’Dader aanslag Berlijn vluchtte via station Amsterdam Sloterdijk’

screenshot_76

Amri reisde kriskras door Nederland

AMSTERDAM – UPDATE 15.30 – Terrorist Anis Amri is na de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn over Nijmegen via station Amsterdam Sloterdijk naar Italië gereisd. Dat meldt het Franse TF1. Hij zou in Amsterdam een FlixBus naar Lyon hebben genomen.

Nieuwszender Bmftv meldde woensdag dat de 24-jarige Amri waarschijnlijk woensdagavond 21 december in Nijmegen een bus naar Amsterdam heeft genomen. Camera’s hebben hem in Nijmegen waarschijnlijk rond 11.30 uur op beeld vastgelegd. Dat laat het Landelijk Parket woensdag weten.

Lees verder>>>
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", ISIS, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op ’Dader aanslag Berlijn vluchtte via station Amsterdam Sloterdijk’

 1. Ivanhoe zegt:

  Blij dat we de AIVD hebben 😉
  “Open grenzen is het beste wat ons is overkomen”
  Aldus het dictatioriale, perverse, pedofiele (want importeert islam) drankorgel, Jan Klootzak Jeuker

  Geliked door 2 people

 2. Pietersen zegt:

  Gelukkig is hij voor zijn verrotte kop geschoten en ja, dat Nederland zo lek is als een mandje is genoegzaam bekend.

  Like

 3. Palestijnen: De nachtmerrie van christenen

  door Khaled Abu Toameh
  28 December 2016

  Samir Qumsieh is zonder twijfel een van de moedigste christelijke leiders in het Midden-Oosten. Qumsieh is een van de weinigen die bereid is om zijn leven te riskeren door zich uit te spreken tegen de moslimvervolging van christenen in de Palestijnse gebieden en het Midden-Oosten in het algemeen.

  Gedurende de laatste vier decennia heeft Samir Qumsieh, die uit een groot en zeer gerespecteerd christelijk gezin in de stad Bet Sahour komt, in de buurt van Bethlehem, gevochten voor de rechten van de minuscule Palestijnse christelijke minderheid in de regio. Hij heeft zich zelfs durven uitspreken tegen de onderwerping van christenen onder het bewind van Hamas in de Gazastrook.

  De benarde situatie van de christenen die leven onder de Palestijnse Autoriteit en Hamas, is een echt taboe-onderwerp. Nog steeds houdt Qumsieh vol – maar betaalt de prijs. Hij ontvangt regelmatig doodsbedreigingen, en was hij het doelwit van een brandbomaanslag. Moslim-extremisten hebben ook folders rondgedeeld in zijn gebied in Bethlehem, waarin hij werd veroordeeld vanwege zijn uitgesproken opvattingen en activiteiten namens de vervolgde christenen. Lees verder >>> https://nl.gatestoneinstitute.org/9670/palestijnen-christenen

  Like

 4. Zo, dat was lekker dicht bij. Ach daar viel hij beslist niet op, het is daar net een kalifaat. Ik hoop echter niet dat ze zich nu echter allemaal gaan lopen verbazen. Hoe makkelijk gaat het tegenwoordig allemaal. Politie zie je toch nooit al ze nodig zijn..Grenswachten bestaan niet meer. Ze moeten in Brussel hun ogen uit hun kop schamen en dat gore wijf Merkel een schop onder haar hol geven. DOOR DIE OPEN GRENZEN HEBBEN ZIJ HET BLOED VAN DE BURGER AAN HUN HANDEN, HET ZIJN EEN STELLETJE MOORDENAARS MET VOORBEDACHTEN RADEN!!!

