We zijn in oorlog – in de islamitische oorlog!

merkel-krieg-deutschland

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: Herbert Gassen – Vertaling: E.J. Bron)

“Si vis pacem, para bellum” (Als je vrede wilt, bereid je dan voor op oorlog). Niet alleen de “rechtsen” in Duitsland beweren: Duitsland bevindt zich in oorlog! Het zijn zelfs hun ministers van Binnenlandse Zaken van de regering en de deelstaten die dit vaststellen. Maar ook buitenlandse politici stellen vast: Duitsland bevindt zich in oorlog.

De aanslag in Berlijn roept meer vragen op dan de regerenden lief kan zijn. De dader was in heel Europa bekend bij de politie, over zijn activiteiten bestond schriftelijke informatie. De lijst met onopgemerkte informaties en waarnemingen is lang. Bij zowel de Duitse justitie als de politie schijnt het verboden te zijn om het Duitse volk tegen zijn vijanden te beschermen.

We bevinden ons in een situatie die door de 68´ers werd ontketend. Hun haat op onze geschiedenis, onze cultuur en ons recht is onmetelijk. Hun vertegenwoordigers hebben hun ideologie meegebracht toen zij onze administratie van de staat ondermijnden. Ze hebben hun motto “Duitsland verrek” in de programma´s van de gevestigde partijen ingebracht en doorgedrukt.

screenshot_51Ze breken, met voorop Kohl´s meisje, ieder recht, iedere wet en ieder verdrag, nationaal zowel als internationaal. Samen met de gangster Erdoğan worden er vraagtekens geplaatst bij Duitsland´s grenzen. In dit partijenkartel “Klotenduitsland” worden miljoenen Duitsers beroofd van hun domicilierecht en hun met hard werken vergaarde sociale vermogen. De minister van Binnenlandse Zaken belooft: we zullen moeten leven met de terreur! Geen woord over de nog steeds effectief bestaande terreurdaden. Geen woord over de verdediging van ons land tegen de moordenaars. Deze politici hadden bijna 25 jaar de tijd om zich om dit probleem te bekommeren.

Het begon met de invasie van Turkse “gastarbeiders” vanaf 1961. Dit land van de islam zou lid van de EU moeten worden. Er kwam geen einde aan deze gekte. De Duitsers werden ertoe verplicht zich aan te passen aan de immigranten. Duitse cultuur had geen waarde meer. De christelijk-ethische fundamentele waarden werden in de uitverkoop gedaan. De islam wordt verheven tot een aan het christendom gelijkwaardige religie.

Nu, na tientallen jaren toenemende substantiële bedreiging, gemakzuchtig over het hoofd gezien en genegeerd, moeten er maatregelen worden genomen om de situatie te veranderen. De meest wezenlijke plaatsen van ons volkslichaam zijn inmiddels met het virus islam besmet. Zijn burchten overtreffen ondertussen onze kerken.

screenshot_52Niets duidt erop dat het Merkel-syndicaat de grondbeginselen van zijn politiek veranderen of ook maar hervormen wil. Het principe luidt: Doorgaan zo! Onze kanselier wil niet afwijken van een politiek, die door Trump “krankzinnig” werd genoemd. De burgemeester van Nice heeft haar het volgende aangeraden: “We bevinden ons in oorlog. Deze oorlog hebben wij niet gewild . . . We winnen de oorlog niet met de wetten van de vrede.”

Het Duitse volk moet nu vaststellen: Omdat wij ons niet op oorlog mochten voorbereiden, omdat onze “politiek” ons weerloos heeft gemaakt, bevinden we ons, niet in staat om onszelf te verdedigen, in oorlog! De soldaten, de moordenaars bevinden zich in groten getale onder ons!

Bron:
https://conservo.wordpress.com
Auteur: Herbert Gassen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op We zijn in oorlog – in de islamitische oorlog!

 1. Guardiacivil zegt:

  Waarheid en realiteit die niet iedereen ziet.
  Europese Burgers WAKE UP CALL.

  Like

 2. Ekster zegt:

  Dat gestoorde wijf zal zelf nooit stoppen met haar destructieve politiek. Alleen de Duitse kiezer kan haar nog tegenhouden.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Heel Europa bevind zich in oorlog met de islam, alleen de regerende mafkezen (in heel Europa, inclusief de EU dictators) begrijpen de expansie en de bezettingsdrift van de islam nog steeds niet.
  Hun links draaiende hersencel kan het maar niet snappen, maar straks is het te laat, hoeveel aanslagen zijn er nog nodig voor zij het begrijpen ??????????

