Plasterk: Frans Timmermans is kinderachtige doordrammer. Deed half jaar niks omdat hij zin niet kreeg

screenshot_55

(Door: Alina Sedee)

Ronald Plasterk hangt vandaag in de Volkskrant alle vuile was buiten over Frans Timmermans. Achter het masker van de zogenaamd gepassioneerde en vriendelijke Eurofiel schuilt een ‘snoeiharde’, passief-agressieve politicus die een half jaar lang weigerde te werken omdat hij zijn zin niet kreeg.

Eurocommissaris Frans Timmermans bouwt zorgvuldig aan zijn imago, via Facebook, door mee te werken aan documentaires waarin hij zichzelf in de schijnwerpers zet. Dat werkte tot voor kort best. Voormalig minister Plasterk van Binnenlandse Zaken maakte de ijdeltuit sinds 2010 mee en is Timmermans’ schijnheiligheid blijkbaar spuugzat. Hij rukt het gordijn van vriendelijkheid en idealistische gedrevenheid genadeloos af en beschrijft hem als een nietsontziende carrièretijger.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frans Timmermans. Bookmark de permalink .

29 reacties op Plasterk: Frans Timmermans is kinderachtige doordrammer. Deed half jaar niks omdat hij zin niet kreeg

 1. Dus wel salaris, maar geen werk, wat een ongelofelijke lul. Die moeten ze er gelijk uittrappen, op wie zijn kosten een half jaar niets doen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Voor mij was hij al door de mand gevallen met zijn ‘emotionele’ speech na de ramp met de MH17.
  Hij heeft daar dingen gezegd die hij niet kon verantwoorden.
  Uit dit artikel blijkt dat hij nog harder is dan een spijker.

  Like

  • Assyriër zegt:

   Wilde ik net zeggen.Dat was een duivels speech in opdracht van de Amerikanen ,die Europa kapot wilden ten gunste van de Islamisten en Zionisten .

   Like

 3. Bas zegt:

  Een verwende malle jongen met de allures van een zonnekoning.

  http://tinyurl.com/hrjem3y

  Like

 4. elisah zegt:

  Dat straalt deze dikke pedante man, die altijd in een veel te krap zgn maatkostuum rond huppelt, ook helemaal uit, het is een en al narcistische onaangenaamheid.

  Geliked door 2 people

 5. Golden Girl zegt:

  heeft die koude kakker met zijn bekakte Engelse gebrabbel hopelijk toch wel zijn riante salaris opgestreken, anders vind ik het zielig. sarcastisch bedoeld
  De halve tweede kamer zijn kinderachtige kleuters, denk bijvoorbeeld aan Denk, die zijn bijna altijd kwaad, hadden ze een bakkerij moeten beginnen, ipv in de kamer hun grote mond open te trekken, en ex lid Silvana als verkoopster, maar dan krijg je wel toestanden als ze aan de klant moet vragen “wilt u ee halfje wit of bruin brood”?

  Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Klootzak Timmermans zou dus een half jaar geen poot verzet hebben omdat zijn egootje gekwetst was maar de belastingbetaler mocht wel zijn riante salaris betalen, weet je meteen ook hoe corrupt de hele politiek is.

  Like

 7. Jade zegt:

  Het zal mij niks verbazen als hij z`n baantje
  heeft gekregen door een partij stok slobberen.

  Like

 8. Thoth zegt:

  Oh, in dat geval kan hij de 70000 Euro’s terug betalen (1/2 jaar, belastingbetaler) en voorts, deze aars ontslaan. Btw., PvdA houdt niet veel aan over, Plaskerk heeft verlaagd het zetelaantal de komende verkiezingen tot ongeveer zeven. Goed zeg. Nu nog Zijlstra & Rutte…

  Like

 9. Timmerfranz is mijn favoriet. Met Frenske in de media heb je niemand anders meer nodig om die hele graaiende tiefusbende te haten tot op het bot. Ho, ho ik roep niet op tot haat en bovendien kan niemand die lui erger haten dan ik, dus doe geen moeite. Ik kan al bijna niet meer wachten tot 16 maart, de dag waarop al deze harlekijntjes uit puur verdriet van in elkaar gepleurde dromen collectief de Maas in lopen. Misschien doen ze ’t op de 15de al.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik stel voor dat we eerst op 20 januari wachten.
   Wedden dat ze op 15 maart niet eens meer ’n kantoor hebben…!