  Like

 5. Johan zegt:

  Leden van de Tweede Kamer reageerden ‘geschokt’ vanaf hun vakantie-adres op het reisverhaal van de Berlijnse terrorist.
  Als je dat doet, dan moet je toch wel heel naïef zijn. Er is immers “Schengen” en dat betekent open grenzen binnen de EU. Wat zijn die Kamerleden toch dom, dat ze dat niet weten.
  Ook is het schandalig dat ze het blijkbaar de moeite niet waard vinden om hun luie reet te verheffen vanaf dat vakantie-adres teneinde terug te komen naar Den Haag. Hiertoe was door de PVV opgeroepen om de veiligheids-situatie van Nederland en zijn grenzen te bespreken.
  Maar nee hoor, vakantie gaat voor. Die domme inwoners van Nederland kunnen de lucht in vliegen. (Figuurlijk, maar ook letterlijk als het tegenzit). Geen Tweede Kamerhaan die er naar kraait.

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Zojuist hoorde ik in de kroeg iemand het volgende zeggen: ik citeer

  ” We moeten net als in de 2e wereldoorlog verzetsgroepen oprichten en vijanden als Anis Amri zelf gaan liquideren. Het openbaar ministerie is te druk met Wilders vervolgen. We moeten het allemaal zelf gaan doen. Na enkele liquidaties laten IS strijders met een Nederlands paspoort het wel uit hun hoofd om hier naar toe te komen. Bijkomend voordeel. Voor onze broeders in Europa kan dit een signaal zijn om zelf ook het heft in eigen hand te nemen.”

  Einde citaat.

  Geliked door 2 people

  • Het citatenspookje waart door het land. Ik hoorde exact dit citaat in de friettent bij het station in Nijmegen toen ik vorige week woensdag in de ochtend een verrekeslepje met frietje oorlog zat te eten, bij Eet Friet bij Vette Wim, beetje reclame mag denk ik wel.

   Naast mij zat trouwens dat jonk van die foto, die smakelijk zat te knagen aan een frietje shoarma, dat bij Vette Wim ook gewoon van verrekeslepkes wordt gemaakt, zoals alles trouwens. Misschien heeft ’t er iets mee te maken dat Vette Wim ze vader een grote verrekesboer is, uit de Ooij.

   O ja, dat citaat dus, dat kwam uit een kerststal die door wat spattend vet in de fik was gevlogen en ik dacht als gelovige meteen aan die braamstruik. O, die gozer van de foto, die vertelde dat ie naar zijn vriendin in Milaan ging waar hij ook een baantje als crisisacteur had aangenomen, voor halve dagen.

   Like

  • Ron zegt:

   En ik citeer iemand anders uit een andere kroeg die zegt:

   “Von Stauffenberg was een held. Zijn er nog helden in Europa ?”

   Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Wij gaan toch niet wachten op die EU lafaards om de grenzen te sluiten want weldra is dat niet meer nodig dan zijn er méér moslims dan westerlingen in ons westers Europa.
  NU die EU misdaadinstelling DEFINITIEF sluiten en de misdadigers achter de tralies smijten want het is al dramatisch met die barbaarse zwijnerij op ons grondgebied.
  NU redden wat er nog te redden valt zodat onze kinderen en kleinkinderen én vrouwen nog toekomst hebben.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  En hier ziet men dus meteen, waarom Nederland tot nu toe qua aanslagen zo’n oase van rust lijkt:
  Een uitvalhaven, zoals we al konden vermoeden!
  Dank je wel, Rutte, dank je wel, AIVD, dank je wel, linkse Elite-met-als-mascotte-Willem-de-Overbodige&familie! Droom maar lekker verder:
  Dit land gaat nog de geschiedenis in als de schàndvlek, die de sleutelrol speelde bij de voltooiïng van het multiculturele drama!
  Ze moesten je ópknopen aan de hoogste boom, Rutte!

  Geliked door 3 people

 9. Onschuldige Bijstander zegt:

  Een bus van Nijmegen naar Amsterdam? Via Sloterdijk weer met de bus naar Lyon om zo in Italië te geraken? Kulverhaal, die Anis is gewoon een patsy die er voor opgeknoopt is, zie HDR voor juiste duiding

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s