VIDEO: De islam-indoctrinatie begint al op Duitse kleuterscholen

 

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Bovenstaande video laat zien hoe in een Duitse kleuterschool islam-indoctrinatie wordt bedreven. Hoofddoekwijven geven de kleintjes een vloeistof waarmee ze zich moeten insmeren en vermoedelijk ook mee moeten reinigen om zich voor te bereiden op het islamitische bidden. Een moslim, blijkbaar een imam, laat de kinderen de koran zien en zegt vleierig hoe moslims bidden en welke spelletjes Turkse kinderen zoal spelen. Met zulke methodes wordt de jonge generatie beïnvloed hoe vreedzaam en aardig de islam toch zou zijn.

De islam-indoctrinatie begint al in de Duitse kleuterscholen: islamitisch proef-bidden voor onze kleinsten

Duitsland wordt niet geïslamiseerd, liegen de media en de politiek de Duitsers al jarenlang voor op een aan brutaliteit nauwelijks meer te overtreffen wijze. Maar in Duitsland hebben we complete schoolklassen zonder ook maar één enkele Duitse leerling. En al complete scholen waar aan niet één Duitser lesgegeven wordt. De binnensteden van grote Duitse steden zijn door moslims overbevolkt, terwijl men daar steeds minder Duitsers ziet. In de gevangenissen zitten tot 80% moslims – in veel gevangenissen zit niet één Duitse gevangene, met uitzondering van de directeur.

Dat is al lang realiteit in Duitsland. En desondanks beweren politici en media dat er in Duitsland maar ongeveer 4,5 miljoen moslims zouden wonen en dat hun aantal in de internetmedia mateloos zou worden overdreven.

Welnu, dit aantal van 4,5 miljoen moslims schijnt een soort leugenmantra van het politieke establishment te zijn. Want hij spookt al tientallen jaren rond in de kranten. Net alsof het aantal moslims tussen 1990 en nu helemaal niet veranderd is, als je de politiek en de media moet geloven. Maar alleen al in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen wonen meer dan 4 miljoen moslims. In heel Duitsland zouden op dit moment wel eens tussen de 10-15 miljoen moslims kunnen wonen.

70% van alle mensen onder de 16 jaar in Duitsland zijn al immigranten

De meesten van hen zijn moslims. Over enkele jaren zullen zij de meerderheid in Duitsland vormen – en alleen al met het stembiljet van Duitsland een islamitische staat maken. Dit werd jaren geleden al voorspeld door de voorzitter van de Centrale Raad van de Moslims in Duitsland, Ibrahim al Zayat. Dat voorspelde voor Europa overigens ook Gaddafi als niet meer te veranderen lot. En zo zien dit ook de moslimbroeders in hun hoofdstad Caïro: Europa wordt islamitisch zonder dat we een schot hoeven lossen, aldus hun voorspelling.

Europese politici hebben dit allemaal mogelijk gemaakt

Scholieren moeten deelnemen aan islamonderwijs, ook als ze geen moslims zijn. Scholieren moeten moskeeën bezoeken, ook als ze dit niet willen. Vaders die daar tegen protesteren, worden door middel van een boete of bedreiging met gevangenisstraf geïntimideerd. Op kleuterscholen “mogen” de kleinsten van ons, willoos en het gemakkelijkst te kneden, de gebruiken van de islam al leren en een islamitische “gebedsproef” doen.

Er is nog maar één antwoord mogelijk op de dreigende ondergang van Duitsland en diens verandering in een islamitische staat

Een revolutie. Of deze bloedig zal verlopen, is afhankelijk van de omstandigheden waaronder zij plaatsvindt. Mocht ze plaatsvinden, dan zij de politici en de media genadig, die ons hebben opgezadeld met de islam en aan de ondergang van Duitsland werken. Zij zullen de gevreesde furor teutonicus aan den lijve ondervinden.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

51 reacties op VIDEO: De islam-indoctrinatie begint al op Duitse kleuterscholen

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 3 people

  • Marlies zegt:

   Het is toch godgeklaagd! Niet alleen dat die kleuters al rijp gemaakt moeten worden voor de duivel-sekte, maar tevens dat een land als Persië totaal geruïneerd is en de enige ontwikkeling die er is de atoombom lijkt te zijn. En dan Eurabie….en Dikkie Dik met een spastische kersttoespraak.
   In welk een gekkenhuis leven wij eigenlijk?

