Hoezeer ondergraaft de CIA de media?

screenshot_19

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Wie de media controleert, heeft invloed op de publieke opinie en op de politiek. Ook de CIA is daarin geïnteresseerd – en infiltreert media rondom de wereld.

contra-magazine

Wat is de waarheid? Wat een leugen? Hoeveel halve waarheden en hoeveel desinformatie zitten er in al die mediaberichten – om het even mainstream of alternatief? Dat is altijd moeilijk te beoordelen wanneer men of niet zelf ter plaatse is of gewoon niet genoeg informatie heeft over achtergronden en mannen achter de schermen. Maar het medialandschap is en blijft belangrijk om informatie en nieuwsberichten te delen.

Ook al is het vertrouwen in de media in veel landen aangetast, toch dragen zij met de “gepubliceerde opinie” maar ook aan de publieke opinievorming en aan druk op politici bij. Dit is ook een van de redenen waarom investeringen in mediaondernemingen – ondanks diverse financieel verliesgevende zaken – altijd nog aantrekkelijk is. Meer nog is het vooral voor de geheime dienst interessant om medewerkers de mediaondernemingen binnen te sluizen om daarna doelbewust desinformatie en propaganda te verspreiden. Of goede contacten met de media-eigenaren zelf te onderhouden, opdat deze ook een navenante koers vertegenwoordigen.

Het is alom bekend dat de hele trans-Atlantisch georiënteerde media van Duitsland graag aan CIA-propagandaoperaties deelnemen (zie ook Kopp Online 2011 over de “Spiegel”). Behalve de gebruikelijke daders uit overtuiging zou er ook wel eens sprake kunnen zijn van enkele medewerkers die (gezien de Duitse geschiedenis en de geallieerde bezetting) ook voor de Amerikaanse geheime dienst werken en ervoor zorgen dat de media mooi “op koers” blijven. Ook bij “Global Research” werden vijftig feiten over de CIA en de media opgesomd.

Ook in Rusland zijn CIA-agenten in diverse media onderweg om daar desbetreffende berichten en meldingen in de kranten en op tv te lanceren. Hoe het met de Chinese media zit, is moeilijk in te schatten, waarbij echter het strenge regime hier “dissidenten” in het medialandschap nauwelijks toelaat. Er zouden ook daar echter genoeg “mollen” kunnen zijn, die op een gunstig moment geactiveerd kunnen worden om de in Washington gehate Chinese leiding ten val te brengen.

Het is moeilijk te zeggen hoeveel media in de wereld door de CIA (en andere geheime diensten) ondergraven werden. Maar gezien de vele mogelijkheden die een gecontroleerde pers biedt, kan men er van uitgaan dat het zeer veel zijn.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in mainstream-media, VS. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hoezeer ondergraaft de CIA de media?

 1. GT zegt:

  Straks komen de echte verhalen wat er zich werkelijk afgespeeld heeft in Duitsland naar buiten, wat we nu lezen, en mondjes maat naar buiten komt zegt mij al genoeg!Maar dat we gigantisch bedonderd worden ben ik volledig van overtuigd, terug naar Nederland straks horen we hem weer hoor onze lange neus trutte, hoe het mogelijk is dat er zo veel hulpverleners bedreigd en mishandeld zijn, hoe zou dat nu toch komen hé Rutte nu dat komt door dat beleid van jullie dat in slaap gesukkeld zooitje, optreden dat moet je doen en die lange lat recht op hun smoel rammen!
  Brandweer jullie water kanon wat kan deze leveren aan water druk, laat ons zeggen toch zeker 10 Bar aan water druk, nu zet deze volle bak op hun stoere lichamen eens kijken in notime kruipen ze in elkaar want ze worden letterlijk over de straat geblazen en hun vuurwerk door en door nat einde verhaal weg vuur werk, wat een land wat een land Rutte donder zo snel mogelijk op met je kabinet en nog wat betreft vuurwerk, consumenten vuurwerk einde verhaal, als je nagaat wat voor knallen je hoorde qua druk verplaatsing, is dat gewoon dynamiet gewoon mee stoppen.
  Het was in geheel Europa een grote tering zooi, en als je dat niet ziet ben je ziende blind en help je mee aan zelf vernietiging met jullie multiculti probleem, nogmaals we zullen zien wat er naar buiten komt,we zullen zien bereid je maar voor!

