Oud & Nieuw oorlog in het verrijkte Europa

screenshot_7

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

Een jaar na de nacht van de verschrikking van Keulen staat ons een tweede Oud & Nieuw te wachten “met gasten”. Terwijl de meeste mensen het afgelopen jaar nog overrompeld werden door het excessieve migrantengeweld, dient er deze keer niets aan het toeval te worden overgelaten. De veiligheidskrachten bereiden zich martiaal voor op de tweede Oud & Nieuw oorlog.

De dramatische woordkeuze gebruik ik met opzet. Want wat er vorig jaar op het Domplein en omgeving plaatsvond, waren niets anders dan openbare onlusten in grote stijl – een voorstadium tot burgeroorlog. Wat velen vanaf het begin vermoed hadden, werd uiterlijk in de Oudejaarsnacht 2015/2016 de bittere, treurige realiteit: vele immigranten zijn hier noch om bescherming voor vervolging te zoeken noch om zich op welke wijze dan ook positief in te zetten voor deze samenleving – nee, zij zijn hier alleen maar om te stelen, te verkrachten en hun vreedzame en goedhartige gastheren, de Duitsers, aan te vallen en te vernederen.

Opdat dat dit jaar niet weer gebeurt, wordt er in heel Duitsland bewapend. Op radio en tv worden berichten gebracht die herinneren aan de voorbereidingen voor een oorlogsactie. Er is sprake van “gepantserde voertuigen” en van “massieve betonnen versperringen” en “zwaarbewapende politie-eenheden” die “gemobiliseerd” werden. Voor het vreedzame vrolijke met elkaar van de culturen, dat altijd maar weer door de politiek en de media aan ons verkondigd wordt, is dus politiebescherming op legersterkte nodig, zodat de festiviteiten met betrekking tot Oud & Nieuw, die daarvoor tientallen jaren lang zonder deze militaristische poespas gevierd konden worden, ook maar in een enigszins veilig kader kunnen plaatsvinden.

Op de sociale netwerken hebben enkele cynici al weddenschappen lopen. Waar zal “Keulen 2.0” plaatsvinden en vooral, in welke omvang? Natuurlijk, Keulen zal dit jaar veilig zijn, per slot van rekening werd de stad grotendeels veranderd in een militair afgesloten gebied – maar bijna niemand twijfelt er aan dat het elders opnieuw tot massale overvallen zal komen. Veel mensen vrezen zelfs dat bepaalde elementen onder bescherming van de chaos van vuurwerk en beschonken uitgelatenheid nog veel ergere daden zouden kunnen plannen – de intensieve voorbereidingen van de veiligheidsinstanties bevestigen dit vermoeden.

Zo zal het ook niemand verbazen dat de officiële plaatsen waar Oud & Nieuw gevierd wordt te maken zullen krijgen met dramatische omzetdalingen. Wie daartoe ook maar enigszins in staat is, viert thuis met vrienden, of men ontmoet elkaar in verenigingsgebouwen. Openbare manifestaties worden gemeden, in ieder geval door diegenen die hun lijf lief is en nog een stukje verstand over hebben. Laten diegenen die na de nieuwe aanslag als papegaaien de holle frase van “we laten ons niet intimideren door de terroristen!” hun reet maar als doelwit aanbieden.

Het is vooral erg jammer voor jonge mensen, die er eigenlijk recht op zouden hebben om net zo vrolijk en onbekommerd in het openbaar te vieren zoals hun ouders dat 20 jaar geleden, ja, zelfs tien jaar geleden nog konden. Maar juist jonge vrouwen zullen er wel drie keer over nadenken of zij zich willen blootstellen aan het risico van een “Taharrush” (zoals Arabieren deze georganiseerde groepsverkrachtingen noemen) of elkaar toch liever privé in de vertrouwde kring ontmoeten. En als de jonge vrouwen wegblijven, dan doen dat ook de mannen van hun leeftijd.

