Waar is de kerstboom? . . .

screenshot_35

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Kerstmis, Koningshuis, political correctness. Bookmark de permalink .

47 reacties op Waar is de kerstboom? . . .

 1. Bang voor een aanslag, of wil hij onze moslim pareltjes niet krenken. Wie heeft hem dit ingefluisterd?

  Geliked door 1 persoon

 2. Ronaldo zegt:

  Ik vind het schande. Ontkenning van de kerstfeest door onze koning in zijn eigen huis.

  Geliked door 3 people

 3. Jade zegt:

  Zie de feestboom op tafel…
  De bladeren zijn met bloed gekleurde olie-dollars.
  Erboven hangt een tekening van de vagina van Maxima.

  Geliked door 6 people

  • elisah zegt:

   Haha, goed gezien. 😉

   Like

  • Haha, maar dan wel eentje die op 1 oor ligt. Mag dat eigenlijk nog, over de kut van je koningin praten?

   Like

  • Harry zegt:

   Toch ,
   eerlijk gezegd ,
   over die afbeelding , als voormalig vagina-expert en de praktijkervaring van een neef die die dingen in het Erasmus probeert te restylen , vind ik het wel een zeer beschaafd exemplaar .
   Niet dat ik maxima wil verdedigen , hoor ! Helemaal niet .
   Is er vaak sprake van een wat rommelig geheel , met allerhande losse flappen , lellen en vellen waar velerlei bacteriën dagelijks houseparties houden die je met lactacyd onder de duim moet zien te houden of ze daarin moet proberen te verzuipen en dat valt natuurlijk niet mee , maar eerlijk is eerlijk , het is een esthetisch verantwoord ding , deze .
   Daar kun je mee voor den dag komen .
   Ik zou er voor tekenen , als ik een vrouw zou zijn .

   Het is vaak een wat grotachtige structuur met allerlei spelonken , eierstokken , baarmoeders , reserve baarmoeders en wie weet wat nog meer voor zooi daar rondslingert , waar het niet mee valt orde te houden .
   Als je dat door een endoscoop bekijkt , zou je willen vluchten .
   Net als het interieur van lui die van alles verzamelen , totdat je nergens meer normaal kunt lopen , van die orde .
   Voorzichtiger kan ik het niet zeggen .
   Daar kunnen schimmels en ander ongedierte welig tieren .
   Trouwens , het schimmelt vaak zó erg , dat het háár er op staat .

   Typische vrouwenkwaal .

   Ps , ik weet dat ze dát tegenwoordig beter bijhouden , het jongere spul , dat snoeien , helaas op mijn leeftijd kom je vaker zo’n ding tegen dat meer overeenkomsten heeft met een ontplofte kokosmat dan op bovenstaande tekening .
   Helaas .

   Verdomde ouderdom ook !

   Like

 4. Ivanhoe zegt:

  Politiek correct, de lafaard.
  Het ‘mooie’ van moslims is dat ze wel consequent zijn.
  Ook het koningshuis gaat er straks aan en wordt geplunderd, zogauw ze de macht hebben.

  Geliked door 2 people

 5. Golden Girl zegt:

  dag Kerstboom, dag koning, dag Maxima, dag blonde prinsesjes, de Kerstboom is inmiddels
  gevonden, ik heb helemaal NIETS met de Oranjes, krijg ik nu het OM achter me aan?

  Like

  • elisah zegt:

   Nee gouden meisje, men kan nog effe losgaan…..pas in het nieuwe jaar is het voorbij.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    elisah, oké, kan ik hier nog ff mijn fustraties neer kwakken, en madame Maxima kunt u de peperdure kapper van monsieur Hollande eens om advies over uw kapsel te vragen?
    U bent inmiddels ook wat ouder, koningin en moeder van 3 kinderen, de wulpse tijd als jonge deerne in Argentinie is voorbij hoor, ik vind lang los haar niet kunnen als koningin zijnde, maar dat is mijn persoonlijke mening

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Golden girl: Nu we toch op triviale toer zijn: Dan moet je ook nog eens in aanmerking nemen wát voor haar! Dóód geblondeerd! En de zwimelbladen haar maar blijven bejubelen als een “schoonheid!” (Maar ja, dan sluit ze tenminste goed aan bij die melkboerenhond van d’r.)

