Nordrhein-Westfalen: Amri hield haatpreken in moskeeën

screenshot_128

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De islamterrorist Anis Amri had blijkbaar uitstekende contacten met moskeeverenigingen in het Ruhrgebied. De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” meldt dat de ware gelovige in verschillende moskeeën haat-preken hield. Welt/N24 levert de informatie dat Amri een sleutel van een moskee in Dortmund bezat en daar vaker overnachtte. Dat dit alles ongestoord kon gebeuren, hoewel Amri als “gevaarlijk persoon” bekend stond, betekent voor oppositieleider Laschet (CDU) het “absolute dieptepunt van zes jaar rood-groene binnenlandse politiek ini Nordrhein-Westfalen”. Hear, hear, opeens kan de tot nu toe als islam-slaapkamermatje bekend staande Laschet ook andere tonen spugen. Blijkbaar wordt hij aangedreven door de pure angst voor de AfD-concurrentie bij de komende deelstaatverkiezingen in mei.

pi-news

De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” bericht:

“Als de onthullingen kloppen dat een terroristisch gevaarlijk persoon, die bekend is bij de autoriteiten en eigenlijk uitgezet moest worden, zich volledig vrij bewegen en in radicale moskeeën in het Ruhrgebied ongestoord haat prediken kan, dan is dat het absolute dieptepunt van zes jaar rood-groene binnenlandse politiek in Nordrhein-Westfalen, dat nu onverbiddelijk opgehelderd moet worden”, zei de chef van de CDU in Nordrhein-Westfalen, Armin Laschet. Volgens onderzoek van de WDR zou Amri duidelijk een beter netwerk in het Ruhrgebied hebben gehad dan tot nu toe werd aangenomen.

Amri zou zijn islamitische vrienden nog kort voor zijn terreuraanval, waarmee hij 12 mensen vermoordde en 55 verwondde, van wie er nog 11 op de intensive care liggen, vanuit de vrachtwagen van nieuws hebben voorzien:

Amri zou slechts enkele minuten voor de daad in de cabine van de vrachtwagen gechat hebben. Amri schreef volgens het bericht het volgende: “Mijn broeders, alles oké, als Allah het wil. Ik ben nu in de auto, bid voor mij, mijn broeders, bid voor mij.” Daarna zou hij nog een selfie vanuit de vrachtwagen hebben verstuurd. Ook “spiegel Online” berichtte dat Amri enkele minuten voor de aanslag nog spraakberichten en foto´s zou hebben verstuurd. Onder de ontvangers zou zich volgens “Focus” de 40-jarige Tunesiër hebben bevonden, die woensdag in Berlijn werd gearresteerd.

Volgens mediameldingen van vandaag zou deze Tunesiër echter niet betrokken zijn geweest bij de aanslagplannen, zodat hij weer werd vrijgelaten. Hopelijk wreekt zich dat niet. Welt.N24 informeert dat Amri blijkbaar veel fans onder zijn islamitische geloofsbroeders in het Ruhrgebied had:

Ook in het Ruhrgebied had Amri volgens onderzoek van de WDR een duidelijk beter netwerk dan tot nu toe werd aangenomen. De Tunesiër bezocht daar tijdens zijn tijd in Nordrhein-Westfalen een twaalftal moskeeën. Amri zou bovendien goede contacten in Dortmund gehad en een sleutel van een moskee bezeten hebben, waarin hij overnachtte. Sinds eind 2015 zou hij regelmatig heen en weer gereisd zijn tussen het Ruhrgebied in Berlijn.

We kunnen er van uitgaan dat zich veel meer ondersteuners van de islamitische terreur onder de bij ons wonende Mohammedanen bevinden dan tot nu toe aangenomen. Je kunt sowieso niet bij moslims in hun hoofd kijken om vast te stellen hoe intensief daarin de koran-chip tikt. We zullen het pas merken als de mollen wakker worden en tot de Jihad overgaan.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nordrhein-Westfalen: Amri hield haatpreken in moskeeën

 1. Mirjam zegt:

  Amri zal ongetwijfeld ook wel zijn contacten hier in Nederlandse moskeeën hebben gehad, vandaar dat hij via Nederland naar Frankrijk is gereisd.
  Nederland is een land geworden van schimmigheid, waar niets meer is zoals het was. Waar moslimterroristen hun wereldspelletjes spelen en even in terugtreden van hun criminele activiteiten op het wereldtoneel. Het is een tussenland geworden. Een soort van twilight zone dat door onze minister president beschikbaar wordt gesteld aan deze duivels.
  Het betreft een heel netwerk van moslims wat de wereld overspoeld. Een heel groot spinnenweb van connecties en kleine spinnen, welke het net steeds groter maken, zodat ze hun doel kunnen bereiken: de totale verovering en overheersing.
  Hun plannen moeten niet lukken. De grenzen moeten zo spoedig mogelijk gesloten en bewaakt worden. Er moeten geen moskeeën meer gebouwd worden. Er moet een stop aan komen.

