De migratiecrisis kost de Duitse deelstaten in het jaar 2017 minstens € 15,6 miljard

screenshot_146

Migratiecrisis in Duitsland.

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse deelstaten houden voor volgens jaar rekening met directe kosten van € 15,6 miljard voor de afhandeling van de aanhoudende migratiecrisis. Maar dat is nog niet alles.

contra-magazine

Zoals de ministeries van Financiën meedeelden aan het “Handelsblatt” houden ze voor het komende jaar rekening met een totaal van € 15,6 miljard aan directe kosten voor de afhandeling van de migratiecrisis. Dit jaar liggen de kosten echter met € 19,85 miljard al duidelijk boven de gemaakte schattingen.

De deelstaat Nordrhein-Westfalen zal met afstand het meest uitgeven voor de migranten, die in het kader van de migratiecrisis asiel aanvragen in de Bondsrepubliek Duitsland. De deelstaat met de meeste bevolking plant voor 2017 uitgaven ter hoogte van € 4,2 miljard in. Daarna volgen de deelstaten Hessen met € 1,6 miljard, Beieren en Baden-Württemberg met elk € 1,6 miljard. De minste kosten ontstaan met € 95 miljoen voor de deelstaat Saarland, die als kleine deelstaat ook niet zo veel migranten opnam.

De informatie over de uitgaven in de verschillende deelstaten zijn met het oog op de verschillende begrotingsbeginselen niet echt goed met elkaar te vergelijken, zodat de gepubliceerde cijfers eigenlijk alleen maar benaderende waarden zijn. Daar komen nog de kosten van de gemeenten, de staat en de sociale uitkeringen bij. De opsplitsing van de kosten en de vele mogelijkheden om deze in diverse posten van de begroting te “verstoppen” maakt het echter uitermate moeilijk om achter de daadwerkelijke totale kosten te komen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op De migratiecrisis kost de Duitse deelstaten in het jaar 2017 minstens € 15,6 miljard

 1. Sabeltant zegt:

  Leuk vergelijk als de Duitse regering 200 miljoen gaat bezuinigen op openbaar vervoer…

  Like

 2. volksrechter zegt:

  “Wir shaffen das” is wel heel gemakkelijk met het geld van de gewone werkende man nietwaar Merkel ? Je zal zoals de echtgenote van Nicolae Ceaușescu van Roemenië geëxecuteerd worden door uw eigen volk !!!!!!

  Like

 3. Flo zegt:

  De uitgave is voor de regering schijnbaar geen probleem ,maar het stilhouden van deze cijfers zo vlak voor de verkiezingen is een ander verhaal .

  Like

 4. Peterdm zegt:

  Geld gestolen van de Duitsers en aan de islam gegeven. Uiteindelijk gaan de Duitsers nog veel meer betalen, maar dan met bloed, veel bloed. De islamitische aanslag in Berlijn was pas een voorgerecht op het menu van de islam. Het islamitisch hoofdgerecht ziet u op deze video.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Deze cijfers zijn niet absoluut. De kosten die de misdaad cijfers begaan door migranten met zich mee brengen zijn nog geheel buiten beeld. Ook de kosten van gezinshereniging zitten hier nog niet in en wat dacht je van de gezondheidskosten voor slachtoffers vaak levenslang voor hen die een aanslag overleven. Een aanslag door de religie van de vrede met instemming van Merkel en haar aanhang.

  Like

 6. Ze werken lekker mee aan hun eigen ondergang.

  Like

 7. Henk Hellwich zegt:

  Je kunt het al jaren zien aan de infrastructuur in Duitsland. Dus het aantal files loopt de komende jaren verder op. Dus de oplossing ligt voor de hand, REKENING rijden of, zoals het nu geregeld wordt, TOL. En, uiteraard worden de snelwegen geprivatiseerd, want de burger kan best wat meer bijdragen.

  Like

 8. teun klein zegt:

  de ellende is waarmee heel europa opgezadelt is, dat deze mensen nooooooit een bijdrage zullen leveren aan de samenleving, want om die bijdrage te leveren aan de samenleving moet je geschoold zijn !!!de kosten zulen binnenkort door de samenlevng ondraaglijk worden en zal europa financieel ook ten gronde gaan; aangezien .wij onrein zijn in hun ogen en de mensen ons ook nog eens intens haten , en alleen maar geintereseerd zijn in ons geld ,plus wat al deze gasten voor ons in petto hebben ziet de toekomst er somber uit zeker als deze idioten van brussel niet weggevaagd worden in het stemhokje deze misleiders richten ons allemaal ten gronde en horen thuis in het krankzinnig gesticht!!!! het klinkt misschien hard !! maar als wij deze vijand de islam niet doden zullen zij ONS DODEN!!!! ER IS GEEN ANDERE WEG!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s