Alexander Gauland (AfD): “Niet wij, maar de moslims moeten zich aanpassen.”

screenshot_119

(Vertaling: E.J. Bron)

Scholen en kleuterscholen passen zich al geruime tijd aan de islam aan en verwijderen daarom varkensvlees van het menu.  Jezus aan het kruis werd daarvoor al in de klaslokalen van de muur gehaald.  Dat doet men om de “religie van de vrede” niet boos te maken. Genoeg met die onzin, vindt niet alleen Alexander Gauland van de AfD (foto).

contra-magazine

Over het feit dat  veel Duitse scholen op dit moment afzien van varkensvlees op het schoolmenu verklaarde de plaatsvervangend voorzitter van de AfD, Alexander Gauland, in een persuitzending: “De signalen vermeerderen zich dat onze levenswijze in Duitsland sluipenderwijs wordt uitgehold. Door het foutief rekening houden met de islamitische minderheid in het land zien we steeds meer af van onze christelijk-Europese gewoontes. Dat leidt in combinatie met de nog altijd ongecontroleerde immigratie van moslims naar Duitsland tot een door de islam beïnvloede samenleving.”

Alle mogelijke zeden en gebruiken moeten schijnbaar voor de islam wijken: “Sint Maarten wordt ´lichtjesfeest´ genoemd, in openbare ruimtes ziet men af van kerstbomen, meisjes hoeven geen zwemonderwijs te volgen, varkensvlees wordt uit de scholen verbannen!”, aldus Alexander Gauland.

Laten we even in herinnering roepen dat wij – de meerderheidssamenleving – de heersende cultuur bepalen. Gauland hierover: “Wij moeten ons niet aan de moslims in Duitsland aanpassen; wie met en bij ons wil wonen, moet zich aan ons aanpassen. De Duitse cultuur moet hier de dominante cultuur blijven en we mogen wat dit betreft geen voetbreedte voor de islamitische immigranten wijken. Het is volledig absurd om delen van onze cultuur om redenen die niets met ons te maken hebben, gewoon zomaar op te geven. Deze sluipende uitholling moet gestopt worden!”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, gezond realisme, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Alexander Gauland (AfD): “Niet wij, maar de moslims moeten zich aanpassen.”

 1. Golden Girl zegt:

  ander artikel dat Dubai ons volkomen gek verklaard dat wij ons aan de immigranten aanpassen en er daar geen kerk gebouwd mag worden , deze heer Gauland durft wel te zeggen wat hij denkt, nu de rest nog, maar helaas zullen de meesten 100 % achter Merkel blijven staan, onvoorstelbaar dat ze in dat mens blijven geloven

  Like

 2. Flo zegt:

  Aanpassen, doen ze met de uitkeringen ook ,dus het een met het ander ,grote smoel ? Enkeltje land van herkomst .Of stuur ze naar het thuisadres van Merkel ,die schaft sowas .

  Like

 3. williaan zegt:

  Kerstfeest moet worden afgeschaft en het Suikerfeest MOET worden ingevoerd. Hier uit blijkt dat de “religie van de vrede” extreem intolerant is, allerlei instellingen buigen er diep voor dankzij de Gutmenschen en andere dwazen, WEE U !!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  En wie zich niet wil aanpassen wordt uitgezet !!!

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Er zijn al ruim 50 miljoen mislims in EWuropa.
  Het probleem zal alleen nog maar groter worden en de problemen nog veel onbeheersbaarder,
  totdat uur U aanbreekt en ze een greep naar de macht doen. In Duitsland noemt men dat een Putsch.
  Nou. die poets heeft “onze” elite ons mooi gebakken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Europa stort zich zelf in de diepe afgrond !!!!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Het zal een strategie moeten worden die over twee sporen gaat.

