Oudejaarsbal afgezegd wegens Noord-Afrikanen

screenshot_136

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

In Walsum, het meest noordelijke stadsdistrict van Duisburg, vierde het schuttersgilde “Aldenrade-Fahrn 1837” al 40 jaar lang haar Oudejaarsbal. Tot nu toe. Maar sinds de invasie van honderdduizenden Mohammedanen op uitnodiging van de “ruit van de gruwel” is niets meer zoals het eens was. Nadat bij de kaart-voorverkoop zeven Noord-Afrikanen informatie hadden ingewonnen over nooduitgangen en gevraagd zouden hebben of er beveiligingspersoneel aanwezig zou zijn, gingen bij het schuttersgilde de alarmbellen rinkelen.

pi-news

Toen een van de Noord-Afrikanen als een in Düsseldorf bekende kleine crimineel werd geïdentificeerd, hebben de schutters in het bestuur unaniem besloten het feest niet door te laten gaan. Hoewel het bal het 40e jubileum-bal geweest zou zijn en met 700 gasten al uitverkocht was. De “Westdeutsche Allgemeine Zeitung” (WAZ) bericht hoe de identificatie plaatsvond:

De vrouw zou de politie hebben ingeschakeld, die haar een map met “350 foto´s van verdachten” had laten zien. Eén man zou ze duidelijk geïdentificeerd hebben. Hij zou in Düsseldorf wonen en bekendstaan als kleine crimineel. De politie gaf dinsdag geen verdere informatie, gaf echter toe dat ook de binnenlandse veiligheidsdienst ingeschakeld zou zijn. Men zou nog niet beschikken over afsluitende resultaten.

De onzekerheid van de Duitse bevolking is na de vele gewelddadigheden dit jaar, de intimidatie, de seksuele intimidatie tot aan verkrachtingen toe, berovingen, moorden en terreuraanslagen, met als hoogtepunt de aanslag van Berlijn met 12 doden en 55 gewonden, extreem groot. In Duitsland kan men zelfs niet eens meer een vrolijk Oudejaarsbal vieren zonder angst te hoeven hebben dat er een Jihadist binnensluipt en koran-conform ongelovigen doodt:

“We hebben lang gediscussieerd, ook nagedacht over een veiligheidsdienst”, zei ze. Uiteindelijk zou men tot de conclusie zijn gekomen: “We zouden het niet onder controle hebben gehad.” In het begin van het feest misschien wel, maar na het vuurwerk, wanneer enkele honderden mensen terug de hal zouden binnenkomen, niet. De cateraar en de artiesten zouden met begrip hebben gereageerd. In het stadsdeel gist de geruchtenkeuken, daarom zouden de schutters besloten hebben om de redenen naar buiten te brengen, tegen het advies van de politie in, zei Henne.

Waarom was de politie erop tegen om de redenen bekend te maken? Is ze ingebonden in de politieke doofpotstrategie om de bevolking zo mogelijk in het onzekere te laten over de bedreiging die midden onder ons steeds groter wordt?

De inwoners van Walsum kunnen Angela Merkel bedanken, de verantwoordelijke voor de Mohammedaanse massa-immigratie. Hopelijk is iedereen daar zo verstandig om bij de komende parlementsverkiezingen deze ongeschikte persoon niet nogmaals in de kanselier-stoel te kiezen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Oudejaarsbal afgezegd wegens Noord-Afrikanen

 1. Guardiacivil zegt:

  Jammer voor alle voorbereidingen, maar dit is een verstandig besluit.
  Men kon aangifte doen van verdachte zaken en personen die met voorbedachte rade een evt. aanslag willen plegen, maar gezien de ervaringen en het directe uitblijven van acties door bevoegden autoriteiten is dit een verstandige beslissing.

  Like

 2. En zo gaat de cultuur en de leuke vrolijke dingen in het leven voorbij zonder dar er van genoten kan worden. Alleen de de LOKROEP VAN DAT DUIVELSE WIJF MERKEL.

  Like

  • mahoog zegt:

   Laat europa maar helemaal volstromen liefst tot de nok,mischien komt er dan eindelijk een tegen offensief en niet alleen van wat rechtse clubjes.Ooit zal toch de bijl er in moeten.Zo als het nù gaat is het”pompen of verzuipen”…wat op verzuipen uit draait.Harde taal ja.maar wèl van een realist.

   Like

 3. Astrid zegt:

  Islam legt alles lam. Hoogste tijd om islam zelf voor eens en altijd lam te leggen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  wel verdulleme, willen die Noord Afrikanen alles voor de Europeanen vergallen? Het is niet te zeggen dat ze een aanslag willen plegen, als dit echt zo zou zijn is het toch stom om naar de nooduitgang en beveiliging te vragen, waaschijnlijk expres gedaan om voor elkaar te krijgen dat het feest nu is afgeblazen, en zie daar het is gelukt, de Duitsers thuis en zij liggen weer eens dubbel van het lachen

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Exact! In daarom weet ik bepaald niet, of afgelasting wel zo’n verstandig besluit geweest is.
   Men moet zich beraden op àndere manieren om dit soort dreigingente ondervangen; Laat dit géén gewoonte worden, want dan hebben ze ons precies, waar ze ons hebben willen!

