CARTOON Angela Merkel . . .

screenshot_104

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Merkel. Bookmark de permalink .

24 reacties op CARTOON Angela Merkel . . .

 1. Republikein zegt:

  Serpent, terwijl de Londense aandelenbeurs op record staat.
  Schaam je minkukel.
  Kan je dat zeggen van of tegen een cartoon?

  Geliked door 1 persoon

  • Niet lang meer en dan blaffen we net als die hond die ik ken tegen tegen het kleine buurjongetje in plaats van tegen de postbode die hem telkens schopte of we bijten een pluche knuffel helemaal naar z’n grootje omdat we bang zijn om de werkelijke daders die ons martelen in de flikker te bijten. Freud wist er wel raad mee, die had daar van die mooie woorden voor.

   Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  Zo moeten de vrouwen er met oudjaar bij lopen in Keulen, de trol Merkel geeft alvast het goede voorbeeld

  Geliked door 2 people

 3. Van mij mogen ze er in het beton storten, die moordenares.

  Geliked door 3 people

 4. Ivan Chapka zegt:

  Was maar waar, maar daar hebben die gasten geen last van, hun vluchtroute ligt al klaar, betaald en wel door ons.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Een vuilniszak met horrengaas; meer verdient ze niet, de misdadige gek.

  Geliked door 1 persoon

 6. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  in dit specifieke geval zie ik liever foto 2017.
  kan die gore rot kop van een merkelzwijn niet meer zien zonder mijn maaginhoud spontaan kwijt te raken.

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  DE ZELFMOORD VAN DUITSLAND.
  ……..
  Par Guy Millière
  Van de 1.2 miljoen migranten, die in Duitsland zijn aangekomen hebben slechts 34.000 werk gevonden.

  Angela Merkel heeft witte rozen gelegd op de plek van de aanslag in Berlijn.
  Duizenden andere Duitsers hebben hetzelfde gedaan.
  Velen brachten kaarsjes en huilden.
  Maar de woede en de wil om tegen de dreiging te willen vechten, zijn grotendeels achterwege gebleven.

  Er is niets wat de huidige staat in Duitsland beter beschrijft dan het trieste lot van Maria Landenburger.
  Een jong meisje van 19, vermoord in Z-Duitsland.
  Ze was lid van een vereniging voor hulp aan “Vluchtelingen”.
  Zij was ook een van diegenen die de vluchtelingen in 2015 verwelkomden.
  Ze werd verkracht en vermoord door een van hen die zijzelf ter hulp kwam.
  Haar familie vroeg de mensen die haar eer wilden betonen om een geldelijke gift aan de vereniging voor hulp aan Vluchtelingen, “zodat nog meer vluchtelingen naar Duitsland zouden kunnen komen ! ”

  De Wet die het aanzetten tot haat veroordeelt was bestemd om een terugkeer van de Nazi-ideeën tegen te gaan.
  Maar ze hangt als een zwaard van Damocles boven hen die te grof over de groeiende islamisation van Duitsland praten.

  De grote meerderheid der Duitsers weigeren in te zien dat het land in oorlog is, want een medogenloze vijand heeft hen de oorlog verklaard.
  Ze willen maar niet inzien dat de oorlog is verklaard aan de Westerse Beschaving zelve.
  Ze geven zich gewonnen en doen dociel dat wat de jihadisten willen dat ze doen: onderdanig zijn.

