Wen er maar aan . . .

screenshot_125

(Door: Wim van Schaik)

Begin dit jaar kopte Trouw (misschien wel de slechtste krant van Nederland): “Nederland kan maar beter wennen aan terreurdreiging. Een onzinnig advies. Toch lijkt het erop dat die gewenning een feit is. Hoe kan een krant anders koppen met “Kerst is zonder grote aanslagen op kerken voorbijgegaan”, zoals het Reformatorisch Dagblad deed. Alsof er niets aan de hand was. Maar de werkelijkheid was wel even anders. Of tellen voor het RD aanslagen ver van ons bed niet?

Op veel plaatsen waren extra beveiligingsmaatregelen getroffen. In Indonesië controleerde de politie kerkgebouwen vooraf op explosieven. In de op ISIS heroverde gebieden in Irak vonden kerkdiensten onder strenge beveiliging plaats. In Bethlehem waren veiligheidstroepen op de been. In Europa was er extra bewaking rond diverse kerken. In Frankrijk werd bij maar liefst 2400 kerk-­gebouwen gepatrouilleerd. En dat was echt niet omdat Joden, Hindoes, atheïsten of boeddhisten iets kwaads tegen kerken in de zin hadden. Geen grote aanslagen. Nee, maar normaal en vredig is wat anders…

Dan was er nog het daadwerkelijk geweld. Op de Filipijnen raakten op de avond voor Kerstmis twaalf kerkgangers gewond – van wie één zwaargewond – toen een granaat explodeerde bij een rooms-katholieke kerk in Mid­sayap, in het zuiden van het land, waar – het zou eens niet waar zijn – ‘moslim­rebellen’ actief zijn.

In de Zuid-Soedanese stad Bapiny kwamen op Eerste Kerstdag zeker zeven mensen om bij een aanslag na een kerkdienst. Het land wordt al lange tijd verscheurd door ‘geweld en onrust’, heet het in de mainstream media. In werkelijkheid heeft het olierijke, etnisch diverse en in meerderheid christelijke en animistische Zuid-Soedan te maken met de gewelddadige Arabische islam-imperialisten uit het noorden.

In Kameroen heeft – ook op Eerste Kerstdag – een zelfmoordterrorist zichzelf opgeblazen op een kerstmarkt in de stad Mora, vlak bij Nigeria, in het noorden van het land. Twee bezoekers zijn gedood. Vijf anderen raakten gewond. De aanslag is waarschijnlijk uitgevoerd door de islamitische terreurbeweging Boko Haram. En dan hebben we nog die dertig burgers die door ISIS op hun vlucht werden gedood. Ook al tijdens Kerstmis.

Dichterbij was er die ravage, net voor Kerstmis in een katholieke kerk in Utrecht. RTV Utrecht heeft het over ‘inbrekers’. Maar inbrekers die Bijbels verscheuren en kruisen vernielen… Zou zomaar een jihadistische aanval kunnen zijn.

Als slaafje van de overheid weigert de ‘christelijke’ pers de oorzaak van het geweld te benoemen, moffelt geweld weg en doet alsof het er met Kerstmis vredig aan toeging. Wel constateert de ‘kerkelijke elite’ dat de terreur steeds dichterbij komt met geweld tegen christenen.

Maar het blijft bij geschokt reageren. Let wel, niet geschokt door het falen van het open grenzen beleid van de overheid. Nee, Merkel is een engel. En Rutte doet z’n best. Geschokt zijn deze schijnheiligen pas als Wilders Merkel afbeeldt met bloed aan haar handen. Wat we volgens deze verdwaasden nodig hebben is een ‘gewenningscursus islam’. Ronduit absurd. Terwijl duizenden christenen vermoord worden in naam van de islam reikt het kerkelijk establishment die islam de hand.

De prietpraat van deze misleiders over islam klinkt steeds holler. Dat de terreur niets met islam te maken heeft, gelooft onderhand niemand meer. Islam betekent onderwerping. Dat is de missie van de islam.

screenshot_126

En daarbij komt geweld kijken. De ontkenning van dat gewelddadige karakter van de islam heeft in het Westen een nieuw soort bescherming van een religie opgeleverd: geen kwaad woord over de islam. Kritiek en zelfs giftige bespotting van christendom en Jodendom waren normaal in de westerse cultuur. Critici werden niet gedemoniseerd als zij beweerden dat de Bijbel een sprookjesboek is. En ook vandaag kunnen zij nog onbekommerd tegen de kerk en Israël (substituut voor Joden) aanschoppen zonder doodsbedreigingen te krijgen. Maar de islam moet beschermd worden tegen kritiek. Op alle religies mag kritiek geuit worden, maar wie de islam bekritiseert, is islamofoob of zelfs racist.

Volgens Afshin Ellian is het zover gekomen door voornamelijk twee factoren: de macht van de islamitische landen en het westerse schuldbesef. Zeker, het Westen laat zich chanteren door islamitische schurkenstaten. En ook is het vertrouwen in de krachten van de eigen beschaving ingeruild voor een ondermijnend schuldgevoel. Maar ook is er de ontstellende lafheid om de grofste schendingen van alles waarvoor het Westen zou moeten staan niet te benoemen – laat staan te bestrijden – maar te beantwoorden met ‘respect’.

Die lafheid komt voort uit angst voor de islam. En angst is een slechte raadgever weten we: hoe meer je toegeeft, des te meer word je verzwakt. Totdat niet anders overblijft dan een stockholmsyndroom in overdrive: “We must be open and tolerant toward Islam and Muslims because when we become a minority, they will be so toward us” (Jens Orbach, voormalig Zweeds minister). Dus ook niet moeilijk doen over een aanslag meer of minder. Wen er maar aan. Dus niet.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, christenhaat, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

62 reacties op Wen er maar aan . . .

 1. Theresa Geissler zegt:

  Degene, van wie de woorden “Wen er maar aan”, zij het ook in een iets andere context, afkomstig zijn, EN degene, die ze met ere bezigen kan, is Geert! En geen ander!

