GEHEIME STAATSPOLITIE

screenshot_31

Officieren van de Gestapo

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik in één onzer Socialistische Couranten dat in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen begin volgend jaar het Openbaar Ministerie (OM) de sociale media extra in de gaten gaat houden op beledigen en discrimineren van politici. Dat zei hoofdofficier van Justitie Theo Hofstee zondag bij AT5. Hij stelde dat het OM snel moet ingrijpen als er op sociale media wordt beledigd of gediscrimineerd.

,,Ik verwacht vanwege de verkiezingen dat we heel alert moeten zijn op wat zich gaat afspelen op social media’’, aldus Hofstee. Het OM maakte eerder deze maand al bekend dat het meer dan tien mensen gaat vervolgen vanwege bedreiging en belediging van Sylvana Simons die eerder voor DENK in de Tweede Kamer wilde komen, maar zaterdag aankondigde met een eigen partij aan de verkiezingen mee te gaan doen.

Hofstee vindt dat het een prioriteit van het OM is om juist enkele maanden voor de verkiezingen extra aandacht te geven aan belediging en discriminatie op sociale media. ,,Alle meningen moeten natuurlijk kunnen worden geuit, maar wel op een nette manier’’, zegt hij. ,,Iedereen die aan de democratie deelneemt, zoals Sylvana Simons, moeten wij beschermen. Dus we gaan hier extra op letten.’’

In de maanden voor de verkiezingen op 15 maart wordt er meer gedebatteerd. ,,Dan nemen ook de emoties toe. Dus we verwachten meer van dit soort gevallen als we niet opletten.’’

Maar de beledigingen door die negerin Sylvana Simons, die alle blanken racisten noemt, en het uitschelden en beledigen van Joodse burgers door de volgelingen van Mohammed is dus wel toegestaan? We leven in een fijn land. De oprichting van de Geheime Staatspolitie is niet veraf. Welnu, spitse lezer, straks moeten wij net als in de Duitse bezetting een ‘Wachter’ voor onze mond hebben, want je verrader slaapt niet. Het leven in Nederland wordt met den dag erger.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op GEHEIME STAATSPOLITIE

 1. rony stokart zegt:

  Het is waarschijnlijk meneer Hofstee die gaat bepalen wat een “nette manier” is. Meneer Hofstee moet het verdwijnen van de DDR wel zeer diep betreuren. Ik zeg nu op een nette manier: fascist 3x !

  Geliked door 2 people

 2. BertG. zegt:

  Bij mij ligt de grens als je iemand compleet naar het leven staat en met niks anders bezig bent dan met doodsbedreigingen naar andere toe.
  Maar ook hier maken ze verschil in wie het zegt.
  Maar je beledigd of gekwetst voelen is nog steeds een gevoel, meer niet.
  Dat zit toch echt tussen je oren.
  En dan het begrip netjes, waar hij het over heeft, wat voor de 1 netjes is, kan voor de ander onbeschoft zijn. Mijn normen hoeven niet die van een ander te zijn en andersom.
  Zo blijf je aan de gang, totale willekeur dus.

  Geliked door 3 people

 3. Een goeie verstaander heeft maar een half woord nodig meneer Hofstee. We begrijpen het.
  We mogen best sarcastisch doen tegen Joden, tegen Christenen, tegen Wilders en de PVV. Maar niet tegen iets of iemand wat ruikt naar islam.

  Geliked door 4 people

 4. carthago zegt:

  Over een liegende fascistische nazi badspons mag je dus niets meer zeggen, hum, dan maar gewoon uitknijpen na een waterboarding.

  Geliked door 2 people

 5. Mirjam zegt:

  Met de ‘veroordeling’, weliswaar op onvolledig wettelijk gesteunde gronden, van Geert Wilders, vandaar ook dat er geen werkelijke strafmaat is uitgesproken, hebben ze met die volledige sociale ‘controle’ al een aanvang gemaakt. Het OM gaat, zoals jullie wellicht weten, Geert Wilders verder vervolgen, door ook in beroep te gaan, tegen het beroep van Geert zelf.

  Ze willen koste was kost voorkomen dat de onderuit worden gehaald door Geert en door de realistische media. Maar Geert gaat dit proces winnen, omdat hij wettelijk in zijn recht staat.
  Dit alles is gewoon een poging om heel het volk monddood te maken, zodat de verkiezingen in maart volgend jaar, niet zo’n desastreuze gevolgen zullen hebben voor gevestigde partijen en met de hoop en ‘visie’ in hun achterhoofd, dat Geert minder stemmen zal krijgen dan voorspeld. Wat het volk niet weet, dat de regering niet deert. Dát is hun motto. Foei jongens, jullie zullen nog raar op je neus kijken als de deksel jullie hard zal treffen en de waarheid zegeviert!