    Like

 6. Sjaak zegt:

  KERSTBOOM ????
  KERSTBOM BEDOELEN JULLIE !

  Geliked door 1 persoon

 7. carthago zegt:

  Het verraad vlak voor de tweede wereldoorlog revisited. Pils lust ik ook niet meer.

  Like

 8. Misschien als je hem een Hans Worst had genoemd.

  Like

 9. hslot4 zegt:

  Pfffffffffffffffff vermoeiend weten jullie nou echt zo weinig van het koningshuis en julie eigen geschiedenis.
  Het arisch reine volk heeft een agenda en wie ze daarvoor benutten lijkt me zo onderhand wel duidelijk zo niet ben je erg traag an begrip in mijn ogen maargoed .

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   O ja wel zeker hoor, het koningshuis dat geen koningshuis is. Maar zolang het grootste deel van het Nederlandse volk deze ongein in stand wil houden en zich blauw er aan te betalen……….soit.

   Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  Die kerstboom staat in zijn Griekse paleisje, met uitzicht op de zee.
  De hypocriet!

  Like

 11. Elena zegt:

  http://nos.nl/artikel/2150101-toespraak-koning-willem-alexander-is-oproep-tot-redelijkheid.html

  Koning spreekt…
  zonder dat degene met afwijkende mening bang hoeven te zijn voor bedreiging of intimidatie en zonder discriminatie op grond van levensovertuiging, RAS, geslacht of sexuele geaardheid.

  Whahahaaa..RAS ???? welk RAS???

  Like

  • Het met uitsterven bedreigde blanke ras heeft het meeste te vrezen onder de paraplu van het globalisme en corporatisme, kijk alleen maar naar het politieke show-proces wat Dhr. Wilders aan zijn broek heeft hangen. Dat is een politicus, wanneer een dood-gewone burger deze uitspraken zou hebben gedaan dan was het een fluitje van 1 cent voor de vooringenomen magistratuur.

   Like

  • Nemesis zegt:

   De discriminatie van het PVVras, whoehahahaha.

   Like

 12. Ach niet de Koning van “ons” allemaal had het over redelijkheid en dat de ontevreden blanke burger zich niet moet ingraven of de hakken in het zand zetten over het eigen gelijk. Zelfs de vrijheid van meningsuiting wordt nog een stapje verder de das omgedaan door deze niet realistische kerstboodschap van de boven elke Nederlander gestelde Koning.

  Velen hebben het gevoel om in een land zonder luisteraars te leven, tja de beroeps politici luisteren graag naar de problemen waarmee vele burgers zitten (Kuch). Wat is redelijkheid? Geboren te worden met een gigantisch vermogen op de bankrekening, erfopvolging wordt gemakkelijker gemaakt voor Willem door af en toe een lint doorknippen, de gebraden haan uithangen bij een staatsbezoek.

  Redelijkheid, een familielid (Beatrix) met een geschat vermogen van meer dan 50 miljard zei eens in eer van haar voorgaande kersttoespraken dat de burger de broekriem maar moest aantrekken, redelijkheid? Ook op het filmpje om ongeveer 5.28 min “boosheid kan geen eindstation zijn” zijn lichaamstaal verraadde ingehouden woede, gebalde vuisten zette zijn woorden kracht bij. Enfin kijk zelf maar, waarschuwing: kijken op eigen risico en neem voor alle zekerheid een teiltje mee..

