Ruzie Poetin en Obama escaleert: ‘Rusland zet ook 35 diplomaten uit’

screenshot_140

(Door: Emile Kossen)

De relatie tussen Rusland en Amerika verslechtert snel. Nadat de Amerikaanse president Barack Obama Russische diplomaten het land uitzette en twee gebouwen sloot, wil Rusland hetzelfde doen. Premier Dimitri Medvedev verklaart de relatie tussen de twee landen ondertussen dood.

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov maakte vrijdag bekend dat hij 35 Amerikaanse diplomaten in Rusland wil uitzetten. Het gaat om 31 medewerkers van de ambassade in Moskou en vier van het consulaat in Sint-Petersburg.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama, Poetin. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ruzie Poetin en Obama escaleert: ‘Rusland zet ook 35 diplomaten uit’

 1. Wil die homofiele moslim nog even gauw de sfeer verpesten voor Trump. Wat is die Obama toch een VIEZE ANUSAVONTURIER.

  Like

 2. Ivanhoe zegt:

  Als de islamiet iets kan doen om schade toe te brengen zal de islamiet dat doen.
  Liefst met als uitkomst bloedvergieten.
  Dat vinden ze het mooiste met hun doodscultuur.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Obama heeft zich hiermee volslagen belachelijk gemaakt voor de hele wereld , inclusief het rechtse deel van de bevolking in Amerika.
  Ieder weldenkend mens moet en zal concluderen dat Obama, als een echte moslim, besloten heeft zelfmoord te plegen door tot het uiterste te gaan in het tegenwerken van Trump.
  Trump zal dit NOOIT vergeten.
  Obama kan zijn borst natmaken… hij zal in de toekomst nog onverwachte rampen over zich heen zien komen.
  Niets mooiers dan wraak en leedvermaak zal ons ten deel vallen…!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  hufter die Obama, zijn laatste dagen nog ruzie met Rusland maken, misselijke kerel, dat Rusland hier op reageerd jammer, ze weten toch dat dit Obama s laatste stuiptrekkingen zijn, Poetin moet zich niet verlagen tot zijn niveau

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Golden Girl
   Doet hij ook niet.
   Hij wacht gewoon een weekje of 3, totdat Obama en zijn kliek het veld hebben geruimd.
   En belt dan Trump op om samen de rommel die de Democraten hebben gemaakt op te ruimen. Of Trump belt hem.
   Maakt niet uit.
   (”He Donald/Vladimir, we moeten eens praten.”)

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Het is nog sneller dan u dacht,mooie reactie van Poetin , hij heeft meer klasse dan Obama heeft op een plek waar de zon niet komt om het netjes uit te drukken

    Like

  • Wim zegt:

   Putin heeft ook gezegd dat hij niet meedoet met dit soort agressieve keukendiplomatie. Prachtig hoe hij Obama en diens kinderachtige wraakacties volkomen voor schut zet. Bij Elsevier zijn ze op dit moment nog steeds niet op de hoogte, die hebben met hun anti-Putin politiek kennelijk moeite om hun bericht aan te passen.

   Like

 5. Mary zegt:

  Als de gifbeker Obama MOET stoppen en Trump voluit kan gaan zullen de relaties snel verbeteren en kan Trump ALLES wat de Islamiet heeft “geregeld” snel terug draaien, lucky Amerikanen, nu wij nog van die EU/Merkel af!!!.

  Like

 6. Anna zegt:

  Dit is de moslim Obama zijn persoonlijke Jihad…. en er zal nog meer komen… we zijn nog niet van hem af….
  Het zet op deze manier de hele Amerikaanse bevolking voor schut. En de senaat buitenspel…..
  Obama is een een intens gevaarlijke man…
  Putin weet dat Trump eraan komt maar anders kwam de 3 e WO wel snel dichterbij….

  Like

 7. De relatie tussen Rusland en Amerika verslechtert snel. Nadat de Amerikaanse president Barack Obama Russische diplomaten het land uitzette en twee gebouwen sloot, wil Rusland hetzelfde doen. Tja de 44ste moslim President Barry Obama Soetoro doet aan het einde van zijn waanzinnige ambtsperiode nog even zoals de kritische lezer gewend is, even een paar Obamaatjes.

  Onder andere de overgang naar de 45ste President een stuk moeilijker te maken en de toch al stroperige en giftige verbindingen met Moskou nog verder dan min 273° Kelvin doen vriezen. Voor mij is het duidelijk dat men op de brink van WW 3 staan die op Europese grond uitgevochten wordt en alle Europeanen incluis de 53 miljoen moslims tellende nationale lidstaten van Europa in een gigantische choas gaat storten.

