Van de “redding” naar de ondergang

s7h8npehzaptxyhsuj4m

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: Marcus Franz – Vertaling: E.J. Bron)

Het Europese grensbewakingsagentschap Frontex pikt dagelijks tot meerdere duizenden migranten op uit de wateren voor de Libische kust. Volgens een goed onderzoek van de “Basler Zeitung” zien de criminele mensensmokkelaars inmiddels af van schepen en zetten de migranten nu gewoon in rubberboten, omdat ze weten dat de marine van Frontex sowieso in het kader van het zogenaamde “Sophia”-programma constant voor de Noord-Afrikaanse kust patrouilleert om daar de mensen op te pikken – Frontex kan helemaal niet anders, ze wordt hiertoe wettelijk gedwongen.

Heel nuchter bekeken is daardoor nu een quasi officieel geregelde, echter desondanks illegale en constante migratiebeweging ontstaan, die dagelijks ongehinderd grote mensenmassa´s naar Europa transporteert. De cijfers variëren: de UNHCR spreekt van ca. 280.000 migranten, die in de eerste negen maanden van dit jaar (2016) op deze manier naar ons toegekomen zouden zijn. Federica Mogherini, de hoge vertegenwoordiger van de EU voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid, spreekt van 450.000 mensen die dit jaar in totaal uit Libië zouden komen. Frontex geeft aan dat er alleen al in oktober 38.000 mensen zouden zijn opgepikt. Diverse andere schattingen gaan er van uit dat er zelfs tot 750.000 mensen over zee in Europa zijn terechtgekomen – en dat sinds begin 2016.

De echte massa´s moeten nog komen

Een feit is, dat de aanhoudende stroom nog dramatisch zal toenemen, omdat de migratiedruk in Afrika enorm stijgt. In de landen van het zwarte continent staan volgens onderzoekers zoals Gunnar Heinsohn ongeveer 400 miljoen migratie-willige mensen klaar om te vertrekken naar Europa. Met welke agressie en kracht dit vertrek en het daaropvolgende binnendringen op ons continent gepaard zal gaan, konden we enige tijd geleden in de Spaanse enclave Ceuta in Marokko zien, toen ongeveer 400 zwarte Afrikanen in een georkestreerde actie over de grenshekken klommen.

Dat zijn ongetwijfeld verontrustende beelden, die ons een indruk geven van hoe in de nabije toekomst het dagelijks leven aan de buitengrenzen van Europa eruit zou kunnen zien. Er is van de kant van de EU namelijk nog steeds geen sprake van consistente activiteiten om de illegale toestroom te stoppen respectievelijk de buitengrens goed te bewaken. Ook over het simpele terugbrengen van de altijd generaliserend en foutief “vluchtelingen” genoemde migranten wordt niet gediscussieerd, want dat wordt steeds onmenselijk genoemd. Dat het veel onmenselijker is om miljoenen mensen met kwade gevolgen voor iedereen naar Europa te brengen, is onvindbaar in de wonderlijke gedachtewereld van de Brusselse migratie-ideologen en bureaucraten.

Is de massa-immigratie in werkelijkheid een groot vooropgezet plan?

Er wordt integendeel altijd van gesproken dat de EU ongeveer 50 miljoen migranten goed zou kunnen verdragen, ja, dat zij wegens demografische en economische redenen zou moeten streven naar dit aantal. Hoe treurig deze mooi geprate economische realiteit er dan uitziet, kun je aflezen aan de berekeningen van de objectief rekenende economen en aan de migratiekosten: in Oostenrijk kost d emigratie op dit moment meer dan € 2 miljard per jaar. En een voordeel voor de natie is niet te herkennen.