   Like

 5. Claudia M. zegt:

  Inderdaad, waarom komen Noord-Afrikanen informeren over een oudejaarsbal? Ik kan het natuurlijk wel raden…, want die klanten hebben helemaal niets te zoeken op een oudejaarsbal!

  Enfin, 700 man ernstig teleurgesteld. Deze hebben hopelijk allemaal minstens 20 vrienden dat zijn er al 14.000, als die ook minstens 20 vrienden en kennissen hebben, dat zitten wel op 280.000 man, enz. enz. Zegt het voort, zou ik zo zeggen.

  Like

 6. D. G. Neree zegt:

  Verstandig besluit? Moeten we hier alle feesten en gebruiken afschaffen om de moslims tevreden te stellen en niet tegen de haren in te strijken? Dat zal nooit voldoende zijn en op het moment dat Europa uit lafheid heeft afgeschaft, zullen we nog eens worden afgeslacht.

  In ieder geval is de veiligheid al afgeschaft en kan de regering wel naar huis: ze hebben al verloren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ivanhoe zegt:

  Noord Afrikanen moeten terug naar Noord Afrika.
  Daarom heten ze ook Noord Afrikanen, omdat ze als Noord Afrikanen in Noord Afrika thuishoren.

  De achterlijke, barbaarse, primitieve klootzakken.

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  tegen het advies van de politie in,

  Tsja, waarom zou dat advies nou toch gegeven zijn?
  Het wordt tijd dat heel Europa wordt ontmerkeld.

  Like

 9. mahoog zegt:

  Voorlopig is het europeese volk in de ban van aanslagen en verkrachtigingen;Maar hier is het ook niet pluis en door toedoen van eigen volk.De stukken van geldautomaten vliegen soms de straat op,en ook hier worden vooral oudere mensen beroofd en vermoord door straattuig….tòch iets te maken met de eindteid?

  Like

 10. BM Fidel zegt:

  Oorspronkelijk waren schuttersgilden gewapende milities, bestaan de uit respectabele gezagsgetrouwe burgers, zie de Nachtwacht van Rembrand. Hoog tijd om deze traditie in ere te herstellen, maar dan met moderne wapens ipv antieke ganzenroeren

  Geliked door 1 persoon

 11. En zo pakken ze al onze tradities en feestjes af ! Wanneer grijpen ze daar eens in en pakken ze door?

  Like

 12. Hollandistan in Eurabia! Eerst Sinterklaas,daarna Kerst en nu zelfs Oudejaarsfeesten. Hoe ver gaat dit nog?

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Niet alleen in Dts-land, Nl en België laten de N-Afrikaantjes hun negativiteit blijken, ook bij ons in de buurt een klein relletje.
  In een soort “tea-room” kreeg ,n klant van maroc afkomst per-ongeluk door de verkoopster een broodje met erop, helaas, “varkensvlees”.
  Toen de client dit merkte omstak ze in woede en begon de zaak te vernielen.
  Enfin, toen de politie arriveerde verdedigde zij zich met als laatste te zeggen:”«Je suis d’origine maghrébine», lâche-t-elle”.
  Dus als je Marokkaanse van afkomst bent, mag je je als een wilde gedragen……….
  http://www.ladepeche.fr/article/2016/12/29/2487493-violences-menaces-mort-mie-caline-recours-cameras-surveillance.html

  Like

 14. iemand zegt:

  Surrendermonkeys.

  Like

 15. Willy zegt:

  Feest door laten gaan ..deuren sluiten en zware bewaking er bij tegen dat krapulje.

  Like

 16. wegpiraat zegt:

  Het waren waarschijnlijk goed geintegreerde azieligzoekers.
  Ze vragen naar nooduitgangen en of er beveiliging is zodat ze die kunnen aanspreken als er iemand onwel of andere hulp nodig heeft.
  Ze weten waar de nooduitgangen zijn zodat als er zich een calamiteit voordoet de andere feestgangers de juiste route kunnen wijzen.
  Het wordt gelijk zo negatief gebracht.

  En toen werd ik wakker

  Like

 17. Pietersen zegt:

  Een schoolvoorbeeld van bukken. Hoeveel tekenen aan de wand hebben overheden eigenlijk nodig.

  Like

 18. En zo buigen we steeds dieper voor de religie van de vrede.

  Like

 19. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  het bukken van de organisatoren van dit feestje !!
  belachelijk !
  enkel om VERMEENDE dreiging van een stel apen ?
  je weet toch, van de sharia mag je geen feestjes vieren en zeker geen alcohol.
  .
  ik neem het de organisatie ten zeerste kwalijk dat ze bukken voor een stel islam apen met een vermeend dreigement.
  .
  snappen ze (de autochtonen) nu niet dat ze de islam aapjes enkel in de kaart spelen.
  ze lachen ze nu nog rot die bavianen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s