  Like

 13. Koning Willem Alexander ‘Kerst-Kleuter-preek’ vanuit Argentinië en toch uit Wassenaar.

  (van onze Staatsgeheimen ‘Royal Kerst VIP- reis’ redactie)

  AMSTERDAM-NOIR-Argentijnse ‘spookambtenaren’ gaan de straat op behalve ‘Spook-zusje Mark Rutte Queen MaximaMaxima’ en ‘spookgevangenen Poch’(Video).
  Gisteren werd het Nederlandse Volk getrakteerd door Staats-NOS op een kleuter Kerst preek van de ‘Taxfree-Graai King Willem’ geschreven door zijn Hofnar ‘Pleur op Rutte ‘ vanuit zijn honderden miljoen euro kostende Paleis te Wassenaar die extreem verdraagzaamheid vereist van ieder weldenkend mens met meer dan één hersencel om het te kunnen verdragen. Maar goed het is een knap staaltje van ‘Royaal Rutte-propaganda’ middels zijn ‘Graai-King Willem’, want de King zat en zit op dit moment in zijn miljoenen kostende Paleis in Argentina met zijn Oorlog ‘s misdadiger schoonvader Jorge Zorreguieta. Toch geloven de Oranje Tokkie’s dat hun King met hun Kerst viert in Nederland, maar goed die denken ook dat de King een goed mens is die solidair is met het Nederlandse Volk en niet alleen met zijn eigen ‘Taxfree- Royaal-portemonnee’ en zijn Oorlog ‘s misdadiger schoonvader Jorge Zorreguieta. Maar wat kan men nou verwachten van die ‘Oranje Tokkie’s’ die jarenlang een ‘Pedo-VVD Burgemeester Jean Paul Gebben‘ als Voorzitter verdraagde. Zijn die nou redelijk of gewoon Oranje dom en Gek? >>>> https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2016/12/26/koning-willem-alexander-kerst-kleuter-preek-vanuit-argentinie-en-toch-uit-wassenaar/

  Geliked door 1 persoon

  • Koos zegt:

   Voor alle mensen die geen kennis hebben van de planten en bomenwereld. op de achtergond staat een HELE GROTE KERSTSTERplant op de achtergrond, qua naam een groter symbool van kerstmis dan een Den

   Like

 14. OPROEP TOT REDELIJKHEID???

  Het ongekozen en “bezorgde” staatshoofd heeft geworsteld met zijn kersttoespraak.

  Geworsteld? Bezorgd? “Koning”? Hij zégt iets??? HIJ???

  Niemand vraagt om een kersttoespraak van Zijne Overbodige Houten Klaas. En toch lult hij maar wat standaard geleuter de ether in – nota bene op ONZE kosten. Ethervervuiling.

  Op onze kosten worstelt hij, deze generalissimo zonder ballen, met zijn tekstschrijvers en op onze kosten roept hij op tot iets wat hij zelf niet begrijpt. Zijne H.K. van A. heeft nergens benul van en indien wel, dan heeft hij de gave om dat 100% te verbergen. Nieuwsbericht van de door ons gefinancierde staatsomroep:

  Koning Willem-Alexander heeft in zijn kersttoespraak een oproep tot redelijkheid gedaan. Hij zei dat Kerstmis confronterend kan zijn en onthulde dat hij dit jaar geworsteld heeft met zijn toespraak.

  Kerstmis? Is het een rooms-katholieke mis? Sinds wanneer is dat? Een blijkbaar confronterende mis en hij “onthult” iets wat ons werkelijk geen bal interesseert.

  Oproep tot redelijkheid; laten wij dat ook maar eens even doen.