  Geliked door 1 persoon

 2. GT zegt:

  Een Kijk in Duitslands No-Go Zones: Deel 1 – Noordrijn-Westfalen
  door Soeren Kern
  1 Januari 2017
  Oorspronkelijk Engels Item: Inside Germany’s No-Go Zones: Part I – North Rhine-Westphalia

  Delen
  “In Berlijn en in het Noorden van Duisburg zijn er wijken waar onze collega’s amper hun auto durven te stoppen – omdat ze weten dat ze omsingeld zullen worden door 40 of 50 mannen.” Deze aanvallen wijzen op het opzettelijk uitdagen van de autoriteit van de staat – aanvallen waarbij daders hun minachting uiten naar onze samenleving.” — Rainer Wendt, Voorzitter van de Duitse Politiebond.

  “Ooit was Duisburg-Marxloh een geliefd winkel- en verblijfsgebied. Nu hebben groepen de straten voor zichzelf geclaimd. De politie is machteloos. De verpaupering van de wijk is een nachtmerrie.” — N24 televisie.

  De politie zegt dat ze gealarmeerd zijn voor de brutaliteit en de agressie van de groepen, waarvan gezegd wordt dat ze criminaliteit zien als vrijetijdsbesteding. Als de politie ertussen durft te komen, zijn er al honderden groepsleden voorbereid om de politie tegen te houden.

  Een verslag van 17 pagina’s, geschreven voor het NRW-staatsparlement, bracht aan het licht hoe Libanese groepen in Duisburg bepaalde wijken verdelen zodat ze hun criminele activiteiten zoals roof, drugshandel en afpersing uit kunnen voeren.

  “Verdere verzameling van data is niet legaal toegestaan. Zowel intern als extern is elke vorm van classificeren, dat gebruikt kan worden om mensen neer te halen, iets wat vermeden moet worden. In dit opzicht is het gebruik van de term ‘familieclan’ verboden vanuit de politie.” — Ralf Jäger, Minister van Binnenlandse Zaken, Noordijn-Westfalen.

  Twee politieagenten stopten een bestuurder die door rood reed. De bestuurder stapte uit de auto en rende weg. Toen de agenten hem inhaalden werden ze benaderd door meer dan 50 migranten. Een 15-jarige viel ene politieman aan van achteren en begon hem te wurgen, waardoor hij bewusteloos raakte.

  Ongecontroleerde massa-immigratie vanuit Afrika, Azië en het Midden-Oosten zorgt ervoor dat bepaalde gebieden in Duitsland veranderen in no-go zones – wetteloze gebieden waar de staat de controle over heeft verloren en waar inheemse Duitsers, waaronder de politie, steeds angstiger worden om te komen.

  De Duitse autoriteiten ontkennen standvastig het bestaan van zulke gebieden, maar geheime politierapporten, verklaringen van de politie tijdens hun dienst en anekdotisch bewijs van plaatselijke inwoners bevestigen allemaal dat delen van grote Duitse steden afgezakt zijn tot wetteloze plaatsen, waar criminele migranten de controle over de straten hebben weggenomen van de Duitse politie.

  Observanten zeggen dat de problemen gebagatelliseerd worden door de Duitse overheid, die honderdduizenden asielzoekers en vluchtelingen herplaatst heeft naar deze gebieden.

  Het nieuwsblad Bild en nieuwsmagazine Focus, met nog andere bladen, hebben meer dan 40 gebieden (hier, hier en hier) geïdentificeerd als ‘probleemgebieden’ (Problemviertel) door heel Duitsland. Dit zijn gebieden waar een enorm aantal migranten zit, er een hoog werkloosheidscijfer heerst en een chronische afhankelijkheid is van de verzorgingsstaat, dit gecombineerd met stadsverpaupering zorgt ervoor dat het incubators zijn voor anarchie.

