CITAAT ayatollah Khomeini

screenshot_11

“WE DOEN DE ONGELOVIGEN EEN PLEZIER ALS WE HEN DODEN”

“Als we de ongelovigen dus doden, om een einde te maken aan hun verwerpelijke handelen, dan hebben wij hen in principe een plezier gedaan. Want hun straf zal later geringer zijn. Hen te doden is net als het uitsnijden van een gezwel, zoals Allah de Almachtige het beveelt!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

31 reacties op CITAAT ayatollah Khomeini

 1. Nou als je hierin geloofd moet je toch wel diep gestoord zijn. Wat een duivels citaat.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ach, ouwe primitieveling, sodeflikker toch gauw op! Zelf lig je nu trouwens al járen onder de groene zoden!
  Miljarden ongelovigen over de hele wereld hebben jou toch maar overleefd! Ha Ha!
  Ik zie nóg die beelden van je begrafenis voor me: Die idiote chador-wijven, die zich hun hele leven op jouw bevel vernederden, hebben dat hele gebeuren tot de allerlaagste aanfluiting gemaakt:
  Ze stortten zich onderweg hysterisch op je baar, trokken het lijkkleed er af….Je lag compleet in je nakie, man! Roemloos einde voor een Ayatollah!EN een staaltje van de volstrekte barbaarsheid en het gebrek aan fatsoen binnen jullie “beschaving!” HAHAHAHAHA!
  Dat waren de laatste indrukken, die het Westen van jou, van jullie kreeg, Chomeini! VOOR EEUWIG!
  Dat het de wereld maar mag bijblijven, haatbaard!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Elena zegt:

  Smerig scharminkel met zijn achterlijk wrede kudtgeloof.

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  De echte Khomeini was een eerste klas pedofiel.
  Dit nog steeds bewaard van de tijd dat we met een aantal mensen ageerden tegen de Iraanse gemanipuleerde verkiezing en.
  Bij sommigen hier nog bekend.

  http://worldwide.chat/lbX6EGyyDSk.video

  Like

 5. kruisridder zegt:

  Die afgezant van Béelzebub verkeert al jaren in het gezelschap van zijn meester. Het vuur verkeert het hem daar na aan de schenen.

  Like

 6. Flo zegt:

  Sterf nogmaals vieze baardaap moslim

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Hij geeft mijn gevoel goed weer maar dan omgedraaid en behoort hij tot de ongelovigen oftewel gelovige in de verkeerde “god”.

  Like

 8. Mary zegt:

  En als deze haatzaaier met het IQ van een boterletter alle “ongelovigen” afgeslacht heeft gaan alle “verschillende” Islamitische stromingen elkaar afslachten want zonder haat en moord kunnen ze niet.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Mary, hij is sinds 1989 dood, morsdood het zal hem niet meer lukken om ongelovigen af te slachten, maar er zijn tienduizenden die zijn taak graag volbrengen
   elkaar te lijf gaan doen ze in de eigen regio al en in de azc maken ze ook ruzie met elkaar
   dat ze zich op de Westerling gaan richten ben ik niet blij mee

   Like

   • Sjaak zegt:

    Maar zijn boodschap aan de geitenneukers word verder gedragen !
    Je ziet het aan de aanslagen !

    Like

 9. Golden Girl zegt:

  Sjaak, ik heb zijn begrafenis bekeken, hij is op straat gevallen dood dus, en de mensen trokken de lijkwade van zijn lijf, sorry ik heb heimelijk zitten lachen, helaas zaaien ze haat en verderf, leren ze al in de box, er is gelukkig in het Westen niets gebeurt, wel slachtoffers helaas in Turkeije

  Like

 10. Die vieze ouwe gestoorde vrek in zijn lange zwarte jurk!!! Zo is ie ook begraven of gecremeerd! Met een koran!

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  Hahahahahahahaha, deze vreemde planeet zal zeker en vast een betere plaats worden als alle “ongelovigen” zijn afgemaakt en er alleen nog de “echte” (satanische) gelovigen zijn overgebleven?
  En dat zegt ene ayatollah Khomeini, een smerige gore pedo-rat die op zijn reizen door Iran de kinderen van de gastgezinnen verkrachte omdat hij daar “recht” op meende te hebben vanwege zijn “hoge geloofs” positie. Een echte volger van zijn smerige satanische proleet en dan ook helemaal in alles.

  Like

 12. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  krijg ik als ongelovige nou ook 72 maagden als ik doodvermoord wordt, of geld dat niet voor ons ?

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Heel terecht wordt in de felste bewoordingen de afschuw weergegeven ten aanzien van deze satanische figuur. Ondanks dat hij dood is, zijn woord leeft voort. Zijn opvolgers zijn geen haar beter. De mensonterende ideologie waart nog steeds rond in dat land. En wij, westerse Nederlanders, zijn idioot om met een dergelijk land betrekkingen te onderhouden. En dat geldt op gelijke wijze voor tal van andere landen waar de islam en de sharia het voor het zeggen hebben.
  Hoog tijd dat wij zelf andere leiders kiezen die daar doelbewust een eind aan maken. Weg met die criminele ISLAM.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Stop met schelden en trek je zwaard.
  Er lopen een paar honderd Ayatollah,s rond die hetzelfde en nog erger verkondigen.

  Like

 15. Mary zegt:

  Golden Girl, ben op de hoogte dat deze man reeds jaren “geruimd” is bedoel met “deze haatzaaier” een ieder die zijn gedachtengoed uitdraagt en zijn wensen ten uitvoer brengt maar je hebt gelijk dat het lijkt alsof ik het alleen over Khomeini heb.

