De “gematigde rebellen” van het Westen – massamoordenaars & bronnenvergiftiging

screenshot_57

Syrische “rebellen” met een tank.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Na de verovering van Aleppo blijkt opnieuw welke sadistische groepen door het Westen in Syrië worden ondersteund. Marteling, massamoord en vergiftigde bronnen zijn een bewijs.

contra-magazine

De propagandisten in de westerse media en in de trans-Atlantische media worden het niet moe om de Syrische regeringstroepen en de helpers uit Rusland, Syrië en Libanon ervan te beschuldigen in de stad Aleppo onschuldige burgers te doden. Geheel afgezien van het feit dat de Amerikanen en hun NAVO-vazallen in de regio vermoedelijk veel meer doden onder de burgerbevolking veroorzaakten, moet je ook constateren dat juist gevechten om een stad helaas altijd tot burgerslachtoffers leiden. Dit kun je niet echt voorkomen.

Maar na de verovering van het oostelijke deel van de stad door radicaalislamitische milities, die ook door het Westen ondersteund werden (waarom men immers de anti-Russische propaganda opvoerde), werd duidelijk wat deze door het Westen “gematigde rebellen” genoemde moordenaarsbendes aanrichtten. Zo vond men in de door de milities gecontroleerde gebieden meerdere massagraven, waarin de lijken duidelijk sporen van gruwelijke marteling en mishandeling vertoonden.

Toen de overwinning van de Syrische regeringstroepen en hun ondersteuners zeker was, plaatsten de milities mijnen in straten, auto´s en ingangen van gebouwen. Zelfs kinderspeelgoed werden van explosieven voorzien om voor zoveel mogelijk slachtoffers te zorgen. Maar dat is nog niet alles. Volgens de Syrische regering heerst er in Damascus op dit moment een extreme waterschaarste, omdat de “opstandelingen” bronnen en reservoirs in o.a. Wadi Barada en Ain al-Fijeh met dieselolie vergiftigd zouden hebben. Om het gebied wordt echter nog fel gevochten, zodat de gevechtshandelingen wellicht ook leidden tot beschadigingen van de waterleidingen in de stad.

In ieder geval toont het opnieuw aan dat het Westen inzet op krachten die uiteindelijk na de machtsovername een complete regio kunnen destabiliseren. President Assad mag misschien dan wel geen perfecte staatschef zijn, maar in tegenstelling tot die radicaalislamitische krachten die door het Westen en de Arabische golfstaten ondersteund worden, staat hij garant voor een multi-etnisch en multireligieus Syrië, waarom moslims, christenen, Joden en leden van andere religies van alle confessies samenleven zonder zich daarom wederzijds te hoeven vermoorden. En democratische hervormingen had Assad al voor 2011 beloofd, toen de westerse geheime diensten ermee begonnen om via de ondersteuning van radicaalislamitische groepen ook in dit land een “Arabische Lente” ten uitvoer te brengen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Syrië. Bookmark de permalink .

31 reacties op De “gematigde rebellen” van het Westen – massamoordenaars & bronnenvergiftiging

 1. Guardiacivil zegt:

  Ook gematigde rebellen bestaan niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Moet je je even voorstellen dat 6 van de 7 dus uit Sirie vertrokken zijn omdat daar zulke wreedheden voor komen.

  Verdachten aansteken dakloze Berlijn melden zich.

  De politie in Berlijn heeft zeven jongeren achter de tralies gezet die in de kerstnacht geprobeerd zouden hebben om een dakloze in brand te steken. Zes verdachten meldden zich nadat bewakingsbeelden en een videofilmje waren verspreid, nummer zeven werd op straat opgepakt door agenten in burger.

  De jongste verdachte is 15 jaar oud, de oudste 21. Ze meldden zich gisteravond bij verschillende politiebureaus in Berlijn, zo verklaarde een politiewoordvoerder tegenover plaatselijke media. De hoofdverdachte is volgens hem 21 jaar oud. Zes jongeren komen uit Syrië, een uit Libië.

  http://www.ad.nl/buitenland/verdachten-aansteken-dakloze-berlijn-melden-zich~a84b2402/

  Like

 3. exter39 zegt:

  Er zijn inmiddels voorbeelden genoeg , Toen Tito overleed , brak de pleuris uit in Joegoslavië , Toen Saddam Hossein verdreven en dood was , was ook het land naar de klote , zelfde met Afghanistan , Libië , het westen heeft alleen ellende gebracht , in die landen en ze hebben er niks van geleerd, nu worden de mensen die vol haat en geweld zitten verspreid over de wereld naar landen die , NIET weten hoe ze om moeten gaan met deze mensen , die alleen haat en geloofswaanzin kennen .