  Like

 2. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  vergeet de aanslagen vlak voor kerst in australie niet, heb ff geen bronnen en geen zin om op te zoeken maar 1 was in melbourne en die ander weet ik niet meer, google is je vriend als je het wil weten 😉

  Like

 3. teun klein zegt:

  de islam wil ons allemaal vermoorden !!! geert wilders ,en de nederlandsche bevolking willen ook geen islam ook geen noordafrikanen arabieren enz!!! omdat ze moslims zijn !! overdag op onze kosten op de sportschool, gratis kickboks lessen, en dan samen (alleen durven ze niet ) mensen die voor hun alles betalen ,treiteren en uitdagen , en als iemand er ook maar iets van durft te zeggen ,worden ze in elkaar geslagen!! de reden ligt bij de ouders die hun kinderen met de koran opgevoed hebben (,anis amri zei wij slachten jullie varkens allemaal af,ook de treitervloggers uit zaandam poeldijk zeiden ,kom hier kaaskoppen dan maken wij jullie allemaal dood ) waar deze haatzaaiingen allemaal in staan!! de ouders zullen dit uiteraard glashard ontkennen, maar van allah mogen zij takiya plegen ;oftewel liegen en bedriegen !! ze mogen van allah rustig afwachten tot ze sterk genoeg zijn,maar dan als ze sterk genoeg zijn moeten ze ons allemaal vermoorden !!de moslims mogen ons zelfs met de dood bedreigen !! maar als geert wilders namens zijn kiezers zegt willen jullie meer of minder ,(wij vinden allemaal minder)van dit soort mensen ,word hij gedaagd voor het hekje !!! terecht dat wilders zegt dat het een nep rechtbank is !! de d666rechters weten donders goed wat wilders bedoeld ,en is tegenover zijn kiezers verplicht om deze dingen te benoemen ;rutte, huigelaar buma ,huigelaar vdstaaj pechthold en klaver weten dit ook donders goed!!aangezien ze wilders in het debat in de tweede kamer niet de baas kunnen,hoopten ze dat wilders de mond gesnoerd zou worden!! stelletje landverraders allemaal!!! ook de nog linkse stemmers!!!het trieste is dat de meeste linkse stemmers het gevaar islam niet onderkennen en zelf ook medeschuldig zijn aan alle terreur aanslagen die nog in grote getale op ons af zullen komen!!!je hoeft echt geen profeet te zijn om dit te zien !! niemand van de partij leiders heeft het voor wilders opgenomen!!! deze landverraders moeten hoe dan ook weggestemd worden!!!!maak nederland niet langer kapot ,en breng u stem uit op de enige die dit verdient !!!stem pvv de partij voor de vrijheid!!!!!!!

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Trouw is inderdaad een vreselijk vod, de CDA-bode. Een triest voorbeeld van een verzetskrant, die hopeloos fout werd na de oorlog. Ik kijk er geregeld om de linxe mening van de lezer te peilen, maar je ziet onder steeds minder artikeltjes de mogelijkheid om te reaguren. Dat zou best een gevolg kunnen zijn van het feit dat de verkeerde mening van de lezers niet door de redactie op prijs wordt gesteld. De censuur is er moordend in ieder geval.
  Trouw is het programmablad van de islamisatie van mevrouw Halsema met een enorme blinde vlek: de islam.

  Like

 5. Wat je gratis krijgt, hoef je nog niet altijd te houden. Gewoon in een vrachtvliegtuig inladen en boven de Sahara, laadklep open en droppen. Als dit een keer gebeurt komen ze gelijk nooit meer hier naar toe.

  Like

 6. Ze hebben wel een punt, als je er gewoon aan went is Kerst is zonder die aanslagen geen Kerst meer; vrouwen die niet op een stationsplein in de Nieuwjaarsnacht verkracht worden zijn geen vrouw meer; homo’s die niet van het dak van een flat af worden gepleurt zijn geen homo meer; meisjes die geen stuk uit hun kutje wordt gesneden zijn geen meisjes meer; jongetjes waar ze geen stuk van de lul afsnijden zijn geen jongetjes meer; vrachtwagens die geen hoop mensen op een Kerstmarkt doodrijden zijn geen vrachtwagens meer.

  Geliked door 1 persoon

 7. Verlegen zegt:

  Helaas moet ik eerlijk bekennen dat ik als westerse vrouw, die ook nog eens openlijk christen is die zich joods voelt, zich in haar eigen land Nederland onveilig moet voelen vanwege het feit dat dagelijks mijn hoofd op niet zachtzinnige wijze van mijn romp wordt gescheiden, want helaas is dat de boodschap van de god van de koran die, 7 dagen per week en 5 x per dag, deze boodschap in de ether slingert. Ik realiseer me dagelijks of we dit allemaal nog kunnen afwenden. Ik vrees dat mijn lot in Nederland er een gaat zijn die niet vredelievend zal aflopen. Zeg nou zelf …leven zonder hoofd gaat toch een beetje lastig …nietwaar?. Ik hoop, wens en bid dat ik, ondanks alle verdeeldheid die er is en die we blijkbaar niet kunnen oplossen omdat de oplossing van 2 kanten zou moeten komen, dit lot aan mij voorbij gaat en niet alleen aan mij maar ook aan alle andere mensen die zich niet willen onderwerpen aan de wil van de god van de koran. En nee, al het geweld en de haat die er onder de mensen heerst, daar zal ik nooit aan kunnen wennen want elke dag weer doet mijn hart pijn als ik zie waar we als mensen tot toe in staat zijn. Mijn hart bloed en ik kan het niet oplossen.

  Like

  • teun klein zegt:

   u hebt veel meer macht dan u denkt zuster! namelijk in het stemhokje!!stem pvv partij voor de vrijheid! in het stemhokje kunnen wij nederland redde van de ondergang!

