Gütersloh: “Neem de islam aan of sterf!”

screenshot_108

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Een dag na de islamitische terreuraanslag in Berlijn werden op verschillende plaatsen in Gütersloh A4´tjes met haatleuzen aangebracht zoals we deze uit de mohammedaanse “religie” kennen. Bijvoorbeeld “Dood de heidenen waar je ze vindt” en “Neem de islam aan of sterf. Er bestaat geen andere god dan Allah”. Bovendien werden er nog meer terreuraanslagen aangekondigd: “Berlijn was pas het begin”. De actie zou plaatsgevonden hebben tussen de avond van 20 december tot de volgende morgen 05.00 uur.

pi-news

De “Welt” berichtte op 21 december:

Volgens de huidige stand van zaken in het onderzoek brachten een of meerdere daders op verschillende plaatsen in Gütersloh A4´tjes met verschillende leuzen aan, zoals “Dood de heidenen waar je ze vindt” en “Neem de islam aan of sterf. Er bestaat geen andere god dan Allah” en “Berlijn was pas het begin”. Daarna vluchtten de daders.

De agenten van de politie Gütersloh ontdekten de A4´tjes op het fietsenrek van het kantongerecht Gütersloh, op meerdere plaatsen in de Moltkestraße, in de Schulstraße, op twee plaatsen in de Strengerstraße, in de Berliner Straße en op de bushalte bij het stadhuis, staat e rin het politierapport.

De binnenlandse veiligheidsdienst Bielefeld startte een onderzoek wegens volksophitsing en zoekt behalve naar de daders ook naar getuigen.

Als de boodschappen op de A4´tjes volksophitsing zijn, dan is dat ook de koran. Misschien zou de binnenlandse veiligheidsdienst ook een onderzoek moeten instellen naar de plaatselijke moskee, wat eigenlijk in iedere Duitse stad zou moeten gebeuren. De koran in de hand van een imam is als een geladen revolver in de broekzak.

Maar wat zei Ralf Stegner van de Sharia Partij Duitsland (SPD) onlangs ook maar weer?:

“Wie waarschuwt voor de islamisering van Duitsland heeft medisch advies nodig, geen politiek advies”.

Bij Stegner helpt überhaupt geen advies meer, alleen nog de uitzetting uit de politiek, opdat hij met zijn totale onwetendheid niet nog meer schade kan aanrichten aan het Duitse volk.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Gütersloh: “Neem de islam aan of sterf!”

 1. koddebeier zegt:

  Boodschap aan de islam: Vertrek of wordt het land uitgetrapt !!

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  zo drammen ze elke keer door, in Manchester Engeland kregen de mensen folder in de bus dat het HUN wijk was en ze geen honden willen, zover gaat het al dat moslims bepalen wat zij willen, wat wij willen is niet belangrijk

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik zou een paar gevaarlijk ogende pitbulls in huis nemen, en elke dag samen met deze honden door de wijk lopen. Ik zou dan wel eens willen weten wie het opneemt tegen deze stevige honden.

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Heb twee heel vervaarlijk uitziende Oudduitse herdershonden, uit de oude nog niet verziekte foklijjnen uit het Oosten van Duitsland. Ditsoort staat nog heel dicht bij de wolf en hebben tegenstelling tot de andere herdershonden nog een compleet wolfsgebit.
    Als ik anders toegefelijk was voor bezoekers die dan ook mijn honden mochten aaien, is dit bij deze twee nooit het geval geweest en dus verleden tijd. Ze worden als bewakingshonden die op commando en ook zonder commando omdat men de kans ziet je toch aan tevallen, bijten en doorbijten.
    En als ik dan nog wat nodig zou hebben, wordt het geen pitbull maar een boerboel een Afrikaans ras, waarmee je niet zomaar kennis wilt maken.

    Like

 3. Blijven wij die modder over ons heen krijgen, wanneer gooien we eens wat terug?

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het is onbegrijpelijk dat er nog mensen bestaan die dénken normaal te zijn, maar in feite geestesziek zijn, als ze zeggen dat wie waarschuwt voor de islam een medisch advies nodig heeft. Eigenlijk zijn deze figuren nét zo gevaarlijk als de islam zelf. Ik zie geen onderscheid.
  Als we graag van de islam af willen, dan moeten we ook een inrichting zoeken voor deze weerzinwekkende figuren, zoals bovengenoemde Ralf Stegner. Met hem zijn er helaas nog zeer velen met dezelfde mening, dus Duitsland zou er goed aan doen de bouw van instellingen voor geestelijk gestoorden te starten en de bouw van nieuwe moskeeën te verbieden.
  Walgelijke figuren lopen er rond, en heel gevaarlijk voor de samenlevingen binnen Europa.

  Like

  • Hans zegt:

   Misschien dat je het kunt combineren, de geesteszieken opsluiten in de moskee waarin ze zo graag bidden. En de dhymmies erbij gooien.
   Dan hebben de islamieten nog wat te verkrachten en te moorden maar blijft alles mooi contained binnen de muren van die gekkenhuizen.
   Geen nieuwe gebouwen nodig, win-win.
   Ook geen personeel nodig, de dhymmies worden toch tot slaaf gemaakt.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Cathjab hij is niet net zo gevaarlijk want hij is een vijand die niet meteen herkenbaar is als moslim.
   Zoiets als een echt foute NSB.ers dus.

