Zijn politici die asielzoekers toelaten medeplichtig aan de moorden in Madrid, Londen, Parijs, Brussel, Nice en Berlijn?

screenshot_29

(Door: “Balkanske priče”)

In 1848 begon Karl Marx zijn Communistische Manifest met de beroemde woorden: ”Er waart een spook door Europa – het spook van het communisme”. Nu waart er een ander spook door Europa. Het is het spook van de ISLAM! Het is een historische fout geweest van vele politieke generaties om de islam hier binnen te halen. We zijn vandaag de dag getuige van de herleving van de meest destructieve en intolerante ideologie in de wereldgeschiedenis, die duizend jaar geleden al vocht om de westerse beschaving te vernietigen, en die dit in de eenentwintigste eeuw opnieuw dreigt te gaan doen. Sinds de jaren zestig. De linkse elite heeft de macht gegrepen en is schuldig aan de uitverkoop van Europa, wat uiteindelijk wel eens zou kunnen leiden tot de invoering van de sharia op hele continent.

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zijn politici die asielzoekers toelaten medeplichtig aan de moorden in Madrid, Londen, Parijs, Brussel, Nice en Berlijn?

 1. Ja zeker. Op de bijna hysterische manier waarmee Merkel de vluchtelingen opriep, om naar Duitsland te komen. Werd onzorgvuldig gedaan, het kom niet op bij die vrouw met haar W O II syndroom. Ook onze regering ging hier verkeerd mee om. De Oostblok landen waren kritischer en ook verstandiger. Voorlopig zitten we met de gebakken peren, aanslagen en bedreigingen.

  Geliked door 2 people

 2. DonnaDolce zegt:

  Ik zeg JA, Er is totaal geen screening geweest, geen mensen en geld voor wordt er dan gezegd….dan zorg je eerst voor geld en mensen voordat je zo’n grote mensenmassa binnen laat, dus….nogmaals……JA de politici hebben bloed aan hun handen, zij zijn er o.a. om het volk te beschermen….

  Geliked door 2 people

 3. Thoth zegt:

  Ja. In Nederland begon het met Lubbers. Zonder de bevolking te raadplegen, kregen ineens de Marokkanen en Turken een 2e paspoort. Dit was het begin van alle ellende waarin wij nu in verkeren,..

  Geliked door 2 people

 4. wauso zegt:

  Steeds maar weer dezelfde verhalen ! Als je Politici moordenaars vindt ! Dan zeg het ze voor hun gore smoelwerk ! Mijn naam voor deze vazallen van de dood is AUTOCHTONEN DODER, maar dat durft geen enkele RechtsKnecht te zeggen !
  BENOEMEN, Naam en Toenaam !!!

  .

  Geliked door 1 persoon

 5. leefbarbaar zegt:

  Ja natuurlijk zijn politici en regeringen schuldig.
  Na de Tweede Wereldoorlog was men ook heel duidelijk in het afkeuren en bestraffen van al die foute politici, die meenden dat het allemaal wel mee zou vallen. Dat de Nazi’s toch maar mooi de economie hadden opgebouwd. Dat er goede verdragen waren gesloten om oorlog te vermijden.
  “Peace in our time”, omdat wegkijken en ontkennen veel makkelijker is dan optreden.
  Daarom moeten we alle propaganda links laten liggen en onze eigen nepregering ter verantwoording roepen, 1 keer gaan stemmen per 4 jaar is niet voldoende. Pik het niet langer dat ze voor de motie Halsema stemmen, voor de Oekraïne, voor de massa-immigratie, voor de islam. Onze regering dient onze regering te zijn, niet die van Brussel en de islam.

  Geliked door 3 people

 6. Ja, ze zijn schuldig. Misschien niet in de zin van de door henzelf opgestelde wet maar meer volgens de woede van Het Volk. Of dat een onderbuikwoede is of eentje die kapot wordt genuanceerd maakt niet uit. Daarom is er bij alle voor het volk interessante omwentelingen ook altijd een soort bloedraad aan te pas gekomen waarin het gekijf van een woedende burger of burgeres voldoende was om de schuldige verdachte onder de guillotine door te jagen of de brandstapel op te slepen. Woordspelletjes met nietes-welles, voorgedragen door vette advokaten bevredigen Het Volk niet meer. Bloed en wraak, dat is het enige waar we nog geil van worden.
  [Hou moed mensen, voorgeval we op korte termijn van ons nest worden gesleept door de woordnazi’s]

