Goede raad voor het nieuwe jaar: Geef toch gewoon eens méér liefde!

screenshot_14

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Wat zijn jullie toch voor akelige mensen, als jullie niet begrijpen dat anderen óók graag rijk zouden zijn. Dat is volkomen begrijpelijk. Waarom willen jullie altijd vasthouden aan jullie verworvenheden in plaats van er iets van weg te geven aan andere mensen, die veel minder hebben dan jullie? Kunnen die er iets aan doen dat jullie zo veel hebben en zij helemaal niets? Het zijn mensen zoals jij en ik. Ze werden gewoon onder deze omstandigheden geboren en kunnen daar ook niets aan doen. Het had eenieder van ons kunnen overkomen dat hij in een arm land wordt geboren. Het is louter toeval waar men geboren wordt. Het heeft niets te maken met welk element men vertegenwoordigt en of men een rijker land nog niet verdiend heeft; dat is allemaal louter toeval.

Het universum selecteert niet uitgebreid en volgt geen universele wet, waarbij elementen die met elkaar overeenstemmen in bepaalde gebieden van dit Universum te vinden zijn. Nee, het complete Universum is een absolute chaos en alle elementen zijn kleurrijk door elkaar gegooid. Daardoor is de Duivel er ook in het Paradijs en God ook in de hel. Omdat alles in het Universum louter toeval is, niet gerangschikt, geen bepaalde elementen samengevoegd

Wij zijn allemaal één homogene massa die zich in níets van elkaar onderscheidt. Iedereen is gelijk. Zowel de Duivel als God. Er zijn totaal geen verschillen. Daarom is het ook om het even welke partner men neemt of welke kinderen men heeft. Men is naar believen inwisselbaar, aangezien in het Universum alles louter toeval is. Alle mensen zijn precies gelijk. Niets onderscheidt hen van elkaar. Daarom zien alle mensen er ook hetzelfde uit. Omdat ze allemaal hetzelfde zijn. Daarom zou men ook zomaar bij de buurman kunnen aanbellen en in diens woning gaan zitten en zeggen dat men vanaf nu zijn vrouw is en de andere vrouw, die zich daarin bevonden heeft, gewoon er uit gooien. Maakt geen verschil: We zijn allemaal gelijk. Als we zin hebben in andere kinderen, dan gooien we onze kinderen gewoon naar buiten en halen nieuwe van de straat, omdat we allemaal gelijk zijn.

We hebben geen land nodig, geen huis, geen kinderen en geen man, alleen voor onszelf. Dat is puur egoïsme. Ons land is van iedereen. Ons huis is van iedereen. Onze kinderen zijn van iedereen. Onze man/vrouw is van iedereen. Wij zijn van iedereen. Wie ons wil hebben, mag ons krijgen. Heel gewoon. Omdat we allemaal gelijk zijn.

Stel jullie daarom niet meer zo aan en geef jezelf toch gewoon weg aan iedereen die je wil hebben. Geef toch gewoon je huis aan iemand anders op straat en ga in zijn plaats de straat op. Geef je kinderen aan een stel dat geen kinderen kan krijgen. Wees niet zo egoïstisch. Werk toch eens voor anderen, niet voor jezelf. Het leven is zó geweldig als men gewoon alleen maar gééft. Als men niet meer aan zichzelf denkt, maar alleen nog aan alle anderen. Dat verrijkt. Dat maakt iemand pas werkelijk tot mèns. Houd eindelijk eens op met alleen aan jezelf te denken, want dan hebben alle anderen veel meer aan jullie.

Werk 24 uur per dag voor anderen. Geef ze alles wat ze verlangen. Jullie lichaam, jullie werkkracht, jullie land, jullie huis, jullie kinderen, jullie partner, jullie zelf, gewoon álles. Je zult zien, dat dit buitengewoon bevrijdt. Daardoor maak je de wereld tot een absoluut gelukkige plaats waar geen leed, geen armoede, geen geweld meer is. Wees de verandering, die je aan anderen wilt zien. Geef jezelf weg!

(Vertaler: En uiteraard sarcasme modus uit)

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Goede raad voor het nieuwe jaar: Geef toch gewoon eens méér liefde!