  Het is redelijk om de Nederlanders (indien gewenst) hun staatshoofd te kiezen en aan te stellen voor een beperkte periode.
  Het is redelijk om dat staatshoofd op zijn of haar daden te beoordelen en af te rekenen.
  Het is redelijk dat de familie van het staatshoofd in hun eigen levensonderhoud voorziet.
  Het is redelijk dat het staatshoofd geen regeringsbevoegdheid kan ontlenen aan erfprincipes.
  Het is redelijk dat het staatshoofd op geen enkele manier in diskrediet kan worden gebracht wegens familie-omstandigheden en oorlogsverleden.
  Het is redelijk dat het staatshoofd wars is van iedere vorm van belangenverstrengeling, noch zakelijk, noch emotioneel en derhalve geen bezittingen beheert of in eigendom heeft.
  Het is redelijk dat het staatshoofd belasting betaalt, zolang dit niet is afgeschaft en geen enkjel recht heeft op belastingprivileges.
  Het is redelijk dat het staatshoofd zijn eigen woning betaalt en er geen enkele ander woning, groot of klein op na houdt.
  Het is redelijk dat een staatshoofd op geen enkele wijze van derden cadeaus of gratis leveringen aanneemt.
  Het is redelijk dat de partner van het staatshoofd op geen enkele wijze in verband kan worden gebracht met de functie van het staashoofd en in eigen onderhoud dient te voorzien.
  Het is redelijk dat het staatshoofd voor zijn of haar kandidaatstelling wordt onderworpen aan een intelligentietest, aan een empathie-onderzoek en aan motorieke vaardigheden, opdat de burger zeker is van een capabele topambtenaar.
  Het is redelijk dat het in Nederland geboren staatshoofd ingezetene van dit land is en de Nederlandse nationaliteit heeft en geen enkele andere – ook niet stiekem.
  Het is redelijk dat het staatshoofd geen enkele ander functie vervult, zoals opperbevelhebber van de strijdkrachten, voorzitter raad van State, etc.
  Het is redelijk dat het staatshoofd geen enkele bemoeienis heeft met het benoemen van mensen in publieke functies, zoals CdK’s, rechters, etc.
  Het is redelijk dat er helemaal geen staatshoofd is en dat er bij toerbeurt een staatssecretaris op jaarbasis de plichtplegingen van een staatshoofd waarneemt.
  Deze opsomming is bij lange na niet compleet, de vraag is zelfs of er aan de lijst ooit een eind komt, zolang wij eigenlijk geen benul hebben wat die lui uitvreten op onze kosten

  Met ander woorden en samengevat:

  Het is immoreel dat Zijne H.K. als telg van een moorddadig crimineel geslacht Zur Lippe B. zo hoog van de toren blaast en de belastingbetalers de maat neemt.

  Het is immoreel dat Zijne H.K. als multi-miljardair de belastingbetaler vanuit Bariloche, Argentinië uitlacht en geen cent belasting betaalt.

  Het is immoreel dat Zijne H.K. de gore moed heeft zijn vuilspuitende waffel open trekt, zonder dat wij daar om hebben verzocht.

  Het is dan ook niet meer dan redelijk dat dit soort zelfbenoemde inteelt figuren het veld ruimt voor normale mensen. Over het paard getilde helden op sokken zijn hier niet nodig. Iedere associatie met landverraders als Zur Lippe B. en onwettige blèrende schreeuwlelijkerds achter de microfoon van “Radio Oranje” in barre tijden, kan ons worden gestolen. Uitkleden en opsluiten is het enige redelijke alternatief voor dit criminele zootje werkschuw uitschot.

  Opsodemieteren dus!!

  Lijkt me vrij redelijk….

  Bron
  https://herstelderepubliek.wordpress.com

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Adriaan Jansens 26 december 2016 om 16:29

   N.a.v. dat laffe weghollen (uw tweede foto) heb ik destijds onderstaand artikeltje geschreven:
   _________________________________________________________________

   Lááááándgeneuteh!

   Misschien wisten jullie het nog niet, maar onze kroonprins -die vroeger altijd zo gezellig met een pilsje op de foto stond- is eigenlijk hartstikke sportief!
   Vroeger zag ik in één van onze informatieve roddelbladen al een prachtige foto van hem terwijl hij aan het skiën was.
   Hij probeerde daarbij een imposante houding aan te nemen, maar die maakte helaas geen erg positieve indruk. Integendeel: het zag er uit alsof Zijne Keuninklijke Heugheid hurkend zat te excrementeren (poepen, zijn behoefte doen) en dat is natuurlijk ondenkbaar; zoiets vulgairs doen lieden van hun stand immers niet?
   Jammer dat die foto nergens meer te vinden is!