  Like

 4. Dat kan je wel stellen. Maar wij worden wel in het ongewisse gelaten. Onze hoop is gevestigd op Geert Wilders, DUS STEMMEN OP 15 MAART OP DE PVV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Nemesis zegt:

  Helemaal juist Herbert Gassen, zo is het.

  Like

 6. jack holland zegt:

  De misselijkmakende ideologie islam maakt alles kapot . In eerste instantie het leven van de moslimmens zelf Alleen vanwege cultuur en familiedruk angst voor uitstoting blijft de moslim moslim.
  Je maakt mij echt niet wijs dat een opgeleide moslim werkelijk gelooft dat wanneer mohammed geboren werd er een licht straalde uit de vagina van zijn moeder, dat mohammed op een ezel door de ruimte vloog, Dat de duivel harde scheten laat om de oproep tot gebed niet te hoeven horen ,
  Dat de duivel snachts in je neus slaapt en in je oor pist.
  Een opgeleide moslim gelooft ook niet dat het geen pedogedrag was dat mo met de 9 jarige aischa wipte die nog met poppen speelde Hij heeft met aischa nooit kinderen gehad gek he als jij als volwassen vent een kind op 9 jarige leeftijd dagelijks gaat uitwonen. ,Gelooft ook niet dat het normaal was dat mo met zijn 8 jarige neefje zat te tongzoenen.
  Gelooft ook niet dat het normaal is dat islam geleerden zeggen dat het ok is als een volwassene met zijn harde plasser tussen de dijen van een kind zit te masturberen en dat alleen bij meisjes die nog niet menstrueren penetratie verboden is.
  Mo deed dit immers ook dus wie zijn wij als geleerden om dit te verbieden.
  Dus moeten wij nu respect hebben voor een volk die de deze bovenstaande bullshit als waarheid accepteert? Ik dacht het niet .
  Volgens mij moeten we islam bestrijden door het dagelijks in de media belachelijk te maken en dat is heel gemakkelijk want de bovenstaande bullshit heb ik zelf niet verzonnen maar staat werkelijk in de koran en de bijbehorende hadith s.
  Het grote probleem met moslims is dat het gros van de moslims zelf niet eens weet in wat voor bullshit ze geloven. Ze worden geboren in een moslimgezin dus ze zijn moslim en uit angst voor familieuitstoting blijven ze maar met de onzin meedoen. want islam is vrede bla bla bla .
  Laten wij ze dmw grote posters nu eens compleet met de genummerde soera s kennis maken met de islamonzin .
  Dit is geen probleem want waarom mag je geen teksten van de islam op grote posters zetten ?
  De moslims kunnen er ook geen commentaar op hebben want het zijn teksten uit de koran die je niet mag bekrittiseren.
  Dus moslims zullen dit ook niet doen want commentaar op de koran is moslim-af.en
  Moslim-af is kop er af.
  Volgens mij krijg je nog subsidie ook van die achterlijke linkse regering ook als je een stichting opricht om nederland kennis te laten maken met de islam .
  Dat er vooral kennis gemaakt wordt met de bagger van de islam is natuurlijk evident.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Helemaal zo’n slecht idee nog niet! Natuurlijk dan wel de meest “welsprekende” teksten er uit lichten!

   Like

   • jack holland zegt:

    Leuke tekst voor een poster tbv onze moslimvrienden:

    Ibn Sa d heeft overgeleverd dat de moeder mohammed s.a.w. zei:

    Toen hij werd geboren was er een licht dat scheen vanuit mijn schaamstreek en de paleizen van syrie verlichtte.

    of nog een leuke Sahi Buchari volume 4 boek 54 nummer 492 verteld door abdullah

    Het was vermeld voor de profeet dat er een man was die de hele nacht sliep tot de ochtend De profeet zei Hij is de mans in wiens oren Satan heeft geurineerd.

    Je gelooft het niet maar dit soort bullshit staat echt zwart op wit in de koran en of hadith s .
    En moslims worden geforceerd om dit te geloven.
    De bijbel staat natuurlijk ook vol onzin maar de christenen krijg je niet zo gek om zichzelf op te blazen al roepende dat jezus de grootste is .
    daar heb je geen last van.

