Noch een herdenkingsplechtigheid noch een herdenkingsceremonie in het Duitse parlement voor de slachtoffers van Berlijn!

screenshot_120

De Duitse president Joachim Gauck en bondskanselier Angela Merkel.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

 Cynische en mens-verachtende motivering uit Berlijn

De motivering voor het niet plaatsvinden van een herdenkingsplechtigheid voor de Duitse slachtoffers in Berlijn is aan cynisme en mens-verachtende haat tegen het eigen volk vermoedelijk niet meer te overtreffen. Zojuist heeft de meest verwoestende terreuraanslag van de naoorlogse geschiedenis plaatsgevonden, en de regering beroept zich erop dat zij “winterpauze” zou hebben. Zou ze eveneens het “winterpauze”-argument gebruikt hebben wanneer 12 buitenlanders het slachtoffer van een terreuraanslag zouden zijn geworden? Wie wil weten waar de vijand van de Duitsers zich bevindt, moet naar Berlijn kijken. Daar zal hij hem vinden.

Merkwaardige motivering: Winterpauze

Geen herdenkingsplechtigheid voor de slachtoffers van de aanslag in Berlijn. Het Duitse parlement zal geen herdenkingsplechtigheid voor de slachtoffers van de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn houden. Een Tunesiër raasde met een vrachtwagen op bezoekers in en vermoordde in totaal twaalf mensen.

Het Duitse parlement heeft op dit moment “winterpauze”. De eerstkomende officiële zitting van het parlement vindt op 18 januari 2017 plaats. Je zou toch mogen aannemen dat bij de eerste zitting na een dergelijk ingrijpend voorval zoals de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn met twaalf doden, deze slachtoffers herdacht zouden worden. niets is minder waar.

Volgens met elkaar overeenstemmende persmeldingen (o.a. “Die Zeit”) “zal er noch een herdenkingsplechtigheid noch een herdenkingsceremonie in het Duitse parlement voor de slachtoffers van deze terroristische aanslag plaatsvinden. Omdat Merkel & Co op dit moment vakantie hebben, vinden er geen parlementszittingen plaats. En blijkbaar zit er tussen het tijdstip van de aanslag en de eerste zitting in januari teveel tijd om de mensen in het land nogmaals aan deze aanslag te herinneren.”

De politiek verantwoordelijken in dit land hielden zich sowieso opvallend in met hun betuigingen voor de slachtoffers. De aanwezigheid bij de min of meer officiële persbijeenkomst op de plaats van de aanslag was voor Merkel en haar omgeving niet meer dan het waarnemen van een verplichting. Maar anders dan deze was er van de politieke “elites” weinig tot helemaal niets te vernemen. De roep naar fakkeltochten voor de slachtoffers, naar het instellen van protestwakes en de oproep tot spontane demonstraties, door Claudia Roth (Groenen) graag in iedere beschikbare microfoon geschreeuwd, bleef deze keer bijna helemaal uit.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Noch een herdenkingsplechtigheid noch een herdenkingsceremonie in het Duitse parlement voor de slachtoffers van Berlijn!

 1. koddebeier zegt:

  De Duitsers worden geregeerd door een stel achterbakse smeerlappen !!

  Like

 2. Johan zegt:

  ALs er 12 moslims in Berlijn over de kling gejaagd waren, dan zou de stad wekenlang in officiële diepe rouw gedompeld zijn, met staatsbegrafenissen en alle bijkomende poespas op de koop toe.
  Nu ligt het natuurlijk allemaal even wat anders. Daarom willen Merkel & Co. dit akkefietje natuurlijk zo snel mogelijk vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Kun je ook gelijk zien welk een minachting dat gespuis heeft voor de gewone mensen in de straat.
  Hier in NL is het niet veel anders.

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Dit soort ‘gutmensch’ vermoordt onze beschaving; ze zijn 1000x gevaarlijker dan alle islamitische terreurzwijnen bij elkaar.