   Tegenwoordig heeft de prins zich echter bekwaamd in het hardlopen en dat doet hij niet onverdienstelijk.
   Dat is wel gebleken tijdens de dodenherdenking op de Dam in 2010.
   Toevallig heb ik hiervan enkele leuke fotootjes op het Internet gevonden.
   Kijken jullie maar eens even mee hoe fraai de looptechniek van onze kroonprins is!
   Uiteraard beoefent hij deze sport geheel in keuninklijke stijl, met een borst vol niet-verdiende medailles, fladderende broekspijpen en de gouden kerstlametta nog wapperend aan z’n jasje.

   Ondanks z’n slanke en afgetraind ogend lijf, is z’n conditie kennelijk nog altijd niet optimaal. Op de foto hieronder, zien jullie dat ie er behoorlijk wat moeite mee heeft om die hoge trap op te klimmen. Dat komt natuurlijk door al dat zware goud dat ie mee moet torsen.

   En dát allemaal dan ook nog eens met zo’n mooie glimmend gepoetste sabel tussen z’n benen. Ja, zo’n bungelend ding kan aardig in de weg zitten tijdens het hardlopen.
   Het is logisch dat ie dan niet netjes op z’n plaats blijft hangen. Maar zo te zien, heeft ie dat fraaie wapen onderweg al verloren. Of wacht: hij kan hem die dag natuurlijk ook in z’n slaapkamer hebben laten staan.
   Jullie zien ook dat onze onversaagde Hoop des Vaderlands zich -ondanks z’n imposante sportkleding- totaal niet bekommert om z’n eigen moeder (het zgn. staatshoofd) en net zo min om z’n eigen echtgenote (moeder van z’n drie bloedjes). Hij is alleen maar bezig om het eigen vege lijf te redden. Mocht er ooit weer oorlog komen, dan zit HIJ als eerste op de boot naar Engeland; net als z’n overgrootmoeder!

   En zien jullie die mooie witte pet van ‘m? Dat prachtige uniform doet me denken aan Kapitein Iglo; kennen jullie die? Dat is een echte kapitein die zijn strepen helemaal zélf heeft verdiend.
   Kijk eens? Die kapitein wuift ook al zo vriendelijk naar ons!

   Ik denk dat onze hollende prins vroeger bij mama thuis elke vrijdag diepvries-vissticks op z’n bordje kreeg, en dat ie die kapitein in de reclamespotjes zó stoer vond, dat ie later zelf ook zo’n pak wilde dragen.

   Wat denken jullie: zou hij net zo veel kunnen als zijn kostuum ons wil doen vermoeden?
   Sommige mensen zeggen nl. heel erg onaardige dingen, zoals dat het hem daar op de Dam dun door de wapperende broekspijpen liep, en dat ie zelfs nog geen badeend te water kan laten!
   Maar dat lijkt mij stug hoor…
   En is het trouwens niet vreselijk dat er mensen zijn die zulke akelige dingen beweren?

   Vinden jullie eigenlijk niet dat de Prinses der Nederlanden -die met die Argentijnse foute vader- een ietwat té kort rokje had aangetrokken voor een dodenherdenking?
   Ja, misschien had ze niks anders in de kast hangen, want dat weet ik natuurlijk niet zo; ik zeg ook maar wat…

   O ja, die lieve prinses duwde ook nog per ongeluk een klein jongetje omver omdat ze zo’n haast had om weg te komen. Maar ja, dat zouden wij andere mensapen, natuurlijk ook gedaan hebben in een panieksituatie. Want mensen blijven nou eenmaal apen.
   Kennen jullie toevallig ook het spreekwoord: “Al draagt een aap een gouden ring,…….”

