Berlijn: “Vluchtelingen” uit Syrië en Libië steken dakloze in brand

screenshot_62

(Door: Jörn Hasselmann – Vertaling: E.J. Bron)

Gezamenlijke poging tot moord: tegen de zeven mannen die zondag hebben geprobeerd een dakloze in brand te steken, werd een arrestatiebevel uitgevaardigd. Het zijn “vluchtelingen” uit Syrië en Libië.

Tegen de zeven mannen die zondag probeerden een slapende dakloze bij het metrostation Schönleinstraße in brand te steken, werd door het openbaar ministerie Berlijn een arrestatiebevel uitgevaardigd. De beschuldiging luidt: gezamenlijke poging tot moord. Als de beschuldiging blijft bestaan, dreigt er voor de mannen in de leeftijd van 15 tot 21 jaar in ieder geval gevangenisstraf. Enkelen uit de groep zouden al bij de politie bekend zijn, zoals de dpa bericht. Dat zou ook gaan om zwaarwegende delicten.

De politie had maandagmiddag foto´s van de verdachten gepubliceerd, evenals een video van de daders, die de jonge mannen in een metro laat zien. Zes van hen hebben zich maandagavond nog bij de politie gemeld, ze kwamen in meerdere groepjes naar verschillende bureaus en eentje ging rechtstreeks naar afdeling moordzaken. Een 21-jarige werd na middernacht in de buurt van zijn verblijfadres door rechercheurs in Hohenschönhausen gearresteerd.

screenshot_63

Zes van de daders zijn volgens de politie afkomstig uit Syrië, eentje uit Libië. Volgens de politie zijn ze allemaal tussen 2014 en 2016 als “vluchtelingen” naar Berlijn gekomen. De jongste van hen is 15 jaar, vier zijn 17 jaar en eentje is 18 jaar. De oudste, een 21-jarige, zou volgens overeenkomende informatie de hoofddader zijn. De daad van zondagmorgen vond rechtstreeks onder de bewakingscamera op het perron Schönleinstraße plaats (Lijn U8).

Over de verblijfsstatus van de jonge mannen kon de politie ´s morgens nog niets zeggen. Ze werden en worden bij de afdeling moordzaken in de Schöneberger Keithstraße verhoord, zei men dinsdagmorgen.

Bron:
www.tagesspiegel.de
Door: Jörn Hasselmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Libië, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Berlijn: “Vluchtelingen” uit Syrië en Libië steken dakloze in brand

 1. Jean zegt:

  Wij zijn dat vreemd barbaars gespuis spuug spuug spuugzat, wanneer wordt die achterlijke bende nu eens eindelijk teruggestuurd naar landen van herkomst?

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Smerige tering asielratten, allemaal een knieschot en dan ter plekke castreren met een bot mes.
  Daarna boven hun klote landen uit een vliegtuig pleuren, opruimen die gore ratten die nooit iets over medemenselijkheid geleerd hebben.

  Geliked door 1 persoon

 3. Is terugsturen misschien een optie ? Lekker getinte koppies heeft dat GAJES En zelfs bontkraagjes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HET LAND UIT UND S O F O R T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  NIKS IN DE BAJES. GEWIOON EEN NEKSCHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. Thom zegt:

  Eigen schuld van die dakloze. Hij zag er te christelijk uit natuurlijk. Had hij maar in een djellaba daar moeten gaan liggen.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Ik zou zeggen; oog om oog, tand om tand, maar dat zal wel weer niet mogen, want vluchteling en zielig natuurlijk!

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Vooralsnog regeert de angst vanwege de juridische gevolgen om zo’n klaploper aan te pakken.
  Ik wacht op de dag dat Frau Merkel overstag gaat en groen licht geeft aan het volk zodat deze zelf kan ingrijpen. Dan is het probleem met dat genetisch afval zo opgelost, met terugwerkende kracht zelfs.

  Like

 7. Mary zegt:

  Als dit ongelooflijke smerige gajes niet naar land van herkomst terug gestuurd kan worden een stuk land aankopen heeeeel ver weg en allemaal dumpen, eigenlijk alles waar we hier al heel lang last van hebben in een moeite door meenemen en afzetten.

  Like

  • BertG. zegt:

   Weet niet of de kennis nog aanwezig is maar ze zijn hier in Nederland zeer handig om grote stukken land er bij te kunnen maken.
   Zo is een groot gedeelte van Nederland ook ontstaan, de hele polder is ook zo gemaakt, en over de hele wereld worden ze daar voor ingehuurd.
   Dus zoek een plek ergens uit midden op zee en maak een stuk land om ze daar te droppen.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Is er geen onbewoond Waddeneiland, groot genoeg om er een heleboel in een kamp te zetten? Wie wil ontsnappen moet eerst trainen voor het horizonzwemmen. Zwemmen naar de horizon en als je niet weet of je er al bent: gewoon doorzwemmen!

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 8. Rapunzel zegt:

  Vanmorgen liep er al een goedmens te jubelen dat het nog alles meeviel met de “vluchtelingen” zolang er nog van deze “extreem-rechtse nazi figuren” rondliepen in Duitsland.

