Het heeft álles met de islam te maken

screenshot_59

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Alle wreedheden tegen mensen in de Arabische landen hebben álles met de islam te maken. De vrouwen-verachting, de mensen-verachting, álles is een kenmerk van de islam. De respectloosheid, de ontbrekende eerbied van moslims tegenover de vrouwen heeft álles en rechtstreeks met de islam te maken. De islam heeft wereldwijd de meest vrouw-verachtende wetten. Als binnen de islam een vrouw wordt verkracht, moet ze dat met behulp van vier mannelijke getuigen zien te bewijzen, anders wordt ze wegens voorechtelijke seks of wegens overspel gestenigd of gegeseld. Dát is de islam. Dat heeft rechtstreeks en uitsluitend met de islam te maken.

Als de islam er niet zou zijn, dan zou er voor deze wreedheid tegenover vrouwen op deze wereld allang geen plaats meer zijn. Stenigingen en geselingen zijn er in Arabische landen alleen nog maar omdat de islam er is. Omdat Mohammed vóór steniging was. Omdat de islam derhalve deze uiterst mens-verachtende behandeling expliciet als Goddelijke bestraffing beschouwt. De islam, dat is het fundament van de grootste vrouwen- en mensenrechtenschendingen die ooit in de geschiedenis der mensheid hebben plaatsgevonden. Niet alleen is hij verantwoordelijk voor de bovengenoemde wreedheden, nee, hij is er ook nog eens verantwoordelijk voor dat kleine meisjes over de hele wereld bij miljoenen gedwongen uitgehuwelijkt en aldus verkracht en misbruikt worden, en dat allemaal slechts omdat de profeet der islam, Mohammed, zelf op 50-jarige leeftijd een 6-jarig meisje gehuwd heeft en het ontmaagdde toen het 9 jaar oud was. Aldus stimuleert de islam ook nog het kindermisbruik overal ter wereld!

Maar zelfs dat is nog niet genoeg om de islam in zijn volledige barbaarsheid te beschrijven. Wie denk, dat ISIS slechts een perverse afscheiding van de islam is, vergist zich. Mohammed was exact zoals ISIS nu. Hij heeft mensen geknecht, vrouwen tot oorlogsbuit gemaakt, Joden onthoofd, “ongelovigen” afgeslacht, in 8 jaar tijd meer dan 80 rooftochten tegen “ongelovige” volkeren gehouden en zijn complete omgeving door middel van geweld aan zich onderworpen. Deze voorbeeldfiguur laat in alle moslims, die tegen andere mensen en volkeren geweld bedrijven, geen enkel slecht geweten opkomen. Wie denkt dat homoseksuelen alleen maar van hoge gebouwen afgegooid worden, omdat dat allemaal niets met de islam te maken heeft, vergist zich eveneens. Om het even welke wreedheden jegens vrouwen, kinderen en mannen men ook steeds in Arabische landen kan aanschouwen, ze hebben uitsluitend en alleen met de islam te maken.

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op Het heeft álles met de islam te maken

 1. Je zou bijna zeggen dat al die lui die zo lekker op de islam en haar al dan niet dobberkornuiten geilen misschien wel bekeerlingen zijn – en dat zijn de ergste – die zich nog steeds vermommen als socialist, gristen of gewoon graaier. Ook de meisjes. Bij Mutti Merkel hoef ik niks te controleren, dat zie je zo wel maar bij al die andere trojaanse paardenliefhebbers zou ik graag eens in het broekje kijken om de stand van de snijworst op te nemen. Ah, dat wilde Rouvoet van de Gristenen vroeger ook al eens doen. Misschien toch een slimme vent?

  Like

  • BertG. zegt:

   Kan mij nog iets van de lagere school herinneren dat er soms een schoolarts langs kwam en die keek ook even in je onderbroekje, om te bekijken of het er allemaal wel goed uit zag daar beneden.
   En dan moest je inderdaad even op de buitenkant van je hand blazen.
   En dat zal vast niet alleen op mijn lagere school gebeurt zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Gebeurde op alle scholen en nu wil ik wel eens weten of de meisjes ook op d’r hand moesten blazen om te zien of ze nog maagd waren. Of was dat alleen maar om te controleren of de jongetjes geen meisjes of andere geslachtelijken waren? En als dat zo was, werd je dan wegens de schande in de gemeenschap en voor je familie in een klooster opgesloten of moest je de missie in, naar de kookpotten van de Boeloeboeloes?

    Geliked door 1 persoon

   • Guardiacivil zegt:

    Onze schoolarts lagere school ook, ik kan hem zo beschrijven, een aardige man en een bloedmooie vrouw als verpleegster tevens zijn eigen vrouw, kijken, blazen op je hand voor een doorgebroken liesbreuk te constateren, of een krasje op je arm voor evt. TBC waar te nemen. Elk jaar weer.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    OH, was dat om een liesbreuk te constateren.
    Dacht dat alleen sommige ouwe mannen daar last van konden hebben.
    Ik dacht dat het te maken had om controleren of je ballen wel op de goede plaats zaten.

    Geliked door 1 persoon

   • Guardiacivil zegt:

    Ja ook dat, als de ballen in de buikholte blijven op bepaalde leeftijd is er iets met het kanaal, ballen moeten tijdig kunnen inzakken, zoniet is er een kanaalvernauwing. Ik was dit ook nog vergeten op te noemen. Dank je.

    Geliked door 1 persoon

 2. Hendrik zegt:

  En de west europese fatsoen politici vinden het allemaal goed, sharia rechtbanken, kindbruidjes, ritueel slachten, hun pis-religie boven onze wetten stellen. Wat is het zinloos om nog een rechterlijke macht te hebben. Alleen wij zullen ons er aan houden de moslims doen wat hun terreurboek hun opdraagt en komen daar mee weg. Twee maten!

