Na Berlijn: VVD wil meer, meer, meer open grenzen

screenshot_78

(Door: Joost Niemöller)

We weten weer eens waar open grenzen toe leiden. De terrorist Anis Amri kon na zijn aanslag in Berlijn rustig bewapend door Nederland reizen. Wie weet wat hij hier allemaal uitgespookt heeft. Wie hij kende. Wat zijn netwerk was.

Gecontroleerd werd hij pas in Milaan, per toeval, en daar schoot hij meteen om zich heen. Hij wist dat. Daarom stapte hij probleemloos op bussen en treinen door de EU. Nergens controle.

De PVV is de enige partij in de Kamer die voor grenscontrole is.

Maar die ‘strenge’ law & order partij VVD dan? Nou, Han ten Broeke, Tweede Kamerlid VVD is op zijn profielpagina uitgesproken voorstander van open grenzen:

Lees verder>>>
(h/t “tjonge”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

16 reacties op Na Berlijn: VVD wil meer, meer, meer open grenzen

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De VVD is en blijft de grootste Volksverrader!

  Like

  • koddebeier zegt:

   En het blijven onbenullen en te dom om van hun fouten te leren !!

   Like

  • Harry zegt:

   Denk niet dat dat klopt , Realpredictor .

   Het kwaad zit bij de linkse partijen , PVDA , D 66 , G.L., C.U. en de SP , helaas is de VVD sinds Fortuyn gekaapt door linkse klootzakken .
   Rutte is een linkse smeerlap , niet eens een linkse liberaal .
   Denk dat de basis van die partij belangrijk minder achterlijk is dan haar leiders .
   Het enige onbegrijpelijke daaraan is waarom ze die idioot zijn gang laten gaan .

   Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Dat wordt flink uitmesten na de verkiezingen. Want zodra je Den Haag binnenrijdt ruik je de mest.

  Like

 3. Mary zegt:

  In zijn ogen wordt Nederland niet groter door Europa kleiner te maken. Laten we even stellen dat Nederland een heel welvarend, economisch sterk, veilig land was met b.v. een uitstekende oudere zorg, prima pensioenen etc., door Europa “groter” te maken is Nederland een heel stuk “kleiner” geworden op alle gebieden met alle gevolgen voor de Nederlandse bevolking maar daar heeft de VVD, is gebleken, totaal niets mee. Wij ook niet met de VVD en dat zal de aankomende verkiezingen zeker blijken!!.

  Geliked door 1 persoon

 4. Drs.P. zegt:

  De VVD, de club van de grote werkgevers/bedrijven die helemaal niet geinteresseerd zijn in hun eigen bevolking. Alles draait om zoveel mogelijk goeiekope arbeidskrachten die daarna gedumpt kunnen worden voor nog goeiekopere wegwerp arbeidskrachten. Een soort AH in het groot.
  Alles bij die nsb-eigenvolkverlakkende tering club draait alleen maar om geld, zoveel mogelijk winst voor de grote bedrijven, de rest kan ze niets schelen en de bevolking mag verrotten.
  Want o wee als de handel in het gedrang dreigt te komen!! En Nederland is de laatste 16 jaar een heel stuk kleiner geworden, maar ook veel voller met allemaal medelanders die hier voor een hongerloon komen werken dank zij de VVD-ratten club.

  Geliked door 1 persoon

 5. leefbarbaar zegt:

  Het Nederlandse volk heeft geen enkele zeggenschap gehad in het besluit de grenzen op te heffen. Dat heeft de NSB zelfstandig gedaan. We mochten wel iets roepen over de europese grondwet, maar ook daar had men geen boodschap aan.
  Het mag duidelijk zijn wie er straks bloed aan zijn handen heeft, daar hoor je de koning nou niet over in zijn toespraakjes. Ga maar vast zeep en water inslaan meneer Rutte, bloed wast moeilijk af.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Het is totaal “onbelangrijk” wat de VVD wil, het is “enorm belangrijk” wat wij burgers willen en wij willen “vreemdelingen uit ons land” want er valt toch maar enkel geweld en miserie van te verwachten, de tolerantiegrens is reeds lang overschreden.

  Like

 7. God zij dank, dat hun dagen geteld zijn. Kunnen wij redden wat er nog te redden valt. Gelukkig is Marine le Pen er ook nog. Ik hoop echt dat zij aan de macht komt en dat Europa verder gaat afbrokkelen.

  Like

 8. Joshua zegt:

  De meester leugenaar heeft liever open kelen dan gesloten grenzen!

  Like

 9. Han ten Broeke (VVD) heeft het over Jorritsma en Nijpels als zijn favoriete collega’s en Kennedy als voormalig president van de VS. Alle 3 hebben op mij nooit een grootse indruk gemaakt en ook het blind staren van Han ten Broeke op zoveel mogelijk open grenzen is natuurlijk inmiddels totaal achterhaald. Juist voor de eigen veiligheid die ieder EU-land professionele grensdbewaking te hebben. Als ik zie hoe de VS dat realiseert. Daar kunnen ze in Europa nog veel van leren

  Like

 10. Republikein zegt:

  Het zijn allemaal hoogopgeleide bloemkolen, sorry koolsoorten.
  Lezen kost niks, maar aangeboren hersenafwijking of links lullen rechts vullen.
  Enige info, voor wat het waard is, maar moet even stoom afblazen, ppfffuheee!
  Wat heb ik een hekel aan die lucht van de bloemkool.
  Spruitjes uit Brussel.

  Sinds de asielcrisis in de zomer van 2014 op volle snelheid kwam, ontvingen de Europese landen enkele miljoenen vluchtelingen. Volgens sommige stemmen in het publieke debat gaat deze intense vorm van migratie gekoppeld met een veiligheidsrisico. Het gros van de aanslagen van de voorbije jaren in Europa, werd gepleegd door daders met een radicale, salafistische motivatie. Het salafisme is een fundamentalistische stroming in de soennitische islam.

  We brachten een overzicht van de meest recente aanslagen:
  http://sceptr.net/2016/12/terreur-europa-overzicht/

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Let op, tussen 2017 en 2020 breekt een grote financiële crisis uit en die begint in Europa.
  Kijk even naar Italië, Griekenland en de Duitse Banken die op springen staan.
  Voortijdig uit de Eu zou het beste zijn, samen met Frankrijk.
  Dit sla ik op voor als mijn gelijk uitkomt. (29-12-2016)

  Like

 12. kruisridder zegt:

  De NOS wist op TT te melden dat Anis in Nijmegen op het Centraal Station was geweest en dat iemand hem gratis een simkaart had gegeven. Gelijk werd erbij vermeld dat de moslimterrorist hier geen maatjes had. Maar iemand een gratis simkaart geven en geen maatjes…………..dat kan ik toch niet verkeerd zien, en hoe komen ze aan die info dat die kaart gratis was weggegeven? Gebeurt er hier meer dan wat zij ons willen laten weten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s