Afghaanse vrouw (30) waagt het om alleen naar de markt te gaan. Ze wordt onthoofd.

screenshot_113

(Door: Koen Van De Sype)

Een groep gewapende mannen heeft maandag een vrouw (30) onthoofd in Afghanistan, nadat ze in haar eentje de stad was ingetrokken om boodschappen te doen op de markt. Dat is verboden door de Taliban.

hln-be

De feiten deden zich voor in het stadje Latti, in de provincie Sar-e-Pul, zo meldt de Pakistaanse krant The Nation. De echtgenoot van de vrouw was op reis naar Iran en ze zat door haar voorraad heen. Daarop besloot ze in haar eentje naar de markt te gaan. Maar onder de Taliban mogen vrouwen het huis niet verlaten zonder de begeleiding van een naast mannelijk familielid. Het koppel had geen kinderen.

De woordvoerder van het provinciehoofd – Zabiullah Amani – bevestigde het nieuws aan The Nation. Vrouwen mogen van de Taliban ook  geen opleiding volgen of werken en moeten een boerka dragen.

Arrestaties

Hoewel het gebied onder controle staat van de Taliban, heeft die alle betrokkenheid al ontkend. Er zijn nog geen arrestaties verricht.

Bron:
www.hln.be
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afghanistan, Barbarisme, Islam, sharia. Bookmark de permalink .

27 reacties op Afghaanse vrouw (30) waagt het om alleen naar de markt te gaan. Ze wordt onthoofd.

 1. Johan zegt:

  Wat is die islam toch achterlijk. En die idioten worden hier met hele bootladingen tegelijk binnengelaten. Waar moet dat heen ?

  Geliked door 2 people

 2. elisah zegt:

  En de daders rennen nu waarschijnlijk richting Europa, om hier de zielige vluchteling uit te hangen.
  Wat een monsterlijk rotland is dat toch en wat een walgelijke debiele manbeesten met een waanzinnig barbaarse haatreligie wonen daar.

  Geliked door 2 people

 3. Golden Girl zegt:

  dan hebben ze in Europa nog een hoop “werk” te doen, als wij vrouwen niet alleen boodschappen mogen doen, ik heb geen mannelijke familieleden, het is triest dat mensen dit doen, walgelijk
  ik ben ff de deur uit boodschappen halen, gelukkig hebben we deze vrijheden nog wel zo lang als het duurt

  Like

  • BertG. zegt:

   Je mag best wel opschrijven dat je weer zo’n lekker broodje gaat ophalen, met die speciale saus met dat typische smaakje waardoor je steeds weer terug komt bij die Turk.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Bert, jawel, ik haal vanavond een broodje Donner, ik hoop niet dat u een andere saus in gedachten heeft, want dan eet ik dus NOOIT meer zo n broodje

    Like

   • A.J. de Koning zegt:

    Bert G, ik wil me ook even in de discussie mengen, ik zou nooit een broodje Donner eten, niet alleen omdat het me niet aantrekt maar vooral omdat je dan meestal naar een Turkse winkel moet waar ik uit principe niet naar binnen ga.

    Geliked door 1 persoon

 4. Ivanhoe zegt:

  We zijn daar goed opgeschoten, met onze soldaten die we met beperkte middelen voor de moslims daar hebben gegooid en met onze miljarden die we daar in gepompt hebben.

  Like

  • Steven zegt:

   Weet je hoe dat komt?
   De soldaten moesten PANG PANG roepen als er gevaar was!

   Like

  • Dyz zegt:

   Terwijl we toch goede reden hadden om aan te nemen dat als je geld en goed getrainde moordenaars naar een land stuurt dat dan democratie, vrijheid en scheiding van kerk en staat snel geregeld zijn.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Natuurlijk heeft de taliban (theologische studenten)dat ontkend, liegen hoort bij hun ideologie, en dat mag tegen ongelovigen.
   De taliban worden financieel, logistiek en organisatorisch gesteund door (de geheime dienst van) Pakistan en een aantal Arabische landen, met name Saoedi-Arabië.