   Like

 8. Verlegen zegt:

  Beste broeder Teun :),

  Vergeef mij als ik eerlijk aangeef dat ik mijn vertrouwen in de leiders van de wereld ben verloren. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die in de politiek werkelijk de juiste strijd strijden zonder enige vorm van eigenbelang. Helaas is dit niet het beeld wat ik heb van de Nederlandse politiek. Ik weet niet welke belangen zij wel behartigen, maar die van de burger staat in ieder geval niet boven aan hun lijst. De enige macht die ik heb is, om als mens ervoor te kiezen het goede te doen en na te streven ook al weet ik dat er hele bevolkingsgroepen zijn die mij naar het leven staan en dat zijn echt niet alleen de moslims hoor :(. Ik heb niet de macht om mensen te redden van hun eigen ondergang ……laat staan dat ik een dove en/of een blinde kan laten horen en/of zien. Ik snap dat u uw vertrouwen stelt in de pvv. Deze partij is inderdaad de enige die de ontstane problemen in onze samenleving erkent. Ben ik het eens met de manier waarop men dit uitdraagt of hoe men dit onder de aandacht brengt?. Nee, sorry en met respect voor uw keus, maar daar kan ik me niet vinden, nogmaals met alle respect voor uw keus en die van vele anderen. We hebben, doordat we daar blijkbaar ooit voor hebben gekozen, een samenleving gecreëerd waarin mensen die uit een andere cultuur komen zich vooral niet hoefden aan te passen aan onze regels die gelden in onze samenleving. We realiseren ons nu pas dat we daarmee het onheil over onze samenleving hebben afgeroepen. Het is een pijnlijk proces van bewust worden van verkeerde keuzes die er in het verleden zijn gemaakt. Of we het tij nog kunnen keren????? de verdeling in de samenleving/wereld is dermate erg dat we dit niet zomaar kunnen wegpoetsen. De verdeling is er niet alleen maar onder gelovig of niet gelovig, moslim of geen moslim, nee …….deze verdeeldheid gaat veel verder en zal, als we deze koers blijven varen, alleen nog maar pijnlijker worden. Ben ik een pessimist?….nee, ik ben eerder een realist die ziet wat er alleen al in mijn eigen woonomgeving gaande is.

  Like

  • teun klein zegt:

   geliefde zuster ik ben een echte jood in hart en nieren !! de reden dat ik pvv stem , is dat er voor ons absoluut geen andere keuze is!! niet stemmen is geen optie , en door op alle andere partijen te stemmen , ben je in mijn ogen (100% zeker weten)een landverrader, die de waarheid durven te vertellen zijn mijn vrienden!! geen schijnheiligen zoals buma .v.dstaaij enz pechthold en klaverenz . geert wilders is de enige keus !! ik heb dan ook vanaf het begin op hem gestemt!!!hij is onze enige hoop om ons te deislamiseren !! wij hebben geen alternatief en niet stemmen is geen optie !!wij gaan stemmen om nederland weer veilig te maken !!de enige manier om de mensen te helpen in nederland is om op de pvv te stemmen !! dit is een kwestie van gezond verstand!!ik ben echt blij met mensen als wilders!!!als allemensen zo zouden denken als u, zouden de moslims simpel de macht over kunnen nemen !!ik neem aan dat u dat toch niet wilt !! door niet te stemmen op de pvv werkt u mee aan de islamisering van nederland ,iets wat ik uit u schrijven duidelijk proef toch duidelijk niet wilt;wat ik wardeer in wilders dat hij heel goed wist ,als hij de gevaren van de islam benoemen zou hij zijn vrijheid kwijt zou zijn!! daarom zal ik dan ook altijd op op wilders stemmen zolang ik leef!!! vr . gr

   Like

   • Verlegen zegt:

    Geliefde joodse broeder welke ik een warm hart toedraag,

    Ik respecteer je keus en ik heb eerlijk aangegeven dat ik me joods voel en dus ook de boosheid deel die het joodse volk met zich meedraagt. Geloof me als ik zeg dat ik me dagelijks bekommer om alles wat er ook nu ten heden dage met het joodse volkt gebeurt. Ik heb wel een alternatief en dat is dat ik bewust ervoor kies om in alles Jezus te volgen. Ik volg en aanbid geen mensen omdat ik deze gewoon weg niet vertrouw. Maar wederom begrijp ik je keus en respecteer deze ook. Ik heb niet aangegeven waar ik wel op ga stemmen gewoon weg omdat ik het niet weet wat het juiste is om te doen. Dat de islam niet mijn keus is daar ben ik ook heel eerlijk in. Maar ik geloof werkelijk, ook al is het wellicht zeer naïef, dat ik mijn naaste moet liefhebben en dus ook mijn vijanden, want die delen wij ook.

    Like

  • Guardiacivil zegt:

   ????? Zit u wel op de juiste site?????

   Geliked door 1 persoon

   • teun klein zegt:

    met zo een uispraak kan ik weinig !TEVAAG

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    vraagtekens is bedoeld voor “verlegen”
    dacht toch wel dat je dit zou begrijpen.

    Like

   • teun klein zegt:

    ik begrijp de vraagtekens van u !! even goed doorwaaien in de zon werkt echt verhelderend!! vr gr

    Like

   • BertG. zegt:

    Volgens denkt ie ook dat hij/ zij op een soort van christelijke site beland is.
    Iets van vriendjes zoeken vriendjes en veel steun samen met onze broeders en zusters.

    Like

   • teun klein zegt:

    ik dacht al gezien jou schrijven leek het mij vreemd dat het aan mij gericht was ! aangezien het onder mijn schrijven stond dacht ik dat het aan mij gericht was!gezien jou schrijven zitten wij op dezelfde golflengte ; ik.richt dit schrijven even goed doorwaaien in de zon verwijs derhalve door aan verlegen, die als zij niet op de pvv stemt dit goed kan gebruiken !! want dan gaat ze zeker op widers stemmen !!! goed laten door waaien ben je ook gelijk niet langer verlegen!!! excuus guardiacivil vr gr

    Geliked door 1 persoon

   • teun klein zegt:

    vogens mij is verlegen ook jehova ,gezien aan haar besluitloosheid; en jehova’s stemmen niet al zouden wij nog 1stem nodig zijn !! stemmen ze nog niet !!knettergek in mijn ogen!!