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Je moet natuurlijk wel bedenken dat ,t ook maar mensen zijn. Iedereen zou toch weggerend zijn.
    Ook met Presidenten b.v. Die kunnen zich ook weleens vergalopperen.
    Zo ook Obama bij zijn eerste Staatsbezoek aan england:
    ///////////////
    Air Force One arriveert op Heathrow en president Obama wordt in een Bentley naar de rand van London gereden. Daar wacht de Queen hem op in een open “Landauer”,getrokken door 6 witte paarden.
    Ze gaan op weg naar Buckingham Palace en wuiven naar de duizenden toegestroomde onderdanen.
    PLOTSELING laat het meest linkse paard een verschrikkelijke scheet. Een zoals nog nooit eerder was voorgekomen. De hele koets schudt ervan.
    De stank is afgrijselijk. Beide passagiers in het rijtuig moeten noodgedwongen naar “in-parfum-gedrenkte” zakdoeken grijpen om hun neus af-te-sluiten.
    Maar de twee hoogwaardigheidsbekleders doen hun best het incident te negeren.
    Maar dan toch, de Queen richt zich tot de presiden:”Mr President, neem s.v.p. mijn welgemeende exuses aan. Ik weet zeker dat U begrijpt dat zelfs een Koningin niet alles onder controle heeft?”.
    Mr Obama, met zijn gewoonlijk plompe, ruwe ondiplomatieke manieren:”Your Majesty, totdat U er over begon, had ik STEEDS HET IDEE DAT HET EEN VAN UW PAARDEN WAS”.

    Geliked door 2 people

 15. hslot4 zegt:

  Ze hebben voor de zekerheid maar een de reacties uitgezet lmfao .
  Zum kotzen die moffen

  Like

 16. hslot4 zegt:

  Staat overigens wel leuk zo en op zn plek naast de mufti en hitler

  Like

 17. semper fi zegt:

  Wat een gospe deze proleten met dikke uitkeringen!
  Mijn ouwe heer stierf aan een ziekte en een oorlog, s cyndroom,met medailles zonder een nagel om zijn reet te krabben! Als baby van 10 dagen stonden we,ik was net 10 dagen oud(1948)
  op straat gezet,hospita betaalde nooit enz! daar had pa convooi voor gevaren,voor onze vrijheden,en verloor ook familie!
  Daar hebben deze oranje ratten nooit last van gehad,ergo als de tering uitbreekt zit men in een veilig oord,door ons betaald uiteraard!!
  SIE GEIL
  Smerig klote volk dat de oranjes aanbid!
  Zwaai maar naar jullie eigen armoede!
  Komt nog bij straks 4 duizend euri per dag voor zo,n vol gevroten princess
  Moet deze oranje dweil het hebben over samenhorigheid enz??
  Niet mijn koning,nooit mijn oranjes
  Vrijheid is ook aversie jegens deze marionetten!!
  Zo ik ben het kwijt!nu die oranjes nog!
  GRRRRRRRR
  sluit mij maar op aivd ,heb nog enkele jaren te leven en erger me dood,bijna letterlijk!
  ff een prozacje maar
  sterkte kankerpitten

  Geliked door 1 persoon

 18. Een junk op de troon

  ‘Is HM wel helemaal normaal?’, vroegen de ministers van Wilhelmina’s oorlogskabinet in Londen zich af. De vorstin bleek verslaafd aan pervitine, een amfetamine die ook in zwang was bij de Duitse SS en Wehrmacht. Historicus Gerard Aalders over de consequenties van absoluut regeren onder invloed van speed.

  Tekst Gerard Aalders

  Onlangs verscheen een boek van de historicus-jurist Marcel Verburg waarin hij onomwonden constateert dat koningin Wilhelmina aan de drugs was. Jarenlang hebben we een junk op de troon gehad. Hoezeer en hoelang ze verslaafd was is moeilijk te zeggen want het tv-programma ‘EenVandaag’, waarin Verburg zijn boek Geschiedenis van het Ministerie van Justitie 1940-1945 presenteerde, deed zijn uiterste best om het kijkvolk te sussen. In Wilhelmina’s tijd zag men drugs nog niet als drugs en ze was toch onze Moeder des Vaderlands in de bange oorlogsjaren? Daar valt van alles op af te dingen, maar dat Wilhelmina een junk werd is gezien haar opvoeding best logisch.