   Like

 5. Toch zullen zij zelf hier tegen in opstand moeten komen. Die idioterie zit er zo ingebakken, daar zijn ws nog eeuwen voor nodig. Je moet ze alleen ver van je land houden, want ze zijn nog erger als ratten die de pest kunnen verspreiden. Maar Brussel heeft dit zelf volgens mij niet meer in de hand. Ze hadden allang naar oplossingen moeten zoeken. Eerst grenzen dicht, dan uitzetten, niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Maar naar hun eigen land gewoon opdonderen.

  Geliked door 2 people

 6. ieznogoedh zegt:

  IN Europa zijn al zo’n 50 miljoen !!! mislims aanwezig. Die raak je nooit meer kwijt want geen leger zal ze kunnen wegsturen.
  Dat is wellicht ook de reden dat “onze” elite niet anders meer kan dan pappen en nathouden.
  Een soort voeren van een krokodil in de hoop dat hij jou als laatste opeet.
  Daarenboven stuurt (stuurde?) men aan op een wereldoorlog waarin grote delen van de Europese legers zouden moeten worden ingezet in het midden-oosten en daarmee zou het uur U zijn aangebroken. Het moment waarop de mislims dan zonder veel weerstand de macht zouden kunnen overnemen.

  Like

 7. A.J. de Koning zegt:

  En dan hoor je de rooie vrouwen niet die altijd zo voor vrouwenrechten zeggen op te komen, je zou hier demonstraties van de linkse rooie vrouwen verwachten tegen boerka’s en hoofddoeken maar nee hoor en ook Hedy D’ Ancona, het vroegere boegbeeld van “Opzij” hoor je nooit meer, zeker te druk met haar zogenaamde kunstenaar.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hedy had in principe ook geen bezwaren tegen het Koningshuis….waar die zogenaamde kunstenaar van haar juist mordicus tegen was!
   Die Feministen krijgen werkelijk op alle fronten slappe knieën ten aanzien van de verkeerde zaken!

   Like

 8. boorzalf zegt:

  Natuurlijk heeft de taliban (theologische studenten)dat ontkend, liegen hoort bij hun ideologie, en dat mag tegen ongelovigen.
  De taliban worden financieel, logistiek en organisatorisch gesteund door (de geheime dienst van) Pakistan en een aantal Arabische landen, met name Saoedi-Arabië.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Hoewel het gebied onder controle staat van de Taliban, heeft die alle betrokkenheid al ontkend. Er zijn nog geen arrestaties verricht.

  Natuurlijk ontkend de Taliban alle betrokkenheid. Ze hoeft ook helemaal niet actief betrokken te zijn. De Taliban zit lang en breed bij de mensen in het hoofd vandaar dat er semi spontaan een onthoofding op touw is gezet. Hij die de onthoofding had willen verhinderen hij zou subiet als ongelovige te boek staan en eveneens moeten vrezen voor zijn hoofd.

  Binnen gebieden waar de islam dominant is zijn gewelddaden tegen vrouwen en ongelovigen van tijd tot tijd van groot belang voor het in stand houden van de sharia wetten en regelgeving. Sharia is islam in werking. Deze onthoofding straalt uit naar een groot gebied en alle vrouwen in dat gebied weten nu weer hoe de vlag erbij hangt en zullen extra allert zijn vooral binnen dat spoor te lopen dat hun in naam van allah gegeven is.

  Geweld is essentieel voor het in stand houden van de islam. Of we het hebben over de aanslag in Berlijn of deze onthoofding. Beide worden door de sharia gepromoot en gesanctioneerd.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Ik schrok van de kop, gelukkig, loos alarm.

  Like

 11. Alex Delarge zegt:

  Ook veel inteelt daar in Afghanistan.https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21729362

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Al onze mensen die naar Afghanistan waren uitgezonden, zijn voor niks gesneuveld. Geen sodemieter heeft o.a. ons land ervan terecht gebracht daar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s