Zo bespotten de Russen Obama´s vergeldingsactie

screenshot_133

(Vertaling: E.J. Bron)

35 diplomaten uitgewezen, twee instellingen gesloten: na de vermeende Russische hacker-aanval neemt de Amerikaanse president Obama harde maatregelen. De Russische ambassade in Londen reageert met een erg bittere Tweet.

De Russische ambassade in Groot-Brittannië heeft met spot op de sancties van de Amerikaanse president Barack Obama tegen Moskou geantwoord. Met de uitwijzing van 35 diplomaten zou Obama hebben gezorgd voor een “déjà vu” uit de tijden van de koude Oorlog, stond er in een bericht op het Twitter-account van de ambassade. Men zou, “net als iedereen”, blij zijn het einde van “deze ongelukkige” – en op 20 januari afscheid nemende – regering te zien.

Aan het bericht van woensdagavond was een plaatje toegevoegd van een eend met de tekst “lame” – de beroemde “lame duck”, zoals een president in de VS genoemd wordt als hij nog maar twee maanden in functie is tot het overdragen van de macht aan zijn opvolger plaatsvindt.

De vertrekkende Amerikaanse president Obama had daarvoor wegens vermeende Russische hacker-aanvallen sancties tegen Rusland aangekondigd. 35 Russische diplomaten, die door de Amerikaanse geheime dienst als medewerkers van de Russische geheime dienst worden beschouwd, werden opgeroepen het land te verlaten.

Obama´s opvolger Donald Trump heeft al aangekondigd dat hij na de ambtsovername in het Witte Huis de betrekkingen met Rusland weer wil verbeteren. Hijzelf zou de zogenaamde hacker-aanval bij de stukken voegen, zei hij woensdag.

Bron:
www.welt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Obama, Poetin, Rusland. Bookmark de permalink .

27 reacties op Zo bespotten de Russen Obama´s vergeldingsactie

 1. Die Obama is een echte achterbakse moslim, is gelukkig over 20 dagen opgerot.

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   En het is ook nog een linkse rat !

   Like

  • IkBenHet zegt:

   Ja. Maar op de valreep nog wel even de boel verstieren:

   Even snel ondertekenen van de “National Defense Authorization Act 2017”. Om het zogenaamde “nep nieuws” uit te bannen. Is dus eigenlijk de aanloop naar het Ministerie van Waarheid met Gedachtenpolitie.

   De anti Israël resolutie bij de VN.

   En verregaand op stang jagen van Putin door het uitzetten van 35 diplomatieke medewerkers.

   Allemaal smerige en laag bij de grondse apenstreken van een zeer slechte verliezer.

   Hierdoor staat je opmerking: “is gelukkig over 20 dagen opgerot” redelijk op losse schroeven; in deze 20 dagen kan hij nog onnoemelijk veel schade berokkenen!!!

   Like

  • Anna zegt:

   Klopt hij is bezig met zijn persoonlijke Jihad tegen alles wat hem niet zint…
   Net een klein kind…..

   Like

 2. Thoth zegt:

  Ach, wanneer Trump het presidentschap heeft overgenomen, dan kunnen 35 plus wat andere, opnieuw de ambassades gaan vertegenwoordigen. Niks aan de hand, alleen de reis naar huis en terug. Maar, misschien verdienen ze het wel!

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk zegt:

  Een plaatje van een gender WC met de pis van de Clintons en de drol van Obama
  die zo door gespoeld word zou ik leuker vinden .

  Like

 4. dees zegt:

  8 jaar lang heeft de onbekende straatwerker Hussein Obama als president er ’n puinhoop van gemaakt, zowel in eigen land als internationaal. Als laatste daden steekt hij Israël een mes in de rug en nu nog even de Russen uitdagen.
  Natuurlijk zijn de Russen geen lieverdjes doch in deze komt er geen enkel greintje bewijs boven tafel, jammer dat de Russen ook diplomaten gaan uitzetten als vergelding, had ze nu wel slimmer in geschat.

  Geliked door 1 persoon

 5. Guardiacivil zegt:

  Mijnheer Putin, houdt uw hoofd koel en neem op Oud & Nieuw maar een glaasje champagne goed gekoeld, want Obamoeslim gaat toch zwaar op z,n bek.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ekster zegt:

  Een lame duck… misschien, maar hij richt op de valreep nog even zo veel mogelijk schade aan.

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  In ieder geval zijn die 35 diplomaten met oud en nieuw gezellig thuis in Rusland.
  Geen gezeur of ze vrij kunnen krijgen of niet, gewoon even naar huis vliegen.
  Nu maar hopen dat de vrienden van die kokosnotenplukker geen bom in het vliegtuig verstoppen.

