Fotoserie: Na vier jaar Syrië-oorlog – wat er nog over is van de metropool Aleppo

screenshot_82

nieuws-spoetnik


screenshot_83

screenshot_84

screenshot_85

screenshot_86

screenshot_87

screenshot_88

screenshot_89

screenshot_90

screenshot_91

screenshot_92

screenshot_93

screenshot_94

screenshot_95

screenshot_96

screenshot_97

screenshot_98

screenshot_99

screenshot_100

screenshot_101

screenshot_102

Bron:
https://de.sputniknews.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Syrië. Bookmark de permalink .

17 reacties op Fotoserie: Na vier jaar Syrië-oorlog – wat er nog over is van de metropool Aleppo

 1. Jan Chik zegt:

  Hetzelfde als Berlijn en Dresden in 1945. Verschrikkelijk, ze mogen Obama wel bedanken en hem tevens gelijk de rekening presenteren, onze “vredesapostel”.

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  En dat allemaal voor een gaspijplijn tussen Qatar en Turkije voor gas naar Europa om Rusland uit te schakelen.

  Geliked door 2 people

 3. Ja, de boel kapot schieten kunnen ze goed in Amerika. Bij ons zullen ze wel weer met de pet langs gaan. Dan zie je Amerika niet.

  Geliked door 1 persoon

  • kruisridder zegt:

   In de VS gaan de mensen wel degelijk met de pet langs op straat en bij de winkelcentra. Ik ben er zelf geweest en heb kunnen zien, dat ze veel voor gewonde veteranen, hulpverleners en slachtoffers van oorlogsgeweld in het buitenland doen. 11-09-2001 heeft hen ook laten inzien dat het moslimgeweld verwoestend toeslaat.

   Like

  • Ekster zegt:

   Gisteren stond op Leiden CS de club “Artsen Zonder Grenzen” te bedelen. Het overgrote deel der mensen denkt er goed aan te doen geld te doneren, maar AZG is een van de organisaties die helpen “vluchtelingen” en dus ook terroristen Europa binnen te sluizen. Een gift aan AZG is dan ook indirect een gift tegen de westerling. Niet doen dus!

   Like

 4. Anna zegt:

  Dit is ” de Islamitische ” WAARHEID

  Like

 5. carthago zegt:

  De droom van de kokosnoot uit Washington is uitgekomen.

  Like

 6. teun klein zegt:

  dit is de realiteit van de islam, dood en verwoesting,in woord en beeld !!!dit beeld gaan we straks ook zien in europa als we onze grenzen niet sluiten!!!regeringsleiders sluit de grenzen !!!!!en maak geen midden oosten van europa door de moslims toe te laten!!! geen moslims meer er in !!! niet 1!!! deze foto”s zijn de voorbeelden die voortvloeien uit de koran!!!!deze foto”s spreken voor zich !!! of willen julie ( ikspreek tot jullie regeringsleiders!!!)nog duidelijker voorbeelden?