    Geliked door 1 persoon

  • teun klein zegt:

   u besluiteloosheid zal ons niet helpen !!!!

   Like

  • teun klein zegt:

   zuster verlegen , ik heb geweldig nieuws voor u !! u kunt met een gerust hart op wilders stemmen, je moet je vijanden wel lief hebben maar mag ze niet in huis laten anders word dit u dood 1ook dit kunt u vinden in u eigen bijbel!!!!

   Like

   • BertG. zegt:

    Blijf jij bezig met je bijbel praatjes.

    Like

   • BertG. zegt:

    Vooral dat aanspreken van je vriendjes met broeder en zuster, irriteert mij mateloos.
    Volgens mij ben jij een jehova, ik pik ze er altijd tussen uit, maar dan ook altijd.

    Like

   • teun klein zegt:

    zal ik zeker doen bertg indien nodig !!! er is niks mis met de waarheid waardoor mensen als verlegen door bijgekleurd worden en de juiste beslisingen nemen door pvv te stemmen !!!top toch!! het gaat om de islam tegen te gaan bert !!!gr

    Like

   • Verlegen zegt:

    Beste Teun en beste BertG,

    In de bijbel staat, en dat zijn de woorden van de God van Israel, gij zult niet doden, niet in daad, niet in uw hart en niet in uw gedachten. De God van Israel zal alles vergelden en wreken aan wie er vergolden en gewroken dient te worden, dat recht hebben wij als mensen niet, sorry …past duidelijk niet in je straatje en wil je ook absoluut niet horen. Maar wat mij nog het meest verontrust is dat er allerlei mensen op deze site, waarvan enkelen werkelijk goed onderbouwde argumenten en standpunten willen delen waar ze duidelijk echt over hebben nagedacht, zich er blijkbaar totaal niet van bewust zijn dat wat zij hier op deze site verkondigen echt niet veel verschilt van het vergif dat de god van de koran aan zijn onderdanen meegeeft. Vele verafschuwen en verwerpen alles wat van de god van de koran komt, maar zelf zijn ze met hun eigen haat en vergif geen haar beter. En nee, ik ben geen onderdaan van de god van de koran, en nee ik ben ook geen jehova, want ik buig niet voor een creatie die satan heeft uitgevonden, maar ik ben ook niet van plan om te buigen voor de haat en het vergif van mensen die zich zelf beter achten en kostbaarder vinden dan welk ander persoon dan ook. Nog de beste wensen voor 2017

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Er geldt maar één remedie tegen islam en islamisering die al 1400 jaar Europa probeert te knechten en uit te moorden.
    Het zwaard der vergelding en verdediging op pakken en die barbaren te lijf gaan.
    In de bijbel zijn volkeren die mochten voortbestaan door God voorzien van wapens om hun tegenstanders uit te roeien.
    Zo ook met de Kruisvaarders die nu opstaan om al het islam kwaad in Europa te bestrijden en daar is geen enkele discussie met of zonder bijbels geloof mogelijk.
    Ik wil ook niets meer lezen over dit of dat met liefde voor de ander of welke idiote stelling dan ook.
    Wees van een zaak zeker Verlegen……………………Doen wij dit niet en zouden we handelen vanuit uw visie………………………….Dan ligt binnen korste tijd onze kop eraf of zijn we zelf slachtoffer van een grote aanslag en ook ik moet mijn dagelijkse boodschappen doen!!!

    Like

   • Verlegen zegt:

    Beste Guardiacivil,

    Voor u ook nog de beste wensen voor 2017.

    Ik snap dat u niets meer wil lezen over …..”dit of dat met liefde voor de ander of welke idiote stelling dan ook” ………zoals u in uw reactie aangeeft. Maar wat een voorrecht heb ik toch dat ik in een vrij land mag leven waarbij ik de keus heb dat ik mij niet hoef te onderwerpen aan uw wil en dat ik deze dus ook niet hoef te gehoorzamen. U heeft dit voorrecht ook en u hoeft ook helemaal niets te lezen wat u niet aanstaat. Blijkbaar heeft u het wel gedaan en daar geeft u ook eerlijk uw menig over, wat ik overigens wel kan waarderen. We zijn het gewoon niet met elkaar eens en dat mag. U doet wat goed is in uw ogen en ik doe wat goed is in mijn ogen. Wij beide gaan gewoon anders met bepaalde zaken om. Wij zullen beide, ieder op zijn eigen manier, zaaien….en dat wat we zaaien zullen we ook oogsten.

    Like

  • teun klein zegt:

   die brief van u aan mij en bert gericht op 1jan 14.30 aan de hand daarvan het volgende , ten eerste iemand die de waarheid verkondigt , zijn mijn vrienden !ik heb totaal niks met kerken ,enben ook bij geenenkele geloofgemeenschap aangesloten!!! geloof mij ik spreek uit ervaring dit brengt alleen maar ellende , als je de waarheid verteld word je er uitgekieperd; zelf meegemaakt.aangezien guardiacivil u mijns inziens al voldoende toe heeft gesproken ,(ben het 100%) met hem eens!!het probleem is met de linkse kerk dat die STAATSGEVAARLJK IS!!!hierbij nog tot slot het bewijs!! ik vind het echt schittrerend om het kamerdebat in de tweede kamer te volgen over het vluchtelingen probleem !!geert wilders heeft nog niet eens het spreekgestoelte beklommen staan al die huigelaars al in de rij!!! !snotneus klaver en kereltje pechthold voorop!!u zet mensen tegen elkaar op aldus klaver , nee zegt geert dat doet u door mensen toe te laten die ons haten !!DIT KUNT U ZELF DAGELIJKS ZIEN OP TV !!ja maar u zet mensen weg!! nee zegt geert ik waarschuw alleen maar voor de gevaren van de islam !! julie leveren ons uit aan de islam en laten masaal jihadstrijders binnen door de grenzen open te laten!! tot slot word de JOKER NOG uitgespeeld!! en let nu goed op zuster ,v,d,staaij nam het woord !!dit word ECHT LACHEN; heer wilders gezien u de bijbel citeerde ,kon ik niet langer zitten blijven () goed zo vertel) ,heer wilders in de bijbel staat dat je wees en vreemdeling in je huis op moet nemen (HUIGELAAR).ja KlOPT zij geert , maar u zou naast mij moeten staan ,de islam is de grootste vijand op de hele wereld !!kijk op tv !! moordend trekt de islam over de hele wereld en u zou NAAST mij moeten staan !!u laat de vijand binnen de islam die ons allemaal wil ver moorden ,de nederlanders willen geen islam , u laat de vijand binnen die ons wil VERMOORDEN en u LAAT ZE BINNEN WAAR DOOR WIJ ALLEMAALVERMOORD WORDEN ALS DIE NIET WORD GESTOPT ! oeps die zat !!! met het schaamrood op de kaken droop hij af ! tot slot mijn vrienden zijn die de waarheid verkondigen ,en stemmers en niet stemmers zijn ALLEMAAL LANDVERRADERS !! jezus zij dat dat zjin vrienden waren die de waarheid lief hebben !! met dat VROME GEWAUWEL ZIJN WIJ ABSOLUUT NIET MEE GEHOLPEN!!

   Like

   • teun klein zegt:

    bij stemmers en niet stemmers word uiteraard die mensen bedoeld die niet op de pvv stemmen !!

    Like

   • BertG. zegt:

    ” met dat VROME GEWAUWEL ZIJN WIJ ABSOLUUT NIET MEE GEHOLPEN!! ”

    Nou we zijn er uit.
    Begon al de meest rare dingen te bedenken over jou met al dat broeder en zuster gedoe en al dat soort kleffe geklets over en weer.

    Like

   • Verlegen zegt:

    De splinter en de balk
    1 Oordeel niet, opdat u niet geoordeeld wordt;
    2 want met het oordeel waarmee u oordeelt, zult u zelf geoordeeld worden; en met welke maat u meet, zal er bij u ook gemeten worden.
    3 Waarom ziet u wel de splinter in het oog van uw broeder, maar merkt u de balk in uw eigen oog niet op?
    4 Of, hoe zult u tegen uw broeder zeggen: Laat toe dat ik de splinter uit uw oog haal; en zie, er is een balk in uw eigen oog?
    5 Huichelaar, haal eerst de balk uit uw oog en dan zult u goed kunnen zien om de splinter uit het oog van uw broeder te halen.
    6 Geef het heilige niet aan de honden, en werp uw parels niet voor de zwijnen, opdat die ze niet op enig moment met hun poten vertrappen, zich omkeren en u verscheuren.

    Oeps…sorry ……vroom gewauwel…….u hoeft het natuurlijk niet te lezen, maar wat hier boven staat zijn de woorden die Jezus spraak ten aanzien van mensen en hun huichelachtig gewauwel.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, nou, Verrassing! U heeft de ironie lang weten vol te houden, Teun!
    Dat doe ik U niet na, moet ik eerlijk zeggen: Ligt me niet goed en zeker niet zo lang!

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    De laatste twee zinnen in uw betoog: en Jezus zei….
    en de tweede zin: dat gewauwel…..
    Volgens de eerste zin probeer ik dagelijks te leven, liefde voor alles wat mij dierbaar is, maar er zijn momenten dat ik het zwaard moet trekken om wat mij dierbaar is te beschermen.
    Volgens de tweede zin ben ik alles zat wat maar enigzins discussies wil ombuigen naar naastenliefde en hulp aan gelukzoekers die voor mij moslims zijn die de koran lezen en volgens de koran handelen. ISLAM=KORAN=VERMENIGVULDIGEN=INFILTREREN=OVERROMPELEN=UITROEIEN
    Voor “Verlegen” aub leest dit aandachtig, alles over de islam en het Geheim Projekt, en de Kruistochten.
    Nog iets, als u niet de moeite neemt om alle links hieronder te lezen, er gaat wat tijd in zitten, dan blijft u in uw visie steken en dat zou dom en onverstandig zijn voor uwzelf, maar wie ben ik om hierover te oordelen.
    https://fubar.mobi/2016/08/23/the-project-full-documentary/
    https://fubar.mobi/2016/12/25/the-truth-about-the-crusades-and-islam/
    https://zlj13051967.wordpress.com/2016/10/30/stille-verovering-van-europa-door-islam/
    https://zlj13051967.wordpress.com/2016/09/29/de-derde-islamitische-aanval-op-europa-begon-met-de-turkse-invasie-van-cyprus/
    https://zlj13051967.wordpress.com/2016/09/10/europa-wordt-vandaag-voor-de-derde-keer-getroffen-door-islamiseringdit-keer-niet-door-de-gewelddadige-jihadmaar-via-sluipende-wijze/
    https://zlj13051967.wordpress.com/2016/03/26/de-islam-veroverd-europaeerst-enclavedan-het-hele-continent/

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    @ Teun, zie mijn comment, over de laatste twee regels uit uw comment.
    Alle links zijn voor “Verlegen” , om er nog iets van op te steken.
    Het heeft mij ook namelijk heel veel leesavonden gekost om alles te begrijpen.

    Like

   • Verlegen zegt:

    Beste Guardiacivil,

    Dank u wel voor het feit dat u mij de ogen wilt openen, en vele met u. Mij ogen zijn geopend! waarvoor mijn dank. Mijn conclusie is de volgende;

    Dat de verwoestende en vernietigende boodschap die uit gaat van de god van de koran dezelfde boodschap is die u, en vele met u, predikt.