Afgezien van de Visegrád-landen, Spanje en het nog-lid Groot-Brittannië hebben de EU-leden hun staatkundige soevereiniteit in de migratiekwestie blijkbaar aan Brussel afgestaan. In Oostenrijk en Duitsland wordt er door de oppositiepartijen weliswaar gesproken over het sluiten van de grenzen, maar in werkelijkheid wordt hier niet aan gewerkt. Men wil immers niet echt tegenstand bieden aan Brussel en Merkel. Ook de vaak bijna martiale woorden van de verantwoordelijke Oostenrijkse ministers (Sobotka, Kurz en Doskozil) veranderen daar niets aan: er is geen sprake van activiteiten en handelingen om de bedreigende situatie duurzaam tot ontspanning te brengen. De solo van minister Kurz van Buitenlandse Zaken bij het sluiten van de Balkan-route was de enige daad die tot nu toe effect had.

Men hoeft dat niet te accepteren, men kan handelen

Wat moet er in principe gedaan worden? hoe moeten we ons als natie gedragen? Eerst moet de soevereiniteit van Oostenrijk weer hersteld worden en we moeten het probleem zelf aanpakken, totdat de al x maal gecommuniceerde Europese oplossing met de oprichting van Hot spots en het dichtmaken van de buitengrenzen eindelijk bewerkstelligd is (ook al lijkt het twijfelachtig dat deze doelen ooit realiteit worden). Tot dat moment zal een beveiliging van de natie Oostenrijk vermoedelijk alleen maar door middel van eigen rigoureuze grensmaatregelen te bereiken zijn.

screenshot_10

En natuurlijk moeten de EU en de Europese naties zich eindelijk gaan inspannen om met het centrum van de illegale volksverhuizing, namelijk met Libië, een diplomatieke oplossing tot stand te brengen, zodat de migranten in de eerste plaats helemaal niet vanaf de kust kunnen vertrekken. Hierover bestond al in april van dit jaar in Brussel het idee om migratiezones op Noord-Afrikaanse bodem in te stellen. Tot nu toe is er echter niets gebeurd, omdat de instabiele regeringssituatie in Libië nauwelijks houdbare verdragen toelaat. Om te zeggen “dat er dit jaar wezenlijk meer migranten uit Libië naar Europa komen, daar valt niets meer aan te veranderen”, zoals de Libië-gevolmachtigde van de VN, Martin Kobler, deed, lijkt veelmeer op een zelf-opgave.

Waarvoor hebben we legers?

Als er geen duurzame successen tot stand komen door middel van onderhandelingen, rest alleen nog de militaire interventie. Omdat de Europese landen door de aanhoudende migratiecrisis in hun structurele bestand worden bedreigd, is dat in ieder geval een legitiem middel – het gaat als je het objectief bekijkt om een daad van Europese zelfverdediging. De moed om dit uit te spreken, zou men als nationaal verantwoordelijk politicus bij elkaar moeten schrapen.

Als eerste maatregel is een militair ondersteund terugbrengen van de opgepikte illegale migranten onvermijdelijk – alleen al vanwege de signaalwerking naar de honderden miljoenen andere migratie-willige mensen in Afrika. De EU moet zorgen voor een Australisch geïnspireerde No-Way-politiek. Als dit gezamenlijk niet mogelijk is, dan moeten de individuele landen dit gewoon doen.

Deze humaniteit is een cynisme

Een ongehinderde en ongefilterde massa-immigratie, die ook nog door officials wordt ondersteund, mag niet bestaan. En men moet heel duidelijk zeggen: de actuele, in grote stijl verlopende invasie is een verovering van het continent Europa met andere middelen. Hierbij mag geen enkele verantwoordingsvolle politicus nog langer toekijken. We kunnen in het debat ook deze eeuwige “humanitaire” argumenten niet meer toelaten: het is definitief een perversie van de humaniteit en uiteindelijk alleen nog maar cynisme, wanneer de ooit eigen soevereiniteit van de naties opgegeven en de rechtsstaat door illegale migratie uitgehold en ad absurdum doorgevoerd wordt.

Geheel onpathetisch: Zo dreigt de ondergang

De maatregelen, die men aan ons op dit moment als “redding van vluchtelingen” verkoopt, zijn in principe niets anders dan bijdragen aan een onomkeerbare transformatie van Europa en zodoende activiteiten, die aan de ondergang van ons continent, zoals wij dit nu kennen, beslissend bijdragen. Dat kun je geheel zonder Europees pathos vaststellen – omdat het de realiteit is.

