Keulen: Politie verbiedt AfD-demonstratie met Oud & Nieuw

screenshot_127

(Vertaling: E.J. Bron)

Het hoofd van de politie in Keulen, Jürgen Mathies (foto), heeft de voor 31 december aangemelde demonstratie van de AfD verboden. Reden zouden “veiligheidsoverwegingen” zijn, meldt de “Rheinische Post”. Het zou er om gaan “bewijsbare en nu al herkenbare gevaren voor demonstratiedeelnemers af te weren”, verklaarde Mathies donderdag.

pi-news

De AfD had een bijeenkomst met 10 tot 15 personen aangemeld. Mathies verklaarde ook onder verwijzing naar de te verwachten tegendemonstraties dat het voor de politie van Keulen onmogelijk zou zijn “om ook de AfD-bijeenkomst met beschikbaar personeel en de voor vreedzame Oud & Nieuw feesten verantwoorde middelen te beschermen.” Het zou hem er niet om gaan om met het verbod de politieke meningsuiting te verhinderen. “Mij gaat het er uitsluitend om bewijsbare en nu al herkenbare gevaren voor demonstratiedeelnemers en buitenstaanders af te weren”, zei Mathies.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, Hypocrisie, Linkse Kerk, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Keulen: Politie verbiedt AfD-demonstratie met Oud & Nieuw

 1. Danny zegt:

  Jammer. Maar ik kan hem wel begrijpen.
  Tot zover de bescherming van onze Europese volkeren.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  In dat geval, Mathies, richt je je weer tegen de verkeerde: VERBIED NIET DEZE AANGEMELDE DEMONSTRATIE MAAR VERBIED OP VOORHAND ALLE TEGENDEMONSTRATIES EN TREED DAAR TEGEN OP!!!
  Maar dát verdommen jullie van de linkse elite, hè, in alle toonaarden!

  Geliked door 1 persoon

 3. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  “naar de te verwachten tegendemonstraties”
  .
  en kan de beste man die tegendemonstraties niet verbieden dan of hebben die geen vergunning nodig ?

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Alsof links terrorisme zich om het wel of niet hebben van een vergunning bekommerd.
   Maar … rechts-extremisme, dat is pas gevaarlijk!
   De Duitse overheid en haar dienaren hebben echt geen voeling meer met de realiteit.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  SCHANDALIG
  Muslims vieren feest in de buurt waar vorige week de aanslag was.
  Concert de klaxons à Berlin : des musulmans semblent fêter l’attentat

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Waar is, Godverdomme, de politie NÚ?!!!!

   Like

   • Nemesis zegt:

    Wat denk je? Misschien ben ik het in dit geval, het wel heel schandalige vieren van een bruiloft op de extra daarvoor gekozen plaats, om hun minachting te laten zien. Deze gasten claxoneren nu niet alleen, ze hebben ook allemaal wapens bij zich, waarmee ze hun ‘vreugde’ uiten en in de lucht schieten. Net als in de landen van oorsprong. Juist door de wapens zou een opbod politie wel eens heel erg escaleren. De verkeerde kant op dan. Nu kwam de politie niet en vonden ze er niks meer aan en yijn al lawaai makend verder gereden.
    Je moet zoiets soms ook eens heel anders bekijken. Er was namelijk ook nog heel veel normaal volk op de been. Wat is dan wijsheid. Naar mijn idee, dit. Dus even geen politie.
    Je moet ook rekening houden met de vrienden van de vrienden en daarvan weer de vrienden, die allemaal in Berlijn zitten en binnen een mum van tijd er bij getelefoneerd zou zijn, Berlijn is erg, heel erg, daar zouden ze ondertussen eens een flinke hoge muur omheen moeten bouwen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Nemesis, 16.19u: Valt wat voor te zeggen, maar toch blijft het regelrechte provocatie, die zou moeten kúnnen!
    En alleen de Realisten hebben de wil om er tegenin te gaan!Uiterst frusterend!