  Geliked door 1 persoon

 4. john zegt:

  En die zogenaamde rebellen worden opnieuw bevoorraad door merdogan. ‘k Vraag me toch stilaan af waar Poetin zit .

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Putin bedenkt momenteel een nieuwe strategie om Turkije klem te zetten, lukt dit niet dan een bom op het paleis. Want Putin is het goed zat.

   Like

   • kruisridder zegt:

    Hij heeft nog een paar goede piloten en een ambassadeur met Turkije en het Westen te verhapstukken, want Britse en zelfs Amerikaanse zenders hebben uitgelekt nieuws onderschept, waaruit zou blijken dat een CIA-agent de ambassadeur zou hebben doodgeschoten. De reden zal ongetwijfeld zijn om de Russen wraak te laten nemen zodat de Amerikanen een excuus voor de Derde Wereldoorlog hebben en Trump te dumpen. Maar Poetin is veel intelligenter dan die domme mossel in het Witte Huis. Poetin wil koste wat kost de inauguratie van Trump laten doorgaan. Daar hebben we allemaal baat bij gezien de oorlogen en bloedbaden van die schwarzenegger.

    Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Het Westen ??? Dat zijn toch die regeringen onder leiding van de VS en de EU die hun bevolking van NEP nieuws voorzien ?

  Geliked door 1 persoon

 6. louis portugal zegt:

  Zelfs sancties heeft men dat gemengde syrische volk opgelegd de V.S EN Europa moeten zich schamen voor de ellende die ze daar aangericht hebben.
  Het zijn altijd de onschuldige burgers die daar en nu in Europa door de “vluchtelingen” stromen worden gestraft.

  Geliked door 1 persoon

 7. Die Lentes zijn al heel lang aan de gang, ik denk zelf dat ze feitelijk al in 1789 begonnen. Ook een opvallende Lente was het tijdens de Oktobertoestanden in Rusland zo’n 100 jaar geleden en die toestsanden van eind jaren ’30 van de vorige eeuw. Enb het gaat maar door. Nu schijnt het weer Lente te worden in Washington en Brussel.

  Like

 8. teun klein zegt:

  het trieste is dat de kinderen de ook de dupe worden van die idiote islam!! als obama samen gewerkt zou hebben met poetin, was de oorlog daar alang gestopt!! het wachten is met smart op trump!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  Wij hebben vijanden onder eigen volk en voor die vijanden gebruiken wij een naam: Lafaards.
  Wie zijn dan die vijanden zullen zich nog slapende landgenoten afvragen?
  Op de eerste plaats de politieke landverraders.
  Op de tweede plaats de linkse smerige media die leven van bedrog en reetlikkerij van die politieke landverraders.
  Wat kunnen we daar tegen doen? VEEL.
  1- Geen stem geven aan politieke landverraders
  2- Geen abonnement nemen en vooral geen kranten kopen.

  Geliked door 2 people

 10. Petra DeBoer zegt:

  Ze hebben in Oost Aleppo ook een wapenopslag gevonden. Wapens uit o.a. de U.S. en gebruikt door de zogenaamde gematigde rebellen die in werkelijkheid allemaal terroristen zijn. Voedselhulp wat voor de burgers was hebben ze niet uitgedeeld en water en stroom werd afgesloten.
  Meer info in onderstaande artikel en lees ook de reacties.

  http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/uk-ambassador-syria-peter-ford-foreign-office-lying-civil-war-policy-aleppo-evacuation-russia-putin-a7491976.html

  Like

 11. volksrechter zegt:

  collateral damage, kan je niet vermijden in een oorlog

  Like

 12. ildiko zegt:

  de westerse liberale honden geloven dit toch niet. Ze zijn net zo erg vergiftigd als radicalen, Een pot nat dus.

  Like

 13. N.E. Derlander zegt:

  Benieuwd wat we hierover via de MSM te horen/lezen zullen krijgen……….

  Like

 14. Japio zegt:

  En de vrijheid van meningsuiting en de alternatieve media zijn sinds kort ook al onder toezicht gekomen van de federale overheid in de VS. Daartoe heeft die moslim obama een overeenkomst getekend gisteren. Ik hoop en bid dat Trump straks al die onzalige ideeën van obama terug zal draaien. Die graftak van een obama zal nog zoveel mogelijk schade aanrichten voordat Trump geïnstalleerd wordt (als het zover komt).