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De wijlen Shah en Khadaffi van Libië, mogen dan schurken zijn geweest, wat islamisering betreft hadden ze gelijk.
   Eind jaren 50……..
   In “goeden-tijden” naast de Konnegin van NL [ links ] in Amsterdam

   Geliked door 1 persoon

 2. Waar zijn we hier in het Westen mee bezig???

  Like

 3. Tom zegt:

  Wee der wereld van de ergernissen, want het is noodzakelijk, dat de ergernissen komen; doch wee dien mens, door welken de ergernis komt!

  Geliked door 1 persoon

 4. elisah zegt:

  Gaan de moslimkinderen ook naar de kerk?
  Die Duitsers kunnen het echt niet laten, ze zijn hard op weg naar nummer 3.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Wat mij betreft hoeven ze niet naar de kerk.
   Laat mekaar lekker met rust, en val mekaar niet lastig met je eigen bezigheden.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   misschien naar de kerk om ze jong te leren hoe ze de beelden en de kerk kunnen slopen

   Like

  • Nemesis zegt:

   En als ze met het moslim te zijn leren klaar zijn, volgt de ‘sexualkunde’ men kan tenslotte niet vroeg genoeg beginnen om kleutertjes en nog kleiner te leren hoe het moet en hoe het er uit ziet’. Gezellig samen genderen. Dat is een wetje wat de groene pedofielen partij er doorheen gejast heeft.
   Als je me vraagt, weet ik niet eens waar ik meer van moet kotsen.
   Dat zijn dus berichten die vind je hier niet in de media. Maar als ik u was en schoolgaande kinderen heeft, zou ik toch maar een vragen aan uw kinderen, welke vragen ze op papier voorgelegd krijgen welke ze moeten invullen. Nog net niet zo geschift, gestoord en smerig als bij die vieze moffen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Rustig, Tien: je woont tenslotte zèlf in Duitsland en niet zonder reden, naar ik me vaag kan herinneren. Ik wou tenminste nog steeds, dat i k er woonde; ik heb vaak genoeg heimwee! Dat de linkse sector bij die “vieze Moffen” kennelijk nog erger is doorgeslagen, dan bij ons, daar kan de dwarsdoorsnede van het Duitse volk -dat ik, conform mijn eigen ervaringen, erg waardeer- niets aan doen. Ik had er wat voor óver gehad, om in deze dagen onder hèn te zijn en over de christkindlmarkt in Neurenberg te mogen lopen!
    Ieder land heeft wat: Die ‘vieze Moffen’ van jou hebben dít, inderdaad; de achterlijke Nederlanders zitten met een wangedrocht als DENK en parlementariërs/burgemeesters met twee paspoorten!
    Daarom zou ik willen voorstellen: Tel je zegeningen, meid: Duitsland is het nog steeds wáárd!

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Met die vieze moffen, bedoelde ik die afschuwelijke partij van die Grünen. Die hebben die sexwet er doorheen gekregen. Waarbij ik me afvraag, gezien de kadaver gehoorzaamheid hier in het parlament, hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. In BW een Grüne bolwerk het eerst. Je wilt niet weten wat ze allemaal met die kinderen doen en wat ze laten zien en voelen. In onze (zogenaamde) rechtse kringen, is dit onbegrijpelijk, onsmakelijk en uitermate te verachten. Ze worden niet voor niets de pedofielen partij genoemd, heel openlijk zelfs.

