FOTOSHOPPER “Fake News” . . .

screenshot_134

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op FOTOSHOPPER “Fake News” . . .

 1. BertG. zegt:

  Hier is alle ellende mee begonnen.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Veelal wel, maar voor deze sprookjesboeken sloegen ze elkaar ook al de schedel in !!

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Klopt, maar daarna werd het enkel alleen maar nog erger.
    Ineens gingen er een aantal beweren dat ze ultieme waarheid in pacht hadden, die vervolgens weer andere gingen opstoken op straffe van uitsluiting als je niet aannam wat ze beweerde.
    Tot de dag aan vandaag is daar nog niks aan veranderd.

    Like

 2. Zijn bijna altijd geloofsoorlogen. Er is nog nooit zoveel gemoord en gedood als in de naam van god en allah.

  Geliked door 1 persoon

  • wim zegt:

   Laten we niet generaliseren.
   Stalin en Mao, resp. 42,8 miljoen en 40-72 miljoen doden, konden er ook wat van.
   En de nazi’s (socialisten) zijn goed voor 60.000.000 doden.
   ‘Japan’ slachtte in Zuidoost Azië meer dan 20.000.000 mensen af.
   http://plazilla.com/top-5-meest-moordzuchtige-dictators-aller-tijden
   Men kan veilig stellen dat er meer slachtoffers zijn gevallen om religie uit te roeien dan ooit in naam van het christendom of Jodendom gemaakt zijn. De islam is een ander verhaal. Alhoewel de getallen niet helemaal duidelijk zijn, is het evident dat de Islam de grootste moordmachine in de menselijke geschiedenis is met meer dan 250 miljoen doden op haar geweten. Maar de islam is dan ook meer een totalitair systeem dan een religie.

   Like

   • BertG. zegt:

    Wat blijft dat toch alijd een slap kut verhaaltje om mao en stalin er bij te halen als DE ULTIEME ATHEÏST, en daarmee als voorbeeld wat er dan mis kan gaan.
    Dat dat toevallig 2 volslagen debielen waren met een zeer vreemd wereld idee wordt dan maar even over geslagen.
    Nee, ze geloofde niet. Dus dat zal dan wel de reden zijn voor hun gedrag.
    Een refo blijft een refo, en zo blijven jullie mekaar na kletsen om je eigen gelijk te zoeken.
    Alsof het een logisch gevolg zou kunnen dat zo iets bedacht zou kunnen worden door ieder atheïst.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    wim.
    De islam heeft helemaal niks met een religie te maken.
    De islam dwingt mensen te aanvaarden dat Allah bestaat en dat Mohammed zijn profeet is.
    – De islam dwingt mensen de islam als geloof te aanvaarden.
    De islam kan NOOIT ’n geloof zijn als mensen gedwongen moeten worden te geloven.
    – “Gelovigen” kunnen nooit meer de islam afzweren.
    De islam kan nooit ’n geloof zijn als het mensen dwingt altijd te moeten geloven.

    Geloven kan de mens uitsluitend uit eigen vrije wil.
    Niet geloven kan de mens uitsluitend uit eigen vrije wil.
    Op een andere manier is er geen geloof mogelijk.
    Zo simpel is het.
    De islam heeft dus helemaal niets met “geloof” te maken maar alles met een dwangmatige ideologie, die met een duidelijke politieke doelstelling de hele wereld wil overheersen.

    Geliked door 1 persoon

   • wim zegt:

    Lezen Bert, lezen. Dan kom je erachter dat, afgezien van het feit dat de ellende helemaal niet begonnen is met Torah of Bijbel, ik het woord arheist helemaal niet heb gebruikt, maar dat het mij gaat om gewelddadige ideologieen, inclusief de islam Paul, die heel verantwoordelijk zijn voor miljoenen en miljoenen doden. Dat jij de ideenvan Mao, Stalin en neem demanmet het snorretje er ook maar bij ‘zeer vreemd’ vindt maakt hun wreedheidinclusief hetbuitensporig aantal slachtoffers, toch niet acceptabel? Als je zo redeneert, redeneer je als alle islamlovers. Die houden ook altijd hun favoriete bruten uit de wind, maar wijzen wel graag op wat Joden en christenen allemaal aan geweld uitvreten ( of als ze zou gauw in het heden niets weten te noemen) in het verleden uitgevreten hebben. Je weet wel die vreselijke kruistochten en zo…

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    En waar haal jij uit dat dit mijn favorieten moordenaars zijn die ik uit de wind hou, en mij dan ook nog eens voor islam lover uitmaken.
    Dat is nogal wat, wat jij mij zo even verwijt. Zover was ik nog niet gegaan.
    Ik vraag me enkel af waarom deze 2 er altijd bij gehaald worden als de ultieme atheïst en wat er mis kan gaan als je niet gelooft.
    Want dat flikken jullie (gelovigen) namelijk altijd.
    We weten niks meer en halen dan maar weer mao en stalin uit de kast, zo van, die zijn nog erger dan wij waren. Jij bent de enigste niet die dit doet.
    Maar daar gaat het hele onderwerp niet over
    En ik wijs helemaal niet er op dat andere geloven ook mensen vermoorden.
    Echt een houding van een refo die in een hoekje zit en dan maar een beetje om zich heen gaat trappen.
    Jullie leren het ook echt nooit.
    Maar leer eens lezen Wim, misschien een extra lampje er bij aan steken.

