Geen enkele oorlog heeft zo lang geduurd als de Jihad-oorlog (die nog lang niet afgelopen is) tegen Joden en Israël

screenshot_111

(Door: “Balkanske priče”)

Islam is onderweg naar wereldheerschappij, al 1400 jaar, en het is tijd dat de wereld wakker wordt om de realiteit onder ogen te zien voordat het te laat is! Voor de islam is de hele wereld wakf, gebied van Allah… ’De heerschappij is alleen voor Allah.’ (koran:12:40)…Deze ideologie is niet op aarde gekomen om naast andere godsdiensten te bestaan, maar om wereldwijd te overheersen! ’Hij (Allah) duldt niemand in het delen van zijn heerschappij.’ (koran:18:26)…Alle landen en gebieden die nog niet door uitsluitend de islam worden overheerst (gekoloniseerd), worden automatisch als oorlogsgebied beschouwd dat veroverd moet worden. En het gebied dat volgens de koran nog veroverd/gekoloniseerd moet worden,  is ook Israël…

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, koran, Moslims. Bookmark de permalink .

6 reacties op Geen enkele oorlog heeft zo lang geduurd als de Jihad-oorlog (die nog lang niet afgelopen is) tegen Joden en Israël

 1. Jean zegt:

  Als ik over straat wandel en er ligt een hondenstront zeg ik steeds ‘bah daar ligt alweer een alla-hoop en stinken dat het doet!’. Ik vul dan een kaartje in richting gemeente om ze erop te wijzen ervoor te zorgen dat die alla-vuiligheid uit ons straatbeeld moet gehouden worden. “letterlijk & figuurlijk”.

  Like

 2. Dyz zegt:

  De oorlog van religioten tegen de redelijkheid is nog veel langer bezig. Wat dat betreft zijn islamieten slechts beginners en niet bepaald origineel.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Ach, papa leeft ook al 2000 jaar in het hoofd van de rk.
  Pecunia non olet.
  Leuk he, BertG.?

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Dit verhaal is een prachtig verhaal. Duidelijk en volgens de feiten. Het is echter een herhaling van eerdere duidelijke omschrijvingen van de toestand.
  Niettemin zou het verplicht leesvoer moeten zijn van de linksche leugen media in Nederland en andere Europese landen. Tevens zou het gelezen moeten worden door de politieke fascisten die zich anti-fascist noemen.
  Dit verhaal zal in geen geval door moslims gelezen worden. Het woord als wapen is alleen van nut tegen anderen die het woord tot zich nemen en begrijpen. Tegen bewuste analfabeten, zoals moslims tot op grote hoogte zijn, werkt het niet. Het enige wapen dat wij hebben tegen de islam is de sterke arm. De wil om die te gebruiken is nog steeds niet aanwezig. We zijn te soft. De uitdrukking oog om oog, tand om tand is afkomstig van de Joden (dacht ik). Daar heeft het Christendom tegenovergesteld om de vijand de (andere) wang toe te keren. Daar schieten we niets mee op want de moslims zijn maar wat belust om op die wang te slaan (en erger).
  Wordt wakker, denk aan jezelf maar meer nog aan je nageslacht.
  De sterke arm is gebruikt door onze voorouders om de moslims uit Europa te verdrijven. We kunnen ze er ook nu niet UITPRATEN. Houdt op u te verschuilen achter mooie politieke woorden maar kom in VERZET.
  Malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s