Oud & Nieuw boodschap aan de welkomstklappers

screenshot_165

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag een jaar geleden vonden er massale overvallen door diverse immigranten op vrouwen in Keulen, Hamburg en andere Duitse steden plaats. Dat hoeft niet zo te zijn. Jullie kunnen daar verandering in aanbrengen! Jullie hebben het in de hand!

contra-magazine

Beste welkomstklappers,

Jullie waren de afgelopen maanden en jaren zo blij met iedere “gevluchte” (om het even of hij voor oorlog, terreur, slechte economische randvoorwaarden of gevangenisstraffen vluchtte), dat jullie de miljoenen mensen met zelfgemaakte “Refugees Welcome”-borden hebben begroet. Mensen, die het “beter” wilden hebben dan daar waar ze opgroeiden – wat immers ook begrijpelijk is. Op de een of andere manier wil immers ieder mens een goed leven hebben.

Maar in plaats van Duitsland vanwege de open grenzen en de ontbrekende selectie bij de immigratie in een politiestaat te veranderen en ervoor te zorgen dat vrouwen niet meer alleen of ongewapend Oud & Nieuw kunnen vieren, kunnen jullie, beste welkomstklappers en bordenschilders, er immers voor zorgen dat de mensen die vreedzaam willen vieren dit ook ongestoord kunnen doen.

Ja, jullie hebben het in de hand! Ga naar de Oud & Nieuw feesten, meng je onder de mensen en overal waar jullie de groepen jonge Noord-Afrikaanse en Arabische mannen zien, geef hen jullie goed gevulde portemonnees, spreid je benen en speel het buk-stuk voor deze zielige “gevluchte mensen”, die immers vanwege een beter leven naar Duitsland kwamen. Laat hen jullie naastenliefde zien, voordat ze deze opnieuw met geweld nemen. Daarmee leveren jullie een waardevolle bijdrage aan het vreedzame samenleven en de vochtig-vrolijke Oud & Nieuw feesten dwars door het hele land.

Hartelijk dank!

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door;
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Satire, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Oud & Nieuw boodschap aan de welkomstklappers

 1. Golden Girl zegt:

  met pek en veren op een plein zetten, onbenullige tutjes

  Liked by 1 persoon

 2. teun klein zegt:

  deze meiden zijn verzot op grote negers!!! deze dames hebben alle hersencellen getransporteerd en zitten nu tussen de benen waardoor het gezond verstand volledig is verdwenen !!! dank u wel ouders !!!

  Liked by 2 people

  • GT zegt:

   Deze meiden hebben een enorme haat tegen, hun autochtone medeburgers.
   Zeg je goedendag tegen zo iemand als ze met zo,n neger loopt breekt spontaan het klamme zweet uit met zo,n neuk nicht!

   Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Dat is een goed advies.
  Immers, vrouwen zonder gevoel voor eigenwaarde passen uitstekend bij rapefugees.

  Liked by 1 persoon

 4. teun klein zegt:

  gezien de hersencellen van deze lieve meiden niet meer op de juiste plek zitten ben ik bang dat deze dames niet meer het verschil voelen tussen een kalasnikov en een (ik blijf netjes )trompettertje,ik zou deze dames aanraden een kort rokje aan te trekken met niets er onder, anders krijgen wij een hoop klachten en processen omdat de slipjes naar beneden getrokken zij n!waardoor deze arme vluchtelingen aangeklaagd worden voor aanranden !! moeten wij de proceskosten aan de d666 rechters ook nog betalen ! door nu nog met zulke bordjes de islam te verwelkommen , na alle ellende die wij al meegemaakt hebben , zou ik liever een bordje zien met opsporing verzocht!!je moet wel heeeele hoge nood hebben om dit soort grote negers te ver welkommen!! zijn er geen jongens meer in duitsland met hersencellen die deze schatjes uit beeld halen !! waarom zegt u!! genoeg is genoeg!!

  Liked by 1 persoon

 5. Ron zegt:

  En om de normale vrouwen te beschermen die niet met deze borden in de handen stonden, men neme een honkbalknuppel mee.