   Geliked door 1 persoon

   • Ze verdwijnen, de poppetjes, voor een paar jaar maar de structuur blijft (Althusser) en dus komen ze op volle sterkte en in andere gewaden weer terug. Beetje zoals virussen. Het gaat om structuren en die kun je niet neurenbergen. De knakkers van Denk, Sylvana, Roos, Baudet, Monasch en nog een stelletje door De Structuren bevangen omhoog gevallenen komen even als nieuwe huurders van de kantoren van de Rooje Rotzakken in ’t licht en vallen dan snel als nepnieuws in de onpeilbare duistere vergeethoek van de geschiedenis. Misschien dat alleen Sylvana over enkele eeuwen nog de Zwarte Koningin speelt in dat sprookje van Alice in Wonderland, de rest wordt hooguit nog als eng figuur vernoemd in de verhalen om de kinderen bang te maken.

    Geliked door 1 persoon

 10. louis portugal zegt:

  Precies zoals ik gedacht heb.
  Hij zal ook wel geen verkiesbare plaats krijgen bij de Pvda.
  En dan???

  Like

 11. bedonderde burger zegt:

  Het gejammer van regenten

  Ik las een ingezonden stuk in de Volkskrant van regent Jurgens over zijn verontrusting over wat vandaag de dag plaatsvindt. Ik ben het helemaal met hem eens dat er momenteel een revolte plaatsvindt. Net als er een revolte in de jaren zestig heeft plaatsgevonden en waarover hij stelt een van de plegers te zijn geweest.

  In tegenstelling tot zijn lofzang op de revolte van de jaren zestig tegen toen met name conservatieve krachten jammert deze ingeslapen ouwe ‘rebel’ over het ontbreken van inzicht en oplossingen bij de revolteplegers van nu.

  Op zich heel logisch, de revolte nu is eveneens tegen conservatieve krachten, krachten waar nu hij zelf toe behoort. De door met name ‘links’ en ‘groen’ uitgelokte revolte is er nu een van rechts en realisten gericht tegen de in zijn ogen ‘progressieve krachten’.

  De ouwe man houdt net als zijn vriendje Terlouw een jammerverhaal ‘hoe alles door hem en zijn clubje is verbeterd’. Iets dat nu ter discussie staat bij nieuwe revolutionairen.

  Hij stelt hoe alles mooi en groots is wat hij en zijn clubje ‘rebellen’ hebben geschapen en hoe nu verkeerde rebellen verkeerd bezig zijn. Grappig, zo zagen conservatieven van ooit heer Jurgens met zijn ‘rebellenclubje’ ook.

  Waar de crux zit ziet de ouwe ‘rebel’ niet. Het nooit eens de schuld bij zichzelf zoeken, nooit eens de hand in eigen boezem steken van deze oude ‘rebellen’. Het altijd gelijk hebben van deze club ouwe mannen en vrouwen. Het ook nimmer hoeven luisteren naar anderen. Het gelijk dus van de betweter.

  Beste ouwe man, vrijwel de hele revolte tegen jou en jouw club is gebaseerd op slechts een gegeven: het nooit willen inzien ongelijk te kunnen hebben ofwel het nooit willen luisteren.

  Enkele jaren geleden toen de ellende losbarstte mocht niemand zeggen dat er verkeerde personen met de ‘vluchtelingen’ mee Europa binnenkwamen. Dit toch doen maakte iemand meteen tot Nazi, fascist, racist, domme witte boze man, onfatsoenlijk, ongeletterd en laaggeschoold.
  (Hierover heb ik het boek ‘Gestoorde roofridders’ geschreven dat natuurlijk niet door de Bezige Bij wordt uitgegeven, die geven liever jihad propaganda uit: ik heb het hen dus ook niet gestuurd, maar dit terzijde).

  Nu, nadat inmiddels ‘vluchtelingen’ de betere betiteling immigranten hebben gekregen, waarvan velen illegaal, en nadat ook is gebleken dat er onder hen zich vele duizenden criminelen, terroristen, dieven, moordenaars, verkrachters, oplichters et cetera bevinden, klinkt nog steeds geen mea culpa van de heersende politieke elite die voordien critici door hun aanhang lieten uitschelden, bedreigen en beledigen. Iets dat trouwens nog steeds gebeurt.

  In plaats van eens de oogkleppen af te doen zie ik types als Jurgens en Terlouw de oogkleppen nog verder dichtduwen. Natuurlijk hebben hij en zijn ‘kameraden’ geen fouten gemaakt, natuurlijk ligt het niet aan hen dat er geen touwtjes meer uit brievenbussen hangen. Natuurlijk heeft hun wens tot individualisering zonder begeleiding niet geleid tot een vorm van bijna anarchie waar vooral in de oude stadswijken de gevolgen voelbaar van zijn. Maar daar wonen heren van stand vast en zeker ook niet. Natuurlijk heeft hun wens tot een multiculturele samenleving zonder deze te begeleiden niet geleid tot de puinhoop die het vandaag is. En zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.

