“Islamitische Staat” dreigt met aanslagen tijdens Oud & Nieuw

screenshot_1

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De “Islamitische Staat” heeft de moslims in het Westen ertoe oproepen om Oud & Nieuw feesten aan te vallen en ze te veranderen in “bloedige slagvelden”. De aan ISIS gelieerde Nashir Media Foundation postte verschillende beelden die ertoe moeten aanmoedigen om de islamitische terreuraanslag in Berlijn na te doen. Aanvalsdoelen van de ISIS-strijders in Europa zouden openbare manifestaties, bioscopen, winkelcentra en ziekenhuizen zijn.

pi-news

De “Daily Express” heeft de beelden gepubliceerd. De met een mes zwaaiende islamaanhanger zegt:

“Jullie ongelovige honden die zich op Kerstmis voorbereiden. Maak je klaar voor het bloedvergieten, voor het verspreiden van ledematen en voor begrafenissen. De ogen van de leeuw van het kalifaat zijn op jullie gericht en we beloven jullie een vreselijke dood. We zullen jullie Oud & Nieuw feesten in de chaos van bommen laten eindigen en jullie neertrappen.”

screenshot_171

Geen wonder, per slot van rekening is Europa volgens de islamitische wereldbeschouwing het “huis van de Oorlog”. Koran-conform moeten moslims angst en verschrikking in de harten van de ongelovigen jagen en hen doden waar ze ook maar gevonden worden. Per slot van rekening gelden alle niet-moslims in de islam als erger dan vee en zijn ze minder waard dan dieren. Hoe “prachtig” dat de islam volgens Merkel bij Duitsland hoort. Het zou kunnen zijn dat de Oud & Nieuw feesten in het bevrijde Aleppo veiliger zijn dan bij ons in Duitsland. Dankzij Mad Mama en de door haar uitgenodigd gasten.

screenshot_172

Het is al erg genoeg dat iedere burger hier in het land een onbehaaglijk gevoel moet hebben als hij naar een openbaar Oud & Nieuw feest gaat. De angst zit in de nek en in het hoofd. Onbekommerd vrolijk vieren zal niet meer mogelijk zijn zolang de islam ons met zijn totalitaire machtsaanspraak en zijn door Allah gewilde geweld- en doodmachinerie bedreigt.

Rest mij alleen nog om alle oprechte islamcritici een veilig Oud & Nieuw te wensen, zonder islamitische intimidatie, berovingen, verkrachtingen, geweldsexcessen en terreuraanslagen. Wij zullen NOOIT aan deze perverse toestanden wennen, hoe vaak Merkel dat ook van ons eist, maar voor het herstel van ons eens zo prachtige land van vóór de islamitische massa-invasie zorgen.

screenshot_170

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Europa, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op “Islamitische Staat” dreigt met aanslagen tijdens Oud & Nieuw

 1. Dat is ook de regel dat Merkel moet verdwijnen niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Die vuile heks heeft ze hier naar toe gelonkt. ERUIT met haar hele smerige Parasieten Kolonie er achter aan.

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  De regels voor het afsteken van vuurwerk zijn strenger geworden. Dit is een lachertje. Particulieren mogen maximaal 25 kilo legaal vuurwerk in huis hebben. De overheid maakt ontploffingen op die manier mede mogelijk.

  Like

  • teun klein zegt:

   het vuurwerk word door de overheid straks helemaal verboden !!( waarom?)de opsporingsdiensten kunnen ze nu al niet vinden die barbaren !! wij geven hen toch geen dekmantel om rustig op ons te kunne schieten zodat wij hun kogels helemaal niet meer zien of horen aankomen!!!LEVENSGEVAARLIJK DAAR DE OVERHEID HET VERSCHIL NIET ZIET!!

   Like

 3. fransdewit zegt:

  Je maak mij niet wijs dat die gasten goed bij hun hoofd zijn. Maar die berichten kunnen ze dus gewoon verspreiden raar he?

  Like

 4. Ron zegt:

  Een eenvoudige wraakoefening is een paar vuurpijlen omwikkelen met varkensspek of een klein zakje reuzel er aan vast.
  Afschieten bij een moskee, zodanig dat er een douche van varkensvlees en varkensvet op de moskee terecht komt. Hoe hoger de vuurpijl komt, hoe meer het varkensvet verspreidt, dus bij grote moskeeën de vuurpijl hoog laten komen.
  Dat is dan meteen de waarschuwing voor de aanslagplegers: “plegen jullie een aanslag dan worden jullie moskeeën met varkensvlees gedoucht en zijn de moskeeën meteen onrein.”

  Geliked door 1 persoon

 5. Guardiacivil zegt:

  Na de val van de Berlijnse Muur die een symbool van Europese vrijheid moest zijn, is de Stasi verhuisd naar Berlijn en Brussel en nu is Europa “Het Aleppo en Homs” voor de Europese Burgers geworden.
  Wij zitten op een tijdbom die elk moment kan afgaan.

  Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Het ergste van dit alles is toch wel dat het westen blijft toestaan dat de negert in het witte huis voorlopig gewoon door kan gaan (al is het niet lang meer) met het steunen van de terroristen in een aantal landen.
  Nog erger trouwens is dat de landen die deze negert toestaan dit te doen tegelijk ook militairen dan wel adviseurs sturen naar diezelfde brandhaarden.
  Hypocrisie ten top van de verschillende regeringen.

  Like

 7. elisah zegt:

  Dreigen, dreigen en nog eens dreigen, daar zijn ze goed in.
  En dan maar hopen dat er een of andere gestoorde, godsdienstwaanzinnige islamiet het ook gaat doen.
  Stelletje krankzinnige lafaards, die alleen volstrekt onschuldige mensen kunnen doden en daar dan ook nog trots op zijn, die volkomen mislukte losers.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De grootste volkomen mislukte losers zijn de regeringen die hen mogelijk maakt !!

  Geliked door 1 persoon

 9. bigljohn zegt:

  Ik heb zo’n voorgevoel dat er iets op de planning van ISIS aanhangers staat met oud en nieuw.
  Oud en nieuw, het spreekt sowieso al tot de verbeelding, ook met Keulen nog in het achterhoofd. Want deze casus zijn we nog lang niet vergeten. Nu met oud en nieuw zullen op veel plaatsen drommen mensen bij elkaar komen, dus weer een uitgelezen kans voor ISIS aanhangers om toe te slaan op de mega feesten van – de ongelovigen -. Wij zijn benieuwd, en hopelijk (misschien wel valse hoop) gebeurt er niets !

  Like

 10. Elena zegt:

  Hmm…wel typisch dat ISIS de moslims oproept om aanslagen te plegen.
  Zou….het dan toch met islam te maken hebben?

  Like

 11. Johan zegt:

  Van mij mogen die moslims helemaal de tyfus krijgen. Nog een paar aanslagen en er breken rellen en oproer uit onder de bevolking. Dit gaat zo niet langer.
  Wanneer gaan die verdomde moskeeën trouwens dicht ? Dat zijn de primaire haatcentra van waaruit dit soort oproepen tot aanslagen de wereld ingestuurd worden.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Hoewel ik me afvraag waar die tering mohammedanen zich eigenlijk mee bemoeien, hoop ik op een serie zeer grote BOEMMMS! Misschien de énige manier om de gehersenspoelde ‘Gutmensch’ wakker te schudden. Héél misschien lukt dit dan; héél, héél, héél misschien.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Exact! Als er niets van dien aard gebeurt, redden we hetdoodleuk niet, zakken zo tegen de verkiezingsdatum de peilingen voor de PVV ook weer, moet je rekenen -let wel: Er zullen altijd PVV-stemmers blijven, maar omdat we alleen staan, hebben we nu eenmaal een mega-aanhang nodig om ergens te kómen- en verzinkt alles weer in lethargie! Dat decadente zooitje moet met haar neus op de feiten gedrukt worden, en dat kan vrijwel zeker alleen door middel van een catastrofe, bitter maar waar!
   Maar ik vrees het ergste, Tis’; ik begin steeds sterker te geloven aan die theorie van de UITVALHAVEN, als je snapt, wat ik bedoel.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Theresa Geissler 31 december 2016 om 21:09

    Tja Theresa, die veilige basis, die de mohammedaan hier heeft, geeft hij natuurlijk niet graag op; er valt trouwens elders nog genoeg te verwoesten voordat wij aan de beurt komen. Ik hoop dan ook op zeer grote aanslagen in andere Europese landen. Anders zegt de dwaas straks weer dat hij niet op de PVV stemt omdat het allemaal wel meevalt met dat ‘terrorisme’. Het vuur móét blijven branden!

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Tistochwat zegt:
    31 december 2016 om 23:21

    “”……Ik hoop dan ook op zeer grote aanslagen in andere Europese landen…….”
    Waarom nou weer “andere” EU-landen ?
    Ik zit steeds te hopen op “eentje” in NL, maar toch ook weer niet.
    HET ZIJN ALTIJD ONSCHULDIGEN, die getroffen worden.
    Er was trouwens eerder op de avond een klein “aanslag”[je] in Finland.
    Een of andere idioot reed express met auto op anderen in.
    Las het op ,n “alternatieve” Fr site.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 1 januari 2017 om 01:07

    Natúúrlijk hoop ook ik op een grote aanslag hier, maar dat doet de mohammedaan niet!
    Hij vernielt zijn uitvalsbasis, waar hij zó in de watten wordt gelegd, toch niet?!
    Hij kijkt wel uit!

    Like

  • Guardiacivil zegt:

   Ja de tijd is om, van mij ook veel BOEMS en als dit niet genoeg is dan met 5 van die RAMBO,s en een aantal punt 50 mitrailleurs het zooitje neermaaien.

   Like

 13. En ook al die tv-schotels die naar buitenlandse islamitische zender luisteren en die aanslagen goedpraten en de ‘ongelovigen’ van alles beschuldigen en dood wensen verbieden!!!

  Like

 14. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Geen aanslagen in EU-landen, wel in Turkkije, Istanbul in een nachtclub in de eerste uur van Nieuwe Jaar.

  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/01/Turquie3.mp4?_=1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s