  Geliked door 2 people

 6. Hartelijk dank Driek, ik knoop dit in mijn oor.

  Like

 7. cefas zegt:

  Wat is het OM eenzijdig, selectief en hyper-hypocriet bezig. Is het OM een verlengstuk van de staat met hun links-moreel hypocriet vingertje in de lucht?

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Ik ben het volledig met u eens, beste Driek! Sommige burgers mogen meer zeggen dan anderen, zonder daarvoor vervolgd te worden. Voorbeelden daarvan zijn er voldoende.
  Ook Juncker heeft weer van zich laten horen, want hij wil alle informatiekanalen in de gaten laten houden, om racisme en discriminatie te kunnen opsporen.
  Het is toch duidelijk dat de ‘goedmenschen’ hem beginnen te knijpen? Ze weten niet goed hoe ze de burgers in toom kunnen houden.
  Wij laten ons de mond niet snoeren, en zullen er geen genoegen mee nemen als de waarheid als ‘fake-nieuws’ (dus: strafbaar) wordt gesteld.

  Ik wens u ook een gezegende tweede Kerstdag toe Driek!

  Geliked door 1 persoon

 9. Cor Ozinga zegt:

  Het OM heeft een goed voorbeeld aan de Gestapo en de SD (Sicherheitsdienst).
  Waarschijnlijk zullen er weer net zoveel verklikkers (NSB-ers) opduiken als in WO II.
  Het socialisme heeft van het Nationaal Socialisme veel geleerd, hoe je onwillig volk kunt heropvoeden cq monddood maken.
  Het wordt tijd voor een totale omkering in onze maatschappij.
  Vecht voor vrijheid van meningsuiting en tegen betutteling.

  Geliked door 3 people

 10. Jan Chik zegt:

  Wil je nog een duidelijker voorbeeld van een door links doordrenkt overheids- en justitie apparaat, dit wordt dus i.o.v. Brussel en uitgevoerd door den Haag een Staats Sicherheitsdienst.
  Wij worden dus door Brussel een EUSSR ingerommeld en kunnen hier democratisch niets tegen doen, omdat het democratisch gekozen EP niets te vertellen heeft, maar des te meer de ongekozenen, zeg maar dictatoriale laag van de EU commissie en haar leiders.
  Wij hebben de USSR tot een einde gebracht en onze Haagse politici hebben het toegestaan dat het in Brussel werd geïmporteerd. Wij herkennen dit zo goed, linkse salamitactiek, dezelfde als de door ons ondergane KGB onderdrukking.
  Wij worden geregeerd door pure communisten die ons via dit soort trucjes gewoon onder de duim houden en volop bezig zijn ons land naar de gallemiezen te helpen, het resultaat van 50 jaar stiekeme rode en islamitische infiltratie in alle overheidslagen.
  Dit is nog erger dan de Sovjet Unie, toen wisten wij, dat we geen vrijheid hadden met potdichte grenzen, hebben ze in Brussel van geleerd, nu staan alle grenzen wagenwijd open.
  Het China model, waar de top en trawanten zich ook in luxe wentelt en de tegengeluiden in de kerkers zuchten.

  Like

 11. BertG. zegt:

  Alleen de uniformen ontbreken eigenlijk nog in de 2de kamer en bij het OM.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jean zegt:

  De EU misdadigers op weg naar de vreetruiven in Brussel en Straatsburg, het enige verschil is dat ze nu “zonder uniform” rondlopen maar wel 1.000x gevaarlijker.
  De enige echte redding voor Europa is:
  A- die EU misdaadinstelling definitief sluiten.
  B- de misdadigers van die stal opsluiten.
  C- de huichelende linkse media grondig uitmesten.
  D- vreemdelingenstemrecht verbieden.
  E- Illegalen dadelijk verdrijven uit onze leefwereld.
  F- iedereen die naar hier komt een document laten ondertekenen dat hij/zij ONZE normen, waarden en seculiere wetten zal respecteren.
  G- iedereen duidelijk maken dat een (mensen)rechten steeds (mensen)plichten verbonden zijn, het een gaat nooit zonder het ander.
  H- grenzen sluiten zodat er geen enkele maar dan ook echt geen enkele islamiet/moslim er nog door geraakt en starten met het massaal verdrijven van dat barbaars tuig.
  Dat heeft tot gevolg een win-win situatie:
  1- duizenden mensen werk om de grenzen te bewaken/controleren.
  2- veiligheid en leefbaarheid voor ons Europeanen.
  WAAR WACHTEN ZE NOG OP? NOG MEER BARBAREN RESP. GEWELDDADIGE MOORDAANSLAGEN? NOG MEER VERKRACHTINGEN VAN ONZE VROUWEN/DOCHTERS?

