Probleem in Nordrhein-Westfalen: Korans in de woestijn begraven?

screenshot_131

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Hoever het al met ons slijmerige kruipen voor de islam is gekomen, laat op dit moment een Mohammedaans “probleem” in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen zien. Daar heeft de staat 22.000 salafistische hetze-korans bij een razzia in beslag genomen. Nu weet men niet hoe men deze op correcte wijze moet verwijderen, zodat Allah niet beledigd is.

pi-news

De sharia verbiedt het namelijk deze troep te verbranden of in een oud papier container te gooien. Men heeft dus nederig navraag gedaan bij verschillende moskeeën en bij “islamwetenschappers”. Vermoedelijk moet het vuil nu ingepakt, naar een woestijn gevlogen en daar eenzaam begraven worden, waar geen mens er overheen mag lopen. Je kunt alleen nog maar kotsen als je zoiets leest!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Probleem in Nordrhein-Westfalen: Korans in de woestijn begraven?

 1. Ivanhoe zegt:

  Gewoon naar Nederland sturen!
  WANT HIER VINDT ASCHER (PVDA) HET NIET NODIG SALAFITISCHE ORGANISATIES TE VERBIEDEN.

  Geliked door 1 persoon

 2. ieznogoedh zegt:

  Begraven????
  In Duitsand heeft men toch ervaring met boekverbrandingen?
  Gewoon, midden op het plein een brandstapel en die haatboeken erop laten gooien.
  Dan hebben de omstanders voor de verandering ook eens lol van dat haatboek.
  De boekenwerpers maar liever gemaskerd want je weet het nooit met de aanhangers van de religie van vrede en verrijking. Nou ja, eigenlijk weet je het wel natuurlijk, maar u begrijpt wel.

  Als Duitse overheid hadden ze natuurlijk gewoon hun mond moeten houden.
  Die vuiligheid niet door de recyclingmolen maar gewoon verbranden.
  Want laten we wel wezen, wat de sharia verbiedt, heeft een normale regering geen boodschap aan.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Juist, en al hadden ze hun monden wel opengedaan, dan was het nog niet erg geweest. De koran hoort bij moslim gelovigen en niet bij anders gelovigen. De regels die voor en in de koran gelden, hoeven anderen zich niets van aan te trekken. Ik denk dat geen enkele moslim er spijt van heeft als er ook maar één bijbel door hen wordt verbrand en heus niet gaan vragen aan Christenen of dat mag. Ze zullen eerder staan te juichen. De achterlijkheid overal is doorgeschoten in maatstaf naar waanzinnigheid.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Ik snap niet dat ze hier ruchtbaarheid aan geven. Ik zou geen verantwoording afleggen over ‘het lot’ van dit ‘religieus afval’. Gewoon laten verdwijnen, zonder daarover ook maar iets te zeggen. Wat denk je van het verwijderen van bijbels in moslimlanden? Die worden massaal verbrand. Niemand die aan christenen vraagt wat ermee moet gebeuren. Waarom zouden we dan wel aan moslims moeten vragen wat we met ongewenste korans moeten doen?
  ‘We’ moeten eens ophouden met die nederigheid richting de islam. Blijven we zo doorgaan, dan vergroten we hun macht steeds meer.

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Die “nederigheid” heeft alles te maken met angst, niets meer of minder. En het stomste is natuurlijk er ruchtbaarheid aan geven. Als je weet dat er een opstand komt dan houd je toch wijs je mond en verbrand ze in de afvalverwerking.

   Like

 4. dutchess43 zegt:

  Waarom niet gewoon, zonder ruchtbaarheid eraan te geven, in de hens ?
  Begraven in de woestijn loop je nog de kans dat ze weer opgegraven gaan worden.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

  • Ligt die ouwe daar nu een baby te pijpen? Vroeger werden ze als missionaris naar de kookpotten van de Boeloeboeloes gestuurd als vraat voor de varkens die vandaar dan ook onrein werden verklaard. Maar dit mag allemaal. O. is ’t een opblaasbaby, dan is het goed. Valt onder gender- en orgaankeuze volgens GroenLinks.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja, ik kan er ook niks anders van maken.
    Gewoon ordinair ‘zuigwerk, over de oostgrens ‘blaaswerk’.
    Dat krijg je als je al die ouwe mannen na hun 50ste nog laat doorwerken.
    Het wordt tijd dat we een partij zullen oprichten die -50 gaat heten.
    Dat zal ze leren!

    Geliked door 1 persoon

   • Wat ik me dan bij zo’n pervers standje afvraag is of die jurk ook jarretelles draagt met netnylons, zien ze onder zo’n lange jurk toch niet. Die vraag over dat zuiglam stel ik wel bij een andere gelegenheid.