    Like

  • teun klein zegt:

   echt te gek voor woorden dat de mensen dit laten gebeuren!!!een vreedzame demo word verboden van de afd, ,(alle hens aan dek om deze barbaren om die te beteugelen met oud en nieuw)maar de moslims laten nu al zien wie de baas is!!! door de mensen daar tot het uiterste te terroriseren!!!! dit zijn volgens de openbaringen de wilde dieren der aarde !!!de regering laat deze barbaren hun gang gaan !!! dat krijg je als je uit pure angst deze barbaren hun gang laat gaan !!de moslims kunnen vrij hun gang gaan in alles!! laat de omstanders blij zijn dat ze NOG niet uitgestapt zijn met een kalashnikov ,maar ook dat zal niet lang meer duren !!! asl er binnen afzienbare tijd duizenden afgeslacht worden , doordat deze barbaren niet uit hun auto stappen om te dansen , maar op de menigte schieten met kalashnikov”S hebt u vast al een protocol klaar liggen mevrouw merkel is het niet?? gaat u dan de geweldige woorden spreken tot de nabestaanden welke onze minister president ook zij !!! gaat u rustig slapen wij zijn met meer ??waar om zijn dit soort feestende beesten niet op de tv ?? ik zal u het antwoord geven mevrouw merkel!!! omdat u in het stemhokje weggevaagd zult worden!!!! jullie zijn te bang om hier tegen op te treden en ulaat u eigen kiezers in de steek !!! u richt met u krankzinnige wanbeleid u land ten gronde!!!!! SCHANDE DAT U DIT ALLEMAAL LAAT GEBEUREN DIT TOONT AANDAT U DOODZIEK BENT!!!!!SCHAAM U!!!!!

   Like

  • teun klein zegt:

   na deze afschuwelijke beelden , zie ik hetzelfde als in belgié; na die aanslagen in belgié zaten de moslims overwinningsliederen te zingen in het arabisch , ook op de plek van de aanslag!!! de onnozele belgen klapten vrolijk mee met dit moslim uitschot en hadden niet door dat zij allah aan het danken waren voor de overwinning die allah hun geschonken had !!. een christen vrouw die daar toevallig? was en goed arabisch kende deed de belgen ontwaken uit deze verschrikkelijke misselijke nachtmerri!!!! dit is de islam mensen !!!!!dansen op het graf van onschuldige mensen, die vermoord zijn door deze barbaren !!!! op de plekken waar de aanslagen plaatsgevonden hebben,danken deze barbaren allah en vieren feest omdat allah hun de overwinning geschonken heeft!! deze onnozele belgen vieren mee omdat zij denken ,dat deze moslims rouwen om onze geliefden, deze linkse idioten kennen geen woord arabisch vandaar deze opzienbare miskleun van de belgen!!!HELAAS IS DIT DE REALITEIT VAN DE VERDERFELIJKE ISLAM!!!!!!

   Like

 5. abouneenee zegt:

  Waar moslims samenkomen om de sfeer te verzieken is altijd sprake van samenscholing, daar niet-vredelievende moslims zonder duidelijke overhand ten opzichte van hun slachtoffers schijterts zijn. Slechts in groepsverband zijn ze ‘mans’ genoeg en zie daar de dringende noodzaak van de massale import. Als de islam groot genoeg is in het westen zal het kafir de keuze geven tussen ‘vrijwillige’ bekering en de dood, terwijl de overheid enkel beleid weet te ontwikkelen om gewone burgers alle (wettelijke) middelen om zichzelf te verdedigen te ontnemen. Dat zien we overal gebeuren op de wereld, het christendom en jodendom worden uitgeroeid evenals iedere vorm van keuzevrijheid of vrijheid van meningsuiting. Ondertussen blijft Rutte lachen… omdat we de boel een keer positief moeten bekijken. Rutte geeft daar met de kartelpartijen PvdA, CDA, D66 en VVD geen enkele aanleiding toe, maar dat mogen we hem vooral niet kwalijk nemen bedenkt hij zich met de fles alcohol aan zijn lippen.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Ik verloor mijzelf in mij islamofobie, excuseer mij. Het punt dat ik probeerde te maken is dat de criminele moslims geen vergunning zullen aanvragen om in groepsverband vrouwen onzedelijk te betasten, zoals in Keulen. Omdat AfD de democratie niet slechts gebruikt wanneer het haar uitkomt, zoals we dat over een bepaalde groep zeker wel kunnen stellen, loopt AfD tegen een probleem op. Daar hebben criminelen geen last van, die lachen om regels. En de democratie-gezinden die, net als kerkelijken, een naïef houvast nodig hebben in de vorm van wetten en regels zullen wederom het onderspit delven in Europa als de Merkel-achtigen niet duidelijk stelling in gaan nemen tegen de mensen die het afgelopen jaar al minstens 900 geweldsdelicten gepleegd hebben als gevolg van het Wir-schaffen-das-beleid van een Oost-Duitse met een gigantisch minderwaardigheidscomplex die graag wenste te experimenteren over de ruggen van de Duitsers die Duitsland hebben grootgemaakt en daarbij niet schroomt om heel Europa mee ten onder te trekken.