  Like

 13. koddebeier zegt:

  De oprichting van de nieuwe Gestapo komt met rassen schreden nader bij, als ik zo de gedachte gang van deze OM man volgt !!

  Like

 14. Thoth zegt:

  Ik neem aan dat’ie geen relatie heeft met de baas van OM dhr. Bolhaar, de Marokko ambassadeur?

  Like

 15. N.E. Derlander zegt:

  De Nederlanders zullen heel goed in de gaten houden of in welke mate het OM objectief is bij “het heel alert zijn op wat zich gaat afspelen op social media’’.

  Like

 16. daiyu-ninja zegt:

  Dan mag ik dus niet meer zeggen dat DENK betekent:
  Deze ezels naaien kamelen.

  Goh, wat jammer nou.

  Like

 17. Erik zegt:

  Juist Driek, en dan zeggen “ze” dat “wij” de Nederlanders tegen elkaar uitspelen en met populisme verdeeldheid zaaien. De pot verwijd de ketel da hij “zwart” is. Het ministerie van de waarheid bestaat reeds en het houd je in de gaten met de hulp van fuckbook, koekle en splitter (vermijd de juiste namen, hoop dat jullie snappen wie ik hier bedoel) die gaan voor de stasi censureren en info doorspelen aan de apparatski’s. De krankheid heeft de macht, common sence is verdacht.
  We gebruiken gewoon aliassen of acroniemen tot de bevrijding daar is en wij weer feest kunnen vieren en ons zelf zijn, tot die tijd lieve mensen doen we voorzichtig.

  Like

 18. Helena zegt:

  Beste Driek, goed stuk. Ze zijn wel erg bang voor de mening van de burger, zeker als die mening ze niet welgevallig is. De verraders zijn onder ons: openlijk en opzettelijk wordt de haat tegen het gezonde verstand gepredikt, wat een land!! De “gutmensch” wil ons op een “nette manier” de mond snoeren: pas op je woorden want anders!!! En waar ligt de grens?? De indoctrinatie kent geen grenzen, we zullen en moeten geknecht worden! Ze hebben niets geleerd van het verleden helemaal niets! Dit machtsvertoon is te ziek voor woorden.

  Like

 19. hslot4 zegt:

  Hahahahahah het is echt te ziellig hoe die overheden zich profileren naar de verkiezingen toe is het niet Amerika met zn anti Rusland retoriek dan is het duitsland met dezelfde bullshit en nu volgt Nederland straks met het wel bekende het waren de Russen die de Nederlandse verkiezingen hebben gehackt .
  Ondertussen probeert men de burger monddood te maken dmv het rechtssysteem en alle social media moet gecensureerd of vervolg worden .
  Het wordt tijd voor een schone lij politiek Den Haag en justitie moet de bezem door en dat zal de PVV zeker gaan doen .
  Ik hoop dat ze al die klootzakken vervolgen wegens landsverraad .

  Geliked door 1 persoon

 20. exter39 zegt:

  IK snap het niet meneer de rechter zou ik zeggen als ik voor het fascisten hekje zou staan , want ik ben een PVV er , maar ik word uitgemaakt voor racist , ben een ongelovige hond , mijn vrouw is een hoer , mijn moeder moet geneukt worden , eigenlijk moet ik gedood worden , ik heb vrienden die homo zijn , maar die moeten van hoge gebouwen gegooid worden , ik ben een varken , maar om dat het er zo veel zijn die dit zeggen , word dit getolereerd , door die voor het hekje , dacht dat de rechterlijke macht er ook was om het volk met EEN paspoort te beschermen , want van hun d,r centen zitten zie daar , niet voor de gasten die dit over ons roepen .en meestal twee paspoorten hebben .

  Like

 21. Ja, laat ze maar eens bang zijn voor de burger dat werd tijd . Ze hebben ons al te lang verguisd. Wat ze is eens moeten doen, al die splinterpartijen opruimen. Scheelt een hoop werk en dan zijn we ook gelijk af van KUZU KUT TURK.

  Like

 22. Elena zegt:

  Lachuuuuh..wat een stel linkse sukkels.
  Hebben die Eurofiele dictators nu echt niets nuttigers te doen?
  Alle ambtenaren worden door ons, de belasting betalers onderhouden.
  Is men al vergeten hoe het in Roemenië afgelopen is met Nicolae Ceaușescu en zijn vrouw?
  Denken zij nu echt dat politie en leger achter hen de Eurofielen blijven staan?

  Nep Justitie en NEP OM !!

  Eigenlijk best lollig… toch?..alle gevangenen eruit….en wij als waarheidsverkondigers erin !
  Zitten echt voordelen aan. ik als ruim 70++ kan verzekerd zijn van 3x daags maaltijd.
  Gratis bed, bad en brood en gezondheidszorg.

  WEG met dat ongekozen linkse zooitje zuiplappen en zakkenvullers !!!