    Geliked door 1 persoon

   • wim zegt:

    Bert het is aantoonbaar niet waar dat ‘alle ellende begon’ toen Thora en (veel later) Bijbel verschenen. Dat is mijn punt. Daar hoor ik je niet over. Het is ook aantoonbaar niet waar dat het door Thora en Bijbel ‘alleen nog maar erger’ werd. Echt erger werd het pas toen de brothers in crime, nazi’s (socialisten), communisten, maoïsten en de islam hun ‘zegeningen’ over de mensheid uitstortten.
    Daarom, hoewel er genoeg is voor belijders van de naam van de Joods/christelijk God om zich voor te schamen, is het ook aantoonbaar niet waar dat er nog nooit zoveel gemoord is als in de naam van de joodse/christelijke God.(@ Marian)
    En b.t.w. dat jij als door een wesp gestoken en vrij gefrustreerd (zal je redenen voor hebben) reageert, al wordt er alleen maar gerefereerd aan het christelijk geloof, is jouw zaak. Maar waarom zodra iemand nuanceert en met feiten komt, dat ‘om zich heen trappen’ noemen en etiketten gaan plakken?
    O, ja. Natuurlijk maak ik je niet uit voor islamlover. Ik weet wel beter! Maar ik probeer je te laten inzien dat je houding om het christendom van alles en nog wat verwijten, maar van de werkelijk gewelddadige systemen geen kwaad woord te willen weten (dat waren maar enkele gekken) niet veel verschilt van die van de weg-met-ons islamlovers. Die raken ook niet uitgepraat over de slechtheid van voorouders (inclusief geloofsbeleving) om vervolgens te zwijgen over het eeuwenlange en nog steeds voortdurende kwaad van de islam.

    Like

 3. delamontagne zegt:

  Het linker en rechterboek mogen bespot, vernederd, onteerd en nog veel meer naars mee gedaan worden om de betreffende gelovigen van dat boek belachelijk te maken.
  Maar zij [ linker en rechter ], hebben zelf ook wel de eigenschap tot zelfspot.
  Dat kan van het middelste niet gezegd worden.
  Ooit verscheen een boekenreeks over humor in de verschillende geloven.

  Het resultaat laat zich raden…………………..

  Geliked door 5 people

 4. Astrid zegt:

  Ja, de leugen regeert al heel erg lang, maar het is EINDTIJD der geloven. Vandaar al die extreme stuiptrekkingen bij de pislims, want pislam is de ergste van alle geloven: geen enkele zelfreflectie of ontwikkeling in duizenden jaren, slechts ongeëvenaarde barbaarsheid. Je kan er maar trots op zijn jezelf een moslim te noemen.

  Geliked door 1 persoon

 5. N.E. Derlander zegt:

  Is het Nieuwe Testament uit de Bijbel vergelijkbaar met de Koran?

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Gaat het daar dan om?
   Gaat het om een vergelijking, en wie ze verhaaltje het beste uit het dikke boek komt?

   Like

   • N.E. Derlander zegt:

    @BertG.

    “Gaat het om een vergelijking, en wie ze verhaaltje het beste uit het dikke boek komt”?

    De hoogste kerkleider van de PKN zegt, dat de Islam een religie van vrede is en de Koran overeenkomt met de 10 geboden uit de Bijbel. Veel dominees en jonge kerkgangers uit dezelfde denominatie zijn het niet met hem eens.

    In het Nieuwe Testament wordt beschreven hoe Jezus ons voorhoudt op welke manier wij, overeenkomstig de tien geboden, het beste kunnen leven. De mens heeft van God (van Israël) een vrije wil gekregen, en kan er dus voor kiezen de weg van Jezus (Liefde, Waarheid en het Leven) wel of niet te volgen.

    Als je de keuze maakt niet in God (van Israël) te geloven, is de vergelijking inderdaad twijfelachtig.

    Voor mij is duidelijk dat Jezus, bij wie het Nieuwe Testament begint, ons de weg gewezen heeft naar vrede en liefde. Niet meer en niet minder. Bij de zich aan ons manifesterende Islam zie ik veel oorlog en haat. Waarmee vanzelfsprekend niet gezegd is, dat alle moslims niet zouden deugen. Er zijn, zo schat ik in, veel moslims die het goede willen en ook doen. Maar is wat zij geleerd hebben binnen de Islam de juiste weg? De tijd zal het leren.