  Als Angela Merkel niet wil inzien het verschil tussen de door de Nazis uitgeroeide Joden en de Musulmannen die dreigen de Christenen uit te roeien, de Joden en ander moslims, is zij nog steeds niet in staat om een-en-ander te begrijpen.
  Suite : Gatestone Institute

  Geliked door 2 people

  • bedonderde burger zegt:

   Het probleem is dat naast lafheid ook meespeelt dat westerlingen zich voor geen millimeter kunnen/willen indenken dat ze kwetsbaar zijn, ze vinden zichzelf onaantastbaar.
   Daarnaast hoor ik ook vaak mensen om mij heen die stellen ‘dat de democratie sterk genoeg is om radicale elementen te overwinnen’.
   Wat deze mensen niet snappen is wat Donner al eens heeft gezegd en waar hij groot gelijk in had: ‘Als er voldoende steun (50+) is voor de sharia, wordt sharia democratisch ingesteld’, waaraan ik toevoeg en ‘zal democratisch de democratie worden afgeschaft’.
   Helaas lopen er veel ezels in Nederland rond, trouwens ook in de andere landen, die dit niet willen inzien. En de grootste ezels vind je bij in de politiek en bij de universiteiten.
   Zou Soros daar soms met geld smijten? Figuren als Verhofstadt schijn je voor een handjevol zilverlingen te kunnen aanschaffen.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Natuurlijk is Duitsland in oorlog, maar niet met de pislam, maar met hun eigen smerige slinkse verradelijke lijders!! Men wil Duitsland uitwissen, want er wonen alleen maar nazi’s vinden de ratten van de SPD.
   Deze interne oorlog is alleen maar te winnen door de zelfbenoemde slinkse “elite” ratten het land uit te pleuren of af te maken!!
   De geest van landverraad waart door ons buurland, het sterft daar net als in NL van de ongekozen trekvogels die het land ten gronde moeten richten om de weg te plaveien voor de NWO-jezuietenclub uit rome.

   Geliked door 1 persoon

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Mooi plaatje Sjaak. Net als haar vader maakt ze veelvuldig gebruik van het vrijmetselaarssymbool.

  Let ook eens op de gelijkenis met de moeder van Adolf. Dezelfde mooie ovale Noordse hoofdvorm met de juiste schedelindex, de typische verfijnde neus en kaaklijn. De typerende Noord Germaanse achterhoofdsknobbel is door de volle blonde haardracht helaas niet te zien. Naar alle waarschijnlijkheid is die wel aanwezig want moeder Eva en vader Adolf hadden deze ook. Het is wel duidelijk dat Angela een vleugje Westfaals bloed heeft. Typerend voor een Westfaal is dat ze zeker als ze wat ouder worden, flink kunnen uitdijen. In tegenstelling tot het zuivere Noordse ras zijn ze nooit echt mager te noemen. Opvallend grote borsten is ook weer kenmerkend voor de Westfaalse vrouwen.
  Gelet op al deze Germaanse uiterlijke kenmerken kan ik genetisch gezien, niet geloven dat zij de oorspronkelijke innerlijke kenmerken, de z.g. collectief aanwezige Germaanse volksgeest niet bezit. Maar daar kom ik dadelijk op terug.

  In 1945 was Angela nog niet geboren? Dat klopt, zij is later verwekt. Hitler schijnt geen zelfmoord gepleegd te hebben. De “zelfmoord” is in scene gezet als afleidingsmanoeuvre zodat hij kon vluchten. Hitler is samen met Eva en nog een aantal mensen, waaronder Dr. Mengele met twee onderzeeërs gevlucht naar Zuid Amerika. Hij woonde samen met Eva aan de voet van het Andesgebergte alwaar hij overleed toen hij al een eind in de tachtig was.
  Angela is als baby ondergebracht bij pleegouders. Ik meen me te herinneren ergens in Bremen.

  Is dit nu allemaal toeval? Volgens mij niet. Naar het schijnt stond Angela onder de hoede van de Rotschilds. Hitler moest met lede ogen toezien dat eind jaren vijftig toen de welvaart weer begon toe te nemen in Duitsland, het land vol begon te lopen met allerlei buitenlandse profiteurs. Waaronder veel Turken met hun aanhang. En daar was hij uiteraard niet van gediend. Het was de taak van de Rotschilds dat ze de weg vrij zouden banen voor zijn dochter, zodat Angela Bundespresident zou worden om dit migrantenprobleem op te lossen.