  Like

 6. Allemaal hormonengedoe. Daarom stel ik voor om in navolging van de Wijzen uit het Oosten met hun harembediening en -beveiliging iedereen die in de politiek of de oorlogs- en zieligheidsindustrie iets wil doen of de welkomstklapper danwel -klapster uit wil hangen te castreren en wel net zolang tot ze het voorlezen van de Margriet bij de oudjes in het verzorgingstehuis het spannendste vinden wat ze ooit willen beleven.

  Liked by 1 persoon

 7. tippelaar zegt:

  Alle voorgaande reacties gelezen hebbend wordt ik toch en beetje verdrietig. Dit is niet om te lachten, ondanks het leuk aandoende woordgebruik.
  Schande dat er nog meiden met zulke borden over straat kunnen lopen zonder met bord en al verwijderd te worden uit de openbare ruimte. Een schop onder kunt geven en hun dat opschrift afpakken moet toch niet moeilijk zijn. Maar niemand doet dat. Omdat wij sukkels ons nog aan de wet houden die zulke dingen verbiedt. Die meiden piepen wel anders als hun welkomstboodschap begrepen wordt door de mannelijke asielzoekers om gratis en ongebreideld hun sexuele lusten op hen bod te vieren.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @ tippelaar, die drie domme meiden verdienen inderdaad een flinke schop onder hun achterwerken omdat ze (gelijk aan de meeste inwoners van stadjes uit het Wilde Westen in Lucky Luke) zowel bang zijn voor desperado’s maar ook enig respect en gastvrijheid voor hen koesteren daar de lafaards alles aan de boeven gaven en dezen hier niet eens over hoeven te dreigen!
   Maar zouden de dames, als zij in 1930 in Düsseldorf hadden geleefd, waar de Grote Depressie heerste, soms ook een bord hebben gedragen met daarop geschreven, “Peter Kürten, hartelijk welkom bij ons thuis!” en die kerel daarna voorzien hebben van taart met slagroom, koffie met koffiemelk en suiker, bonbons, witte wijn, een wienerschnitzel met gebakken aardappels, bloemen en cadeau’s?
   Ik heb zo het idee dat Kürten hen alledrie inderdaad had beroofd, verkracht, vermoord en met alle opgenoemde spullen ervandoor was gegaan! Die vent zou gewoon lak hebben gehad aan de aangeboden gastvrijheid, gelijk aan wat Adolf Hitler in 1941 had met de Oekraïners, Esten, Letten, Litouwers, Wit-Russen, Kaukasiërs, Russen, Kozakken, Tartaren, joden e.v.a. toen zij de Duitsers verwelkomden met borden waarop stond: “Heil Hitler!”, “Hitler, onze bevrijder!”, “De Duitsers zijn onze bevrijders!”, “Duitsers, welkom!” etc. opdat de opgenoemde volkeren hierna stank voor dank kregen van de nazi’s en dezen hen met vele miljoenen tegelijk afmaakten!
   Dat wordt dadelijk eveneens het lot van die gastvrije jongedames en als zij door bepaalde “vluchtelingen, asielzoekers, zielige moslims etc.” worden aangerand, verkracht, afgetuigd en vermoord zullen ze vast, bont en blauw geslagen en overdekt met pleister en verband, nog een keer door de straat lopen met een bord waarop staat: “Weg met vluchtelingen, asielzoekers, moslimextremisten, vrouwenhatende moslims enz.” want die kunnen we nou namelijk in geen miljoen jaar meer luchten of zien!”

   Like

  • teun klein zegt:

   KLOPT DE ONDERSTE REGELS!!!! DAARVOOR STAAN ZIJ ER JUIST!!!( WAAROM)ZIEN TE VEEL GROTE NEGERS OP NATUURFILMS WAARDOOR ZIJ NIET MEER TE STOPPEN ZIJN !! ZIJN NIET MEER AANSPREEKBAAR!!

   Like

 8. kruisridder zegt:

  Die migranten hadden die grietje beter wel kunnen aanranden…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s