    Het tweede wat ik niet begrijp, is dat men de kinderen al in de kita’s bezig houdt met islam lessen. En dat in de diverse bondslanden islam les verplichte kost is op, ja werkelijk, openbare scholen.

    Mijn zegeningen hier zijn, vooral toen ik weer naar Duitsland trok, meer land te kunnen kopen voor mijn paarden. Daarvoor moet het nu wel doen met, vergeleken bij mijn vorige stulpje, een absoluut armoedig huisje. Daar ik met pensioen ging, kon ik het ook niet meer zo opknappen en verbouwen zoals het huis wat ik heb verlaten. De omgeving was daar heel veel mooier vergeleken met hier. Maar goed de beestjes hebben het zo prima. Verder heb ik hier super goede artsen en wat belangrijk is, ik krijg de thuiszorg die ik nog altijd bitter nodig heb. De zusters en ook de leiding van de Pflegedienst zijn echt fantastisch en ik heb met hun een hele goede verstandhouding. Daarom geef ik ook altijd toestemming als ze me vragen of de leerlingen bij mij een examen mogen afleggen.
    Wat ook heel prettig was, dat we onder het Duitse belastingstelsel vielen, wat betekent, dat we hoegenaam bijna niets aan belasting hoefden te betalen, daar echtpaar en met pensioen en een flinke mogelijkheid met aftrekposten. Helaas wordt ons dat door de Nederlandse overheid ook al niet meer gegund, want vanaf dit jaar moesten we weer belasting gaan betalen in Nederland. En wel ook als echtpaar, de link-smiechels (heb er maar een streepje tussen gezet hoe je woord moet lezen) Dat betekent dat we geen lage inschaling hebben, maar met ons gezamenlijk pensioen en een beetje AOW (ik krijg maar 40% van de helft) al flink betalen moeten voor net modaal. Tel erbij op de enorme hoge ziektenkostenverzekering die we allebei altijd al in NL moesten betalen, blijft er niet veel meer over. We krijgen ook geen toeslagen, omdat samen bruto net een paar euro te veel is. Hypotheekrente aftrek krijgen we ook niet, daar huisje in Dld. Nu ja, die kregen we hier ook niet. Maar gerekend bij de andere belastingen viel daar goed mee te leven.
    Overigens zitten we hier ook met de twee paspoorten lui. De binnenkomers krijgen die nagesmeten en ze maken zich ondertussen ook overal breed, in de parlamenten van bond en landen in de steden en gemeentes. Dus hier hebben we meer als genoeg Denkachtige toestanden. De Duitsers zijn wat dat betreft nog achterlijker als de Nederlanders. En dat weet ik omdat ik er midden in woon.
    Maar terug naar Nederland, daar gaan we absoluut niet aan beginnen. Geen denken aan. Alleen al niet omdat we in NL geen huis kunnen krijgen en ook niet de verzorging die ik nu dag dagelijks heb o.a. Nee, dan vertrekken we beter richting Oosten of Zuidoosten.

    Like

 5. Mirjam zegt:

  Wacht maar tot de AFD aan de macht komt.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Klopt dit? Als betekenis.
  Furor Teutonicus, het rijk der gedachteloosheid.

  Like

 7. Waar zijn die Duitsers mee bezig? Ze verraden hun eigen land, afschuwelijk. Ik had gelijk mijn kind van school gehaald. Ik hoop een ding als die klootzakken van Duitsers het nog niet doorhebben als er nog meer aanslagen komen hoop ik echt dat het in Duitsland zal plaatsvinden.. Wat zijn die mensen gehersenspoeld, zitten ze onder de doop misschien?

  Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Die “klootzakken van Duitsers” zitten in dezelfde boot als die klootzakken van Nederlanders, want ook hier wordt aan islam hersenspoeling gedaan op de scholen en wat kun je als ouder doen als je niet kapitaalkrachtig genoeg bent om je kids naar een privé school te sturen? Klagen op het internet?