    Geliked door 1 persoon

   • Over dat -50 idee dat mij wel aanspreekt en waarvoor ik wel iets zou kunnen bedenken. Beneden de 50 jaar is het een ieder verboden om zich politicus, excellentie of bestuurder te noemen zich als zodanig te gedragen danwel dit als beroep of roeping uit te voeren, ik twijfel nog of we ze hun rijbewijs en Ferrari ook af moeten nemen.

    Voetballen is voor volk jonger dan 50 streng verboden met uitzondering van het damesvoetbal maar dan in een dirndl met hooguit maatje 38 met eventueel zonder bovenstuk. Wel geldt voor alle inwoners van 50 jaar en jonger het minimumloon terwijl je voor een hypotheek +50 moet zijn plus lid van Henk Krol.

    Zelf denk ik echter dat een partij die bijvoorbeeld ±20 heet, zeer hoge ogen gooit bij de mannen van +50 als die ten doel zou hebben het invoeren van de verwennende dienstplicht voor meiden van ±20 ter plaatse van de +50ers. Ik schat zo maar 149 zetels want er zullen er altijd wel een paar zijn die dan nog op Geert of de Dozentrekker van GL stemmen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik stel me hier toch de vraag of de partij +50 wel enige levensvatbaarheid zal blijken te bezitten.
    Kijk, je gaat ’s morgens met alle leden voor ’n uitje van huis met een bus met dubbele aanhanger en komt ’s avonds weer voldaan en tevreden terug in een SUV omdat de rest van de leden onderweg het tijdelijke voor het eeuwige heeft verwisseld.
    Dit is een reëel risico, en wij moeten het hier onder ogen zien.
    Bovendien stelt zich bij veel leden de vraag: “Heeft het wel zin…? ”
    Ik ken deze vraag nog van vroeger.
    Ze werd altijd gesteld als de man reeds in onderbroek en sokken in bed lag en het meisje nog volledig aangekleed bij de deur stond.
    Nooit in paniek raken. Je moet dit zien als een beleefdheidsvraag.
    Het antwoord luidt:”Wat denk je zelf?”
    Alléén vanuit deze situaties geboren zuigelingen kunnen dus lid worden van -50.
    Een jonge partij die we een reële kans moeten geven.
    Ik ben er overigens van overtuigd dat het verschil in de Kamer niet bemerkt zal worden.

    Geliked door 1 persoon

   • Weet je dat wel zeker en ik citeer maar even: ” Het antwoord luidt:”Wat denk je zelf?” “.

    Dit heb ik ooit aan een mevrouw gevraagd die inderdaad bij de deur stond met haar kleren aan terwijl ik eigenlijk al het pyamaatje aan had moeten hebben. Mijn vraag was er een met die aanleiding die velen wel zullen herkennen. Dat er iemand aan de deur komt en jij vermoedt dat het wel weer voor een bijdrage voor de arme negermeisjes met een vlieg op de neus is en dat je ouders niet thuis zijn maar jij daarom wel graag van die mevrouw met die grote tieten op, een stuk hoger dan, ooghoogte en dan ter plaatse van de deurmat, zou willen horen hoe het verder af is gelopen met die vlieg.

    Denk je, zei ze met zwoele stem, dat het zin heeft om jou dat allemaal uit te leggen terwijl je ouders toch niet thuis zijn? Nou, dee ik met nog zwoelere stem terug, Wat Denk Je Zelf? Ja, ik heb een keurige opvoeding met twee woorden en U,U,U gehad dus dan begrijp je wel dat dit ‘Je’ het geilste was dat ik kon bedenken. Zomaar ‘Je’ tegen een mevrouw die ’s avonds om 7 uur tegen je deurpost aan staat te leunen terwijl je ouders niet thuis zijn. En je probeerde je ogen op te hijsen, weg van de Bierfeest Bergen, en in haar ogen te kijken om te zien of er een antwoord kwam.

    Terwijl mijn opvoeding strijd voerde met mijn hormonen vroeg ik mij af waarom in godsnaam alleen pedopaters en andere mannen in jurken zich aan kleine jongetjes mogen vergrijpen en leuke mevrouwen die om 7 uur aan de deurpost staan niet. Nou, zei ze, ik denk dat het jammer is dat je ouders er niet zijn, zoals ik al vroeg. Zeg maar dat ik geweest ben. Ik ben je nicht uit Bemmel.

    Geliked door 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  Er is wel méér om van te kotsen: Dat al die Moskeeën hier zomaar gebouwd mogen worden, bijvoorbeeld. Wie kijkt er dan nog op van dergelijke voortschrijdende onderdanigheid? Ik niet, eerlijk gezegd.
  Er moesten uit protest maar eens hier en daar openlijke koran-verbrandinkjes worden georganiseerd. (Is natuurlijk wèl veel durf voor nodig.)