   Geliked door 1 persoon

 6. Charles Martel zegt:

  Wie gelooft die man?

  Like

 7. WIE BESCHERMD NU EIGENLIJK WIE. WORDT ER NU WEER EEN VERKEERDE KEUS GEMAAKT ????

  Like

 8. cefas zegt:

  Wanneer is een demonstratie. een demonstratie? 10, 15, 20 personen?, gewoon doen!

  Like

 9. Nee, we konden er niks aan doen, wir haben es nicht gewußt, we hebben het hele leger en alle beschikbare Bullen naar het stationsplein van Köln gestuurd, dáár werden toch die arme asielzoekers verleid, en dáár gebeurde niks, geheel volgens plan, nee, we hadden geen aanwijzingen dat er op der Bahnhofsplatz in Dortmund een vingerdemonstratie zou zijn en dat alle reisburo’s verkrachtingsreizen aan gingen bieden, dus 40.000 gevingerden waarvan 12.000 verkracht valt in een land met 87 miljoen inwoners toch flink mee, is maar 1 op de 7000, dus te verwaarlozen, we kunnen niet op alle schnecken zout leggen.

  Geliked door 2 people

 10. Guardiacivil zegt:

  Ik ben bijna in staat om met mijn gevulde rugzak een drukke islamic theetent in te gaan, m,n rugzak vergeten mee te nemen en op afstand ………………………………………………………….BOEM

  Like

  • abouneenee zegt:

   Wat schiet je daar nou mee op? Onze opponent is de op werelddominantie gerichte islam, een totalitaire ideologie van 1400 jaar oud die sinds de oprichting juist door de pijlers van de islam geen kans heeft gezien zichzelf te ontwikkelen of zelfs maar met de tijdsgeest mee te gaan. Wat je bijna voorstelt is precies zoals de islam het zou aanpakken. De enige aanpak is het gewelddadige deel van de islam verbieden, wat betekend dat er vele korans verscheurd zullen moeten worden, aangevuld met een importverbod voor links stemvee. Links holt onze democratie uit door georganiseerd de boel te ondermijnen onder het mom van “bij elkaar houden”. Niet de islam is de oorzaak van de deplorabele toestand van ons land, niet de moslims zijn dat, maar de softe linkse bomenknuffelaars die enerzijds de islam geen stro breed in de weg leggen en anderzijds op alle andere fronten keuzes maken die slechts voor een select groepje voordeel brengen en de grote massa een onevenredig nadeel. Over prioriteiten kan je het hebben, maar het lijkt mij voor niemand wenselijk als politiek Den Haag, op de PVV na, slechts één prioriteit heeft: het bevoordelen van een groep die claimt zielig te zijn, maar zichzelf opstelt als een barbaar. Onze geweldige samenleving of wat daarvan over is heeft dat nergens aan verdient en mensen die het overzicht niet hebben inzake deze materie zouden vooral thuis moeten blijven als er gestemd mag worden. Je stem uitbrengen omdat het kan geeft weinig blijk van patriotisme.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s