   Like

 8. En nou nog eventjes Westerse popmuziek, lectuur en films afschaffen en verbieden… dan volgt alcohol en het christelijke geloof… en dan volgt Westerse kleding voor vrouwen en dan is Duitsland klein Saoedi Arabië. Geen olie, geen Mekka maar wel een oude Nazi-staat… overwonnen door de islam met medewerking van Merkel en consorten. Halelujja!!!

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Jack T, gisteren uw reactie er gloeit nog hoop enz, wat is het wat u niet wilde verklappen?
   ik zit er op te wachten, in Syrie was een jongen gedood door de IS omdat hij naar westerse muziek luisterde

   Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Die “moslim, blijkbaar een Imam” spreekt anders wèl accentloos Duits en komt overigens opvallend Duits over. Een bekeerling? In de jaren ’80 en ’90 zag je herhaaldelijk in àlle Duitse krimi’s -Derrick, àlle Tatorts en wat dies meer zij- een acteur, die qua type erg op hem leek: Werd telkens gecast voor de rol van het zachtaardige-slachtoffer-van-de-omstandigheden, die dan tenslotte tóch de dader bleek: Veelal overgegaan tot moord uit pure wanhoop. Het viel me op, want de gelijkenis qua uiterlijk en stembuiging (ik heb het dan hier natuurlijk even níet over de invulling van een ról) is werkelijk treffend! Hoe dan ook doet deze man niet aan wat voor oriëntaals dan ook denken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Marc zegt:

  Dit roept om gewapende actie. Tegen de zowel de politiek-correcte meute als hun elite, wel te verstaan!

  Like

 11. Ivanhoe zegt:

  En de kruizen moeten weg uit scholen, en van het kettingkje van de tramconducteur, voor die islamitische duivelaanbidders.
  Een vieze doodscultus is ons voorland.

  Like

 12. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Over een jaar mogen/moeten diezelfde kindertjes toekijken hoe er ritueel wordt geslacht.

  Like

 13. teun klein zegt:

  en wij zijn overdag aan het werk in de fabriek !! en de moslims mogen vier vrouwen hebben! zijn ook hard aan het werk !! maar niet in de fabriek!!!!!! geen tijd met zoveel vrouwen!! als het zo doorgaat met het toelaten van moslims en via de geboorte van al die vrouwen zullen wij via stemrecht op den duur alles kwijtraken en zullen met de sharia leven !!! weg vrijheid weg democratie !!! stem echt voor vrijheid!!! stem pvv!!! op weg naar een vrij land zonder bomaanslagen enz !!!

  Like

 14. wauso zegt:

  Buitenlandse ‘Vluchtelingen’ steken een armoedzaaier in de fik #verrijking !

  Like

 15. Jean zegt:

  Westerse ouders die hun kinderen dergelijke barbarij laten ondergaan zijn mede schuldig aan verraad van onze cultuur & beschaving.
  Die zandbaksmeerlapperij moet verboden en verdreven worden uit onze westerse seculiere samenleving. Het gaat nog vuurwerk opleveren, zeker weten want die zwijnerij zal verdreven én verboden worden, blijkbaar moeten er eerst nog doden vallen voor de lafaards in Brussel en Den Haag de ogen openen.

  Like

  • Marlies zegt:

   De ogen van Brussel en Den Haag zijn open, Jean, WIJD open. Daarom is het zo enorm gevaarlijk.

   Like

  • BertG. zegt:

   Die doden zijn allang gevallen, honderden zelfs al hier in Europa.
   En nog zitten die oogjes dicht. Je kan toch moeilijk zeggen dat ze het niet weten.
   Bij welk getal zouden ze dan wel open gaan denk jij.

   Like

  • Jade zegt:

   De ogen van Brussel en Den Haag staren
   als een konijn in de koplampen…
   Daarom mogen wij vanaf nu ook niks meer schrijven op internet.
   Ze zijn als de dood dat de zaak te vroeg escaleert.
   De zaak mag pas los gaan als we niet meer kunnen winnen.
   Wat dacht u nou zelf wat er besproken wordt op de Bilderberg-conferenties?