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Het verachten van de kiezer begint buitenproportionele vormen aan te nemen. Ze doen niet eens meer moeite om er voor de burger te zijn. Ik hoop dat de Duitsers afrekenen met dit politieke etablissement. Laat nu de AFD een demonstratie opzetten.

  Geliked door 1 persoon

  • kruisridder zegt:

   Vele Duitsers werden tijdens de Neurenbergse Processen ter dood veroordeeld en de vonnissen werden uitgevoerd. Onze regering en de Duitse regering incl. de regeringspartijen komen daarvoor rechtstreeks in aanmerking individueel.

   Like

 6. mahoog zegt:

  ”Ze moeten er maar aan wennen” is schijnbaar de gedachte van muti en consorten.

  Like

 7. Jean zegt:

  Hopelijk zullen de Duitse burgers die levensgevaarlijke fuhrer snel naar het schavot begeleiden.
  Ik wens die levensgevaarlijke fuhrer ALLES wat ik mijn grootste vijanden wens.
  Land- en volksverraders hebben geen rechten, die hebben alleen recht op de galg.

  Like

 8. joga zegt:

  Laatste zin van intro dient te zijn:
  Daar zal men HAAR vinden !!!!

  Like

 9. ildiko zegt:

  De profetie van Fallaci komt echt steeds dichterbij. en dit gebeurd zoals zij dat zag in BERLIJN.

  Geliked door 1 persoon

 10. ophEUffen zegt:

  Adolf was wat maar Merkel is erger.

  Like

 11. Wat een schoften zooi. Mensen die gingen winkelen en nooit meer thuiskwamen, diep treurig. Niemand heeft het recht die oerdomme cultuurloze moslims aan ons op te dringen. Zij kennen onze wereld niet eens, ze verafschuwen ons. Zet ze maar op een eiland in de stille Zuidzee, eilanden genoeg daar.

  Geliked door 1 persoon

 12. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  ze herdenken dit niet omdat ze niet durven ! ze zijn veel te bang om gelyncht te worden door het duitse volk !
  DAT is de enige echte reden…..

  Geliked door 1 persoon

 13. Pietersen zegt:

  Als de vrachtwagen geen remblokkeringssysteem had gehad waren er tientallen doden meer te betreuren geweest. Dus ‘winterpauze’ (gek nieuw woord overigens, drie maandenlang oid ?) slaat nergens op !.

  Like

 14. kruisridder zegt:

  Saudi-Arabie heeft de NL-Staat ook bedreigd met een olieboycot als Geert Wilders niet schuldig zou worden bevonden. En zie…… Hetzelfde in Duitsland dat onder druk van de Arabieren geen herdenkingen mag houden voor slachtoffers van islamitische terreuraanslagen, behalve als het om moslims gaat. Allemaal onder druk van VN-Mensenrechtenvoorzitter Saudi-Arabie….

  Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Zwijnen zijn het

  Like

 16. Flo zegt:

  Er moeten nog enkele flinke aanslagen plaats vinden, dan geht es wirklich los!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nu we het daarover eens zijn stel ik voor dat ze op17 januari met een bus-bom met dubbele aanhanger de slaapkamer van Merkel zullen binnenrijden.
   Wel op afstand tot ontploffing brengen natuurlijk, want we zijn geen onmensen.
   Dan kunnen we op 18 januari een gezellige en feestelijke herdenkingsdienst houden, met receptie met belegde crackertjes en champagne natuurlijk.

   Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Dan mag ik hopen dat en nog een paar aanslagen zullen plaatsvinden rond Oud en Nieuw en zeker nog voor de 18e, klinkt niet leuk, maar dan MOETEN ZE TERUGKOMEN en is het meteen einde verhaal voor Berlijn.
  Hier wacht ik ook nog op een …………………………………………………………………………………BOEM.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s