    Geliked door 1 persoon

 7. teun klein zegt:

  hun enige doel is alle godsdiensten en ongelovigen uit te roeien ! dit zijn de bevelen van hun god! ons doden is hun paspoort naar het paradijs!deze opdracht staat in de koran!! de regerinsleiders zijn te laf om deze dingen te benoemen ,omdat zij te bang en te laf zijn! de moslims mogen van allah vriendelijk zijn tegen ons als ze ons maar in hun hart haten!! zij zijn vriendelijk omdat ze nog in de minderheid zijn ! zodra ze een meerderheid vormen zullen wij het ware gezicht van deze moslims zien!! en is het met ons gedaan!! elk jaar 100.000 moslims per jaar er bij die hier nooit aan het werk komen en bijstand ontvangen zal ook het sociale draagvlak in de samenleving uithollen!! om rendabel te zijn moet je geschoold zijn!! de moslims zijn alleen maar geintereseerd in ons geld ,en alles hier over te nemen!! hun god heeft alleen maar dood en verderf en armoede gezaaid!! als je alleen maar oorlog voert en het te druk hebt met de vele vrouwen ,is er geen tijd meer om te werken !! maar geen nood!! de pechtholdstemmertjes zorgen voor u dagelijks brood!! stelletje landverrades!! vanaf nu niet meer klagen ,dat het slecht gaat met nederland !! het enigste wat u hoeft te doen is het juiste vakje rood te maken!!zo moeilijk kan het toch niet zijn!! wees niet langer een landverrader en stem pvv !!de enige die onze stem verdient is geert wilders,die komt als enige voor ons op en onderkent het gevaar wat op ons afkomt!!!!
  net als alle pvv stemmers!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Claudia M. zegt:

  Hier in Nederland is het feitelijk al net zo erg.
  https://www.powned.tv/artikel/huisarrest-voor-azcers-mag-niet
  Overlast gevende, rovende en vrouwen aanrandende azc-ers, die hier ook nog eens helemaal niets te zoeken hebben, mag je de vrijheid niet ontnemen…

  Neen, tuurlijk niet… alleen Nederlanders de veiligheid ontnemen (en daarmee onze vrijheid) is schijnbaar toegestaan! Kotsmisselijk, word ik van deze zwaar gesubsidieerde kutclubs! Het weg-met-ons-isme viert hoogtij!

  Like

 9. spaans zegt:

  Met mijn schoolopleiding ,,,,, ben zelfs op de kleuterschool blijven zitten ,,,, voorspelde ik vier jaar geleden dat Europa zou veranderen in een slagveld .. Ik kan al de argumenten eindeloos opsommen ,,, maar de opmerking dat ik van jongs af aan geconfronteerd ben met de islam ,,, als ik de TV aanzette,,, de radio,, de kranten,,, zegt genoeg.
  Welke moslim kan ik vertrouwen?,, mijn buurman ,, die vent naast mij in de bus ,, dat hoofddoekje bij de apotheker??? hoe herken ik de goede,, zij zijn allemaal door onze eigen mensen ,, die wij vertrouwde,,, binnen gehaald ,,,
  Dat kan geen toeval meer zijn ,,, vanaf het begin zat daar een plan achter,, en het kwam onze moralistische elite bestuurders heel goed uit.
  De geest is uit de fles,,, de tijd van een dialoog ,, ver gepasseerd,,,, we zullen moeten aanvaarden dat het kruitvat gaat ontploffen met een ongekend aantal slachtoffers.

  Like

 10. spaans zegt:

  wees in uw omgeving eerlijk tegen moslims ,, laat merken dat u ze wantrouwt

  Like

 11. …dat u op die en die datum om zo en zoveel uur in woord en beeld althans geschrift uitingen hebt gedaan al dan niet met het oogmerk de lichaams- danwel hersenfuncties van uw medemens in hun mogelijke werking te beïnvloeden zonder over de daartoe vereiste vergunning van het Ministerie van Waarheid te beschikken, verzoek ik u en zonodig sommeer ik u om hedenmiddag te 14.00 uur te verschijnen bij het meldpunt Brondelinquenten aan de Drunense Duinen te Vught teneinde in nog bruikbare organen verdeeld te worden. Aangezien uw niet bruikbare en dus nutteloze overige resten ter plaatse en onmiddellijk na uw uiteenneming verbrand worden verzoeken wij u om uw eigen brandstof mee te nemen en uw hoofd te ledigen omdat zoals bekend mag worden verondersteld, water vuur doet doven…

  Je treft tegenwoordig ook van alles in de brievenbus aan terwijl er toch een sticker op zit met NEE, NEE, NEE Niks van de overheid.