 1. Europa’s “goede terroristen”: misschien omdat ze de vernietiging van Israël willen?

  Nogmaals, de Europeanen lijken in Alice in Wonderland te zijn wanneer zij de Palestijnse zaken in het bijzonder en het Midden-Oosten in het algemeen overwegen. De hernieuwde poging van de Europese Unie om de Palestijnse islamitische beweging Hamas verwijderen van haar terrorisme lijst is een treffend voorbeeld daarvan.

  Onlangs, heeft een adviseur bij het Europees Hof van Justitie (EHJ) aanbevolen dat Hamas zou worden verwijderd van de EU zwarte lijst van terrorisme. In 2014 besliste het een na hoogste Hof van de EU dat Hamas van de lijst moest worden genomen om “technische” redenen. Het betoogde toen dat de opneming van Hamas niet was gebaseerd op bewijs, maar op de “feitelijke verdachtmakingen afgeleid vanuit de pers en het internet.”

  Echter, de Europese Raad ging in beroep tegen deze uitspraak, en voerde aan dat Hamas op de zwarte lijst van terrorisme moest blijven, daarbij verwijzend naar een besluit genomen in 2001 door de UK en de VS, dat zowel Hamas als de Tamil Tijgers had uitgeroepen tot terroristische groeperingen. Maar het recente advies van de adviseur van het Hof van Justitie verwierp dit argument. “De Raad kan niet vertrouwen op feiten en bewijsmateriaal gevonden in de persartikelen en op informatie van het internet,” zei de Advocaat Generaal Eleanor Sharpton. Ze legde uit dat de Raad zich niet op terroristenlijsten kon beroepen van landen (de Britse en Amerikaanse) buiten de EU. Lees verder >>> https://nl.gatestoneinstitute.org/9690/europa-goede-terroristen

  Like

 2. volksrechter zegt:

  Dat kan allemaal wel goed zijn verdelen enz…..maar waarom moet dat altijd van ene kant komen !
  Terwijl respectloos sommigen het zelf niet appreciëren hetgeen men hen geeft.
  Toch met deze een gezond en welvarend 2017 toegewenst.

  Like

 3. Liefde, geef ik nog maar beperkt. Mijn liefde gaat hoofdzakelijk nog maar naar de dieren, Daar geef ik ook mijn geld aan uit, wat ik zelf niet nodig. Dat verschrikkelijke vuurwerk wat maar niet beperkt op vaste plaatsen kan worden afgestoken. De knallen worden als maar harder en de dieren zijn alzo bang. Oogletsels, mogen we met zijn alle weer aan mee betalen. Er is weer zoveel vuurwerk verkocht dat de regering hiervan ook wel weer een graantje mee wil pikken. Let maar op er zullen wel weer wat verhogingen plaatsvinden van het een en ander.

  Geliked door 2 people

  • boorzalf zegt:

   Mijn kat was weer helemaal van slag, door dat klote vuurwerk.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik zet altijd overal een radio aan op een stevig volume en veel verlichting.
    1 kat slaapt er gewoon doorheen en mijn 2 andere katten hadden er nauwelijks erg in.
    Als ik dat niet doe, dan reageren ze wel wat schrikkerig.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Dat deed ik ook altijd voor Tobber, alle lamellen dicht en gordijnen ervoor zodat er geen flitsen naar binnen kwamen en gezellige muziek op harder niveau dan normaal, hij sliep door alles heen of kwam gewoon spelen.
    Het enigste waar m,n vriend van schrok was als hij langs het Afgaans schaapvel liep en ik trok er plots aan, hij een meter hoog sprong met drie keer een dikkere staart.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Marian van Cranenbroek 1 januari 2017 om 12:04

   Ik zeg altijd: zolang er nog vuurwerk gekocht wordt, zullen Rutte & Co de belastingen blijven verhogen. Uiteraard om de linkse hobby’s met ons belastinggeld te financieren.
   Ik erger me mijn hele leven al aan dat achterlijke geknal; gek word je ervan en het is voor mij niet te begrijpen dat lieden bevrediging vinden in het afknallen van vuurwerk.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Tistochwat, ik ben ook geen fan van vuurwerk, je schrikt je af en toe suf.
    wat ook niet te begrijpen is dat lieden bevrediging vinden van het afhakken van hoofden, levend mensen in brand steken, in kokend water smijten, en welke andere manieren nog meer om je medemens en helaas vreselijk veel dieren op afschuwelijke manieren te doden

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik zal het je nog sterker vertellen.
    Zolang als de katten en de honden nog loslopen en er nog duiven in de bomen zitten,
    zal het volk de straat niet op gaan.
    Spijtig, maar zo is het.

