar kunnen vermoeden en als DE politiek, behalve PVV, haar zin krijgt sluiten ze ons dat ook af zoals in de tijd van Hitler, Stalin, Mao. nu Noord Korea enz.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Een goed voorbeeld doet volgen.

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Hij begrijpt het tenminste !

  Geliked door 1 persoon

 14. Sjoe! zegt:

  Volgend jaar zullen hier ook duizenden en duizenden visumvrij Oekraïense bedelaars en inbrekers komen.

  Like

 15. Golden Girl zegt:

  hij begrijpt het wel dus, helaas de andere politieke droeftoeters blijven doorgaan op de ingeslagen weg, ben blij toe dat een aanslag in Europa met de Kerst ons bespaard is gebleven

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  De wal gaat het schip keren. Het is te laat om bij te sturen. Ze hebben het te ver laten komen. Er is geen enkele stad of groter dorp over zonder moskee. Dat gaat nog wat worden. De realisten moeten het vuile werk gaan doen om Europa te déislamiseren. Uiteindelijk zullen we dat moeten. De islam en haar geweld potentieel zal ons geen andere keus laten. Als het zover is krijgen de realisten de zwarte piet en de schuld. De islam is onverbiddelijk en langer om de hete brei draaien zal de islamitische rampspoed die ons omringt alleeen groter maken. Maar als het even meezit hebben we bij alle moedwillig door de elite veroorzaakte bevolkingsproblemen ook een lichtpunt. De Europese Unie gaat afbrokkelen linksom of rechtsom. Dat proces is niet meer te stoppen. Dat is maar goed ook. Want met een functionerende EU is déislamiseren onmogelijk. Bij het verdrag van Straatsburg hebben ze in 1974 buiten het volk om een belofte gedaan aan de olie producerende Arabische staten. De Europese Unie die beklonken werd met het verdrag van Maastricht was vanaf het begiin een doodgeboren kind. Twee grote fouten zijn er door de elite gemaakt. Fout 1 men ging voorbij aan de mogelijkheid van het organisch naar elkaar toe laten groeien van de Europese staten. Dat traject duurde de ongeduldige elite te lang. Zij wilden alles met leugen en bedrog forceren in pakweg een generatie. Onder het mom van economische noodzaak werd de Europese bevolking een politiek project door de strot geduwd zonder democratische besluitvorming. Sterker men dacht zelfs de Europese volkeren te kunnen bedriegen met een nep parlement in Brussel en de nieuw toetredende staten te verleiden met miljarden subsidies voor de meest waanzinnige projecten. Projecten betaald uit de beurzen van bedrogen burgers. Fout 2 de allergrootste fout ooit. Men liet Europa vollopen met moslims. Moslims die in 1400 jaar hadden laten zien nooit te kunnen integreren in een cultuur. Moslims die al naar gelang hun aantallen elke andere cultuur zullen opslorpen en hiermee vernietigen. Deze laatste fout is de meest dramatische fout en die zal als we niet uitkijken eindigen in burgeroorlog.

  Geliked door 2 people

 17. T Schader zegt:

  Ze zouden al die verdragen moeten opzeggen die ons verplichten gelukszoekers op te nemen en helemaal de verdragen waarmee je ze niet meer kan uitzetten ,is toch te gek voor woorden dat dat nog steeds gebeurt ,maar ja met zo’n regering vol angsthazen verandert er niets

  Like

 18. tjonge zegt:

  waarom komt alle huidige wijsheid toch uit voormalige oostbloklanden ?
  .
  is een retorische vraag voordat je hem gaat beantwoorden 🙂

  Like

 19. Elly zegt:

  Gezond verstand Niets meer of minder. Helaas ontbreekt juist dit bij de Nederlandse overheden, goede uitzonderingen daargelaten. In dit verband, het valt me op dat er tegenwoordig ieder weekend een bedrijf affikt. Oorzaken zijn steeds onbekend en je hoort er nooit meer wat van. Ook jihad? Weet iemand daar iets van?

  Like

 20. Charles Martel zegt:

  En die “vluchtelingen” komen allemaal uit landen die gezegend zijn met de weldaden van de ideologie van de wrede! Hoe zou dat nou komen?

  Like

 21. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s