Het recht van deze jonge mensen op onbekommerd feesten in het openbaar werd vorig jaar al op het altaar van de welkomstcultuur geofferd. Je kunt alleen nog hopen en bidden dat de komende nacht niet nog meer slachtoffers van de sowieso al lijdende bevolking eist.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Oud & Nieuw oorlog in het verrijkte Europa

 1. Guardiacivil zegt:

  De burgermeester van keulen Henriette Reker zegt “we mogen de vreugde van dit feestje niet laten bederven”.
  G verdomme kon ze dat vorig jaar niet bedenken terwijl ze wist dat al die gelukzoekers een groot gevaar betekenen.
  Dit soort mensen moet de burgers dienen. Stuur ze samen met die woestijnneukers terug, dan weet ze wat een feestje betekend en wat veiligheid betekend.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Italië zet zich met sluipschutters en drones schrap voor Oud en Nieuw.
  Na de aanslag met een vrachtwagen op een Berlijnse kerstmarkt zijn in diverse steden in Europa verhoogde terreurmaatregelen van kracht. In de Italiaanse hoofdstad Rome worden zelfs sluipschutters ingezet.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/12/europese-hoofdsteden-zetten-zich-schrap-voor-oud-en-nieuw-426434/

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Nou breekt mijn klomp zeg. Ik keek even op Bild.de. Iedereen die naar de markt in Keulen wil gaan wordt gefouilleerd. Gelet op de huidige situatie heb ik daar geen problemen mee. Een van de bewakers in het filmpje, een bebaarde moslim fouilleert echter autochtone Duitsers die met de handen in de lucht staan.

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Die foto! Tegen je wil betast worden door zo’n smerige, stinkende, wildvreemde, chocoladekleurige, rasta-neucqnikkert; BAH!

  Tja, idiote linkse “welkom-roep”-teefjes, als JULLIE dit overkomt, moet je niet gaan janken hè?

  Like

 5. Henk der Niederlander zegt:

  En dan even de realiteit.
  Deze ontplooing van politie militairen en andere ordediensten kosten een godsvermogen, want geloof nou niet dat al deze mensen niet liever bij familie thuis hadden gezeten met nieuwjaar dus die laten zich voor de volle meker betalen waar ze gelijk in hebben.
  Mogen we dit dan ook bij het kostenplaatje van de hele multicult onzin tellen.
  Ik denk van wel dus het is niet alleen het onderhoud van de gelukzoekers maar ook een massa subsidiesponzen ed. dan komt dit er ook weer bij.
  Ik vraag me trouwens af hoe het in Nederland gaat lopen in navolging van de vorig jaar gelopen ellende.
  Het is niet geheel onmogelijk dat hier hetzelfde zal gaan gebeuren als vorig jaar in een aantal steden in Duitsland.

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Donald leent Putin zijn vrouw al uit voor een ride. Dat gaat helemaal goed komen met meneer Putin en Herr vonTrumpf.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Wat een droomvrouw !
   Die zou Putin toch liever bestijgen dan zo’n stinkende knol .

   Voor vrouwen echter schijnt het een erotisch opwekkende happening te zijn zo’n rit op een paard , zo’n groot , harig , warm , schuddend beest tussen hun dijen .

   Bij een motorfiets werkt dat ook zo , alleen wat minder effectief .
   Ik rij motor , maar ik heb zelf altijd meer aan opwarming moeten doen .
   Mijn middelvinger is totaal versleten .

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 1 januari 2017 om 10:13

    “stinkende knol”

    Heb eens wat meer respect voor paarden, joh! Wát een laag-bij-de-grondse opmerking van je over zo’n dier.
    Flauw en weinig origineel ook, wat je beweert m.b.t vrouwen en paarden.
    Denk je nu dat men je een flinke vent vindt?

    Het zal wel weer een grapje van je zijn, maar ik kan het niet waarderen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Tistochwat zegt:
    1 januari 2017 om 12:58
    @ Harry 1 januari 2017 om 10:13
    “stinkende knol”
    /////////////
    Harry bedoelde te zeggen:”Ware het Killary geweest, inplaats van Melania”, achterop het paard, dan zou het paard er als de wiedew….

    vandoor zijn gegaan.