  Like

 23. Thoth zegt:

  (..)Bovendien gaat de Europese Commissie erop toezien dat sociale media zich hier ook aan houden: ‘Wij zullen er goed op letten hoe dat wordt uitgevoerd,’ belooft Juncker. Ook de aftredende voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz liet zich eerder uit over maatregelen tegen nepnieuws. Als een vrijwillige inzet van sociale media niet genoeg is, dan moet er wetgeving tegen komen – ‘niet alleen nationaal, maar ook Europese’, vindt Schulz.(..)

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/12/juncker-wil-geen-nepnieuws-meer-zien-424233/

  Háhá, OM loopt aan de band van Juncker en Schulz… !

  Like

 24. SaanDeKnikkker zegt:

  Die negerin Sylvana Simons, nou Driek je staat er nu mooi op dat wordt dan 3 maanden dwangarbeid, plus TBS, voor het geval je in herhaling valt !

  Geliked door 1 persoon

 25. teun klein zegt:

  beste driek ,wilders staat voor het hekje om dat hij dingen benoemd!!!!!marokanen die hier geboren zijn en de koran hier op onze kosten hebben gelezen zijn naar het midden oosten vertrokken om christenen te vermoorden!!! dat soort mensen heeft wilders het over!!de islam!!!dat geluid laat wilders vanaf het begin al horen!! deze marokanen doen wat in de koran staat!! namelijk iedereen die geen moslim is uitroeien!! wilders had het zo als altijd over de islam zo als altijd!! maar de d666 rechters hebben omdat het wilders betreft alleen het woordje minder er uit gelicht en het uit de context gehaald ofschoon ze drommels goed weten dat wilders de islam bedoeld !! een echte rechter met gezond verstand zou wildersniet oproepen omdat hij als politicus de dingen moet benoemen!!! de daders die dingen roepen in woord en beeld kom hier kaaskoppen dan halen wij jullie kop eraf wat 100 keer erger is !! die staan niet voor het hekje!!!maar wilders die verplicht is aan zijn kiezers om deze dingen te benoemen staat terecht!in mijn ogen zijn deze rechters doodziek !! en zijn duidelijk politiek gekleurd deze drie!!! d666 rechters!!!!

  Like

 26. Laten we (verbale) verzetgroepen vormen voordat het te laat is!!!Mijn vader kon te Elim (oase in de woestijn te Drenthe)onderduiken dankzij één procent van die moedige Nederlanders,die letterlijk en figuurlijk hun leven riskeerden tegen een ook toen totaal gecorrumpeerde overheid die uit angst voor de Duitsers meewerkten om minderheden te laten deporteren !!Ook nu staat de Nederlandse overheid bewust of onbewust aan de verkeerde kant en heeft het lak aan haar eigen burgers! Islam heeft niets te doen met vrijheid van godsdienst !!! Preventie is beter dan genezen!Zomaar een voorbeeld van incompetentie van de overheid:Per jaar worden plus minus meer dan honderdduizend fietsen gestolen ,waarom gaat de overheid niet eens gewoon aan de slag om haar werk te doen inplaats van een Geert Wilders te vervolgen voor een geweldloze uitspraak!Als ik mijn gedachten over ‘minder ,minder ‘openlijk zou uiten zou ik per direct misschien wel opgepakt worden ,notabene geloof ik ook nog in De God van Israël,waardoor ik waarschijnlijk nog meer noten op mijn zang heb ,met nog meer extremere opbouwende standpunten dan Geert Wilders !Shalom van Léon van Duren

  Like

 27. Elena zegt:

  · 23 dec. 

  Es gab “keine rechtlichen Möglichkeiten” den Terroristen abzuschieben
  Aber es gibt “rechtliche Möglichkeiten” Meinungsfreiheit abzuschaffen

  Vertaald uit het Duits door Bing

  Er was “geen juridische mogelijkheden” deporteren de terroristen, maar er zijn “juridische mogelijkheden” af te schaffen van de vrijheid van meningsuiting

  * KOTS *

  Like

 28. OM heeft de smaak te pakken! Eerst Wilders en nu zijn aanhang!

  Like

 29. Guardiacivil zegt:

  Wees er van overtuigd dat je goede vrienden en buren je volgende vijanden kunnen zijn.
  Nsb´ers zitten nu overal en gaan tot actie over, dwz aangeven waar en wie iets heeft geplaatst op het net wat bezwarend zou zijn.
  De gezellige verjaardagpartijen onder elkaar is niet meer, want hij/zij kan al in uw midden zitten.
  Het zij zo, het is realiteit geworden, maar houdt uw oren en ogen goed open in deze en komende tijd.
  Het zijn zeer gevaarlijke ontwikkelingen.

  Geliked door 1 persoon

 30. Pingback: GEHEIME STAATSPOLITIE – Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s