Samir ANUS; de laatste druppel

islamisering-nederland

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Den Haag laat het Nederlandse volk qua veiligheid en als sociale gemeenschap al decennia lang in de steek. Gedreven door geld-bejag en gebonden aan achterhaalde, onzinnige ‘zogenaamd humanitaire’ wet- en regelgeving treedt men vanuit de overheid niet op bij overduidelijke excessen van “asielzoekers”. Men probeert zelfs bewust alle meldingen buiten de media te houden. De totale mislukking van de utopie, waarin we zorgeloos met moslim-immigranten zouden kunnen samenleven, moet koste wat het kost buiten beeld blijven. Het was dus slechts een kwestie van tijd tot de zich steeds onveiliger en verder in de hoek gedrukt voelende burgerbevolking eindelijk zou opstaan voor eigen veiligheid en belang. 

Eerste haatbolwerk in de fik

In Den Haag vragen ze zich ongetwijfeld alwéér af hoe het zover heeft kunnen komen… Dat móét een rechts-extremistische groepering zijn… Discriminatie!  Ik kan echter wel een kleine opsomming geven: wederzijds respect is bij het grootste deel van de moslimgemeenschap ver te zoeken. Dat kan ook niet anders als je met een gemiddeld intelligentiequotiënt van 85 hier vanaf het begin naar je eigen normen en waarden hebt mogen leven. Als je je niet hebt hoeven aanpassen aan het land waar je welkom was. En het kan ook niet anders als je vanaf je vroege jeugd verteld wordt dat jouw ‘god’ de enige is en iedereen die niet in islam gelooft minderwaardig is.

Dat begint al in het openbaar vervoer. Waar normaal opgevoede Nederlandse jongeren leren op te staan voor ouderen, ongeacht hun afkomst, staan moslimjongeren alleen op voor hun ‘eigen volk’ en laten zij, lachend en provocerend, onze ouderen staan. Zij komen zelfs niet meer bij van het lachen als deze bejaarden bij een bocht of bij het remmen door de bus heen tuimelen.

Weerloze buschauffeurs, bejaarden, gehandicapten en homoseksuelen worden met veel laf geweld beroofd en in elkaar geslagen. Niet-moslim meisjes en vrouwen worden onteerd, verkracht en mishandeld. Het zijn in hun ogen tenslotte allemaal hoeren. In Weert en Nijmegen zijn al talloze meldingen binnengekomen van verkrachtingen, aanrandingen, diefstallen en geweld door “asielzoekers”. Uiteraard hoort of leest u daar niets over. Dat wordt zeer zorgvuldig buiten de media gehouden, met welk doel laat zich raden. Nijmegen is overigens ook de plaats waar Samir Anis is geweest, en dat is geen toeval. De kans is groot dat hij daar geld (hij had ruim € 5000,- op zak) en hulp heeft gekregen van de salafistische moslimgemeenschap aldaar. Inzamelingsacties voor gewelddadigheden door moslims schijnen trouwens gemeengoed te zijn binnen de moslimcultuur: zo schijnt het dat er door de islamitische gemeenschap ook geld ingezameld is voor de man die verantwoordelijk wordt gehouden voor het doodtrappen van grensrechter Richard Nieuwenhuizen…

De wereld op z’n kop

Ik vraag me wel eens af of het allemaal wel echt is wat er tegenwoordig gebeurt, want ik begrijp de logica van ons Nederlandse systeem niet meer. De wereld staat letterlijk op z’n kop en de basis daarvan ligt geheel bij de zich volkomen van de realiteit los geblowde, links denkende ‘bloemenkinderen’, die overal liefde en goedheid zien. De naïviteit, onwetendheid en hardnekkige ontkenning van de levensgrote cultuurverschillen die op dit moment letterlijk botsen, willen zij niet zien of erkennen.  Wat moet je totaal verdwaasd zijn en wat moet je je eigen volk, cultuur en tradities vreselijk haten als je dit daadwerkelijk laat gebeuren. ’s Lands en volksverraders ten top.

De omgekeerde logica in Nederland wordt pas echt duidelijk als de ‘verbinders’ van DENK met hun kromme denkwijze vinden dat nieuwkomers vooral hun eigen taal moeten blijven spreken en zich niet hoeven aan te passen aan hun nieuwe ‘thuisland’. Gek genoeg vragen deze gekken wèl begrip voor hùn geloof en cultuur en moet heel Nederland zich aanpassen aan de islamitische nieuwkomers en hen vooral niet kwetsen. Zo niet dan zijn zij, hoe voorspelbaar, zwaar beledigd en komen de stemverheffing, het gebiedende vingertje en de boze dzzzz-toon weer boven.