    Like

 4. JooJootje zegt:

  De slaven mentaliteit in optima forma.

  Like

 5. Janszn zegt:

  Leuk sprookje voor een nachtmerrie.

  Like

 6. Sammy zegt:

  Een rake sarcastische satire van de ‘linkse goedmensch’. Dit soort gedachtegangen is absoluut verwerpelijk. Ieder mens is gelijkwaardig maar niet gelijk! Ik word hier misselijk van. De oliebollen van gisteren komen al omhoog, ik moet snel naar het toilet…..

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Precies, we moeten gewoon toelaten dat wij en/of onze kinderen en kleinkinderen opgeblazen, verkracht, of op een andere manier gewelddadig behandeld worden.

  Of we moeten, net als Churchill het ons opdroeg – eventueel tot het bittere einde – vechten, om niet als slaaf te eindigen:

  “If you will not fight for right when you can easily win without blood shed; if you will not fight when your victory is sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a precarious chance of survival. There may even be a worse case. You may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.” Winston Churchill

  Like

 8. Jean zegt:

  Theresa, wij barsten van liefde voor onze vrouwen en kinderen, de reden waarom we ze overal willen beschermen voor achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij verkocht als islam.
  Zodra die smeerlapperij totaal verboden en verdreven is kunnen vrouwen, mannen en kinderen weer veilig leven in ons Europa, daarom zullen wij blijven strijden tot dat doel bereikt is en wij zullen uiteraard de lafaards die ons opgezadeld hebben met die perverse smeerlapperij een zware rekening voorleggen “die ze zullen gaan betalen”, de huichelaars komen ons de strot uit.
  Die lafaards zijn door iedereen bekend in elk Europees land, hopelijk zullen ze 2017 niet overleven, als ze overal verdreven zijn komt er gegarandeerd terug rust en veiligheid.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  De liefde gaat naar mijn vrouw mijzelf en mijn familie en we voelen ons hier heel goed bij.

  Like

 10. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  nivelleren is een feestje !
  .
  alleen moet de 1 wat harder nivelleren dan de ander…..

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Theresa had de ‘sarcasme modus uit verklaring’ er niet eens onder hoeven zetten. Het lag er te dik op. Zeker voor degenen die eerder stukken van Petra Raab hebben gelezen.
  In Europa, maar zeker in Nederland, hebben we onszelf de das omgedaan met doorgeslagen overregulatie.
  De gevolgen daarvan zijn bijna dagelijks zichtbaar. Hoeveel criminelen blijven niet op vrije voeten door fouten in de procesgang? Hoeveel criminelen moeten na zeer korte tijd al weer losgelaten worden omdat de tijd van toegestane hechtenis veel te kort is? Hoeveel gevaarlijk gekken lopen er vrij in de samenleving rond omdat gezaghebbende gekken de gekken niet gek genoeg vinden?
  Hoeveel hebzuchtige indringers lopen er niet in ons land van uitkeringen te genieten omdat de overheid geen kans ziet om ze terug te brengen naar hun land?
  Neem als voorbeeld het proces tegen Wilders. Wat een idiote stortvloed aan psychologische (pardon: psychiatrische) spitsvondigheden werden er niet aaneengeregen tot een procesgang van eindeloze duur om een NIEMANDALLETJE. minder, minder, minder Marokkanen. Het is te zot voor woorden.
  Wat dat andere voorbeeld betreft: De asielprocedure. In Afrika lachen ze zich drie slagen in de rondte. Met de meest onbenullige smoes (zeg leugen) kun je hier gratis leven. En dan ook nog in vergelijking met hun oorspronkelijke bestaan in Afrika een LUXE leventje.
  Het deel hebben aan de Nederlandse samenleving moet voorbehouden zijn aan mensen met een bij geboorte verkregen NEDERLANDSE nationaliteit of een voor 100% zuivere verkregen toestemming om hier te verblijven. Zo niet dan INTERNERING als afschrikking voor anderen die willen proberen om hier gratis te leven. En die INTERNERING mag soberder zijn dan het oorspronkelijke bestaan in Afrika !!!! En verantwoordelijke Nederlandse overheid, veeg je gat af aan de Europese regelgeving die deze misstand in leven houdt.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Daardoor is de Duivel er ook in het Paradijs en God ook in de hel. Omdat alles in het Universum louter toeval is, niet gerangschikt, geen bepaalde elementen samengevoegd