  Blijken het toch rapefugees natuurlijk.

  Als je tegen wil en dank vast wil houden aan het beeld van magere “vluchtelingen” op versleten teenslippers die op zoek zijn naar “een beter leven” passen deze pokkejong met hun pas geknipte haartjes en hun dure jassen natuurlijk niet in het beeld.

  In een Duitse krant stond dat ze “de kleren van een dakloze in brand gestoken hadden” alsof de dakloze die kleren niet droeg op dat moment en dus fijn levend gecremeerd was geworden als omstanders niet te hulp geschoten waren.

  Liegen, bedriegen, het verdraaien van woorden, het vergoelijken van de meest misselijke wandaden tegen de oorspronkelijke Europeanen, geen middel wordt geschuwd om dit parasietentuig de hand boven het hoofd te houden.

  In Libië ging de bevolking de straat op om te protesteren tegen het terugsturen van dit soort lui.
  Zelfs in eigen land worden ze uitgekotst en wij maar gedwongen pamperen.

  Geliked door 1 persoon

 9. abouneenee zegt:

  Hoewel men alles met de mantel der liefde wil bedekken is er geen ontsnappen aan dat deze mensen, die zeggen te vluchten voor geweld, in het westen niets anders doen dan precies dat brengen waarvoor zij beweren te zijn gevlucht. In Nederland leiden wereldvreemde wetten ertoe dat wij ons niet mogen wapenen tegen dergelijke dergelijke verdomd vaak voorkomende “incidenten”, bijvoorbeeld door deze ‘kansenjongeren’ huisarrest te geven. Zolang die wetten bestaan moeten ze worden gehandhaaft, zo gaat dat in een rechtsstaat, maar het liefst worden ze afgeschaft. Afschaffen van wetgeving die zelfverdediging in de wielen rijdt zal door iedere partij behalve de PVV tot het bittere eind worden geblokkeerd.

  Ministers en staatssecretarissen kunnen een ministeriële regeling afgeven waardoor zij besluitvorming in de beide kamers en in de ministerraad niet hoeven af te wachten. Wel behoeven dergelijke regelingen een wettelijke grondslag, maar met wat voor de politiek normaliter kenmerkende creativiteit is daar best een mauw aan te passen. De politieke wil ontbreekt om een grondige schoonmaak door Nederland te houden, De politiek heeft er ook belang bij om problemen in stand te houden. Zie bijvoorbeeld D66, de referendumpartij, die mordicus tegen ieder referendum stemt of de VVD die geen ruggengraat toont op het moment dat coalitiepartner PvdA heeft besloten een feest de nivellering te houden.

  Redenen voor nivellering volgens de wikipedia:

  “Overheden nivelleren vaak, volgens sommigen ten onrechte, vanuit het gelijkheidsbeginsel. Tegenstanders claimen dat gelijke behandeling niets met het afromen en herverdelen van inkomen te maken heeft. Het is een manier voor de overheid om welvaart naar lagere inkomensgroepen over te dragen. Dit kan ook een economisch motief hebben: mogelijk zal er meer geld worden uitgegeven, zodat de consumptie toeneemt. Ook vinden sommige politieke partijen dat belastingkosten zodanig verdeeld moeten worden dat “de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen”.

  Daar staat tegenover dat nivellering de motivatie om (meer) te gaan werken of een beter betaalde functie te bemachtigen en behouden zou kunnen verminderen. De economisch sterkeren zouden kunnen besluiten te emigreren of hun inkomen dusdanig te herstructureren waardoor dit aan buitenlandse belasting onderhevig zal zijn. Dit leidt tot een uittocht van kennis en uitholling van de belastinggrondslag.”

  Linkse partijen (GL, D66, PvdA), maar ook partijen die zeggen rechts te zijn zoals VVD, plegen nivellering of zijn daar medeplichtig aan door enkel het eerste onderdeel uit de wikipedia te bejubelen en de keerzijde, het tweede deel, volstrekt te negeren. De VVD poogt zijn kiezers nog een beetje bij elkaar te houden, a la Job Cohen, door hen ervan te overtuigen dat de PVV economisch links zou zijn.

  De PVV staat, net als Pim Fortuyn, voor geheel andere politiek waarin het klassieke links-rechts denken verworden is tot een abjecte ideologie. Er gaat geen dag voorbij dat de PVV op internetfora, media en in de staten generaal niet afgeschilderd wordt als de meest onwenselijke partij die ooit bestaan heeft. Dit fenomeen vindt plaats juist omdat de PVV een politiek bedrijft die pas bij de huidige tijdsgeest, maar waarvan de oude politieke partijen geen kaas gegeten hebben, wat de boer niet kent dat vreet ‘ie niet…

  Met het hierboven genoemde gelijkheidsbeginsel dweept de ganse politiek zeker sinds het begin van de “multiculturele samenleving” en al die jaren hebben de dames en heren politici dit begrip uitgemolken om de burger op hen hun stem te laten uitbrengen, terwijl ze nooit het land echt vooruit geholpen hebben. Ik las vandaag zelfs dat Frans Timmermans als een drammerig kind een half jaar voor zich uit heeft zitten staren omdat hij niet het woordvoerderschap kreeg over de portefeuille die hij wilde. Wie gaat die verspilde €45.000 terughalen?