Te grote verscheidenheid in opvattingen

Hoe groot de verschillen van onze culturen zijn wil ik illustreren met slechts twee kleine voorbeelden:

1. In het westen leren en zien wij het als uitermate laf als er geweld op weerloze slachtoffers wordt gepleegd, zij zien en verheerlijken het echter openlijk als een heldendaad.
2. Daar waar wij open en eerlijk proberen te zijn, geven zij een feest als het (nog jonge) kind zijn eerste leugen heeft verteld.

Hoeveel duidelijker kun je het grote contrast tussen beide culturen nog beschrijven? Hoe kun je deze mensen ooit vertrouwen? Maar nee, als ze hier komen ‘veranderen ze als bij toverslag en worden het ineens allemaal eerzame Nederlandse burgers’ lijkt het utopische linkse Nederland nog steeds te denken. De islam is echter een totaal andere cultuur die gewoonweg NIET samen gaat met de westerse vrijheden en denkwijze. Ook de gematigde islam leeft vanuit de moskeeën met de sharia wetgeving in de hand en die sharia wetgeving gaat ten allen tijde vóór op welke andere wet dan ook.

In Danny in Arabistan kun je overigens zien hoe de bevolking van Dubai ons ‘Nederlanders’ als werkelijk ‘volkomen gek geworden’ verklaart dat wij onze identiteit en tradities aanpassen aan immigranten. Letterlijk zegt de geïnterviewde inwoner van Dubai; ‘Denk je dat als je hier komt wonen wij een kerk voor je gaan bouwen als je daarom vraagt?’ En ‘je mag geloven wat je wilt, maar dat doe je dan maar thuis, in je eigen omgeving’. Ook zegt hij; ‘Hoe zou jij het vinden om straks thuis in Nederland te komen en te zien dat Nederland islamitisch is geworden?’ ‘Eigen volk eerst en de rest voegt zich daar maar naar’. Als je dat hier durft te zeggen, ben je meteen een racist, xenofoob en extreemrechts… aldus de linkse en de (daarop parasiterende) islamitische gemeenschap.

Suggestie

Ik heb overigens wel een razendsnel toepasbare oplossing/suggestie voor de in toenemende mate veel overlast bezorgende “asielzoekers” en de hier geboren raddraaiers. Er staan in de Noordzee zeker 10 booreilanden ongebruikt leeg, het lijkt me een mooie gedachte deze talloze gewelddadige, criminele en moordlustige asielzoekers van de islam en de hier geboren criminelen daar naartoe te verbannen. Hun land van afkomst (of waar ze zelf qua identiteit zeggen bij te horen) weigert ze tenslotte terug te nemen.

ISIS heeft onlangs een aantal adressen en plaatsen van Europese christelijke kerken vrijgegeven die volgens deze geloofswaanzinnigen aangevallen zouden moeten worden. Het antwoord komt echter nog sneller dan dat een moslim zich tegenwoordig beledigd voelt; de eerste moskee in Europa is platgebrand, in Nederland nog wel. Het is ziek dat het zover heeft moeten komen, maar de burgerbevolking is de constante dreiging, de poging tot overheersing en de (straat)terreur van de (ook hier geboren) moslims meer dan zat. Het was dus slechts een kwestie van tijd. De vlaggen op de brug van Rotterdam kunnen de lucht in. De Nederlandse vlaggen wel te verstaan.

Door:
Drs.E.N.Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, co-existentie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Samir ANUS; de laatste druppel

 1. teun klein zegt:

  sterk stuk !!!! om het geheugen van de linkse kerk nog even op te frissen : mohammed bouyeri was een zogenaamde gematigde moslim, deze marokaan trok met ome agent door de wijk om de boel rustig te houden !! dikke vrienden die twee !?toen ome wijkagent enige tijd later op het bureau kwam ,slik,schrik ,zag hij dat nou goed?? was die persoon bouyeri nou die daar zat?? JAWEL OME AGENT goed ge zien!!!! kale kop lange baard!!! hey hallo mohammed ,hoe gaat het met jou??? krijg ik een hand van je?? nee ton !! slik schrik !! ondanks de waarschuwingen dat bouyeri geradicaliceerd was door ome wijkagent is met deze waarschuwing niets gedaan!!!theo van gogh heeft deze blunder met de dood moeten bekopen!! door welk boek is bouyeri geradicaliceerd!! en is prompt aan het moorden geslagen ??juist ,de KORAN!!!zijn plannen waren om nog meer te vermoorden !!! nog niet zo lang geleden ,heeft men bouyeri gevraagd of hij spijt had van zijn daden!!! NEE HOOR IK ZOU HET ZOWEER DOEN!!!als hij spijt zou betuigen van zijn gruweldaad, dan weet hij dat allah daar niet zo blij mee zou zijn!! en kan hij het paradijs vergeten!!!!!

  Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  GOED ARTIKEL; Nu nog hopen dat de mensen die zich dit zouden moeten aantrekken het ook onder ogen krijgen. Tevens wens ik alle lezers van BronBerichten een goede jaarwisseling. De best wensen voor u allen voor 2017!!

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid worden al die booslimratten express hier naar toe gehaald door de “elite” om de boel te de-stabiliseren en om een burgeroorlog uit te lokken. Dit proces is al gaande vanaf 1975 en maroc ratten krijgen altijd lagere of geen straffen dan een echte autochtoon.
  Ik zou ook graag weten van wie die 5 auto’s vannacht afgebrand zijn in Culemborg, waren dat auto’s van autochtonen, dan is de burgeroorlog tussen de fucking marocs en NL-ers reeds begonnen.
  Natuurlijk zorgt een laag IQ voor een overmaat aan criminaliteit, want een laag inteelt IQ zorgt er voor dat die gasten geen geweten hebben, daarom moesten ze van hun fucking proleet ook inteelt bedrijven, anders had hij geen dom wereldvreemd krijgsvolk beschikbaar!!!

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Een kruik gaat zo veel keren te water, totdat hij breekt. Een soms moet hij wel breken om de vuile binnenkant te reinigen en het vieze water te laten wegvloeien…

  Like

 5. Johan zegt:

  De Culemborgers zijn het zat : Eerst allemaal auto’s in de hens en nu een toekomstige moskee. Nou, beste Culemborgers, wacht maar eens af tot die moskee er is. Dan zul je nog heimwee krijgen naar die goede oude tijd, dat er alleen nog maar autobranden waren.

  Like

 6. Jade zegt:

  De wereld wordt islamitisch gemaakt.
  Alle regeringen werken er aan mee in opdracht van de rijke 1%.
  500 miljoen van de elite kruipt binnenkort in de bunker.
  Wereldbevolking wordt afgeslacht van 7,4 miljard tot 1 miljard overblijvende moslims
  Deze worden vervolgens afgeslacht door de elite en zie daar:
  De gewenste 500 miljoen, “in perfecte balans met de natuur”.
  Regel 1 Georgia Guidestones.
  Mijn boerenverstand zegt dat het zo ongeveer zal gaan.

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Als je je niet hebt hoeven aanpassen aan het land waar je welkom was.
  Nou, wat dat welkom betreft kan ik slechts zeggen dat ik persoonlijk ze nooit als welkome gasten (lees parasieten) heb gezien.
  Niks welkom maar gewoon door de strot geduwd door de elite.
  Overigens, dat van die boorplatforms is een uitstekend idee.
  Moeen we alleen maar hopen dat de zee niet al te hoog wordt -:)

  Like

 8. Saskia Dubbeldam zegt:

  Goed stuk weer. In dit kader stond er in de Volkskrant ook weer eens een fijne opinie.
  http://www.volkskrant.nl/opinie/hebben-wij-een-pearl-harbour-nodig~a4441278/

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Heel helder geschreven. Op naar 15 maart!

  Like

 10. Hendrik zegt:

  En nu de rest van die haathutten in de hens!

  Like

 11. joga zegt:

  Dit is geen goed nieuws voor onze overdekte zwembaden. RUTTE doe hier onmiddellijk iets aan……..oh wacht.

  Like

 12. mahoog zegt:

  Een veel belovend geluid,maar helaas een lonely wolf…hoewel de welpjes zich nu ook gaan roeren.

  Like

 13. glockie17c zegt:

  Dit is op glockie17c herblogden reageerde:
  O O O O Wat een goed geschreven stuk !!!
  De spijker op de kop !!!
  Compliment Drs.E.N.Schilder.

  Like

 14. Pingback: Samir ANUS; de laatste druppel | glockie17c

 15. Thom zegt:

  Het is een grote schande, dat de Marokkanen een inzamelingsacte moeten houden voor deze vredelievende voetbalvader. De scheidsrechter heeft zelfmoord gepleegd door verschillende keren met opzet zijn hoofd tegen de schoenen van de Marokkaanse vredesstichter te slaan. Een schande dat de gemeente deze boete niet uit hun algemene middelen betaalt en zo het onrecht dat de moslims is aangedaan op deze manier verzacht.

  Like

 16. Prima stuk. Nederlanders kom maar meer in actie.

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Hoeveel Nederlanders van hoog tot laag zullen er blowen en moeite hebben met de realiteit…….
  Drugs is tegenwoordig niet meer weg te denken uit deze maatschappij, maar begeef je met stoffen in je lijf in deze maatschappij op straat dan kunnen de gevolgen toch wel groot zijn.
  Je loopt zomaar onder de tram of je rijdt overmoedig een familie aan met te hoge snelheid.
  Dus als het op stemmen aankomt is dit alvast een verloren groep die moeite hebben de rode potlood in het cirkeltje te krijgen.
  Jammer maar het is de realiteit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s