    Ik wens u alleen een prachtige voortzetting van uw strijd en moge de sterkste de strijd winnen? Al heb ik het vermoeden dat er hier alleen maar sprake is van verliezers aan beide kanten of mag ik zeggen beide kampen.

    Gaat u vooral verder met het verspreiden van haat, dood en verderf. De geschiedenis laat ons zien dat kwaad met kwaad bestrijden nog nooit iets goeds heeft opgeleverd. Wereld oorlog 3 is in de maak en Degene die deze strijd zal winnen zal iedereen met stomheid verbazen.

    Veel geluk en veel wijsheid toegewenst want u zult het allen nodig hebben.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Volgens mij was u toch uw compas vergeten……en nu verdwaald in die onmetelijke woestijn.
    Troost u zich, ik ben katholiek opgevoed, ben met de jaren wijzer geworden en de Almachtige is mij lief. Ik kan zonder wroeging of schuldgevoel als Kruisvaarder mijn zwaard trekken als het moment daar is, louter ter verdediging en louter ter bescherming van mijn dierbaren en bezit.
    En dat heeft totaal niets te maken met “wie werpe de eerste steen…….”

    Like

   • Verlegen zegt:

    Beste Guardiacivil,

    Dat de Almachtige u lief is vind ik prachtig. De Almachtige heeft u ook lief. Maar waarom bent u dan zo bang als u weet dat u de Almachtige lief heeft en God met u is, want wat goed is in Zijn ogen kan niemand u afnemen. Hoe komt het dan dat u deze strijd niet aan Hem overlaat. Deze discussie heb ik ongeveer 15 jaar geleden ook met een moslim gehad. De jihad is, die menig moslims meent te moeten voeren, geen strijd waarbij we geoorloofd zijn om mensen van het leven te beroven, maar is een geestelijke strijd waar wij als mensen geen benul van hebben.

    Nogmaals ik wens u een behouden kruistocht toe.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Nogmaals God als hij aanwezig is, zal bij het Aardse niet ingrijpen. Doen wij de Europeanen niets tegen deze 3e verovering door de islam dan is ons lot vaststaand feit en ligt u en mijn kop eraf.
    En u kunt bidden wat u wilt (naderhand bent u waarschijnlijk een van de martelaars), maar er zal niemand op het moment van uw sneuvelen komen helpen.
    Dus mijn realiteit is op tijd het zwaard trekken.
    En nu ben ik klaar met deze discussie als u mij dit niet kwalijk neemt.

    Like

   • Verlegen zegt:

    In neem u helemaal niets kwalijk :).

    Like

   • BertG. zegt:

    Blijf jij evangeliseren hier, Verlegen.
    Als je bij mij zo voor de deur had staan zeiken, had ik je allang alle trappen naar beneden afgewerkt.
    Dat was dan meteen de dag dat jij spijt zo hebben dat je ooit geboren was.

    Oh, dat is jou recht. Dan is het ook mijn recht om jou te blijven aanvallen en te beledigen waar ik maar kan.
    Je komt mij behoorlijk mijn strot uit met je god babbeltjes.

    Like

   • Verlegen zegt:

    Beste meneer BertG,

    Naar aanleiding van uw schrijven:
    Blijf jij evangeliseren hier, Verlegen.
    Als je bij mij zo voor de deur had staan zeiken, had ik je allang alle trappen naar beneden afgewerkt.
    Dat was dan meteen de dag dat jij spijt zo hebben dat je ooit geboren was.

    Oh, dat is jou recht. Dan is het ook mijn recht om jou te blijven aanvallen en te beledigen waar ik maar kan.
    Je komt mij behoorlijk mijn strot uit met je god babbeltjes.

    Ik voel me vereerd dat u mij de trap af zou schoppen, dat u mij toewenst dat ik spijt zou moeten hebben van de dag dat ik geboren ben, dat u mij blijft aanvallen en beledigen waar u maar kan.

    Shalom.

    Like

   • BertG. zegt:

    Hou er dan maar vast rekening mee.
    Je doet mij er dan ook een groot plezier mee.

    Like

   • Verlegen zegt:

    🙂

    Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Wij…de Nederlandse Burgers mogen niets benoemen of iemand aanwijzen, of onze auto en huis beschermen door gewoon wachtlopen, wij mogen onze Nederlandse taal die gewoon in de Grote Van Dale staat niet bezigen, wij mogen alleen nog leven onder de knoet van de huidige wetgeving.

  Zeker is dat wij straks mogen en moeten aanwijzen en oppakken al die huigelachtige schijnheilige landverraders, mensen die het zo schijnbaar goed met ons voor hadden.

  Like

  • Verlegen zegt:

   Beste guardiacivil of mag ik zeggen beste boze guardiacivil,

   Ik mag in Nederland alles benoemen of mensen wijzen/aanspreken op hun gedrag of taal gebruik, als deze afwijkt van de regels die in deze samenleving gelden, zonder dat ik daarbij de intentie heb om andere op vreselijke wijze te kwetsen. Onze taal is juist een prachtig middel om dit in woorden aan te geven zonder dat ik me schuldig hoef te maken aan scheldwoorden of andere lelijke taal. Je mag in Nederland wel degelijk iemand aanwijzen als je bewijs hebt of getuigen dat iemand iets onrechtmatigs heeft gedaan of heeft uitgesproken. In onze buurt mogen er elke avond buurtwachten lopen die de buurt in de gaten houden en melding kunnen maken als er iets niet in de haak is. Dat mag en kan allemaal en veel buurt bewoners nemen hierin ook hun verantwoordelijkheid, ook ik. We kunnen niet altijd de schuld bij anderen neerleggen en onszelf beter achten dan de ander. Is het niet zo……wie zelf zonder zonden is mag de eerste steen werpen…….er is niemand op deze aardbol, inclusief mezelf, die ook maar een kiezelsteentje mag/kan oppakken om deze naar een ander te gooien. We moeten ook de hand in eigen boezem steken en erkennen dat we zelf ook hebben meegewerkt aan de huidige situatie zoals deze in onze samenleving nu is. En nu blijkt dat het een kant op gaat die we niet willen, geven we daar maar wat graag anderen de schuld van. We zijn slachtoffer geworden van onze eigen laksheid en van een mentaliteit dat alles maar moet kunnen en mogen en we betalen er nu allemaal een hoge prijs voor. Uiteindelijk betalen alle inwoners van Nederland er een prijs voor……..en geloof me…….het is het allemaal niet waard om op deze wijze met elkaar om te gaan……het is blijkbaar een uitstervend iets aan het worden om elkaar met respect te behandelen. Dat is wat ik mis in mijn woonomgeving, dat is wat ik mis in Nederland en dat is wat ik mis in de wereld….. respect voor heel de schepping en daarmee bedoel ik niet alleen mensen, maar ook de dieren en de natuur.