Bron:
http://info-direkt.eu
Auteur: Marcus Franz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Van de “redding” naar de ondergang

 1. teun klein zegt:

  ATENTIE mevrouw merkel doe alle eu mensen een groot plezier !! laat alle hersencellen operatief verwijderen aangezien u ze niet ten gunste van ons gebruikt !! dit is een dringende smeekbede van u volk!! wij zijn bereid alle kosten te betalen !!!!!

  Like

 2. teun klein zegt:

  wie stopt dit monster merkel die ons allemaal de dood in jaagt!!!!! er moet toch 1 eu leider tussen al die leiders zitten met gezond verstand!!!!! kent u iemand !!!! meld het ons !!!

  Like

  • Jade zegt:

   Merkel is slechts uitvoerder…
   U moet bij de rijke 1% zijn die alles bepaald.

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘ MILITAIRE INDUSTRIE PROFITEERT VAN VLUCHTELINGENTRAGEDIE’.( uit PROCESNIEUWS no110/ dec.2016,van Tribunaal voor de Verder, advocaten e.d. Tegen kernwapens) ………..NEDERLAND LOOPT VOOROP BIJ MILITARISERING GRENSBEWAKING.EU. Bedrijven uit de militaire en security Industrie profitieren fors van toenemende militarisering van grensbewaking,zo blickt uit het onderzoeksrapport ‘OORLOG aan de GRENZEN’ van STOP WAPENHANDEL en het TRANSNATIONAL INSTITUTE. Ook Ned.bedrijven en met name onderzoeksinstituut TNO profitieren mee. De NED.regering heeft een belangrijke rol Gespiele in de totstandkoming v.h.beleid om steeds meer militaire middlemen tegen vluchtelingen in te zetten. Een beleid dat leidet tot gevaarlijke vluchtroutes en meer slachtoffers. …………….Met name in de eerste Zeus maanden van dit jaar,toen Nederland coorzitter van de EU was,speelde de Ned.regering een voortrekkersrol in het opvoeren en militarisieren van Europese grensbewaking. De regering Zettel Stevie in op transformative van Europese grensbewakingsagentschap Frontex naar een Europese Greens-en Kustwacht met meer becoegdheden om zelf(militair) materiel aan te schaffen of lidstaten daartoe te verpflichten.Ook komt de Basis van de most reden migratiedeal met Türkije uit Nederlandse Kokerei. De NED.Eurocommissaris Frans Timmermans is op Europese Niveau EEN..van de hoofdverantwoordelijken voor het grensbeveiligingsbeleid. …..Diverse NED.bedrijven leveren materieel of Diensten voor grensbewaking .EASP( Schiphol) en Vigilance Eindhoven)Vieren in opdtacht van Frontex suveillancevluchten uit Bovendien de Middellandse Zee.Damen leverde schepen voor grensbewaking aan ALBANIE,BULGARIJE,het Ver.Koninkrijk en Roemenie. Laatsgenoemde levering werd gefinancierd door de EU.Onderzoeksinstituut TNO behoort tot de toen grootste ontvangers van EU-subsidies voor onderzoek(R&T) op het gebied van grensbewaking en grenscontrole………….De totale EU-financiering voor grensbeveiligingsmaatregelen van lidstaten door middle van de belangrijkste subsidieprogramma’s loopt op tot 4,5 Millard euro Füßen 2004en 2020. Grensbewakingsagentschap Frontex zag haar budget met 3688% toenemen tussen 2005 (6,3miljoen Euro) en 2016( 238,7 miljoen Euro) ..De militaire en Security Industrie is er ook in geslagd een groom deep v.d.316 miljoen Euro. EU-subsidie voor security-onder Zoek binnen te sleeping. In Nederland ontvingen 29 bedrijven en Instellingen het aufgellen decennium EU-Geld voor ontwikkeling van grensbeveiliging.Nederland levers personnel,schepen en vliegtuigen voor div.Frontex-missives en naam recent ook in NAVO-verband del aan een grensbewakingscommissie op de Middellandse Zee. Daarnaast versorgt de Können.Marechaussee trainingen voor Frontex in een special Trainingszentrum bij Schiphol en können medewerkers van Europese grensbewapeningsautoriteiten een master ‘Strategic Border Management’ Volgens aan de NED.Defensie Academie. …………….’ Het is cynics he dat diezelfde militaire Industrie die verdient aan oorlog en mensenrexhtenschendingen ook profiteert van het tegenhouden van mensen die Juist om die redenen v.uchten”, aldus Mark Ackerman,auteur van het onderzoeksrapport’Oorlog aan de Grenzen’.Vanuit Nederland gingen de afgelopen tien jaar voor Ruhm 1,7 miljard Euro Wappens naar het Midden-Oosten en Noordhoff-Afrika.Er werd onder meer Geleiers aan landen die betrogen zijn bij de oorlog in Jemen en aan landen die Wappens lever den aan strojdende Partien in SYRIE……Het Rapports ‘OORLOG AAN DE GRENZEN’ is te vinden op http://www.stopwapenhandel.org/oorlog Grenzen …06-09-16.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