  Een theorie zou kunnen zijn dat ze onder leiding van de E.U. het spelletje van de “Gutmensch” meespeelt. Echter, met in haar achterhoofd wetende dat dit ongetwijfeld op een drama zou uitlopen. Zeker met de immigranten die de laatste jaren binnen kwamen en voor enorm veel onrust zorgden. Als het helemaal uit de klauwen dreigt te lopen, en zover is het bijna, zal ze ingrijpen. De schuld kan ze dan bij de E.U. leggen met de mededeling dat ze geen keus had aangezien de E.U. de leiding had in dezen.
  Ze zal de E.U. voor de keus stellen om alle indringers Europa uit te schoppen om de islamisering tegen te gaan, of doorgaan op de ingeslagen weg. Maar dan zonder Duitsland. Die zal zich dan volledig terug trekken om hun eigen koers te varen.

  Ik vermoed dat bij Frau Merkel de typische Germaanse volksgeest ongetwijfeld aanwezig is. Ze is echter uitermate geraffineerd en beduidend minder impulsief dan haar vader. Ze wacht haar kans af. Want ze weet gewoon dat als ze de E.U. dreigt dat Duitsland eruit stapt als ze haar wensen niet inwilligen deze ongetwijfeld overstag zullen gaan. Want zonder Duitsland is de bestaansmogelijkheid van de E.U. nihil.
  In dat geval slaat ze twee vliegen in een klap. Dan vliegt alles eruit in Duitsland en de rest van Europa. Niet alleen de vluchtelingen van het afgelopen jaar. Maar ook die andere “gasten” met hun nazaten die vanaf eind jaren vijftig toen de welvaart inzette zich massaal overal vestigden om vervolgens alles sociaal en economisch af te breken.

  Kan het zijn dat deze theorie klopt en Frau Merkel met wat hulp haar strategie al lang bepaald heeft? Ik weet het niet. Ik las bijgaand artikel waar ik de link van insluit. En dat zette me toch wel aan het denken.
  http://liefdenetwerk.nl/gigger/page.php?page=fbi-files-proving-adolf-hitler-went-to-argentina

  NB: Adolf is in Argentinië met Eva getrouwd. Angela is niet hun enige kind. Ze hebben er meerdere. Althans volgens dit artikel. Wie weet wat ze nog voor ons in petto hebben.

  Geliked door 5 people

  • Die Rutte staat ook wel eens met die hartjeshanden te schaterlachen, het zal toch niet…..en die Juncker vertrouw ik ook voor geen cent, zou zo maar kunnen, als ie niet zoveel zoop, maar dat kan een generatie overslaan….en Timmerfranz houdt ook wel van dat gestamp en die fanfares….misschien heeft hoeheetie, die dikke met die buitenmodel uniformen ook in de duikboot gezeten…waren de neurenbergers dubbelgangers….

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik weet zeker dat Angela Merkel een dochter van Hitler moet zijn.
    Daar is geen speld tussen te krijgen.
    Wat ook bekend is, is dat Merkel nooit ouders heeft gehad.
    Dat alles bevestigt de theorie
    Mengele heeft Merkel ter wereld gebracht, hij heeft daar nog een boek over geschreven.
    De onderzeeërs liggen op de bodem van de baai waar Hitler aan land ging.
    Daar bestaat een zeer gedetailleerde documentaire over op “National Geografie”.
    Dus het moet waar zijn.
    Zij wordt onvoorwaardelijk gesteund door de Duitse regering die vol zit met oud-Nazi’s,
    die weten dat zij een dochter is van de Führer.
    Je kunt het ze vragen.