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Mij lijkt het beste de 20.000 korans te versnipperen in een papier shredder om daarna de snipper slierten aan te bieden aan een varkensboer voor gebruik als stro in de varkensstal. Heeft iemand een betere oplossing hoor ik dat.

  Geliked door 2 people

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het knielen en buigen van het westen voor de islam wordt steeds meer absurd! Stap voor stap wordt de islamisering hier ingevoerd. Er zijn al meer dan 500 moskeeën in Nederland. Reken maar uit hoeveel er in heel Europa zijn. Het aantal moslims (inclusief de illegalen) is door de massa-immigratie al niet eens meer te tellen! Salam Eurabia!

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  Burn it with fire. Zo zou satan / Allah het gewild hebben.

  Like

 10. Ron zegt:

  Geconcentreerd zwavelzuur of salpeterzuur kenden ze nog niet in de tijd van de profeet.
  Of wacht, in de opslagplaats een miljoental papiervisjes loslaten. Binnen een week zijn die boeken weg.

  Geliked door 1 persoon

 11. iemand zegt:

  Voer de korans aan varkens. Niet in zijn geheel natuurlijk, bladzijde voor bladzijde, en een beetje mengen met ander voer. Dan heeft dat KUTBOEK toch nog enig nut, en kunnen wij de negatieve demonische energie misschien omzetten in iets positiefs: lekkere hammetjes.

  En je moet maar zo denken, als wij het doen, en de varkens zijn lekker aan het vreten, en allah wilde het niet, dan zou allah het zeker wel stoppen. En zorgt allah daar dan niet voor, heb je meteen het bewijs dat allah er niets om geeft OF helemaal niet (wait for it….) BESTAAT.

  Like

 12. kruisridder zegt:

  In de nazi-tijd was het heel gewoon. Boekverbrandingen. En anders verwerken in een toiletpapierfabriek.

  Like

 13. Golden Girl zegt:

  kunnen er niet gelijk in een heel groot vliegtuig een stel van deze troetel woestijn bewoners mee, en daar met hun boek gedropt worden? hebben ze in ieder geval wat te lezen, en de foto van de paus, zit hij nu kindeke Jezus zijn kruis te kussen?

  Geliked door 1 persoon

 14. Ik vreet nu voor alle zekerheid de komende 5 jaar geen verrekeslepke meer als iedereen die boeken aan de verrekes gaat voeren. Arme Duitsers trouwens met hun lekkere schnitzels.

  Like

 15. Gladio-B zegt:

  Gebruik het als confetti bij karnival in Duitsland en als verpakking voor varkensvlees en bier.

  Geliked door 1 persoon

 16. Elena zegt:

  22.000 boeken?
  Kunnen mooi 22.000 radicale moslims helpen die boeken te begraven…en hen daar laten.
  Probleem opgelost !

  Like

 17. hslot4 zegt:

  Gewoon in de versnipperaar en gebruiken als bodembedekking in de varkensstal prima compost

  Geliked door 1 persoon

 18. Hendrik zegt:

  allah bestaat niet, de hens erin, affakkelen, ik kom applaudiseren, hoeveel van die geiteneukers er ook zijn. Weg met islam en zijn aanhangers.

  Like

 19. wiilz zegt:

  Louteren door het vuur.
  Als er na de fik niks overblijft dan is het waardeloos papier.

  Like

 20. Wachteres zegt:

  Dit doet me denken aan gebeurtenissen in GB:

  In een moskee lagen vermoedelijk wapens en de politie zou met honden naar binnen gaan.

  Maar eerst moest de politie de schoenen uittrekken en de honden moesten een soort laarsjes aan, om de vloer van de moskee niet te bezoedelen.

  Hetzelfde geldt blijkbaar voor huizen waar moslims in wonen.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1032449/Police-sniffer-dogs-wear-bootees-house-searches-avoid-offending-Muslims.html

  Like

  • hslot4 zegt:

   Wordt tijd voor ee paar opsporings varkens zonder schoentjes

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Gek.
   Ik keek laatst nog eens naar films zoals “American Sniper” en “Jarhead 1-3”.
   Wat mij opviel was dat geen enkele soldaat zijn schoenen uitdeed als hij dwars door ’n woning rende waar haatbaarden in scholen.
   Moskeeën kwamen al helemaal nicht im frage want die hadden ze bij voorbaat al in puin geschoten met granaten zonder overtrekschoentjes.
   Ook in filmopnamen in Syrië heb ik nog nimmer een IS-zwijn gezien dat zonder schoenen door het puin rende. Zou wel ’n idee zijn eigenlijk.

   En die islam hier maar lachen…

   Like

 21. Gewoon in de hens steken, vuur reinigt alles.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s