14-jarige met tas explosieven in Molenbeek

screenshot_77

Molenbeek in Brussel

BRUSSEL – In de Brusselse wijk Molenbeek is dinsdagavond een 14-jarige opgepakt met een rugzak vol explosief materiaal, meldt de krant La Dernière Heure.

De jongen maakte deel uit van een groepje jongeren dat op een bouwterrein in de buurt van station Brussel-West hing. Agenten zagen rook op de bouwplaats en besloten de jongeren te controleren. Eén van hen bleek explosief materiaal bij zich te hebben. In de tas zat ook een fles met de tekst ’Allah Akbar’ er op.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op 14-jarige met tas explosieven in Molenbeek

 1. En wat doen ze met dat tuig? NIKS NIKS EN NOG EENS NIKS. Trap ze eens flink in elkaar en dan de cel en de sleutel weggooien.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ze zullen vanaf nu nauwlettend gevolgd worden.,.,,. zodat als ze eenmaal hun kans schoon zien en een aanslag plegen er altijd gezegd kan worden dat zij bekend waren bij de politie en ook nauwlettend gevolgd werden.

   Perverse nieuwsgierigheid dus…!

   Like

 2. Johan zegt:

  Ja, dat ken ik !
  “Allah Akbar” is een heel bekend merk springstof, te koop bij de plaatselijke drogist. Wordt vooral gebruikt in bomgordels.

  Like

 3. 14-jarige met tas explosieven in Molenbeek, mooi hé die multiculturele verrijking.

  Like

 4. Jean zegt:

  Jan Jambon (lees: Jean Hesp) ging/gaat die meststal nog opruimen, althans dat heeft hij toch gezegd a.g. Molenbeek resp. Brusselallabath, gelukkig weten wij beter want als een politieker iets zegt moeten we dat niet met een korrel nemen maar 5 zakken zout op smijten.
  Er is maar één oplossing: die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam totaal verbieden en de aanhangers van die rotzooi dadelijk het land uitzetten, dat mag zelfs met wat fysiek geweld ondanks mijn afkeer van elke vorm van geweld.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Die neet is al aardig op weg om een luis te worden; wég ermee!

  Like

 6. Anna zegt:

  Molenbeek multiculti kruitvatland…..
  Je zult er maar wonen….

  Like

 7. kruisridder zegt:

  Och, die moslimknul verkocht gewoon vlinderbommen, nitraatbommen en lawinepijlen……….NOT.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s