  Spoor 1: Overal het Joods Christelijke cultuurgoed promoten en de Joods Christelijke feestdagen met haar fysieke en niet fysieke uittingen duidelijk herkenbaar aanwezig laten zijn in onze publieke ruimte. Dus op Christelijke scholen het kruisbeeld weer terug aan de muur en in alle openbare gebouwen duidelijk herkenbare symbolen aanbrengen waaraan de burger kan zien welk Joods-Christelijk feest op handen is. Kerstboom is kerstboom en geen lichtjesboom en paaseieren zijn paaseieren en geen lenteeieren. Ook de Joodse feesten moeten meer als voorheen gepromoot en zichtbaar aanwezig zijn in de publieke ruimten. De Chanukah menorah hoe groter hoe mooier een centrale plaats geven in stad of dorp en bij het loofhuttenfeest moet de stad versiert worden met niets dan loofhutten. Moslims die naar niet tegen kunnen hoeven hier niet te blijven. Hoe meer er vertrekken hoe beter het is voor onze toekomst.

  Spoor 2: Déislamiseren, déislamiseren en nog eens déislamiseren. Stop moskee bouw. Stop islam onderwijs. Stop islam getto’s. Haal ze verplicht uit hun islamitische wijken en verspreidt ze. Niet meer dan een moslim gezin per straat, wijk of buurt. Stop de import van imams, geen gebedsruimten. Geen openbare Koran uitdeling en geen verkoop in boekwinkels. Geen hoofddoeken aan gemeenteloketten en geen hoofddoeken in het onderwijs. Stop halal slacht (pech voor Joden maar ook zij moeten eraan geloven met hun rituele slacht) en stop sharia wetgeving en nu het allerbelangrijkste stop de import van nieuwe moslim populatie’s.

  Like

 8. Ingrid zegt:

  Helemaal mee eens !
  Het wordt gezien en gewaardeerd als je staat voor je eigen cultuur, normen en waarden.
  Meeheulen wordt niet goed of anders begrepen. Dus terug met Jezus aan het kruis en terug met de lekkere speklapjes op het menu, hmmm.
  Zo leven wij hier, en niet anders !

  Like

 9. joga zegt:

  Heel eenvoudig das Ferkel onmiddellijk wegjagen en Duitsland weer teruggeven aan de echte Duitsers.

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Helemaal eens met Alexander Gauland en hetzelfde geldt voor NL!!!
  Maarrrrr het zijn in de eerste plaats lang niet altijd de booslims die dit eisen, maar het zijn de verrotte nsb-ers in scholen en bedrijven die dit doen. Scholen durven niet op te treden tegen booslims voor eigen cultuur en bedrijven denken alleen maar aan meer-meer-meer-meer winst, zoals bijvoorbeeld een Appiehein&Jumbo en verraden daardoor hun eigen cultuur. Geld gaat bij deze ratten boven alles en men heeft geen eergevoel of vaderlandsgevoel. Het schijnt bij een groot deel van de NL-ers in de genen te zitten. Scholen zijn daarentegen weer bang dat ze niet genoeg smerige booslim leerlingen krijgen en daardoor ook knettergek.

  Like

 11. Dat wij ons aan moeten passen is te zot voor woorden in ons eigen land.Het wordt tijd dat daar iets aangedaan gaat worden.

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Onze westerse cultuur moet als Leitmotiv gelden, en niet de cultuur van barbaren zoals moslims.
  Laat men eens beginnen dat in wetten vast te leggen zodat ieder in de maatschappij zijn plaats weet.
  Stop met om de hete brij heen draaien !!

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Het moslimknuffelen kan wel stoppen maar niet met deze regering. Daarom moeten we ons inzetten op een toekomstige regering onder premier Geert Wilders.
  Het is goed dat de inauguratie van Trump ruim vóór onze verkiezingen plaats heeft. Als alles goed gaat kan de bevolking ZIEN en HOREN dat het anders kan. Dat kan een sterke stimulans zijn om niet thuis te blijven maar naar dat stemhokje te gaan en de juiste keus te maken.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 14. kruisridder zegt:

  Zoals ik al eerder heb opgemerkt. Gewoon aanpassen in het gastland. In Nederland geen islam toestaan o.i.d. Alleen de met Nederland verbonden Joods-Christelijke cultuur.

  Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Straks nog drie verschillende aanslagen in drie verschillende grote Duitse steden is genoeg om de meeste Duitsers op Apel te krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s