  Like

  • kruisridder zegt:

   Hier ook hoor Japie staat alles onder toezicht. De vrijheid van meningsuiting is al sinds 10-05-1940 opgeheven.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Trump heeft al laten weten, dat hij al die decreten uitgevaardigt en getekent door de Obommer, zonder het Congres hierover te laten beslissen, zal vernietigen en terugdraaien. Obommer heeft met deze acties de Constitutie geschonden en is daardoor (eigenlijk) strafbaar geworden. Obommer kan nog 23 dagen z’n smerige kant laten zien en zal dat ook niet nalaten ook. Jammer genoeg is de CIA nog steeds niet op de hand van Trump. Die richten nog steeds onnoemelijk veel schade aan.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Amerika komt de komende twee jaar in een gigantische beerput terecht.
    Die alle vorige beerputten zal overtreffen.
    Deze beerput samen met de chaos in Europa zal dit tussen 2017 en 2020 een hele grote financiële crisis starten wereldwijd.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat is een ding wat wel zo goed als zeker is. Zelfs met de allerbeste bedoelingen, een super goed plan en de allerbeste , geschikte mensen die hem terzijde staan zal het de eerste jaren zeker niet lukken alles weer op de rails te krijgen. Hetzelfde geldt voor de EU landen, tenminste als daar de juiste mensen gekozen worden.
    Iemand die denkt als men vandaag Wilders kiest, zijn de problemen morgen op slag verdwenen. Was het maar waar. Het wordt een hele dikke vette kluif om de wereld weer een beetje in het lood te krijgen. Ik benijd de toekomstige regeringen, mits niet van de oude zooi, absoluut niet.
    De huidige regeringen, hier en over zee hebben letterlijk, samen met de haatdragende kapitaallinksen, Bilderbergers en meelopende en schreeuwende lins partijen werkelijk alles kapot gemaakt, waarvoor we ons werkzame leven (ik ben van begin oorlog) lang voor hebben krom gewerkt en hebben opgebouwd. Ik zelfs zou met genoegen een van de eersten willen zijn, die deze lui, eenmaal gepakt, met benzine wil overgieten en in de hens steken op de brandstapel. Een kogel is voor die veel te humaan. En over gevangenisstraf wil ik gewoon niks van horen. Ook nog tot hun natuurlijke dood aan toe verzorgen. Nee, mooi niet.

    Geliked door 1 persoon

 15. Theresa Geissler zegt:

  We hebben intussen wel genoeg leergeld betaald, niet? Laat Assad maar rustig zitten, waar hij zit en zorg er lievervoor, dat hij in het zadel blijft! Het enige, wat als ongedierte verdelgd dient te worden, zijn die zogeheten rbellen, radicaal of gematigd!

  Like

 16. delamontagne zegt:

  KERSTMIS IN SYRIË

  Bachar Assad heeft medicijnen gestudeerd en is gediplomeerd oogarts.
  Hij was niet voorbestemd om in de politiek te gaan en zou liever in England zijn gaan wonen.
  Maar door een samenloop van omstandigheden werd dit de oorzaak dat hij inplaats van een brilliant oogarts werd, hij door zijn vader, Hafedh, gedwongen werd de troon te erven.
  Het regime “Assad” is autoritaire, dat is zeker, maar ook seculier………..
  Christenen, muslims hetzij sunnietes of shi-ites, leefden er in vrede met elkaar.
  Zijn vader kreeg problemen met de beweging “Moslim-broeders” in de jaren ,80.
  Deze beweging is radicaal en gewelddadig.
  Daar begon de tragedie.
  Vandaag de dag is Syrië verscheurd en de mensen niet te verzoenen.
  De Syrische bevolling is geslachtofferd en zal nooit zijn moordenaars vergeven
  ///////////////
  INTERVIEW ASSAD

  Like

 17. delamontagne zegt:

  Nadat de rebellen verdreven waren, wapenvondsten door Syrische leger

  Soldaten van Assad dragen de lijken weg van de gemartelde, vermoordde tegenstanders/burgers van de “rebellen”.

  Ondekte massagraven……………

  Beelden die U niet op de NOS te zien zult krijgen……….
  Les charniers de civils torturés par les rebelles «modérés» à Alep (que la RTS ne vous a pas montrés)
  http://arretsurinfo.ch/les-charniers-de-civils-tortures-par-les-rebelles-moderes-a-alep-que-la-rts-ne-vous-a-pas-montre/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s