  Like

 12. Henk der Niederlander zegt:

  We zijn in oorlog – in de islamitische oorlog!

  Het is duidelijk dat die oorlog zo maar niet gewonnen is als er klootzakken aan de macht zijn zoals Trudeau in Canada.

  CANADIAN PM JUSTIN TRUDEAU tells ‘Reviving the Islamic Spirit’ convention in Toronto: “Canada is stronger because of the contributions of its Muslim community”

  Yet he is unable to name even one single contribution Muslims have made to Canada…other than bringing in Islamic terrorist attacks, honor killings, barbaric animal slaughter, and imposing Islamization on Canadian public schools, none of which he mentions.

  In his traditional greeting to the Reviving the Islamic Spirit in Toronto (December 23-25, 2016), Prime Minister Justin Trudeau commended the Muslim community for its contributions to Canada and reiterated his commitment to combat Islamophobia and politics of hate and division.

  http://www.barenakedislam.com/2016/12/26/canadian-pm-justin-trudeau-tells-reviving-the-islamic-spirit-convention-in-toronto-canada-is-stronger-because-of-the-contributions-of-its-muslim-community/

  Like

 13. Taljaardeker zegt:

  Merkel behoort oorspronkelijk niet bij de Westerse culturele marxisten die zich in de jaren `60-`70 van de vorige eeuw, door de manipulaties en intriges van het toenmalige Kremlin en diens sluwe partij-ideoloog Micheal Suslow, als ”nuttige idioten” lieten gebruiken om het Westen moreel, cultureel en intellectueel te corrumperen.

  Zij was nl. ”ein Hundertprozentiger” uit de voormalige DDR.
  Van kind af aan doorkneed in het marxisme, vanaf de Jonge Pioniers (”Immer bereit!”) tot aan de jeugdbeweging van de SED, van waaruit men in de DDR het partijkader recruteerde.
  Door en door conformistisch en dociel, zonder eigen gedachten en initiatieven, en altijd zonder vragen stellen getrouw uitvoerend wat haar superieuren haar zouden opdragen.
  Een braaf, onopvallend en onaantrekkelijk meisje, die echter wel goed kon leren.
  Altijd haar huiswerk op tijd klaar, keurig binnen de regeltjes geschreven; in een handschrift dat net zo keurig was, maar ook precies zoals het in de schoonschrijfboekjes van de basisschool stond.

  Later zonder meer ook actief in de Stasi, want anders maakte je geen carriere.
  En daar als een typische ”Systemwantze” alles wat in haar ogen ook maar enigszins verdacht of subversief was rapporterend; in keurig geformuleerde en foutloos getypte A4-tjes, met precies genoeg afstand op de linkerkantlijn om die in de klappers van de dossiers van de Stasi onder te kunnen brengen.

  (”Gisela Seidlinger, partijnummer 572344571AX17, beluistert West Duitse radio en Wolf Biermann. Dat deed zij tussen 21.35u en 23.10u op de avond van 21-08-1979 in kamer 38 van het studentenhuis aan de Walther Ulbrichtstrasse 44 te Leipzig.
  Gerapporteerd en ondertekend op 23-08-1979
  Hoogachtend en met kameraadschappelijke groeten; Angela Kasner. Partijnummer 5477713BR92 ”)

  Van die dingen.
  Ga daar maar gerust van uit.
  Daar komt Merkel vandaan en daar is zij door gevormd.
  Zo was zij en zo is zij in wezen nog steeds.
  Wie dus op zoek wil gaan naar diepere gedachten en motieven bij deze kleurloze bureaucratische apparatsjik komt bedrogen uit. Want daar is helemaal NIKS te vinden.

  Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  islam maakt lam het is overal waar te nemen!

  Like

 15. kruisridder zegt:

  Een land die zijn eigen burgers verbiedt vuurwapens ter zelfverdediging of van huis en haard en gezin, is bezig aan zelfdestructie.

  Geliked door 1 persoon

 16. Flo zegt:

  Ik wantrouw ELKE MOSLIM die je waar dan ook tegen komt.
  En je komt het mislukte volk veel tegen, middagje A’dam gedaan, nog steeds apart en nog wel apart, maar het is eigenlijk niet meer Amsterdam van de amsterdammers, je struikelt over het lichtgetinte ratten soort….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s