  In een artikel genaamd ‘Ghettorapport Duitsland’ beschrijft Bild deze gebieden als “ontluikende ghetto’s, parallelle samenlevingen en no-go gebieden.” Deze gebieden betreffen: Berlin-Neukölln, Bremerhaven-Lehe/Bremen-Huchting, Keilen-Chorweiler, Dortmund-Nordstadt, Duisburg-Marxloh, Essen-Altenessen, Hamburg-Eidelstedt, Kaiselslautern-Asternweg, Mannheim-Neckarstadt West en Pforzheim-Oststadt.

  Het probleem van no-go zones is in het bijzonder accuraat in Noordrijn-Westfalen (NRW), de meest bevolkte staat van Duitsland. Volgens de Rheinische Post bestaan de probleemgebieden van NRW uit:

  Aachen, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Dorsten, Duisburg, Düsseldorf, Essen, Euskirchen, Gelsenkirchen-Süd, Gladbeck, Hagen, Hamm, Heinsberg, Herne, Iserlohn, Kleve, Cologne, Lippe, Lüdenscheid, Marl, Mettmann, Minden, Mönchengladbach, Münster, Neuss, Oberhausen, Recklinghausen, Remscheid, Rhein-Erft-Kreis, Rhein-Sieg-Kreis, Solingen, Unna, Witten en Wuppertal.

  In Duisburg komt agressieve criminaliteit door migranten uit het Midden-Oosten en de Balkanlanden steeds vaker voor, en dit zorgt ervoor dat bepaalde delen van de stad veranderd zijn in de facto ‘no-go zones’ voor de politie, dit staat in een vertrouwelijk document van de politie, die gelekt is naar Der Spiegel.

  Het verslag, geproduceerd door het hoofdkantoor van de politie in NRW, waarschuwt dat de overheid de controle verliest over probleemwijken en dat capabiliteit van de politie om de openbare orde te behouden ‘niet verzekerd kan worden’ op langer termijn.

  Duisburg heeft een totale bevolking van ongeveer 500,000 man en huisvest een geschat aantal van 60,000, voornamelijk Turkse, moslims. Het is hiermee een van de meest geïslamiseerde steden in Duitsland. In recente jaren zijn er echter duizenden Bulgaren en Roemenen (waaronder Sinti- en roma-zigeuners) bij komen wonen in Duisburg, waardoor het al snel een etno-religieuze melting-pot geworden is.

  Volgens Der Spiegel:

  “Er zijn wijken waar immigrantengroepen alle straten over hebben genomen voor zichzelf. De oorspronkelijke inwoners en werkende mensen worden geïntimideerd en de mond gesnoerd. Mensen die in de avond en nacht de tram nemen beschrijven hun ervaringen in die uren als een ‘levende nachtmerrie.’ Politiemannen, maar in het bijzonder politievrouwen, worden blootgesteld aan ‘erge vormen van agressie en disrespect.’

  “Binnen korter termijn zal er niets veranderen. De reden hiervoor is: het hoge werkloosheidscijfer, een tekortkoming aan vacatures voor immigranten zonder kwalificaties voor de Duitse arbeidsmarkt en etnische spanningen onder migranten…

  “Experts waarschuwen nu al een tijd lang dat probleemwijken om kunnen slaan naar no-go gebieden. De directeur van de Duitse politiebond, Rainer Wendt, heeft jaren geleden gezegd tegen Spiegel Online: “In Berlijn of in het Noorden van Duisburg zijn er wijken waar onze collega’s amper hun auto durven te stoppen omdat ze weten dat ze omsingeld gaan worden door 40 of 50 mannen.” Deze aanvallen wijzen op het opzettelijk uitdagen van de autoriteit van de staat – aanvallen waarbij daders hun minachting uiten naar onze samenleving.'”

  De Marxlohwijk in Duisburg, een van de meest problematische wijken in Duitsland, werd beschreven als ‘een herinnering aan het mislukte integratiebeleid van Duitsland.’ Meer dan de helft van de 20,000 inwoners van de wijk bestaat uit migranten. Ze zijn afkomstig uit meer dan 90 verschillende landen. Meer dan de helft van de inwoners van Marxloh leeft van een uitkering.