   Like

   • teun klein zegt:

    u besluiteloosheid zal ons niet helpen !!!!
    het taalgebruik van wilders is niks mis mee , Jezus zij addergebroed tegen de gevestide orde , en huigelaars daarbij is wilders met zijn taalgebruik nog een heilig boontje bij !!

    Like

   • Harry zegt:

    Het lijkt gvd wel of we de zuster van lucky bee aangeboord hebben !
    Jezus , wat een ziekelijke zendingsdrang !

    Maar voor ons , die hier de islam bestrijden , voelt het aan alsof we ook nog in de rug aangevallen worden door wat een medestander hoort te zijn .

    Je bent een opportunist en zeker niet verlegen .
    Dat is maar een pose .
    (Net als bij mijn voormalige werkster van onlangs) .

    En je bent ziekelijk naïef als je denkt de islam met “de liefde van god” of wát voor nonsens dan ook , te kunnen neutraliseren .
    Dat is ons probleem met die vrome broeders en zusters . Onnozelheid !!!
    Eigenlijk is het pathetisch .

    Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Ivm wij mogen niks,
   Via via heb ik gehoord over een jongen die, gewoon uit nieuwsgierigheid, op internet zocht naar iets over het maken van explosieven.
   Toen ging plotseling de telefoon…….de persoon aan de andere kant informeerde naar waarom hij dit had opgezocht….. en nee, hij wilde zijn naam niet noemen.
   De persoon wist wie de jongen was en wist ook wat zijn studie was en dat het zoeken naar explosieven niks met zijn studie te maken had.
   We worden dus flink in de gaten gehouden.

   Geliked door 1 persoon

  • teun klein zegt:

   2 jan 2017 laatste brief aan verlegen; helaas voor u moet ik bert b en guardiacivil gelijk geven! dit is mijn laatste brief aan u gericht ! u zegt . werp u paarlen niet voor de zwijnenzal ik zeker niet meer doen !! hoe worden de mensen erkent ?? zodra de waarheid vertelt word vallen ze door de mand !!de hele linkse kerk !!v,b de linkse kerk haalt alleen die bijbelteksten aan die de vijand in het land laten !! (HEB U VIJANDEN LIEF EN HUISVEST VREEMDELING EN WEES, DIT KLOPT MAAR DOOR DIT SOORT TEKSTEN TE GEBRUIKEN HAALT U MET U FIJNE KEURIGE BROEDER VDSTAAIJ DE GROOTSTE VIJAND DE ISLAM BINNEN UHEBT MET U GROTE LIEFDE VAST EEN PAAR JIHAD STRIJDERS IN HUIS IS HET NIET!! JA”?? GOED ZO!! DAN ZIJN DIE VAN DE STRAAT!!wilt u ons eengroot plezier doen ??HOU ZE AUB BINNEN!! HET TRIESTE DAT DIE VROME HUIGELAARS VAN DE KERK PRCIES HET ZELFDE DOEN EN HIER GAAN WIJ MET ZIJN ALLEN AAN KAPOT !! IK ZEG IK LAAT DE VIJAND NIET IN HUIS DIT STAAT OOKIN DE BIJBEL !! DAT HOUD ONS ISLAMVRIJ!! !IK HOOP DAT U BIJBELTEKSTEN GAAT GEBRUIKEN EN DIE ZIJN ER GENOEG OM DE VIJAND BUITEN DE DEUR TE HOUDEN!!DIT WAS MIJN LAATSTE BRIEF AAN U GERICHT!!

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Eigenaardig toch altijd, dat ik zo iemand vrijwel direct door heb en de bedoelingen erachter.
    Maar dat dat bij vrijwel iedereen altijd een aantal dagen duurt voordat dat kwartje dan valt om er achter te komen wie iemand nou eigenlijk is.
    Ik heb niet voor niks zo op hem of haar gereageerd.

    Like

   • teun klein zegt:

    heel goed bert ; zo te horen dacht ik er net zo er net zo over als jij !! ik heb die vrome huigelaars wel eens met grof geweld mijn huis uitgesodemieterd !! maar als je niet eerst met ze praat, word ons verweten dat wij alleen maar in staat zijn te schelden, en dan bazuinen tegen hun vriendjes dat zij toch maar mooi ons de les heeft gelezen, triomfantelijk verwijzen ze dan naar deze site, en dan gaan haar vriendjes ons ook lastig vallen met dat vrome gezwets!!maar door deze briefwisselingen is zij door de mand gevallen!!mocht zij haar vriendjes verwijzen naar deze site, kunnen ze zelf zien hoe het ge gaan is!!deze huigelaars gebruiken bijbelteksten om de islam binnen te halen en als je dat niet ziet ben je dood en doodziek!!gr teun

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    U heeft heeft steeds over zij, maar ik weet nog steeds niet of het een zij of hij was, of misschien tweeslachtig.