  De natie volkeren van de Europese Unie worden steeds angstiger, elke realist voelt aan zijn water dat er dingen staan te gebeuren waarvan men sterk het vermoeden heeft, dat deze slecht gaan uitpakken. De onzichtbare machten die aan de touwtjes trekken zijn decennia achtereen bezig geweest en doen er nu nog eens een schepje bovenop om de aanstormende chaos nog groter de maken.

  Natuurlijk loopt dit plan via de corporatistische, globalistische, regeringsleiders tot een apotheose van ongekende omvang mijns inziens. Het plan tot de ontwrichting, etnocide en genocide van de Europese bevolkingen lopen op tijd en op schema van het Coudenhoven Kalergie plan, het Kalergie-plan heeft voornamelijk het doel om het heersende nationalisme te vervangen door een gemakkelijk manipuleerbaar Untermensch rasse.

  Een mix van donkere Afrikanen, Euro-Aziaten en de asielparasieten uit het Midden-Oosten die vorig jaar in gigantische aantallen Europa binnen gestroomd zijn en nog steeds komen, dit geheel in tegenspraak van uw ‘democratisch’ gekozen volksvertegenwoordigers.

  Door dit krankzinnige Coudenhoven Kalergie plan wat tot achter de komma wordt uitgevoerd door Juncker en Merkel zullen enorm veel burgers aan den lijve gaan ondervinden. Probeer u maar eens voor te stellen hoe raar u op uw neus gaat kijken wanneer men door simpelweg een druk op de knop niet meer aan uw spaargeld en lopende rekening kan komen, wanneer men van overheidswege de buurtsupers niet meer laat bevoorraadden.

  Dan begint dit elitaire fascistische plan aardig op de z.g.n. ‘Hunger Games’ te lijken. Tja zelf ben ‘k misschien ietwat zwaar op de hand en een figuur welke niet geloofd in een zogenaamd half-vol glas optimisme of over een VVD, VOC mentaliteit beschik, zal ik erven snel uit de doeken doen hoe het corporatisme uitgevoerd wordt door de ondernemers die zo trots als een VVD-hond met 7 lullen zijn. De VVD welke het entrepreneurship omschrijft als de enige en echte waarheid.

  Het entrepreneurship buigt en knielt net zo diep als de Marianentrog. Gisteren kwamen wéér twee asielparasieten aanspraak maken op een gratis membership van de sportschool waarin ik bijna dagelijks vertoef. Natuurlijk geheel gefinancierd door het overwegend SGP zijnde gemeenteraad, men wordt elke keer geconfronteerd met de video boodschap over de gelden huis-regels van de sportschool waarin buiten gedragen schoeisel natuurlijk niet gebruikt mag worden op de sportvloer.

  wat schept mijn verbazing de twee asielparasieten waren jonge knapen van 25 tot 35 jaar eentje breedgeschouderd, met de kenmerkende moslimbaard en beide met de hoodies opgetrokken. En ze zij bijna direct na de dociele rondleiding gelijk aan de slag gegaan met het sporten in hun buiten gedragen schoeisel en gloednieuwe sportkleding, natuurlijk wees de manager deze lieden niet op hun buiten gedragen sportschoenen nieuw of z.g.a.n.

  Zag direct dat deze parasieten nooit een slag van hun leven hadden gewerkt en enkel en alleen zich met criminele daden zich in het levensonderhoud hadden voorzien. Natuurlijk kun je je afvragen hoe kom je erbij om deze twee zielige oorlogsslachtoffers zo te omschijven, nou geloof het of niet daar heb ik een neus voor die mij niet vaak in de steek heeft gelaten. Jammer hé dat ik niet zo’n goedgelovig, naïve dwaze Nederlander ben die alles slikt wat van overheidswege via de massa media en het NON journaal dagelijks in de burger gepompt wordt.

  Enfin we zullen in de nabije toekomst gaan zien en meemaken waar men altijd al een plekjein het achterhoofd heeft gereserveerd. Das vierte reich stormt 2017 binnen en de Coudenhoven-Kalergieprijs u raadt het al gaat voor de tweede keer naar Merkel en Juncker voor de eerste maal m.i.

  Geliked door 1 persoon

 8. Claudia M. zegt:

  Gelukkig houdt Poetin het hoofd koel. “Keukendiplomatie” gniffel…

  Ik had Obama toch iets hoger ingeschat, jammer dat hij het tegenovergestelde laat zien en wat mij betreft hiermee afgaat als een gieter! Stakker.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Ach, ach, wat zet Poetin dat odramatisch moslim geval voor schut!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s