 3. peter zegt:

  Beste Teun , er heeft kort geleden wel degelijk een operatie plaatsgevonden ,schedel is gelicht ,maar eronder was het compleet leeg ,de wetenschap staat voor raadsels .

  Like

  • teun klein zegt:

   kun je na gaan wordt dat mens ook nog zo als altijd in bescherming genomen !! haha de beste mop die ik de laatste tijd heb gehoord!! het laatste nieuws hierover is ?hoe is het mogelijk dat zij uberhaubt deze functie bekleed !!! ze willen alle mensen die op haar hebben gestemd , dringend verzocht om zich te melden!!! ,aangezien merkel de leider is vragen zij zich af wat er in de schedels van haar schaapjes zit !!hoe kun je nou op zo iemand stemmen !! waarschijnlijk zijn die ook allemaal leeg.!! aange zien zij de leider is heben de geleerden nog flink wat te doen !!zij staan voor een raadsel ,hoe zij aan de macht is gekomen!! ook haar achterban is helemaal van slag!!!iemand zonder inhoud aan de macht!!!hoe heeft dit kunne gebeuren !!!!gr

   Like

  • teun klein zegt:

   beste peter misschien is er nog hoop !! de eerste operatie heeft bij 1schaaoje plaats gevonden !! de verbazing was groot!!! er word nu onderzocht hoe dit schaapje met 1hersencel niet van merkel heeft kunnen winnen !! zij denken aan stemfraude !! om geen voor barige conclusies te trekken word eerst nog 1tje geopereerd!! er moet toch 1tje tussen zitten met meer hersencellen!!! wij wachten af!!!

   Like

   • teun klein zegt:

    het probleem van merkel is inmiddels opgehelderd !!! de ene proffessor vroeg wat voor een klein beesje dat was onder de schedel >andere professor zeer beslist EEN HERSENVRETERTJE wat doet die daar dan !!! andere professor HONGERLIJDEN!!

    Like

 4. louis-portugal zegt:

  teun de man die dat gaat veranderen begint al 20 januari in het Witte Huis.
  Eens kijken hoelang het gaat duren totdat Merkel alleen staat als haar vriendjes Obama met Killary helemaal niks meer te vertellen hebben.
  Het zal beginnen met het opheffen van de sancties tegen Rusland.

  Like

  • teun klein zegt:

   beste louis als trump aan de macht komt , zal er een hEEEEEEle boel veranderen !ten eerste is trump pro israel, en ziet in dat ruzie maken tegen poetin ons niet vooruit helpt !!!obama is pro islam en tegen israel . trump is voor israel en is tegen de islam;,gezien de daden die obama in het voordeel van de islam gedaan heeft(is ,zie het veto recht waardoor amerika israel liet barsten ,liet obama zijn ware gezicht zien)en dat zijn er nog al wat,mogen wij inderdaat blij zijn met trump!! trump zei o,a over de eu leiders are you crazy !!! jullie weten niet wie jullie met de open grenzen allemaal binnenlaten, en zit op dezelfde golflengte als wilders!!trump zei dat er geen islamiet meer in komt !!! en wees de eu leiders er op dat ze met de open grenzen de jihad strijders allemaal binnen laten !! dit vind trump on begrijpelijk!!ARE YOU CRAZY ALDUS TRUMP!!!dat zegt trump tegen de eu misleiders! HET IS 100% ZEKER DAT OBAMA MOSLIM IS!!!gr