  U mag al uw verkeersboetes binnen de daarvoor gestelde termijn betalen, ander krijgt u verhoging op verhoging met het vooruitzicht van gijzeling als u dan nog niet betaald, maar een dergelijke lulhannes met nul respect voor belastinggeld acht het normaal dat hij als een kleuter met de armen over elkaar gaat zitten als hij z’n zin niet krijgt… zo werk de oude politiek, dankzij die politiek is Nederland als een patient wiens adres dichtslibben, waardoor zuurstofrijk bloed de vitale organen moeilijker kunnen bereiken, maar ook met het afsterven van hersencellen tot gevolg.

  De PVV gaat niemand buitensluiten, mensen die in de samenleving willen meedraaien onder dezelfde voorwaarden als ieder ander, blauw, paar, geel, licht getint en zelfs blank. Iedereen is welkom. Als Nederlanders naar het buitenland gaan proberen ze het land van bestemming nooit te veranderen, dat mogen wij toch zeker ook wel eisen van zij die bij ons te gast zijn???

  Alle partijen sluiten de PVV buiten, ze hebben nog nooit iets anders gedaan, nu zogenaamd om de minder, minder, minder uitspraak. Men wil wilders gewoon knechten, in hun ogen is hij een ongeleid projectiel en dat is gevaarlijk voor de plucheplakkers. Daarmee gaat men voorbij aan het feit dat Wilders ieders beste bondgenoot is omdat de oude politiek ook zonder de komst van de PVV was verdwenen en de PVV pak juist de grootste bedreiging voor de continuïteit van Nederland aan, de islam met z’n waanbeelden van werelddominantie.

  Like

  • Harry zegt:

   Goed verhaal Abou ,

   gelukkig heeft Wilders hetzelfde als Trump , hij is ze eigenlijk allemaal de baas en staat vér boven ze .
   Wilders heeft echt de statuur van een heer en dat samen met zijn lengte maakt ie echt indruk .
   Dat hebben ze gelukkig gemeen .

   Dit in tegenstelling tot de sleezy ratten zoals Asscher , Pechtold , Klaver cs .
   Alleen door smerige praktijken als een cordon sanitaire en gebruikmakend van het nieuwe begrip “misinformatie” kunnen ze hem gezamenlijk nog enigszins op afstand houden .

   Geliked door 2 people

 10. Sjaak zegt:

  De dag dat er terug word geschoten, rukt nabij !

  Geliked door 1 persoon

 11. Pietersen zegt:

  Terugsturen naar Aleppo om daar puin te gaan ruimen en nooit meer terug naar Europa.

  Like

 12. Jade zegt:

  In elke krant lees je hetzelfde , 7 mannen…
  Welnu beste mensen, dat zijn geen 7 mannen.
  Het zijn 7 vieze smerige stinkratten.
  En we moeten af van deze gedegenereerde ondersoort.
  Zoniet, dan leggen we het loodje.

  Like

 13. Wat zijn ze toch zielig en daar moeten wij begrip en medelijden voor tonen, Moslims kennen geen menselijk gevoel.

  Like

 14. teun klein zegt:

  alhoewel deze moslimbarbaren nu al hun ware gezicht laten zien en nog niet eens een meerderheid vormen,voeren zij de bevelen van de koran nu al uit !!! trump zei het al, geen moslim er meer in ,ik wil eerst weten waarom moslims ons zo haten!!!omdat het staat in de koran heer trump!!!deze mensen voeren de wil van allah uit!! hun paspoort naar het paradijs is om ons allemaal te vermoorden!!! in de soe””ra””s staat als ze het niet doen zal allah hun straffen met een vreselijke straf!! hoe meer moslims, hoe meer dood en verderf!!overal waar het moslimgeloof heerst heerst dood en verderf!!door de islam toe te laten uit het midden oosten ,halen wij ook de oorlog hier naar toe !!! christenen worden massaal vermoord , alleen omdat het christenen zijn!!bij de oversteek van de middelandsche zee word aan de bootvluchtelingen gevraagd of ze moslim zijn !! zo niet , word je overboord gekiepert!!christenen die een ketting gevormd hebben , kunnen door dat zij zich aan elkaar geklampt hebben het nog na vertellen!!! de regeringen weten dit donders goed !!! ondanks deze kennis worden deze moordenaars opgenomen in de asielprocedure,en eenmaal aan vaste land zijn wij aan deze moslimbarbaren overgeleverd!!!als er een moord aanslag plaats vind zijn merkel,pechthold ,klaver rutte ,huigelaar buma ,enz alle regeringsleiders mede schuldig aan alle moord partijen ,ook de pechthold , snotneus klaver stemmers zijn medeschuldig aan alle aanslagen die ons nog te wachten staan!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s