  Zielig geval

  Een koningsdochter groeit niet op als andere meisjes. Wilhelmina was als kind een zielig geval, hoewel het haar materieel natuurlijk nergens aan ontbrak. Waar het aan schortte was warmte, empathie en gewone medemenselijkheid. Vriendinnetjes had ze niet en de paar meisjes die met haar mochten spelen – nou ja, zo nu en dan in haar nabijheid mochten verkeren – moesten haar aanspraken met ‘mevrouw’.

  Haar moeder, koningin Emma, zeulde met dochterlief stad en land af om sympathie op te bouwen voor het Oranjehuis want die was door het onbeschofte en onbehouwen gedrag van Wilhelmina’s vader, koning Willem III, tot een dieptepunt gedaald. Emma is er helaas in geslaagd die neerwaartse spiraal te doorbreken en om te buigen in een richting die het republikeinse volksdeel haar niet in dank heeft afgenomen.

  Zodra ze meerderjarig was – voor Wilhelmina was dat al op haar achttiende verjaardag, drie jaar eerder dan haar leeftijdgenoten – besteeg ze de troon. Ook die gebeurtenis helpt je op termijn wellicht aan de drugs, want als je als tiener al staatshoofd wordt – terwijl je eigenlijk nog gewoon op de middelbare school hoort te zitten – raak je het zicht op de werkelijkheid kwijt. Op zo’n dag denkt zo’n kind-staatshoofd wellicht dat het hallucineert, maar het was allemaal echt.

  De kranten dampten bij haar inhuldiging van pure Oranjeliefde en een minister was het spoor helemaal bijster toen hij schreef over de ‘waardige en tegelijk natuurlijke wijze’ waarop Wilhelmina haar arm had opgeheven om trouw te zweren. ‘Geen actrice had het haar kunnen verbeteren, zoo bevallig en tegelijk ongekunsteld was hare beweging.’

  Probeer in zulke omstandigheden maar eens van de drugs af te blijven. Je steekt je arm omhoog en een minister valt subiet in zwijm van ademloze bewondering. Lees verder >>> http://www.derepublikein.nl/junk-op-troon/

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Ik had de laatste tijd nogal wat problemen met internet en heb dus daarom niet kunnen reageren op E. J. Bron. Bij het zien van deze foto waarbij Willem-Alexander geen kerstboom in zijn huis heeft vraag ik me af of hij niet in het geheim een stel “zielige” asielzoekers of moslims in zijn huis heeft gehaald en zelfs niet eens aan hen vroeg of zij wel of geen kerstboom bij hun gastheer wilden zien staan.
  Nou bezit ik echter sinds het begin van de 21ste eeuw twee dvd’s over Mickey’s House (een clubhuis waarin Mickey en Minnie Mouse, Donald en Katrien Duck, Duck, Goofy, Pluto e.a.) waar de Disney-helden en -schurken gebroederlijk samenkomen om naar Disney-films of -optredens te kijken. In de eerste dvd over ‘Mickey’s House of Villains’ (2002) had Mickey tijdens Halloween zoveel schurken binnengelaten (de piraten van kapitein Haak, de Big Bad Wolf, de krokodil uit Peter Pan, drie hyena’s, Maleficent, Anastasia & Drizella Tremaine, Boris Boef, Prince John enz.) dat zij onder leiding van James Haak, Hades, Jafar, Cruella de Vil en Ursula daar het hele clubhuis overnamen en alle helden, waaronder ook Mickey en Donald, wegjoegen! Ze gingen alleen nog maar naar griezelfilms kijken en het kostte Mickey en zijn vrienden de nodige moeite om het clubhuis weer in te nemen, zoals dat ook gaat met “asielzoekers en vluchtelingen”, zodra dezen goedbedoeld onderdak, eten en kleren krijgen maar zij verschrikkelijk ondankbaar worden en de baas gaan spelen in hun opvangcentrum!
  Op de tweede dvd ‘Mickey’s Magical Christmas: Snowed in at the House of Mouse’ (2001) waren alle Disney-helden en -schurken ingesneeuwd en gingen ze eveneens kijken naar tekenfilms over Kerstmis en alleen Donald Duck was niet in feeststemming en zei, gelijk naar zijn oom Dagobert Duck, die in ‘A Christmas Carol’ de onsympathieke vrek Ebenezer Scrooge speelde, constant over het gezellige Kerstfeest het woord “Humbug”! (onzin!). Uiteindelijk kreeg ook Donald gelukkig het kerstgevoel terug en gingen alle Disney-helden en -schurken gezamenlijk kerstliedjes zingen en gezellig feest vieren bij een rijk versierde kerstboom!