   Like

 5. Henk zegt:

  Afghaanse tieners die kind verkrachtten mogen van Zweedse rechter in Zweden blijven want Afghanistan zou te gevaarlijk zijn.

  http://www.thelocal.se/20161231/swedish-judge-refuses-to-deport-teens-who-gang-raped-child

  Like

 6. Henk zegt:

  De Italiaanse regering heeft over “maar” 180.000 die voor de Libische kust zijn “gered”.

  http://www.thelocal.it/20161223/how-italys-tireless-coastguard-responded-to-busiest-ever-migrant-year

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Wij, de zogenaamde christenen, gaan aan onze eigen humanitaire opvattingen ten onder. Zolang wij niet de moed hebben om ons met de wapens in de hand, tegen de moslimhordes te verdedigen, zijn we ten dode opgeschreven. Als daarentegen de moslims de kans krijgen ( en die kans geven wij ze) dan maken ze ons af.

  Like

 8. Wandelaar zegt:

  In Duitsland slaat men altijd door naar het uiterste. In de vorige eeuw had je het mannetje met het snorretje die dacht dat hij de wereld kon regeren en doen wat hij wilde. Nu hebben we Frau Merkel die denkt dat zij het aan het rechte eind heeft en ook weer doorslaat naar het uiterst extreme tolerantiebeleid, ondanks dat de meerderheid van de bevolking hier tegen is. De Europesche linkse politiek had zich aan frau Merkel vast, die zegt: Befehl ist Befehl. Zij verdiend het echt om zeer snel te verdwijnen van het politieke toneel.

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Als wij, het vrije westen, niet het lef hebben om die bootjes lek te schieten en de opvarenden te laten verdrinken, (allemaal dus, inclusief vrouwen en kinderen), dan is de ondergang van het westen, inclusief Europa, een feit. Ook christenen mogen zich met geweld verdedigen tegen de moslimhordes die ons nu overrompelen. We zijn weer terug in de tijd van de kruistochten. Luister niet naar onze politieke huidige regeerders en aanverwante politici. Zij zijn door hun eigen christelijke principes en daarmee gepaard gaande lafheid, lam geslagen en niet in staat, ondanks hun grote woorden in de openbaarheid, europa te vrijwaren van de ondergang. “To be or not to be, thats the question”.
  15 maart 2017 valt in Nederland de beslissing. Of wij verder gaan naar het afvoerputje of dat er een stop ingeslagen wordt. Ik stem PVV. Doe mee!

  Like

  • Steven zegt:

   Tja..ik stem ook PVV, maar je zal wederom weer zien hoeveel zetels er ineens weer bij al die linkse partijen erbij zijn gekomen als het puntje bij paaltje komt.
   En ook al wint de PVV dan wil niemand met hem regeren (om hem zo op deze manier aan de kant te schuiven) zodat Rutte gewoon weer verder gaan gaan om de boel nog verder te verzieken!

   Like

 10. Guardiacivil zegt:

  De opmars van de islam is door Brussels nazibeleid door gestoten tot ver in Zweden. Het is onvermijdelijk dat de Kruistochten tegen dit alles vernietigend monster opnieuw spoedig zullen starten. Doen ze dit niet dan gaan er echt meer koppen rollen dan alleen van die onschuldige priester in een Franse kerk.
  Hier ziet u een kaartje van de opmars van de mohammedanen nog voordat de Kruistochten waren aangevangen.
  Vult u dit kaartje even voor u zelf met rode stippen in tot diep in Zweden. Dat is namelijk onze huidige situatie. Dagelijks komen er nog 500 per dag Europa binnen en nog erger is dat de eerste 400 jihadstrijders met hun commandant al in Europa is ondergedoken.
  Europese Burgers u leeft op een tijdbom die elk moment kan afgaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s