   Like

 16. Toch maar emigreren, als het zo door gaat wel denk ik.

  Like

 17. Pietersen zegt:

  Gelukkig hoor ik wat peuters zeggen : “Ich will nicht”.
  Petje af, dat kunnen de redders van onze natien worden !

  Geliked door 1 persoon

 18. Ook in Nederland worden schoolkinderen voorbereid op een geïslamiseerde toekomst. Steeds meer politiek correcte linkse onderwijzers nemen de kinderen van de basisscholen mee naar de moskee om te leren bidden. Op mijn YouTube-kanaal heb ik hierover nog een filmpje gepost. Zie: https://youtu.be/GLuQNCokYi8

  Like

 19. Anneke zegt:

  Heel beangstigend…..en wat doen wij…..niets wegkijken…..ik had mijn kind direct van zo’n school gehaald……

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  In de zaterdag Telegraaf stond een interview met een vluchtelinge van het kamp Zataari in Jordanië, op gegeven moment vroeg de reporter, heeft of had u werk?
  Glimlachend zei ze, kijk naar m,n elf kinderen, ik heb hard gewerkt.

  Like

 21. Heer M zegt:

  De ouders van die kinderen vinden het prima, die laten het toe.

  Like

 22. renato zegt:

  Stuitend om te zien hoe juist deze jonge kinderen onderworpen worden aan de ideologie van het kwaad. En wat vinden hun ouders er van? Meteen de juf en de directie van de school ontslaan en nooit meer een baan in het onderwijs geven. De moskee sluiten en verzegelen.

  Like

 23. Mirjam zegt:

  Onderwijs in religie wordt niet meer gegeven in reguliere basis- en/of middelbare scholen. Op de islamitische scholen wordt, over het algemeen, geen ander onderwijs gegeven dan de kennis over de islam en de koran. Daarom is het dus eigenlijk geen school waard, omdat een religieus onderwijs niet valt onder het reguliere. Onder deze noemer heeft staatssecretaris Sander Dekker ook de aanvraag van moslimorganisaties voor het opzetten van diverse nieuwe islamitische scholen, afgewezen. Zie dit artikel:

  ANP Producties

  27 december 2016 14:48

  NAALDWIJK (ANP) – Staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) heeft opnieuw in korte tijd een plan voor een nieuwe islamitische school afgewezen. Het gaat om een verzoek voor een islamitische school in Westland door de Islamitische Stichting voor Onderwijs en Opvoeding Yunus Emre, maakte de gemeente Westland dinsdag bekend.

  Het voorstel is door de staatssecretaris afgewezen omdat er onvoldoende bewijs is dat er voldoende leerlingen zijn om een school op islamitische grondslag te starten.

  Eerder dit jaar weigerde Dekker al een middelbare school in Den Haag te bekostigen van de Stichting Islamitisch Onderwijs Amsterdam. Die stichting wilde een school op islamitische en hindoeïstische grondslag of een school op islamitische en rooms-katholieke grondslag opzetten en vroeg daarom om geld. De aanvraag werd afgewezen omdat niet duidelijk was van welke godsdienstige of levensbeschouwelijke richting het onderwijs uitgaat, anders dan de islamitische richting.

  In Nederland wordt voor religieus onderwijs geen subsidie meer verstrekt. Het wordt aan de burgers zelf overgelaten om dit onderwijs te financieren. Deze regel geldt ook voor het islamitische religieuze onderwijs. Moslims proberen echter deze regel te ontwijken en de subsidie toch op te strijken voor een als regulier aangemelde school, die dit alles behalve is, doordat me er alleen de koran/islam onderwijst.
  Goed zo dat dit geweigerd is, we hoeven die ‘shit’ hier niet!

  Geliked door 1 persoon

 24. De voortgaande islamisering op Nederlandse scholen staat nu ook op mijn website.
  https://gerard1945.wordpress.com/2016/12/27/indoctrinatie/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s