  Like

 16. teun klein zegt:

  WAT ZEGT U”: LEEFT MUTTI MERKEL NOG?KENT ER IN DUITSLAND DAN NIEMAND DUITS?

  Like

  • teun klein zegt:

   wijze woorden van deze man!! moeti merkel moet inderdaad gestopt worden voor ze nog meer schade aanricht!! hoeveel schade moet zi j () ZONDE ) nog aanrichten om de eu uit te leveren aan de moordenaars van de islam? die allemaal veroorzaakt wor den door haar!zij laat de islam (BEWUST TOE)demoordenaars toe waardoor de moordpartijen HAAR SCHULD ZIJN !!

   Like

   • fleckie zegt:

    O.a.militaire Industrie profiteert van vluchtelingentragedie, en wie weet wie er nog meer : bijvoorbeeld , o.a.’ Sprinkhanen genoemd, ‘meegenieten’ van MERKELS Standpunkt.

    Like

 17. teun klein zegt:

  atentie er is iets grondig mis gegaan met de aanslag in de nachtclub in turkije ;deze jihadstrijder is naar de nachtclub gestuurd door een imam (nee niet merkel)om voor zijn arabische broeders de boel eenbeetje opte vrolijken met een viool!toen hij de koffer opende werd hij zo woest dat er een kalaznikov in zat ,dat hij in blinde woede iedereen in koele bloede vermoorde !!de imam laat samen met de inlchtingen dienst onderzoeken hoe dit heeft kunnen plaats vinden !! het vermoeden luidt!!OMDAT ER GEEN VIOOL IN ZAT!!!

  Like

 18. teun klein zegt:

  vraagje aan de ayatollah!!u god zegt u, is de allerhoogste !! het volk ISRAELvind dat HUN GOD de allerhoogste is !!LEG UIT AUB !!eerst een DOOD simpele vraag !!moet u zelfs kunnen beantwoorden !! u onderdanen de moslims zijn al ZOOO lang bezig < om met HONDERDEN MILJOENEN, die paar joden uit te roeien!! dit moet toch een fluitje van een cent zijn ?? TOCH??aangezien u god het niet kan !!zo iets simpels als hij alle macht heeft niet lukt , en die god van u de joden ZO HAAT dat hij met AL DIE MILJOENEN moslims er maar niet in slaagt, met al die kinderen van hem terwijl u vanaf het begin het al hebt geprobeerd!! 1 MILJARD kinderen van hem :,dan is het antwoord toch al gegeven !!TOCH?? kunt u wellicht geen kaart lezen ??weet u niet waar zij WONEN ??naast de buren!! u eigen kinderen !! u weet u kinderen toch wel te wonen?? er moet toch een moslim zijn die kaart kan lezen?? aangezien u god, de JODEN het ALLERMEESTE HAAT ,zou u dan zo vriendelijk willen zijn, om die eerst op te ruimen?? kunnen wij gelijk zien dat de GOD van ISRAEL de ALLERHOOGSTE IS !! IK weet 100% cent zeker dat de GOD vanISRAEL gaat WINNEN!!.vriendelijke vraag: aangezien u kinderen hier allemaal zijn zou u ze terug wiillen roepen??u zult als u de joden aanvalt ze allemaal HARD nodig hebben !!zeker nu trump aan de macht komt !!,

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   De Ayatollah zat net op een barbaarse manier in een greppel te s-hi.ten, zodoende heeft ie jouw bericht niet gelezen.

   Like

   • teun klein zegt:

    aan guardiacivil; klopt ze hebben daar nog geen wc !!maar als hij niet optijd uit de greppel komt ?komt hij om in zijn eigen strond!! op een gegeven moment zal de stank zo ondragelijk zijn dat hij er van zelf wel uit komt!! gezien die lui uit angst alles er onder schijten ,komen ze vanzelf wel te voor schijn !! de strijd wat een heleboel mensen ,niet door hebben dat de vijand goed ingelezen is en in groepjes ons zullen aan vallen !!hoe willen wij als wij aan het winkelen, en ongewapend zijn tegen deze moordenaars die kalasnikovs hebben uitrichten ??ik loop wel eens in de drukte in amsterdam asl daar 4 mannen beginnen te schieten ,hoe lang duurt het voor het leger er is?? je hebt het gezien in parijs hoe lang het heeft geduurd , en de heren kunnen in de drukte gemaKkelijk wegkomen in amsterdam ,de doden zullen talrijker zijn dan in parijs!!, wat moeti merkel dan zegt het zijn er maar een paar , om zo de mensen zand in de ogen te strooien ik ken moslims die eerlijk zeggen er is GEEN gematigde islam !! erdogan is daar ook eerlijk in !! ook geert heeft het tig keer gezegd ; In het woordtje ayatollah zie je HEEL duidelijk het woordje allah als je yato weglaat zie je duidelijk het woordje god!!allah; hij heeft zichzelf in de tempel geplaatst en zich zelf tot god (DUIVEL!!)verklaard !!de ANTICHRIST!! en GOD tot leugenaar gemaakt!!AlLE ayatolllahs zijn duivels die ISRAEL en de bruid willen vermoorden en alle moslims die opdracht hebben gegeven!!de TOORN VAN GOD EN HET LAM IS GEKOMEN!!dat is duidelijkte lezen in openbaringen ,ELKE DAG te zien op tv

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s