Originele Nieuwjaarswensen: Zeman wenst Tsjechen “een gevaarlijk leven”

screenshot_70

(Vertaling: E.J. Bron)

De nooit om duidelijke woorden verlegen zittende Tsjechische president Miloš Zeman heeft zijn landgenoten verrast met een opmerkelijke Nieuwjaarswens. Op de Tsjechische radiozender “Frekvence 1” wenste Zeman de Tsjechen “een gevaarlijk leven, een leven vol risico´s en strijd.” Om alleen maar traditiegetrouw “gezondheid, geluk en een lang leven te wensen, zou niet origineel genoeg zijn en een holle frase”, zei Zeman.

Natuurlijk zou hij de mensen overwinningen en successen wensen, zei Zeman. “Maar als ze geen strijd uitvechten, kunnen ze ook niet winnen en succesvol zijn”, verklaarde de president, die de afgelopen jaren steeds opnieuw met politiek incorrecte opmerkingen aanhaakte aan het thema “vluchtelingen” en islamisering.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Tsjechië. Bookmark de permalink .

11 reacties op Originele Nieuwjaarswensen: Zeman wenst Tsjechen “een gevaarlijk leven”

 1. tjonge zegt:

  het wordt steeds duidelijker zichtbaar hoe de voormalige oostbloklanden een WERKELIJKE EN VRIJE mening uiten, dat in tegenstelling tot “onze” westerse “leiders” die enkel het geluid van het grootkapitaal en utopisten uiten…

  Like

  • M.H. de Hoog zegt:

   Jullie leven nu achter het ijzeren gordijn en ik in het vrije oosten.

   Like

   • tjonge zegt:

    ja M.H. de Hoog,
    alleen wisten de mensen vroeger wat het ijzeren gordijn echt betekende, communisme en onderdrukking.
    nu, in het heden zijn wij, de westerse “democratie”, geacht te leven achter een fluwelen ijzer gordijn wat zogenaamd een democratie genoemd wordt.
    .
    hoe gek wil je het hebben ?

    Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Na bevrijd te zijn van het juk van de USSR hebben de Oostbloklanden er kennelijk weinig behoefte aan om te buigen voor het juk van de EUSSR.

  Like

 3. Ik weet niet wat ik hier van moet vinden?

  Like

 4. Om alleen maar traditiegetrouw “gezondheid, geluk en een lang leven te wensen, zou niet origineel genoeg zijn en een holle frase” Ja daar ben ik het 100% mee eens, goh wat een politicus die “zijn” volk durft te waarschuwen met deze zeer opmerkelijke nieuwjaarswens. Zie je het uitgestreken gezicht van Rutte al voor je wanneer hij zijn traditionele, kant noch wal rakende gelukswens uitspreekt, zelfs wanneer deze homo erectus niet spreekt dan liegt hij dwars door zijn tanden.

  Het is voor mij in ieder geval zeer duidelijk dat in 2017 zeer spannende dingen staan te gebeuren, wanneer men de andere niet traditionele media volgt, waar natuurlijk óók veel nep-nieuws tussen zit, weet men gewoon, je zou kunnen zeggen je kan het aan je water voelen dat er schokkende dingen gaan gebeuren. Regeringsleiders van de EU nationale lidstaten weten drommels goed wat voor geheimen de elite (corporatisme, globalisme en de elitaire Bilderberg fascisten) voor hebben, maar ze zijn met handen en voeten gebonden aan een geheimhoudingsplicht.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Hij zegt wat wij vanaf vorige week alleen nog mogen denken, zelfs dat niet meer.
  Europese Burgers leven op een tijdbom.
  Knalt deze op OudeJaarsAvond?
  Ik wacht op die grote BOEMS.

  Like

 6. teun klein zegt:

  het trieste is dat de noord afrikaanse moslims donders goed weten als zij hun paspoort weggooien zij niet meer uitgezet kunnen worden!!!!de grote steden worden overspoeld met criminele moslims die totaal geen respect hebben voor ons ..de reden hiervan is dat zij opgevoed zijn met de koran door hun eigen ouders !! die zullen dit glashard ontkennen uiteraard, dat daar hun gedrag uit voortvloeit,als de linkse burgemeesters al moord en brand schreeuwen en de problemen niet meer de baas kunnen( ,overigens zelf de oorzaak zijn van het open grenzen beleid) kunnen wij met zijn allen zien in welke zorgwekkende toestand wij dankzij de pechthold stemmers , snotnues moslim klaver stemmers verzeild zijn geraakt !!!ik begrijp heel goed wat zeman bedoeld,ook een mogelijke aanslag door moslims is daar ook zeker niet ondenkbaar!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s