    Geliked door 1 persoon

  • BM Fidel zegt:

   @Joannes den Hollander
   1. Hitler leed aan syfilis, opgelopen bij een joods knakenhoertje in zijn Weense periode. Tijdens WO II verkeerde hij in het laatste stadium, gekenmerkt door vlagen van waanzin afgewisseld door genialiteit. Hij was ten dode opgeschreven en kan dus onmogelijk naar elders zijn ontsnapt.
   2. Hij schepte graag op over zijn “beenwond” die hij tijdes WO I had opgelopen. Enkele jaren geleden dook er een rapport op van een Oostenrijks ziekenhuis waaruit bleek dat niet alleen zijn been maar ook zijn Glockenspiel was aangeschoten. Er werd niet vermeld hoe ernstig, maar ik vermoed dat hij als minnaar niet veel meer voorstelde.

   Lees eens wat boeken zou ik zeggen (ik heb hier 4 biografieën van Hitler) en hou daarbij een Chinese spreuk in het achterhoofd: “Beter je boeken verbranden dan alles te geloven wat er in staat.” Dat geldt driedubbel in het kwadraat voor artikelen op internet.

   Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Hij had maar een bal, maar met 1 bal kan je vaak wel verder Vögeln.
    Hij had eerst een relatie met, ik meen, zijn nichtje. Deze vrouw heeft een vriendin toevertrouwd dat hij zeer pervers was en dingen wilde doen waar ze van walgde. Ze heeft uiteindelijk zelfmoord gepleegd….

    Like

  • bedonderde burger zegt:

   Je zou gelijk kunnen hebben, opa Bush was een van de bankiers die de Nazi’s heeft gefinancierd, zoon en kleinzoon Bush hebben de wereld in oorlog gestort waarna vredesapostel Obama daar nog eens een schepje bovenop deed/doet. De massale islam immigratie naar Europa kan bedoeld zijn om het tegenovergestelde te bewerkstelligen van wat domme linkse dromers denken te bereiken.

   Door niets te ondernemen tegen de vele criminele islamieten die momenteel in Europa door idioten als Femke Halsema vrij spel hebben kan/zal op termijn een woede losbarsten die in een gigantisch bloedbad kan eindigen. Hierna zal er logischerwijze een hang naar een ander soort staatsbestel zijn dan democratie dat niets anders dan anarchie en waanzin heeft gebracht, dus nazisme/fascisme, dat alles netjes ordent en regelt. Het vierde rijk dus! Allemaal een chip ingeplant en iedereen onder controle?

   Geliked door 1 persoon

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Het valt me op dat vooral de dames nogal ‘liefkozend’ spreken over Duitslands eerste vrouw. Moge ze heel langzaam met veel pijn creperen onder de handen van de wreedste ISIS beul. Zo, dat gezegd zijnde, verder allemaal een aangename dag gewenst.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Nou, dan ben ik ongetwijfeld zeker geen dame, zoals je beslist al meerdere keren hebt kunnen lezen als ik het over ‘het merkel’ schreef.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    ik spreek niet liefkozend over deze vrouw, ik heb zo verschrikkelijk de pest aan Merkel, ik wou dat ze weg was, ver weg op een eilandje met paar honderd mannen die al jaren zonder vrouw zitten

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Eerst laten uitwonen en dan in de fik steken, niet meer en niet minder, dag frau ferkel.

    Like

 10. Jean zegt:

  NOOIT of te NIMMER zullen wij die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam tolereren noch respecteren in ONZE westerse seculiere samenleving, EEUWIG zullen we strijden tegen die smeerlapperij ‘op ons grondgebied’, in Afrika doen ze maar dat is Europa niet.
  Die zwijnerij MOET verboden worden en dat haatboek opgestookt worden, de aanhangers en beschermelingen (lees: lafaards onder eigen volk) van die zwijnerij moeten samen gedreven worden in een gesloten instelling en asap afgevoerd worden naar Afrikaans grondgebied, hoe sneller we ze kwijt zijn hoe sneller welvaart, veiligheid en leefbaarheid in ONZE westerse samenleving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s