    De vergelijking: de Islamitische terroristen tonen ons, uit naam van de Islam, een beeld, dat veraf staat van de weg die Jezus voor ons (christenen) is en die Hij ons voorgeleefd heeft.

    Like

 6. Japio zegt:

  Straks als we het heden verwisselen voor het hiernamaals zullen we zien wat de waarheid zal zijn. Vele mensen hebben zich afgekeerd van het christelijk geloof en dat moet een ieder voor zich weten. Maar het feit is wel dat de wetten, waarden en normen die in metname Nederland gestoeld zijn op de Bijbel. De ellende is begonnen toen de mens zich ging afkeren van God. Het is een leugen dat men zegt, de wereld is ontstaan door een big bang. Zelfs heel veel wetenschappers achten het aannemelijker dat de wereld een “maker” heeft dan dat alles wat er op aarde is is ontstaan door een oerknal. De aarde en alles wat er op leeft is zo complex, zo ingenieus dat kan nooit geëvalueerd zijn. Dat onze voorouders apen of iets dergelijks zou moeten zijn geweest en dat we steeds rechterop gingen lopen, hilarisch maar niet mijn voorouders. Men hoopt en gokt erop dat die evolutietheorie waarheid zal zijn en dat er geen God is. Maar beste mensen, geloof die leugens niet want God heeft de wereld met alles wat erop is geschapen. Maar goed, dit is mijn geloof en mijn mening en een ieder mag geloven of niet geloven wat hij wil. Alle dingen die zich nu wereldwijd ontvouwen zijn in de Bijbel al voorzegt. Oorlogen en geruchten van oorlogen, onderdrukking, natuurrampen die steeds heftiger en frequenter worden, hongersnoden enz enz zijn de actualiteiten van de dag. Christenen worden in het MO en noord-Afrika zwaar vervolgt en uitgeroeid, ook een Bijbelse voorspelling.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Precies Japio!! , zoals een groot man ooit heeft gezegd,..gooi niet uw paarlen voor de zwijnen!! het lichaam wat wij hebben is te complex voor ons laat staan het Heelal wat oneindig is,….dat ik leef vind ik zeker zeer de moeite waard ondanks de vette pech die ik altijd heb gekend,…maar als ik eenmaal op de Veluwe loop met kilometerslange uitzichten met prachtige natuur en een doods stilte om mij heen, dan kan ik wel eens heel diep gaan in mn denken, Bijvoorbeeld,… dan loop ik daar met mn hond en denk en stel mij voor dat ik de enigste persoon bent die op deze aarde leeft, dan zie ik al die schoonheid om mij heen wat echt zaligmakend is, en dan denk ik van stel je voor dat ik als enigste persoon nooit de aarde heeft gezien en hebt gekend,..dan heeft de aarde nog altijd bestaan zonder dat er een mens zijn voetstappen er op heeft gezet,… ik bedoel maar weet je,… het is er altijd al geweest, met of zonder ons,..en dan te bedenken dat er meer planeten zijn in het universum die identiek aan de aarde zijn of wellicht nog prachtiger!! Om het af te sluiten,… In mijn vaders huis zijn vele woningen!!

   Like

 7. Jean zegt:

  Leugenromans om de open haard mee aan te steken….

  Like

 8. Ivan Chapka zegt:

  Het enige wat ik zou willen, is dat iedereen, gelovig of niet gelovig, zijn of haar gedachten over deze overtuiging binnenskamers beleid en uit.
  Om het duidelijker te zeggen, achter de voordeur.
  Ik ben er totaal niet in geïnteresseerd welk geloof of niet geloof iemand heeft.
  Hoe hij of zij denken over het bestuur van een gemeenschap, volk en hoe de welvaart verdeeld dient te worden onder de hardwerkende bevolking, hoe de voorzieningen zijn etc. dat interesseert mij. Dit betreft mijn welzijn.
  Dat wij heden overlopen en geïndoctrineerd worden door een moorddadige ideologie genaamd islam, dat interesseert mij. Dit betreft mijn overleving, een zeer menselijke eigenschap.
  Dus dat de zichzelf religie noemende moorddadige ideologie islam mij in mijn bestaan dreigt aan te tasten, zie ik als een onwelkome bemoeienis met mijn leven en aanvaard ik dus ook niet.
  Dat een aantal politici zich uit angst bevuilen en een slaafse onderdanigheid vertonen t.o.v. die moorddadige religie, aanvaard ik dus evenmin, want ze worden o.a. door mij betaald en wie betaald, bepaald.

  By the way, I vote PVV

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s