  Like

 8. D. G. Neree zegt:

  Ik heb nog nooit een POTUS zulke geniepige en destructieve streken zien uithalen in de laatste maanden van zijn presidentschap. Zowel dit Rusland bashen als het verongelijkte gejammer over de verkiezingen…. het is van zo’n kinderachtig en achterbaks gehalte, dat ik me afvraag hoe die miesgasser het ooit tot President heeft kunnen schoppen.

  Geliked door 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Zóóó eigen aan een misnoegd negroïde booslim…
   Wij hoeven dat ras en die veroveringsdoctrine écht niet te discrimineren;
   door het telkenmale bevestigen van álle vóóroordelen kunnen zij dat zélf vééél en vééél beter!!!

   Like

 9. N.E. Derlander zegt:

  Welke socialistische, liberale en socialistisch liberale politieke partijen waren en zijn ook alweer wild enthousiast over Obama en Clinton en hun beleid? Nou dan….

  Ik stem PVV.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Dezelfde vraag, maar nu toegespitst op Nederland……..Deze socialistische, liberale en socialistisch liberale politieke partijen noemen zich graag: of groen, diervriendelijk of klimaatbewust, of democratisch (maar tegen referenda), of zelfs christelijk (op grond van regels), of humaan (met een smaak van een surrogaat van naastenliefde), of zoekend naar vrede (maar is bij allerlei oorlogen all over the world van de partij), of lijkt vaak geen standpunt te hebben ingenomen (draait er althans meestal tergend omheen, of suggereert nu, vlak voor de verkiezingen, ineens heel andere standpunten dan in de afgelopen 50 jaar te hebben ingenomen.

   Ik stem PVV.

   Like

 10. Taljaard zegt:

  Misselijk en wraakgierig politiek spelletje.
  Dit doen de Democraten niet in de eerste plaats om de relatie met Rusland nog verder te verzieken, want die kon al bijna niet slechter. Met deze actie gaat het er ze in de eerste plaats om om tweedracht te zaaien tussen sommige latent russofobe Republikeinse congresleden en senatoren in het Huis van Afgevaardigden en de Senaat en het toekomstige Witte Huis onder president Trump.
  Met betrekking tot Israel zal dit niet lukken, maar met betrekking tot Rusland misschien wel.

  Zoals zowat alles wat Obama en de Democraten de afgelopen weken hebben gedaan getuigt van een streven, dat geen historische precedent heeft in de geschiedenis van de V.S., om het de komende president zo moeilijk mogelijk te maken en het zoveel mogelijk voor hem te verzieken op elk gebied waar men dit denkt te kunnen doen.
  En natuurlijk intussen ook hopen op een paar boze reacties en tweets van Trump, zodat de linksdraaiende MSM dit opnieuw kan spinnen en framen om hem in een kwaad daglicht te stellen.
  Wat een ”niveau”.
  Wat zetten zij zichzelf voor het oog van de hele wereld in hun hemd.

  Zojuist al vernomen dat het er op lijkt dat Putin zich hierdoor in elk geval niet laat provoceren, dus geen Amerikaanse diplomaten uitzet, en rustig afwacht totdat Obama c.s. 20 januari a.s. zijn verdwenen.
  Verwachte al niets anders van hem, want die is daar veel te slim voor.

  Like

 11. Flo zegt:

  Deze gore moslim nikker probeert nog even een incident te creëren…

  Geliked door 1 persoon

 12. Steven zegt:

  Ik heb zo’n idee dat die Obama nog snel even iets aan het uitlokken is zoals een confrontatie met de russen.
  Als ik Poetin was zou ik mij nog even een maandje rustig houden en er gewoon openlijk om lachen wat die Afrikaan uitspookt.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   De huidige USA regering is sámen met de NAVO & EUSSR al maanden lang op oorlogspad tegen Rusland. Jaap de Hoop Scheffer deed een paar dagen terug ook al een duit in het zakje. In feite is oorlog nog de enige manier om het wanbeleid van de USA en de EUSSR onder het kleed te moffelen. Tevens worden daarmee de economische chaos en financiële luchtkastelen “opgelost”.

   Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Wordt Donald Trump al goed beveiligd? Ik hoop maar. De verliezers die zo zeker van de overwinning waren (moslimbroeder Obama en aanhang) beginnen rare capriolen uit te halen vind ik.

  Geliked door 1 persoon

 14. @uva.nl zegt:

  die Obama moet voor het gerecht komen wat hij heeft aan gericht is tegen de menselijkheidag.

  respect voor der Poetin die zich niet heeft laten uitlokken.

  Geliked door 1 persoon

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Gewoon #Apestreken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s