   Like

 5. Hans zegt:

  HET IS GEEN ONWETENDHEID
  ZE VOLGEN EEN PLAN!
  Ontwikkelde mensen vervangen door debielen, dan blijf je aan de macht.
  Waar ze wel naief in zijn natuurlijk, met hun plannen, is dat ze verwachten dat de islamitische primaten de belastingen zullen gaan opbrengen zodat de politici in weelde kunnen blijven leven.
  Dat gaat dus niet gebeuren. Die plukken elk land leeg als sprinkhanen, moorden alles uit, vernietigen alles en trekken dan verder.

  Like

 6. elisah zegt:

  De inhoud van het medisch advies luidt:
  De mensen die de radicale islam aanhangen of verdedigen, zijn psychopathische, gewetenloze godsdienst waanzinnigen die per direct in een dwangbuis afgevoerd dienen te worden, waarna eenzame opsluiting in een zwaar bewaakte gevangenis raadzaam is tot aan de voltooiing van de definitieve uitzetting.

  Like

 7. teun klein zegt:

  mevrouw merkel, vanwege u geloof voelt u zich verplicht vreemdelingen te huisvesten !!weet u overigens dat in u eigen bijbel staat ,goed, heeeel goed luisteren aub!! God heefd getuigd van zijn zoon!!! iedereen die dit niet geloofd ,heeft God tot een leugenaar gemaakt!!!!zie 1 joh;5 vers 10 !!!u vriendjes mevrouw merkel willen u vermoorden !!!! in de koran staat namelijk dat iedereen die geloofd in de zoon van God moet gedood worden !!!! God, heeft volgens mohammed geen zoon!!! abraham stuurde ismael de woestijn in !!!! zijn eigen zoon !!!!waarom ?? omdat ismael anders izaák gedood zou hebben !!!maar ja , u weet het veel beter natuurlijk dan abraham!!!degene die de zoon niet belijden (lees dit aubin u eigen bijbel )is de antichrist!!!!nog een beetje bijbelstudie voor u mevrouw merkel!! zie genesis hfds 16 vers 12;hij zal een wilde ezel van een mens zijn: zijn hand zal TEGEN ALLEN ZIJN EN DE HAND VAN ALLEN TEGEN HEM!!!!mocht u nog twijfelen dat dit niet de islam betreft , bent u in mijn ogen niet meer te redden !!!!! aangezien dit bijbelgedeelte duidelijk zichtbaar is voor iedereen ,ook zelfs voor de links stemmers ,dagelijks in woord en beeld te zien op tv , is deze boodschap meer dan duidelijk!!!!!zijn hand zal tegen allen zijn ,en allen tegen hem !!!! geen ismael”s meer het land in waardoor u met ubeleid u land ten gronde richt !!!volg aub het voorbeeld van abraham, en stuur alle islamisten de mist (woestijn)in, kunnen ze elkaar doden, deze barbaren waarmee u ons hebt opgezadeld!!!! deze brief is trouwens voor ALLE europese misleiders!!!!!!!

  Like

 8. teun klein zegt:

  overigens mevrouw merkel ,over waar de schoe ECHT WRINGT!!!!! ,WIE DE ZOON VAN GOD ONGEHOORZAAM IS, DE TOORN VAN GOD BLIJFT OP HEM!!!!!!de toorn van GOD rust op de moslims!!!! aangezien zij GOD tot een leugenaar hebben gemaakt door niet te geloven in de ZOON!!! ziet u nu hopelijk een beetje waar de schoe echt wringt en hoop ik voor u mensen;, dat bij u eindelijk het kwartje valt !!!!( anders hoop ik dat eindelijk het kwartje valt bij u kiezers !!! )alhoewel ik dit, gezien u krankzinnege beleid niet erg hoopvol gestemd ben!!!!

  Like

 9. Steven zegt:

  De enige oplossing is..de hele PISLAM uitroeien of structureel uit de westerse samenleving verbannen (ook niet op vakantie)
  Maar ja, met een westers slinx beleid zie ik het nog gebeuren dat WIJ worden uitgeroeid!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Leuke actie, u vraagt wij draaien.
  ludiek
  •bijzonder en leuk, apart op een leuke manier: “een ludieke actie” (= een actie die leuk is, maar nog niet eerder gezien), “een ludiek protest”.
  Gevonden op http://nl.wiktionary.org/wiki/ludiek

  Like

 11. Onno zegt:

  HET IS GEEN ONWETENDHEID
  ZE VOLGEN EEN PLAN!
  Ontwikkelde mensen vervangen door debielen, dan blijf je aan de macht.
  ————————-

  Een psychopathisch project vanuit de USA/GB. Logisch/pragmatisch doch moreel debiel.

  Rokende puinhopen zijn steeds het resultaat en daar zit jij of zitten jouw (klein)kinderen dan steeds in te verrekken,

  We moeten op psychopathie gaan testen en deze onmensen/proactieve vijanden UITNEMEN.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Even een nieuwe oproep aan de islam-klootzakken die deze chanterende en bedreigende tekst in Gütersloh hebben verspreid: “Ga wat mij betreft, en met mij vele anderen die de radicale islam terecht haten met de haat die jullie naar ons koesteren, allemaal maar naar de hel toe en NIET naar Allah (hij zou zich kapotschoten over hoe lichtzinnig en goddeloos jullie zijn naam misbruiken) om jezelf bij Satan op te gaan warmen of te gaan oververhitten in het hellevuur tot jullie helemaal uit elkaar barsten, bende heidenen!!!!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s