    Like

  • teun klein zegt:

   aan Guardiacivil :2 JAN 2017 ; ik had nog niet gelezen dat jij ook met verlegen gestopt bent!ik ook. als iemand na zoveel briefwisselingen nog niet op wilders stemt , ben je volgens mij niet meer te helpen !!bijbelteksten op dreunen deed de duivel ook altijd vanaf het begin en de hele linkse kerk doet precies hetzelfde en
   en het zijn juist deze vrome geesten die ons samen door hun vrome gezwets samen met de islam ons vermoorden aangezien zij door hun stemgedrag net zo schuldig zijn!!!HET TRIESTE IS DAT ZIJ DAT HELEMAAL NIET ZIEN MAAR WEL DOORGAAN MET DAT VROME GEZWETS!!IN EN IN TRIEST!!

   Geliked door 1 persoon

   • Verlegen zegt:

    Beste meneer Teun, Harry en Guardiacivil,

    Met de woorden die u allen hebt vastgelegd via uw toetsenbord wil ik u laten weten dat u mij hebt laten inzien dat de manier waarop u de partij van meneer Wilders probeert te steunen er toe heeft geleidt dat ik, dankzij u, niet op deze partij kan stemmen. Ik was namelijk nog in dubio. U richt met uw woorden meer schade voor uw partij aan dan dat u goed doet. Ik kan me niet voorstellen dat meneer Wilders hierbij gebaat is. Wat mij betreft is dat geen probleem want ik zit er niet mee. Het probleem ligt aan uw kant dat iedereen die uw gedachtegoed niet deelt door u op zeer onvriendelijke wijze wordt toegesproken en de meest vreselijke verwensingen naar het hoofd krijgt geslingerd. Ook dat is niet mijn probleem. Mocht u in de veronderstelling zijn dat u mij op enige wijze kunt verwensen, bespotten of wat dan ook dan moet ik u teleurstellen want dat effect heeft het echt niet.

    Nogmaals ik wens u allen een zeer vruchtbaar leven toe.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    En ik ben wel klaar met dat zalvende gezwets. Dit was uw laatste comment op “E.J. Bron”.
    Het ga u goed.

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • teun klein zegt:

    geachte WEBMASTER; wat u zij aangaande verlegen yes .weer iemand kwijt gestuurd door links (welke ? in ieder geval links !!) zij heeft met dat vrome gezwets e,n de manier waarop het aan haar zelf te danken ! in al die tijd die wij aan die duivel besteed hebben en na al die brieven van bert en guardicivil is het duidelijk dat zij op de verkeerde site zat!! ,het heeft aan ons niet gelegen dat het kwartje nog niet gevallen is. ik was mevrouw spuugzat !!! uit fatsoen hebben wij haar geandwoord. deze vrouw valt geen zalf aan te strijken !laat haar met dat gezeik lekker zeiken bij die linkse kerk die vinden dat vrome gezwets prachtig!!!bedankt verlegen dat u mij verwees naar de bijbel! daar staat namelijk in doe wie niet deugd uit u midden weg!!u bent dus ook verandwoordelijk voor alle doden en net zo erg!!U LAAT AL DIE MOORDENAARS BINNEN!!

    Like

   • teun klein zegt:

    aan guardiacivil; als het een man zou zijn is hij gezien de slijmerigetaal homo !! dit was hondert procent zeker een vrouw gezien de taal !! ga die brieven lezen en dan moet je aan een vrouw denken die dit heeel langzaam verteld!!ik voelde heel duidelijk aan dat vrome gezwets dat ik de duivel aan de lijn had!!die verteld ook een heleboel zonder iets te vertellen !! wat ik gigantisch knap vind van verlegen dat zij in al die brieven die zij heeft geschreven dat er niet 1 zinnig woord uit gekomen is waar wi j echt wat aan hebben!!op dat ge bied heeft zij een unieke prestatie geleverd!! gezien volgens ons taalgebruik waar zij commentaar op had, en zei dat zij nu niet meer op wilders zou gaan stemmen ontmaskerde zij zichzelf!!in feite zei ze tegen ons , danlaat ik toch maar liever deze islam moordenaars op julie los !!dus op heel nederland !! dit is een schaakspel en zij staan allemaal aan de kant van zwart ! allemaal duivels je pikt ze door hun spraak er zo uit ! je hoeft tegen mij geen u te zeggen ,hoor, zeg maar gewoon teun !! zij had zo wie zo niet op geert gestemt!! zeker weten !! ik noem haar in het vervolg slijmerige zwetser !! vr gr teun!!

    Like

 10. Verlegen zegt:

  Beste Elisah,

  Ja, we worden flink in de gaten gehouden. Ik vraag me dan ook af in hoeverre we nog in een vrij land leven. Neem nu het voorbeeld van een mobiele telefoon…….doordat iedereen zich laat wijsmaken dat we niet kunnen leven zonder mobiele telefoon, maakt ook dat we 24 uur per dag en 7 dagen in de week te traceren zijn zonder dat we dat doorhebben. Dit geldt ook voor het gebruiken van internet en alles wat we daarmee kunnen doen en wat we daarmee kunnen aanrichten. En het is ons wel duidelijk geworden dat de reden dat we allemaal in de gaten worden gehouden blijkbaar een noodzakelijk kwaad aan het worden is want niet iedereen heeft dus goede bedoelingen. Zolang je niets te verbergen hebt zou dit dan ook geen probleem moeten en hoeven zijn. Dit is 1 van de hoge prijzen die we betalen voor het leven in een land zonder grenzen ….letterlijk en figuurlijk hebben we in Nederland nog maar weinig grenzen. Alles moet mogen en iedereen mag doen wat hem of haar het beste uitkomt. Dat gaat dus op de een of andere manier dus niet werken. Helaas heeft een samenleving regels nodig en niet alleen dat, maar dan zou het ook fijn zijn als mensen deze regels dan ook naleven zodat deze samenleving voor iedereen een veilige haven kan zijn en dat is nu ver te zoeken.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Ik neem mijzelf niets kwalijk, heb gedaan wat ik kon, zelfs de links heeft hij/zij niet gelezen, jammer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s