    Geliked door 1 persoon

   • Golden Girl zegt:

    rare gedachte dat paardrijden een erotische happening is, ik heb als kind paardgereden, dacht u dat je daaraan dacht, en idd wat Tistochwat schrijft een paard is een heel mooi dier, ik hou sowieso meer van dieren dan mensen wat die elkaar allemaal aandoen.
    Dan zal uw middelvinger wel niet aangenaam ruiken?

    Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Ja Golden Girl, mannen hebben soms vreemde gedachten, het zal wel door de hormonen komen dat ze vaak met seks bezig zijn en denken dat alle vrouwen dat ook doen.
    Vroeger moesten vrouwen in amazonezit paardrijden, ik kan me ook nog ovale fietszadels herinneren die speciaal voor op damesfietsen waren, of dat vrouwen niet met hun benen over elkaar mochten zitten…..??
    Wel raar dat mensen zoveel bizarre dingen in hun hoofd halen, en dat vrouwen verdacht worden van zaken die er niet zijn….ik geloof dat zoiets projecteren heet.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Golden Girl 1 januari 2017 om 14:50

    M.i. de meest edele paarden ter wereld; kijk deze eens zweven in draf:

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Harry,
    trek je van die kritiek van de andere kunnen helemaal niets aan.
    Ik ben het helemaal met je eens, paarden zijn alléén goed voor het frietvet.
    Frietvet is waar ze voor geboren zijn.
    Maar dáár kunnen ze ook wat van.
    Ik heb nog nooit lekkerder friet gegeten als friet in paardenvet gebakken.
    Ik wou dat hier toch even gezegd hebben.
    Heb lang gezwegen, maar nu moet het er uit!

    En inderdaad.
    De erotische bijverschijnselen waar die paarden ook prima in zijn, en waar die vrouwen zo graag voor vallen.
    Dat begon in die tijden van verval toen de vrouwen allemaal ineens schrijlings mochten gaan rijden.
    Nou dat was een heerlijke tijd voor die paarden. Dat kun je begrijpen.
    Vanaf die tijd krijgen we dat gezeur over het Goddelijke paard aangeleuterd.

    Persoonlijk rijd ik véél liever op een motorfiets.
    Daar kun je van op aan. Eenvoudig en mannelijk. Zo hoort het.
    Geen gehinnik aan je kop. Geen paardendrollen op je stoep.
    En je hebt geen last van erotische bijverschijnselen.
    Nee, geef mij maar gewoon ’n motorfiets.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Tistochwat.
    Als ik wat teveel gedronken heb loop ik ook zo.
    Kom ’s ’n keer langs, dan kan ik het je laten zien.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 1 januari 2017 om 20:06

    Tof man, lijkt me gaaf! Ik kwam je trouwens pas nog tegen, toen je op weg was naar de sportschool. Flink blijven trainen hoor! Het werpt z’n vruchtenal af!

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    En dan moet je weten dat dit nog in m’n goeie tijd was.
    Leuke jeugdfoto overigens…

    Geliked door 1 persoon

 7. hslot4 zegt:

  Ik had echt die gozer recht in zn bek gevraagd zie ik eruit als een kanker moslim zullen we jou eens even fileren ik bedoel fouileren sorry.
  Of gewoon heel hard Allah Uahkbar beginnen te schreeuwen en als ze dan vragen wat je doet zeg je gewoon ja ik wordt hier door een haatbaard/moslim gefouileerd dus ik denk ik neem het zekere voor het onzekere oor je het weet lig je in stukjes ……………heeft ie een rijbewijs ?

  Like

 8. We zullen niet gauw meer geschokt raken. Wat ik niet begrijp dat je in Duitsland gewoon een gaspistool kan kopen met traangas patronen.

  Like

  • kruisridder zegt:

   Ik kan het wel heel degelijk goed begrijpen. Het is een zeer goed afschrikmiddel en op zeer korte afstand kan zo’n wapen zelfs dodelijk zijn vanwege de gassen en de scherven die de loop verlaten. Een ideaal middel tegen al te opdringerige moslims met hun rattenpootjes. Ik heb er jaren geleden ooit eentje gehad…….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s