De straf voor de eurofielen en eurocraten . . .

screenshot_124

(Door: Paul Zwueste)

Bij het uitzwavelen van regeringsgebouwen te Brussel en de 26 andere hoofdsteden van de voormalige EU kwamen massa’s onbekende vormen van dierlijk leven tevoorschijn gekropen. Knipperend in het zonlicht koesterden zij hun verdorde huid om daarna roepend om ’n aalmoes van deur tot deur te kruipen. Het waren de laatste restanten van de eens zo machtig linkse verraderskliek die bij de laatste razzia’s ontdekt waren.

Opgesloten in leegstaande AZC’s zullen zij hun proces afwachten. ’s Nachts hoort men van verre het spookachtig geweeklaag, het geknars der tanden en het onophoudelijk rammelen van ketenen. Men ruikt de lucht van houtskoolvuren waarin brandijzers witgloeiend oplichten in het duister.

Dichterbij komend wordt men opgeschrikt door de door merg en been gaande kreten van de wanhopigen als de beul tijdens de verhoren zijn werk doet. Het ijverig geklop van timmerlieden die galgen en schavotten opbouwen, wordt met afgrijzen gadegeslagen door de verdoemden die hun toekomstig lot vervloeken.

Hen allen wacht een naamloos graf, waarin zij tot stof uiteen zullen vallen om onbekend, verlaten en vergeten als nooit bestaand te eindigen. Dit als de ultieme straf voor hun vervloekte daden van landverraad.

Door:
Paul Zwueste
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurofielen, EUSSR, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op De straf voor de eurofielen en eurocraten . . .

 1. Driek zegt:

  Dat heeft U zeer realistisch en mooi geschreven, Paul Zwueste, laten we hopen dat uw blik in de toekomst juist is, want dat schorem mag zijn straf niet ontlopen.

  Geliked door 1 persoon

 2. volksrechter zegt:

  Ze zullen hun straf niet ontlopen, dat heeft Nicolae Ceaușescu (Scornicești, 26 januari 1918 – Târgoviște, 25 december 1989) was een Roemeense communistische politicus. Hij was secretaris-generaal van de Roemeense Communistische Partij van 1965 tot 1989, en was zo de tweede en laatste communistische leider van het land. Hij was ook het staatshoofd van het land van 1967 tot 1989. hij en zijn vrouw werden geëxecuteerd in een haastig georganiseerd twee uur durend burgerproces in een klaslokaal dat een rechtbank moest voorstellen. Na de veroordeling zijn ze naar buiten gesleurd en daar ter plekke geëxecuteerd. Dat staat al die linkse en andere politieke kleuren en hun aanhangers collaborateurs met de Islam te wachten !!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Flo zegt:

  Lichte straf voor zoveel verraad.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Ik stel graag mijn smederij ter beschikking. Heel veel leuk Middeleeuws gereedschap en vooral veel vuur, tangen, hamers en beitels.

  Geliked door 3 people

 5. hslot4 zegt:

  Klinkt goed waneer kunnen we aan de slag ?

  Geliked door 2 people

 6. R.Kroonenberg zegt:

  nog nooit heb ik in visioenen zó geloofd,
  als hier met zo terechte woede wordt beschreven… !
  .
  Jasterke

  .

  Geliked door 2 people

 7. Theresa Geissler zegt:

  “Opgesloten in leegstaande AZC’s……” Mooie vondst, Paul: in ’45 werden tenslotte opgepakte NSB’ers onder andere wel geïnterneerd in Westerbork.
  WAt ik dan wèl vrees is, dat dat linkse schorum van te weeromstuit rianter gehuisvest worden, dan ze verdienen! Ha ha!

  Geliked door 1 persoon

 8. Goed geschreven Paul, het lijkt wel op een van de zeven hel sferen. beschreven in het boek van de Wali Sanga, de Javaansche gehemen leer, door H.A. van Hien.

  Geliked door 1 persoon

 9. Taljaard zegt:

  Nou zeg.
  We leven niet meer in de middeleeuwen.
  Het is mij al goed genoeg wanneer die kliek gewoon van elke publieke functie wordt ontheven en in de bijstand in het Jetta Klijnsma programma in wegbermen hondendrollen mogen opruimen omwille van het verkrijgen van de noodzakelijke werkervaring, gekleed in mooie gele hesjes.
  Maatje XXL voor Timmermans.
  Want die is nogal gegroeid in zijn functie.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Wat mij betreft mag Neurenberg 2 er komen,Taljaard.

   Niks mis met het veroordelen van dit tuig door een daartoe ingestelde rechtbank, Natuurlijk wel zonder D66 rechters.

   En de bijstand is er niet voor landverraders.

   Geliked door 1 persoon

 10. henk der niederlander zegt:

  Ik las vandaag dat er veel meer jongeren op de PVV stemmen als over het algemeen werd aangenomen.
  Het ging dan om jongeren tot 35 jaar.
  Ik hoop echt dat deze jongeren op hun achterste benen gaan staan als in Maart de verkiezingen zijn geweest en de PVV buiten gesloten gaat worden van een coalitie, want dat gaat zeker gebeuren.
  Dat is de enige kans aankomend jaar om van dat tuig in Den Haag af te komen.
  Ik voorzie dat als er volgend jaar niks veranderd, de Haagse Maffia te veel tijd krijgt om de onderdrukking van de bevolking zo ver door te voeren dat het niet meer mogelijk zal zijn om er nog iets tegen te ondernemen.
  En Ik wijs hier niet per ongeluk op onderdrukking want vergelijk NL maar eens met het ouwe Oost Duitsland.
  Denk niet dat Ik overdrijf want Oost Duitsland had zijn Stasi maar hier in Nl hebben we een electronische en gecomputeriseerde Stasi.
  Bij veel mensen is dat niet opgevallen ondat ze er langzaam mee vertrouwd zijn gemaakt, maar mij is het zeer sterk opgevallen sinds Ik terug gekomen ben uit Belgie.
  Ik dacht dat het daar erg was met de controle op de mensen maar hier valt elke dag weer mijn mond open zo ver als de overheidscontrole doorgevoerd is.
  Er moet echt iets veranderen in Nl om de mensen hun vrijheid terug te geven.