  Like

 7. Peterdm zegt:

  Heb deze islamitsche sounni-shii oorlog met genoegen gevolgd, vanaf het begin, van over de hele wereld kwamen vooral de Sounni-Jihadisten zich aansluiten voor hun Jihad=heilige oorlog tegen Assad, de zelfgekozen President van Syrië en Shii-Alewiet. Maar beiden zowel Sounni als Shii haten Israël. daarom maar eerst terug naar december 1947, “De Pogrom van Aleppo” waar meer dan 75 joodse bewoners werden vermoord waardoor alle 10.000 joodse burgers van Aleppo vluchten naar de zojuist uitgeroepen Israël. Mogen wij deze pogrom in Aleppo nooit vergeten! 150 joodse huizen werden opgeblazen of in brand gestoken……. Terug naar Aleppo ik ben eerlijk heb genoten van de strijd en destructie want beiden groepen jihadisten konden het niet nalaten om aan hun achterban hun jihad-oorlog en wreedheid per telefoontje te webpen.
  Terug naar Allepo waar eerst de opstand van Sounni jihadisten, verdeeld over meer dan 30 verschillende islam-sektes, tegen Assad begon, alsmede de stroom vluchtelingen uit Aleppo richting EU. Assad kreeg in het begin veel klappen en zocht hulp van buiten Shii-Iran en Rusland stonden klaar, en de rest van de wereld keek erna. Assad had begin 2016 al meer dan 40.000 soldaten en hun wapens verloren. Met Iran haalde Assad ook Hezbolha en meer shiitische jihadisten binnen die het een eer vinden om te sterven voor Allah om daar te horen wie in de ogen van Allah gelijk had, de Soennieten of de Shiiten, een van de twee gaat naar de hel. Iedergeval 1-0 voor de Shiiten van Iran en de vliegtuigen uit Rusland. Nu naar Idlib en Ragga, De Soennieten zijn zich aan hergroeperen en krijgen nieuwe wapens van Obama en Saudie Arabie,dus de Islam oorlog gaat nog even door.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  En wat zal er overblijven van Europa, als de Islamieten alsmaar hun gang kunnen blijven gaan ?
  Precies hetzelfde doem scenario als met die foto’s uit het stukje. Aleppo zou men kunnen asocieren met Berlijn, Rome, Parijs, Londen, Amsterdam, ach ja, eigenlijk elke Europese stad komt er zo uit te zien. De Moslims die de Europese bevolkingen willen uitroeien cq knechten, die met zichzelf slaags raken vanwege verschillende geloofsrichtingen en denkwijzen. Die lui die de complete Arabische regio aan het verwoesten zijn worden door de politiek met miljoenen Europa in gepompt. Dit is letterlijk de goden verzoeken. En het is nog maar zeer de vraag of leiders zoals Trump, le Pen, Wilders e.d. dit proces nog kunnen stoppen. Er zijn nu al reeds veel teveel Moslims aanwezig in Europa, ze fokken als de konijnen, en laten zich door niemand afstoppen.
  Onze vaders en moeders ondergingen de gruwelen van de tweede wereldoorlog. Het is al bijna zeker dat wij (net als onze vaders en moeders) dit in een andere vorm ook moeten gaan meemaken. Het is helaas niet anders !

  Like

  • Ekster zegt:

   Ik ben ook bang dat het al te laat is. Er zijn eenvoudig al te veel mohammedanen (en linkse sympathisanten!) in Europa. We zullen wellicht nooit meer de rust en vrede kennen die we gewend waren in ons werelddeel. Wilders c.s. kunnen er ook niet zo veel meer aan doen. Maar wat van groot belang is, is ervoor zorgen dat er in ieder geval niet nog meer hoofdhakkers bij komen. Bovendien kunnen we een Europees anti-islambeleid instellen. Mohammedaanse haatpaleizen en scholen kunnen worden gesloten, criminele mohammedanen met dubbele paspoorten kunnen we weg sturen, etc. Werk aan de winkel.

   Like

 9. Claudia M. zegt:

  Hopelijk stopt deze oorlog binnenkort, dan kunnen de vluchtelingen, inclusief al diegene die zich hebben voorgedaan als Syriër, terug. Werk zat zo te zien en ik heb zo’n vermoeden dat echte Syriërs wel raad weten met de wanna bee’s.

  Like

 10. ieznogoedh zegt:

  Het is bekend dat mislims er geen moeite mee hebben hun geloofsgenoten op te offeren voor “hete goede doel”.
  De ontvanger van de Nobelprijs voor de vrede is daarop geen uitzondering. Het uiteindelijke doel is de vernietiging van Israël en de mislimische wereldheerschappij.
  Die obama denkt dat hij nu een goede daad heeft gedaan maar de arabieren blijven hem toch nooit anders zien dan als een ontsnapte slaaf.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Gisteren op prime time werd weer zeééééééé’r evenwichtig de anti Israël resolutie besproken uitgeroepen door de corrupte VN betreffende de “bezette” gebieden en het bouwen van huizen door die geniepige Israëliers. Schande is het dat die vervelende Joden maar niet willen stoppen met het bouwen van huizen. Laten we wel wezen een toekomstige Palestijnse staat (Laat me niet lachen) moet toch op zijn minst Judenrein zijn. Kapot Alleppo is niets vergeleken met de huizenbouw oorlogshandelingen van de maar geen vrede willende Joden. Althans die indruk laat de NPO achter bij de onwetende kijkers.

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Met een moslimbevolking ziet alles er over 10 jaar nog zo uit en over 100 jaar hebben ze alweer alles verwoest dat intussen wel is opgebouwd.
  Mijden als de pest; het is de pest.

  Like

 13. Jan zegt:

  Schoolreisje in Damascus, ruïnentocht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s