  Geliked door 1 persoon

 7. GT zegt:

  Zijn politici die asielzoekers toelaten medeplichtig aan de moorden in Madrid, Londen, Parijs, Brussel, Nice en Berlijn, Ja….wel degelijk afgezien van de Oostbloklanden als U nagaat wat er aan aanslagen heeft plaats gevonden in Europa onschuldige mensen het slachtoffer geworden zijn hebben die Fascistische Socialisten wel degelijk schuld, en Merkel compleet gestoord is,zonder enige vorm van schaamte drukt ze er haar NWO door …denkt ze, vroeg of laat is het met haar gebeurd,dit kan gewoon niet uitblijven! Ze hebben bloed aan hun handen, een vraag aan de mensen in Europa wat moet er nu gebeuren voor aleer jullie inzien wat er aan de hand is…….zal ik het U zeggen een mensen leven interesseert jullie niet de maatschappij is compleet van het padje af dus wat rest als de overheid mede plichtig is en ze drijven haar zin door ten koste van vele onschuldige burgers en gaan maar door en door, wat moet er dan gebeuren denkt U, ….mensen zullen wapens aanschaffen om zich zelf te beschermen, en deze ook daad werkelijk gebruiken en als dat gebeurt is het al zeer ver gekomen, dat betreur ik, maar dan zullen ook de verantwoordelijken die dat bloedbad hebben aangericht het slachtoffer worden!!!!!!
  Stel dat rechts aan de macht komt en dat hoop ik, dan nog ….zul je zien hoe die linkse fascisten de zaak zullen ondermijnen het zal zijn weer ga niet kennen als je ziet waar toe ze nu al in staat zijn!
  En dat zien we al dagelijks aan ons voorbij gaan, simpel de rechtsgang in Nederland als voorbeeld.
  Tot dat ……ze voor de bijl gaan!

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Volmondig JA !! Deze lieden horen voor een volkstribunaal veroordeeld te worden !!!
  Een Neurenberg2 zou een goede zaak zijn !

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  En toch gloort er hoop. Steeds meer hoor je het geluid dat de ISLAM verboden moet worden, de moskeeën gesloten en alle moslims het land uitgetrapt moeten worden.
  Hou vol, mensen. Het gaat om ONS Nederland! Het gaat om onze kinderen!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • exter39 zegt:

   Dat zal nog wel even duren , als zelfs de paus de poten kust van de binnenkomers , en beweerd dat islam vrede en liefde is , dan denk ik word tijd voor een gesloten inrichting voor hem , maar er lopen er nog zo veel mee weg , ondanks verwarrende taal , dat ik mijn hard vast houd .

   Like

 10. Prima, maar laten ze het dan ook eens doen. Laat ze eens een voorbeeld stellen. Wie niet luisteren wil zal het voelen.

  Like

 11. Islam is vrete, voor een heleboel graaiers en meevreters.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Vraagteken overbodig, volmondig ja!
  Goed stuk.

  Geliked door 1 persoon

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Je kunt dit Graai Tuig toch geen politicy meer noemen ?

  Geliked door 1 persoon

 14. Guardiacivil zegt:

  Ja.
  De realist betreurd elke aanslag met een onbekend aantal slachtoffers. Elke volgende aanslag vallen er slachtoffers die bruut uit hun dagelijkse bezigheden worden gerukt. Slaapt u gerust verder, zijn de woorden van Rutte, die niet wil dat de Nederlandse Burgers realistisch worden. Maak ze monddood, verbied alle berichten die ons tegenwerken, en zo geschiedde en het rechtsysteem paste zich aan.
  De realiteit is dat volgende slachtoffers al zullen vallen.

  Like

 15. Rini willems zegt:

  Rutte heeft zijn eed gezworen, dat hij Nederland zal beschermen en dat heeft hij niet gedaan!
  Hij en zijn regering zijn geen ridders waardig of verdiend!!! Behalve Wilders, hij is een ware ridder!

  Geliked door 1 persoon

 16. Guardiacivil zegt:

  Wake up call
  Er zijn lieden die er voor waken dat er iets naar buiten toe lekt.
  Ze nemen radicale ingrepen om dit te voorkomen.
  Lopen deze lieden in Brussel Eu of elders achter de schermen?
  Is dit een actie van de Geheime Dienst?

  https://jdreport.com/navo-expert-die-onderzoek-deed-naar-financiering-terrorisme-vermoord-in-ardennen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s