Poster van de AfD

screenshot_38

Blik naar Nederland: Migrantenpartij “Denk” met schrikbarende eisen.

Multiculti-Europa wordt door de realiteit overreden!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, establishment, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Poster van de AfD

 1. Die is toch nooit geslaagd geweest, hoezo overreden????

  Like

 2. Geert Wilders RUZIE met Jesse Klaver

  Like

  • koddebeier zegt:

   Moet je dat stuk links onbenul zien staan !! Om misselijk van te worden !!

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja, je wordt er zo verveeld van om die beroepspolitici te zien en te horen die, zoals altijd, hun van buiten geleerde teksten voordragen.
   Wilders vat al in het begin van het gesprek het onderwerp eenvoudig kort en bondig samen met de stelling dat vluchtelingen in de eigen regio moeten worden opgenomen omdat wij het simpelweg niet aankunnen om die massa’s hier op te vangen.
   Dat is helder.
   Iedereen die realistisch denkt moet het met deze stelling eens zijn, maar dan begint het emotionele geroep en de herhaling van altijd weer dezelfde beschuldigingen.
   Je wordt er ziek van te zien en te horen hoe beroepsambtenaren, die de politiek hebben gekozen om er zelf beter van te worden, hun fantasieverhalen ten beste geven.
   Niemand gelooft er meer in dat het zal helpen.
   Zijzelf ook niet, maar ze hebben niks anders.
   Het is altijd weer diezelfde toneelvoorstelling.

   Ze weten dat ze niet deugen als politicus die de belangen van het volk behartigen,
   maar er alleen zitten voor hun job en hun riante pensioen.
   Ze maken zichzelf wijs dat het volk dat niet weet… zodat ze met het theater door blijven gaan.

   Geliked door 1 persoon

   • Niets meer aan toe te voegen Paul, gewoon herhaling van zetten, de linkse beroepspolitici hebben er bijna allemaal een handje van weg om op de emoties van het domme stemvee te spelen en ze slagen daarin wonderwel. Vraag mij wel eens af wanneer komt het zo ver dat dat de burgers zich niet meer in een slachtofferol laten drukken. Misschien wanneer Pasen en Pinksteren op 1 dag valt

    Groeten Paul, en een goed uiteinde

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het is diep beschamend voor Nederland, dat dit hu door onze geestverwanten bij onze Oosterburen moet worden vastgesteld. Tegen hèn zeg ik: Dank voor het medeleven, maar tegen óns zeg ik: Doe er iets aan, verwijder deze schandvlek: Gooi die walgelijke splinter met haar nóg walgelijker bezetting er uit!

  Like

 4. Een klein Turks buurjongetje in Spakenburg voorspelde het 45 jaar geleden al; “heel Nederland wordt islamitisch”… want ze waren kwaad omdat ze helemaal naar Amsterdam moesten om een moskee te bezoeken. Ik dacht vervolgens… als die gasten in de politiek komen is het einde zoek. En inderdaad… niet om pessimistisch te zijn maar ik zie geen reden tot optimisme!!!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Er is maar één oplossing of we bevrijden ons van de islam, de linkse en gutmensch debielen of we gaan massaal emigreren, want in één land leven met dat krapuul is onmogelijk !!!

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Let maar op, die terreur beweging DENK gaat nog wat voor commotie zorgen in de politiek. Die komen straks met een zetel of 6 a 7 in de tweede kamer. (of misschien nog meer).Want vele maan aanbidders zullen op hen gaan stemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s