Keulen: Identitair protest op de plaats van de schande

 

 (Vertaling: E.J. Bron)

Vanmiddag om ongeveer 14.30 uur beklommen activisten van de Identitaire Beweging het dak van het hoofdstation in Keulen, dat grenst aan het Domplein, om daar een groot spandoek uit te rollen. Ze wilden daarmee opnieuw een krachtig signaal afgeven tegen de catastrofale en mislukte asiel- en migratiepolitiek van de Duitse regering onder Angela Merkel. De activisten hebben deze plek bewust voor hun protest uitgekozen, want hij staat model voor een waarschuwend signaal. Hij staat voor het lot van honderden geschonden vrouwen en het misbruik van hen. Deze plek staat voor een Oudejaarsnacht van de horror, voor het geweld tegen autochtonen – begaan door migranten, die in het kader van de open grenzen ons land binnenkwamen.

Hij staat daarmee ook voor het unieke totale falen van de politiek verantwoordelijken en hun ignorantie. Hij staat voor het in de doofpot stoppen door de media en de politiek, voor het mislukken van justitie en voor het martelaarschap achteraf van de slachtoffers, die men naderhand belasterde en door het bagatelliseren van de daden bespotte.

Een jaar van de schande – wij vergeten niet!

Het is nu een jaar geleden dat op Oudejaarsnacht zelfs de laatste ontkenners van de ingrijpende veranderingen door de grote vervanging door de realiteit werden ingehaald. Vooral in Keulen, maar ook in andere steden komen – schijnbaar toevallig – duizenden jonge immigranten, vooral uit Noord-Afrika, bij elkaar en vieren Oud & Nieuw op hun manier: honderden jonge vrouwen worden betast, verkracht en beroofd. De moedige verdedigingspogingen van mannelijke begeleiders evenals de onderbezette en overbelaste politie vormen voor “de beschermingzoekers” geen hindernis.

De asiel- en migratiepolitiek van de regering is mislukt! Wij eisen de consequente remigratie van alle illegalen en alle criminele migranten!

Mediaberichten over de actie:

“Rheinische Post”: Identitaire Beweging hangt spandoek op hoofdstation van Keulen op.

Kennelijk was een camerateam van RTL live aanwezig bij de actie van de Identitaire Beweging. Ondertussen meldt de “Kölner Stadtanzeiger” dat de AfD vandaag een manifestatie heeft aangemeld voor Oudejaarsnacht op het plein voor het hoofdstation van Keulen. Of de demonstratie tussen 15.00 uur en 17.00 uur kan plaatsvinden, wordt nog onderzocht.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, burgermoed, Duitsland, Identitaire Beweging, Verzet. Bookmark de permalink .

33 reacties op Keulen: Identitair protest op de plaats van de schande

 1. tjonge zegt:

  dames in duitsland maakt u niet ongerust ! in oostenrijk zijn alarmtassen uitgedeeld voor dit specifieke probleem, die gaat u ook krijgen, dus alles opgelost….

  Like

 2. Goed zo Duitsers kom maar in actie. Vrouw Merkel is een achterlijk en debiel wijf die in een gesticht thuis hoort.

  Like

 3. tjonge zegt:

  oftopic; dwergen is schijnbaar tegenwoordig ook een scheldwoord, vanaond op rtl4; Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen
  .
  de wereld is compleet gek geworden ?

  Like

 4. Bas zegt:

  Geweldige prestatie ! Ga zo door !

  Like

 5. Bas zegt:

  Expert: Identity politics will hurt Merkel’s re-election chances

  http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000579556

  Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Het lijkt erop dat de identitairen een beetje meer gas willen geven als voorheen.
  De acties lopen meer in de kijkert en daarbij hebben ze in dit geval wel de beste plaats uit gekozen

  Like

 7. Jade zegt:

  Goede actie…
  Maar goed, er is tot heden bijna geen één teruggestuurd.
  Daarom ben ik bang dat het dit jaar nog erger wordt.
  Enfin, nog een paar dagen te gaan, we gaan het zien.

  Like

  • teun klein zegt:

   hoezo terug sturen ? de smeerlappen hebben hun paspoort weggegooid, en weten drommels goed , dat ze niet uitgezet kunnen worden !!! dat is het probleem!!!

   Like

   • kruisridder zegt:

    Welk probleem? Bij niet terug kunnen sturen door weggooien van paspoorten of dat landen van herkomst ze niet meer terug willen nemen, gewoon executeren. Dat is ons laatste redmiddel, willen WIJ het overleven.

    Geliked door 1 persoon

   • Flo zegt:

    Telefoon ,dat is de oplossing ,iedereen heeft zo’n ding ,ook al die asielzoekers , en ze bellen continu,dus afpakken ,kaatt uitlezen naar welk land is gebeld ,en zo kom je erachter waar ze vandaan komen ,land veilig? Oppakken en gelijk,maar dan ook gelijk terug naar land van herkomst ,kost wat ,maar elke dag dat ze hier zijn kost veel meer ,
    Jammer dat we met slapjanussen te doen heben in Den Haag, ,maar criminelen , en gelukszoekers moet je zo aanpaķen . Een operatie zonder mes gaat niet ,en voor de patient doet het even zeer ,maar overlijden doen ze er niet aan .

    Like

   • ieznogoedh zegt:

    Dan gewoon een bewaarkamp inrichten met een hekwerk onder stroom. Hoe dat precies moet weten ze in Duitsland wel.
    Na niet al te lange tijd zullen die cultuurverrijkende allahtonen erom smeken om voor de kust van hun apenland gedropt te worden.
    Misschien dan eerst even een flink brandmerk op hun voorhoofd want dan zijn ze makkelijk te herkennen als ze het weer proberen.

    Geliked door 1 persoon

 8. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig kregen een stel vrij kleine meisjes (en dus niet te vergelijken met de aangerande vrouwen en meisjes uit Keulen) uit de tekenfilm ‘Tinkerbell en de piraten’, om te weten de elfjes Tinkerbell, Vidia, Fawn, Rosetta, Silvermist en Iridessa, toen zij werden belaagd door de zeerovers van de jonge kapitein James Haak een onverwachte bondgenoot! Het was de latere aartsvijand van Haak, de krokodil, die toen nog een jonkie was en bijna verliefd werd op Rosetta omdat hij deze haast als zijn moeder zag! De krokodil knuffelde en kuste het elfje Rosetta zelfs al kon hij geen seks met haar hebben, net zomin als dat Tinkerbell met Peter Pan heeft of Lampje, het mini-robotje van Willie Wortel, met een mens zou kunnen!

  Geliked door 2 people

 9. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  test

  Geliked door 1 persoon

 10. Guardiacivil zegt:

  Eerst maar de maffia uitroeien, de rest komt wel later.

  Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   u ziet dat heel goed ! de ware en enige echte vijanden zitten in den haag en brussel, pak je die aan dan heb je het probleem bij de wortel uitgeroeid !

   Like

 11. Henk zegt:

  De mongolen willen nu de verkrachters inzetten als bewaker voor het zelfde feest .

  Like

 12. Ekster zegt:

  Dat tuig is voor een deel naar ons land verkast, dus wellicht wordt dit jaar het grote mohammedaanse verkrachtingsfeest in ons land gevierd. Wat een culturele verrijking is dat toch, we mogen onze politici wel dankbaar zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s