  Lijkt de koran wel. In de koran is ook niets gerangschikt op inhoud en logische gevolg trekking. Kortom een begrijpelijke lijn in het verhaal. De enige rangschikking die de koran gebruikt is de lengte van het vers. De lange verzen vooraan en de korte verzen achteraan. Dat is het dan. Logica zit niet in de Koran hoeft ook niet omdat moslims alleen maar memorizeren. Memorizeren zonder vragen stellen is de beste tactiek voor hersenspoeling. Je moet er wel vroeg mee beginnen zodat elke impuls tot oorspronkelijk denken voorgoed uitgeschakeld wordt.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Ho ho ho, de duivel is ver verwijderd van het hemelse paradijs. Het universum is oneindig en daarmee is het duivelse verblijf zo ver weg mogelijk verwijderd geschapen met de val van de engel Lucifer.
   Er kan zelfs niet gesproken worden over miljarden lichtjaren verwijderd, want dit zijn aardse begrippen.
   Er zijn er die willen doordringen in het Universele vacuüm om binnen te dringen, maar worden neergeslagen door strijders die dit vacuüm bewaken. Er zijn nog meer hele verre oorden die oude verdoemde geslachten herbergen.
   Het Rijk is zonder toestemming ondoordringbaar.
   En God heeft niets te zoeken in het minste niets betekende duistere oord.

   Soms is filosoferen over die grote oneindige ruimte geestontspannend.

   Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Ik heb recent geleden, in 2016, een 3D-tekenfilm over Zorro the Chronicles (Zorro de kronieken) aangetroffen en daarin was te zien hoe de boosaardige gouverneur van Los Angeles, Monasterio, niet bepaald veel liefde gaf naar zijn medemensen! Hij zag de indianen als minderwaardig, was ook niet bepaald dol op rijke en arme mensen aldaar waaronder Don Diego de la Vega (zogenaamd een rijke nietsnut maar niemand minder dan Zorro en hij daar de criminaliteit, terreur en corruptie steeds bestreed) en hij had zelfs de domme sergeant Garcia in dienst die wel op Zorro joeg maar eigenlijk het niet eens was met het schrikbewind van diens baas.
  Monasterium leek echter wel verliefd te zijn op de mooie tweelingzus van Don Diego, Ines de la Vega. Zij was een bloedmooie en zwartharige jongedame die op haar beurt een mooie vriendin had in de vorm van de even mooie en bruinharige Carmen Villalonga en deze was op haar beurt verliefd op Don Diego.
  In een bepaalde aflevering, ‘ The Treasure Map’ wilde Monasterio echter weten wie Zorro was en besloot hij om alle mannen in Los Angeles te laten arresteren, waaronder ook Don Diego en zijn “doofstomme” vriend Bernardo. Daarna liet hij Ines en Carmen “ontvoeren”, bracht hen beiden naar een afgelegen strand waar de beide jongedames op een rots moesten gaan zitten en werden hun handen op hun rug gebonden om zo als lokaas voor Zorro te gaan dienen! Deze kwam inderdaad opdagen en hij bevrijdde de beide meisjes om daarna zijn aartsvijand eens goed voor schut te zetten.
  Helaas zouden in het echt, als Monasterio was vervangen door ondankbare uitvreters, klaplopers, nietsnutten en aanranders onder de moslims, “vluchtelingen en asielzoekers”, de inwoners van Los angeles hen beslist NOOIT hartelijk welkom hebben geheten omdat ze daar vreemdelingen niet vertrouwden en ze hun vrouwen en meisjes niet wilden overleveren aan harteloze en liefdeloze monsters onder de opgenoemde groeperingen!
  Wie alleen maar haat kent, oogst en zaait en dus geen liefde zal daar uiteindelijk zichzelf mee vernietigen, gelijk aan kapitein Achab toen deze constant op Moby Dick, de witte walvis, joeg! Het idee om Moby Dick te zien als een symbolische vijand zoals de islam is me wat vergezocht daar deze walvis namelijk steeds werd opgejaagd door walvisvaarders en niet andersom en hen met tientallen tegelijk de dood injoeg! En wat mij betreft mag Moby Dick de boten van het opgenoemde uitschot tot zinken brengen in de Middellandse Zee en de laatsten hierna gezellig terug naar Afrika en het Midden-Oosten terug zwemmen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s