  Geliked door 1 persoon

 3. Golden Girl zegt:

  niemand vraagt erom om als man of als vrouw op deze wereld te komen, in hun ogen zijn vrouwen alleen op de wereld om kinderen te baren, als er geen vrouwen op de wereld waren was het menselijke wezen al lang uitgestorven

  Geliked door 1 persoon

 4. Jade zegt:

  Als ik dat plaatje boven het artikel had gemaakt,
  had ik er toch echt “islamic religion of war” op gezet.
  Gewoon het beestje bij de naam noemen.
  “Religion of pies” mag ook.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Het is niets zien, niets horen en verplicht zwijgen

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Ik denk dat islamieten liever uit mannen geboren hadden willen worden, maar ja geen baarvader dus vrouwenhaat!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ergens is het onbegrijpelijk, maar vrouwen vinden ze eigenlijk maar smerig en verachtelijke wezen, die je weg moet stoppen en zo min mogelijk contact mee moet hebben.
   Het is dat ze er uit geboren moeten worden, maar liever worden ze daar niet teveel aan herinnerd.
   Dus je heb helemaal gelijk. Niet voor te stellen voor ons.

   Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Dat komt door hun baarmoedernijd, vrouwen zijn eigenlijk waardevoller dan mannen en daarom worden ze zo onderdrukt.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ha die Elisah.
    Ja die kans laat ik mij niet voorbijgaan natuurlijk.
    Jammer dat je het woordje “eigenlijk” gebruikte, want dat haalt weer veel van de spanning weg. Als je het helemaal weg had gelaten had je beter kunnen lezen wat je geschreven had.
    Je had het ook kunnen vervangen door: “daardoor”, of nog het nog sterkere:
    “vanzelfsprekend”.
    Dit hoeft niets te maken te hebben met het feit dat vrouwen als vanzelf spreken.
    Dat doen ze natuurlijk wèl altijd. Maar dàt is weer een geheel ander onderwerp.
    Bovendien kan ik niet begrijpen waarom mannen zo nijdig moeten zijn omdat zij een baarmoeder zouden missen…?
    Is dat nu juist niet een van de vele voordelen van de man, dat hij in alle vrijheid kan roepen dat wie het kindje krijgt het ook mag houden…?
    Daar zijn wij helemaal niet kinderachtig in.
    Dit in tegenstelling tot de vrouw die met geen stok van die kinderen afscheid kan nemen.
    Zo komt het dus altijd weer goed in de natuur.

    Was dit dus de baarmoeder die altijd met nijd bekeken wordt…
    De volgende maal zullen we uitvoerig in gaan op de zogenaamde: “penisnijd”, die weer veel bij vrouwen schijnt voor te komen.

    Like

 7. williaan zegt:

  De islam voert overal ter wereld godsdienst oorlogen. Vooral onderling in het Midden-Oosten en tegen alle anderen ter wereld die niet hun godsdienst aanhangen. Laat je niet misleiden, het gaat eeuwig door tot er een wereld kalifaat is gesticht. Het stopt nimmer, want de strijd tussen de verschillende stromingen in de islam zal eeuwig voort duren.

  Like

 8. Johan zegt:

  De 22-jarige Reda Nidalha ontsnapte eerder dit jaar aan IS en leverde zichzelf uit aan het Vrije Syrische Leger in een ander deel van het door oorlog verscheurde land. Aldus te lezen in de Telegraaf van vandaag.
  Dit is een IS-strijder uit Leiden, die nu hoopt aan Nederland uitgeleverd te worden. Welnu : Wij willen dat schorremorrie niet. het is van hetzelfde soort schorem als dat figuur die de aanslag op de Kerstmarkt in Berlijn gepleegd heeft.
  Kan hij niet ter plekke gefusilleerd worden als hij ooit nog voet in Nederland durft te zetten ?

  Geliked door 1 persoon

 9. Guardiacivil zegt:

  We staan op punt opnieuw een kruistocht te starten, al zullen velen dit burgeroorlog gaan noemen.
  Maar het is wel degelijk een kruistocht.
  De Europese Burgers leven op een tijdbom.

  Like

 10. 4sjun zegt:

  The truth about the crusades and Islam

  The Truth About The Crusades

  Het is al even tijd voor revolte. Best begint dat op een fundament van brede maatschappelijke voorlichting over de ideologie van islam en haar vruchten in de wereld van gisteren en vandaag en de wijze waarop verschillende generaties daarmee om zijn gegaan..

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Geachte 4sjun, dan moeten we ook het leerstelsel veranderen en verbod op promoten van een ideologie, wel onderwijzen op gevaar en afbraak, ook op de uni,s een verbod op promoten, colleges ok, maar een leerstoel mbt islam nee.
   Leerstoel op bv kruisvaart, ja, want door geschiedenis leert men.

   Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 12. Misschien zijn moslims meer gay als dat zij denken.

  Like

 13. teun klein zegt:

  van ons belastinggeld hebben de moslims alle tijd om de koran te lezen !!gratis kickboks lessen en geen werk ,plus de koran lessen ,(zie bij deze de moslim marokanen die hier geboren zijn en alle tijd hadden om hier de koran te lezen, afgereisd zijn naar syrie'” om onschuldige christenen te onthoofden alleen omdat het christenen zijn, en hun grote voorbeeld mohammed gevolgd hebben, probeer die maar eens te evenaren!!)kunnen de europeanen de komende jaren nog heel wat verwachten!!! deze waanzin moet hoe dan ook een halt toe worden geroepen!!!! stop de islamisering!!!!!nu het nog kan!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s