  Like

  • BertG. zegt:

   HUTSPOT MET KLAPSTUK………………….ZOTTEKLAP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Of beter gezegd zonder hutspot, overgenomen door Anti-fascist op Michel Krielaars, op zotteklap: Humbug! Het nageaapte woord zotteklap (wie het verzonnen heeft zal me trouwens rookworst met zuurkool en jus wezen!) komt hier op E.J. Bron meer in voor dat ik ooit op Peter Pan of Donald Duck heb gereageerd!
    Anders vervangen ze die foto van onze koning maar gewoon door een afbeelding waarin de zes vriendinnetjes van Peter Pan (Wendy, Cynthia, Tiger Lily, Maia, Meera en Tinkerbell) onder een kerstboom allemaal de Kerstman op zijn bolle appelwangen gaan kussen en zij hierna bergen cadeau’s van hem krijgen of anders van Josif Bertoir, de Bokkerijder, als hij op een vliegende bok achter de slee van de Kerstman met zijn rendieren aanvliegt om deze te helpen met het uitdelen van cadeau’s aan brave kinderen overal ter wereld en absoluut NIET aan radicale moslimextremisten, “asielzoekers en vluchtelingen” en de gehate linkse politici!
    En voor een gierigaard als Dagobert Duck zal het opnieuw zijn herhaalde kreet wezen: Humbug!!!!

    Like

   • BertG. zegt:

    Van me leven lang nog nooit zoveel onzin uit een volwassen vent horen komen.
    Heb je daar trouwens medicijnen voor of hebben ze het al opgegeven bij jou.

    Like

 20. Jules Vismale zegt:

  @BertG., en jij hebt zeker nog nooit in een ziekenhuis vertoefd of ben je nou opeens zo dol geworden op linkse politici, moslimextremisten en asielzoekers? Anti-fascist dacht ooit dat ik een vlag met een swastika (hakenkruis) in huis had omdat ik de overwinning van de Russen op de Duitsers in 1945 een Pyrrusoverwinning vond en ik kon nog niet eens aan hem duidelijk maken dat ik zelfs niet eens een blauwe Europese vlag met gele sterren in mijn huis wilde hebben! En met Anti-fascist heb ik het alleen NOOIT over Peter Pan gehad, laat staan over Kerstmis of kerstbomen, maar wel over Peter Kürten, Adolf Hitler, Jozef Stalin, Roland Freisler, Maximilien Robespierre en Antoine-Quentin Fouquier-Tinville!
  Eduard Filusch zei zelfs ooit tegen hem dat Anti-fascist zo’n zielig figuur was en blijkbaar op zijn (communistische) penis was getrapt toen ik de (neo-)communisten ging vervloeken en dezen hielden vast NIET van kerstbomen! En medicijnen heb ik absoluut NIET nodig omdat niemand in andermans hoofd kan kijken om te weten wat zij precies denken, net zomin als dat ik tegen bepaalde volwassenen in mijn omgeving ga vertellen dat zij kinderachtig zijn of “humbug” tegen hen zeg als ze preoccuperen over trolleybussen, krokodillenvlees, papieren pijltjes, Suske en Wiske, Pokemon, treintijden, mooi of slecht weer, teddyberen, weven, vakanties enz., enz., enz., enz.!!

  Like

 21. S.breget zegt:

  Nederlandse cultuur verrader .Maar het bloed kruipt waar het meest geboden word.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s