  Geachte heer Jurgens, ik begrijp dat het pijn moet doen om als ‘revolutionair’ tot de gevolgtrekking te komen dat nu u en de uwen als conservatieve ouwe ingeslapen zakken worden gezien. Beste heer wordt niet wat uw tegenvoeters ooit waren, maar luister eens naar wat er nu speelt en denk daar eens over na voordat u opnieuw de plank misslaat zoals u en de uwen dat al decennia lang doen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Taljaardeker zegt:

  In een andere tijd, ongeveer 100 jaar geleden, zou iemand als Timmermans zo’n typische volgevreten Limburgse dorpsprelaat zijn geweest. Tiranniek, manipulatief, hypocriet tot op het bot, tuk op geld, status en aanzien en daarom slijmend met de dikke boeren en de rijken, likkend naar boven en trappend naar onderen, met een ijzeren wil om bisschop te worden en misdienaartjes structureel seksueel misbruikend.
  Kortom, het slechtste wat het oude Zuiden en het voormalige rijke Roomse leven te bieden had.
  Een soort Janus van Gils uit ”Merijntje Gijssens jeugd en jonge jaren” van A.M. de Jong, maar dan veel slimmer en doortrapter.

  Maar de RKK was in de tijd van Frans Timmermans geen adequaat carriere-vehikel meer voor kleinburgerlijke perverselingen als hij die konden en mochten doorleren.
  Daarom is die vieze hond bij de PvdA en in de politiek gegaan.
  Waar hij consequent ook het slechtste belichaamt wat daar te vinden is.
  Komend uit een lange en vieze Roomse Jezuieten-traditie, waar je figuren als Fons van der Stee, Dries van Agt, Ruud Lubbers, Maxime Verhagen en Guy Verhofstadt ook in terugvindt.

  Geliked door 3 people

 13. A.J. de Koning zegt:

  Die afschuwelijke Frans Timmermans krijgt gelukkig nu eens zijn trekken thuis, ik heb die komedie-huilebalk nooit vertrouwd. Op mails van mijn kant heeft hij nooit gereageerd maar dit is natuurlijk veel effectiever want mij beschouwde hij natuurlijk als onbelangrijk volk waar je niets mee te maken wilt hebben zolang er nog geen verkiezingen zijn.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   A.J, onbelangrijk volk, maar zijne hoogheid u bent toch de koning?
   geintje tussen door moet kunnen

   Like

   • A.J. de Koning zegt:

    Dit is al de tweede keer dat ik vandaag hartelijjk gelachen heb, de eerst was bij de geweldige cartoon , ga zo door.

    Like

  • bedonderde burger zegt:

   Ik heb hem ooit gekend als een aardige vriendelijke vent maar dat was begin jaren tachtig geloof ik als toen nog gewoon studentje en buur

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat ’n kans om hem toen ’s nachts voor de deur, als hij weer eens totaal bezopen van ’n studentenfeestje thuis kwam aangezwaaid, met zo’n ultra-dunne metalen draad van achteren zijn dunne nekje af te verwurgen…!

    Ja, inderdaad “verwurgen”… Klinkt goed. Beter kan het niet gezegd worden.

    Like

 14. Flo zegt:

  Zijn grote voorbeeld Schultz ,ook een socialist zou hij maar wat graag in de voetsporen treden,zegt alles over dat misselijkmakende zooitje in Brussel, de ene hoop stont weg ,en de volgende drol dient zich aan .

  Like

 15. De ene schijnheiligheid hangt de vuile was buiten over de andere schijnheiligheid, alleen politieke kleuters kunnen of willen niet zien hoe deze lieden werkelijk zijn, mijns inziens zijn het bijna allemaal pathologische narcisten, zich verschuilend achter gespeelde naïviteit en andere psychologische mistbanken. Maar toch stemt a.s. 15 maart weer een groot gedeelte van het electoraat op deze lieden die vervolgens dezelfde politiek correcte spelletjes wéér gaan spelen, nou succes toegewenst met het hokje rood te kleuren, vergeet je leesbril niet.

  Like

 16. kruisridder zegt:

  Bij de baas word je op staande voet ontslagen, maar deze euronazi kon blijven zitten. Omdat de PvdA zelf ook geen sodemieter uitvoert, op het binnenharken van zoveel mogelijk vluchtelingen na en het korten van uitkeringen van mensen die al niks hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s