  Geliked door 3 people

  • Ekster zegt:

   Niet meer bouwen is onvoldoende, de bestaande haatpaleizen zullen moeten worden afgebroken tot de laatste steen. De grond waarop ze stonden moet met varkensbloed voor altijd “ontheiligd” worden.

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik zou deze zorgverzekeraar meteen opzeggen. Ik wens niet mee te betalen aan vergoedingen voor moslims met hun achterlijkheden. Inderdaad, ze zijn knettergek bij het Zilveren Kruis!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Cathja.
    Het Zilveren kruis is geen onafhankelijke Zorgverzekeraar, maar een overkoepelende verzekeringsorganisatie die in het leven is geroepen, juist om Zorgverzekeraars die een financieel verlies leiden door wanbetalers zoals de meeste allochtonen in NL., die het verdommen om hun maandelijkse premie Zorgverzekeringen te betalen, te vrijwaren voor faillissement…
    Het tekent de omvang van de linkse waanzin in NL als zo’n instantie met het idee komt om achterlijke wantoestanden die stammen uit de donkere middeleeuwen en nog van ver daarvoor, te vergoeden met geld van hardwerkende Nederlanders.
    Dus.
    Dezelfde allochtoon, die zijn maandelijkse premie niet betaald!, krijgt nu ook nog de kosten van een criminele besnijdenis, die indruist tegen alles waar wij voor staan,
    vergoed…!

    Van je eigen landverraders moet je het maar hebben….

    Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Ze zijn nog op zoek naar zijn handlanger? Raar, iedere moslim is zijn handlanger en medeplichtige. Het wordt tijd dat de overheid dat gaat inzien en de grenzen gaat sluiten.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Het wordt steeds duidelijker dat de moskeeën niet zo ‘liberaal’ zijn als onze `elite’ ons wel wil doen geloven.

  Blijkbaar mogen en/of kunnen zij ook doorgaan met het verkondigen van hun haatboodschap tegen het Westen en tegen alles wat ons lief en dierbaar is.

  Onze vrijheid gaat eraan en zal meer en meer plaats gaan maken voor islamitische dictatuur en het geweld dat erbij hoort om de volledige zeggenschap te bereiken.

  En de mensen die dit toestaan en het zelfs bewerkstelligen zouden wij geen landverraders mogen noemen?

  Like

 5. Ik denk dat een moskee een heel andere functie heeft als ons wordt voorgehouden. Maar wij zijn nu eenmaal een goed gelovig volk, dat hebben ze allang door. Daarom kunnen ze gewoon hun gang gaan, geen haan die er naar kraait.

  Like

 6. teun klein zegt:

  enige tijd terug( het fimpje is vast nog wel terug te vinden op google ; syriér vlucht uit opvang uit angst voor toekomstige aan slagen )zag ik op internet een journalist, die een syriér die van uit de asielopvang in duitsland terug gekeerd is naar damascus,opgezocht heeft en vroeg waarom hij teruggekeerd is naar syrié;het antwoord is onthutsend !!!op weg naar europa ben ik meegereisd met tientallen jihadstrijders ,onderweg hoorde ik wat ze allemaal voor jullie in petto hebben!!! LUISTER AANDACHTIG MUTTI MERKEL!!!DEZE MAN IS TERUG GEKEERD NAAR SYRIË UIT ANGST VOOR DEZE MOORDENAARS!!!HIJ ZEI,JULLIE HEBBEN ECHT NIET IN DE GATEN WAT JULLIE ALLEMAAL BOVEN HET HOOFD HANGT!!! WAT WELDRA GESCHIEDT ZAL VELE MALEN ERGER ZIJN DAN IN HET MIDDEN OOSTEN GEBEURD!!!JULLIE BEGRIJPEN ECHT NIET WAAR DEZE MENSEN TOE IN STAAT ZIJN!!ALS DEZE MAN MEVROUW MERKEL DIE DE VRESELIJKSTE DINGEN GEHOORD HEEFT ONDERWEG DIE ONS TE WACHTEN STAAN EN TERUG GEVLUCHT IS UIT ANGST VOOR DEZE MOORDENAARS,EN DAT HIJ SAMEN MET DEZE MOORDENAARS VAN DE NIETS ONTZIENDE ISLAM SAMEN BIJ U IN DE ASIEL OPVANG GEZETEN HEEFT EN U DEZE MENSEN ALLEMAAL ONDERDAK GEGEVEN HEBT, ,BENT U EEN VAN DE GROOTSTE LANDVERRADERS VAN U LAND !!!!EN HET IS IN EN IN TRIEST DAT U,; U EIGEN MENSEN IN DE STEEK LAAT !!!!!!HOEVEEL MOORDPARTIJEN MOETEN ER NOG VOLGEN VOOR U IN ACTIE KOMT!!!!!HET LIJKT MIJ VOOR U EN EUROPA DAN OOK HET BESTE DAT U AFTREED!!!! OMDAT U NIET DE MOED HEBT OM OP TE TREDEN ; HOOP IK DAT U WEL DE MOED HEBT OM AF TE TREDEN !!!!!! EUROPA IS U SPUUGZAT!!!! RICHT U LAND NIET LANGER TEN GRONDE EN TREED AF!!!!!!!!!!! A. U. B !!!!!!!!!!!!!!! DEZE MAN ZEI DAT HIJ ZICH VEILIGER VOELDE IN ZIJN EIGEN LAND NA WAT HIJ ALLEMAAL VAN DEZE NIETS ONTZIENDE MOORDENAARS HEEFT GEHOORD!!!!!!!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Schreeuw niet zo Teun!!!

   Webmaster

   Like

   • teun klein zegt:

    o.k

    Like

   • teun klein zegt:

    de reden van dit schrijven is de woede richting merkel die haar volk in de steek laat en onschuldige mensen de dupe laat worden! mijn mening is dan zij met alle europese leiders verantwoordelijk is voor alle aanslage ookalle aanslagen die nog plaats vinden in europa ; dit schreeuwen is gericht tegen merkel die oostindisch doof is!!! zij is hier verantwoordelijk voor samen met alle politieke misleiders die de islam niet durven te benoemen !!!! dit is een hartekreet van mij !!vr ,gr

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    U denkt daar niet anders over dan ik. Maar CapsLock gebruiken komt zo schreeuwerig over.

    Webmaster

    Like

   • teun klein zegt:

    geachte webmaster ; ik ben echt dankbaar dat er nog een site is zoals deze ! maar mijns inziens was dit echt urgent! als ik zie wat die vervloekte moslims de laatste tijd allemaal ,gedaan hebben met die vervloekte daden van hen dan .sta ik echt in vuur en vlam ik kook van woede evenals de medeschrijvers op deze site.wat ik zag op het filmje ,,mensen waren aan het rouwen om hun dierbaren;, tot mijn grote ergenis kwamen moslim barbaren die luid toeterend de overwinnig vierden,. die allah hun hadgegeven!! ..na de vele rondjes die ze vervolgens reden , luid toeterend, was die vernedering nog niet genoeg !!ze stapten uit hun auto en zetten ons allemaal te kak!! !dansend en springend feest vierend voor de overwiining die allah hun had geschonken !dansend op het graf van onze dierbaren( want dat is de islam!!) die volhaat vermoord zijn door een moslim barbaar !! dit maakt mij woest geachte webmaster , mijn woede richt zich tegen dat smerige wijf (laat ik het proberen nog een beetje netjes te houden) die dit allmaal laat gebeuren!! en tegen de europese misleiders wij moeten dit allemaal over ons heen laten gaan terwijl de smeerlappen in brussel ons opzadelen met dit soort mensen, dit is een regelrechte schande vandaar dat ik het inderdaad uitgeschreeuwd heb van woede !van de andere schrijvers op deze site zie ik gelukig ook deze woede !! dat is voor mij een teken dat deze mensen een gezonde geest hebben!vr .gr

    Like

 7. Ekster zegt:

  Goh, wat een verrassend nieuws. Wie had dit nou verwacht?? De overgrote meerderheid van de mohammedanen is immers vredelievend, volgens de wegkijkers en gutmenschen? Minder dan 1% is maar radicaal en gevaarlijk, zo wauwelen ze elkaar nog altijd na.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Moskeeën zijn de kazernes en politbureau,s voor de jihad

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s