  Like

  • Ekster zegt:

   Laten we er op hopen dat onze jeugd op tijd wakker wordt, want het ziet er anders heel somber uit voor het Westen. Maar dat zal waarachtig niet eenvoudig zijn want de jeugd wordt op een verschrikkelijke manier geïndoctrineerd op onze policor scholen.

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Na al die maanden die we met dit beleid mochten ervaren is het duidelijk dat de Stasi nooit is opgeheven maar na de val van de Berlijnse Muur verhuisd is naar Brussel.

   Like

 11. D. G. Neree zegt:

  Naar Aleppo sturen om met de wederopbouw te helpen. In ketenen, dat dan weer wel.

  Like

 12. Stefanie zegt:

  Originele en goed geschreven tekst. Alleen jammer dat dit nooit waarheid zal worden. Immers, ondanks hun wanprestaties genieten de Eurocraten momenteel van:
  – 3,3% loonsverhoging;
  – 5 extra vakantiedagen (zgn. kantoorsluitingsdagen);
  – tot 2,5 extra vakantiedagen en een retourbiljet om het thuisland te bezoeken.
  Groetjes uit (het lege) Brussel!

  Geliked door 1 persoon

 13. Die beul is tijdens dat door merg en been gedoe toch wel bezig om met merkeliaanse tandartsendingen van Mengele zoals in The Boys of Brazil hun geheime rekeningen, kluizen en o was ik daar nog aandeelhouder of directeur vans te ontfutselen?

  En laat ze niet vergeten om de deuren van hun grachtengordelvilla’s of andere landgoederen uit te pluizen; daar zit meestal de cash in. En net zolang doorboren tot ze de toegang hebben van die vennootschappen in Qatar of de Emiraten danwel diverse eilanden die door nominees gerund worden.

  Ik kan op 16 maart wel even een cursus komen geven, om een uur of 10.00 met de koffie lijkt me wel te passen. Graag allemaal een beulskap op want anders droom ik weer eng. Ik neem zelf mijn tandartsenboor en tandenfee mee.

  Geliked door 1 persoon

 14. ieznogoedh zegt:

  Ophangen in een ijzeren kooi totdat de vogels hun beenderen hebben kaalgevreten en dan de resten verbranden en vermalen. Dat in een monument van verraad gieten als waarschuwing voor mensen die menen er wel bij te kunnen varen als ze hun landgenoten verraden.

  Geliked door 1 persoon

 15. Onno zegt:

  Ja leuk. Ondertussen proberen de psychopaten van burgers het laatste die-cast/spuitgiet alarm-, gas-, peper- en tot metaalschroot omgebouwde dekoratiepistooltje/geweertje af te pakken dan wel vergunningsplichtig te maken, omdat terroristen (die hun wapens volgens Turkije van de USA ‘deep state’ psychopaten krijgen, om extreem smerige rotzooi en chaos te trappen) en normale huisvaders, die massaal zouden ombouwen tot levensgevaarlijke scherpe wapens (kun je met een stuk staal ook) om bijv. Jaap de Hoop Scheffer of Frans Timmermans of de gierige ezelheks Neelie Smit-Kroes Peper door de ‘alien mindset’ te schieten als noodweer exces.

  Terwijl de politie onder dit mom in razend tempo (evenals in de psychopathische “democratie” USA), de kosten lijken er niet toe te doen: alles voor UW welzijn en veiligheid, steeds verder gemilitariseerd wordt en wordt uitgerust met de allernieuwste machinepistolen, helmen en kogelvrije vesten die hoewel licht, toch bestand zijn tegen AK47 vuur.

  Een burger-opstand met hooivorken wordt -toevallig toevallig- hierdoor ook steeds lastiger.

  Like

 16. Bas zegt:

  Een mooi stukje galgenhumor, maar dit is de juiste oplossing.

  http://eutribunal.com/nederlands

  Like

 17. Flo zegt:

  Mooie klassieke bewoording, het zou meer dan mooi zijn als het zo ver gaat konen….

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  En dan lees ik op OpinieZ met een artikel van Peter van Duyvenvoorde, dat we meer barmhartigheid moeten tonen voor onze onmachtige politici
  Nu kan ik dit artikel totaal verkeerd begrepen hebben, maar het schoot bij mij in mijn verkeerde keelgat en verslikte me behoorlijk.
  Ik kan geen enkel begrip, medelijden of barmhartigheid opbrengen voor landverraders die hun eigen burgers in de grootste ellende hebben gestort.

  Like

 19. Guardiacivil zegt:

  Nog iets om in de laatste uren van 2016 over na te denken……..
  Na al die maanden die we met dit beleid mochten ervaren is het duidelijk dat de Stasi nooit is opgeheven maar na de val van de Berlijnse Muur verhuisd is naar Brussel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s