  In een verhaal met de titel ‘Duisburg-Marxloh: Hoe een Duitse Wijk Veranderde in een No-Go Zone,’ beschreef N24 televisie de verpaupering van het gebied:

  “Ooit was Duisburg-Marxloh een geliefd winkel- en verblijfsgebied. Nu hebben groepen de straten voor zichzelf geclaimd. De politie is machteloos. De verpaupering van de wijk is een nachtmerrie.”

  “De politie betreedt sommige delen van Marxloh enkel nog met versterking. Tientallen patrouilleauto’s zijn nodig voor de meest gewone botsingen. Veel te vaak worden ze omsingeld door een agressieve groep, er wordt op ze gespuugd en ze worden bedreigd. Vorig jaar werd de politie meer dan 600 keer uitgezonden naar Marxloh met vier of meer patrouilleauto’s. Deze zomer is de wijk nog verder verpauperd in een spiraal van geweld. Familieclans claimen de straten voor zichzelf. Inwoners durven amper naar buiten in de avond. Er barst geweld los door de meest kleine dingen.”

  Een gelekt politierapport toonde aan dat de straten van Marxloh in de handen zijn van Libanese clans, die de autoriteiten of de Duitse politie niet erkennen. Ze hebben hele straten overgenomen om illegale activiteiten uit te voeren. Nieuwe migranten uit Bulgarije en Roemenië dragen bij aan de problemen. Volgens Die Welt dienen de straten van Marxloh als een onzichtbaar verbond tussen etnische groepen. Inwoners praten over ‘de Koerdische straat’ of ‘de Roemeense straat.’

  De politie zegt dat ze gealarmeerd zijn voor de brutaliteit en de agressie van de groepen, waarvan gezegd wordt dat ze criminaliteit zien als vrijetijdsbesteding. Als de politie ertussen durft te komen, zijn er al honderden groepsleden voorbereid om de politie tegen te houden. Een vrouw ter plaatse die is geïnterviewd door Deutschlandfunk radio zei dat ze haar veiligheid niet zeker was: “Na het donker zou ik hier niet willen staan. Er zijn hier heel veel conflicten tussen buitenlanders, in het bijzonder tussen Libanezen en Turken.”

  De Rheinische Post publiceerde recentelijk een serie foto’s met de titel: ‘De Straten van Marxloh in de Avonduren.’ In een fotobeschrijving staat: “Normale inwoners mogen niet gezien worden ’s avonds op straat. Marxloh lijkt uitgestorven te zijn. In een andere beschrijving stond: “In de avond dansen er Roemenen op straat, uit het geluidssysteem in de auto komt luide muziek.”

  Een verslag van 17 pagina’s, geschreven voor het NRW-staatsparlement, bracht aan het licht hoe Libanese groepen in Duisburg bepaalde wijken verdelen zodat ze hun criminele activiteiten zoals roof, drugshandel en afpersing uit kunnen voeren. Deze groepen erkennen de autoriteit van de politie niet. Hun leden zijn mannen tussen de 15 en de 25 jaar en “bijna 100% van hen zijn bekend bij de politie.” De vernomen misdaden bestaan uit fysieke mishandeling, diefstal en roof.

  Het rapport beschreef de situatie in de Duisburgse wijk Laar, waar twee grote Libanese families de leiding hebben. “De straten worden eigenlijk gezien als een apart territorium. Buitenstaanders worden fysiek mishandeld, beroofd en belaagd. Ervaring wijst uit dat de Libanese clans “een paar honderd mensen in een hele korte tijd kunnen mobiliseren via een telefoontje.”

  Peter Biesenbach van de oppositiepartij Christendemocraten (CDU) zei: “Als dit geen no-go-gebied is dan weet ik het ook niet.” Hij heeft gepleit voor een officieel onderzoek om een echt overzicht vast te stellen van de criminele clans in NRW.

  De Minister van Binnenlandse Zaken in NRW, Ralf Jäger van de Sociaaldemocraten (SPD) wees het verzoek af omdat zo een studie politiek incorrect zou zijn:

  “Verdere verzameling van data is niet legaal toegestaan. Zowel intern als extern is elke vorm van classificeren, dat gebruikt kan worden om mensen neer te halen, iets wat vermeden moet worden. In dit opzicht is het gebruik van de term ‘familieclan’ verboden vanuit de politie”

  In Gelsenkirchen hebben Koerdische en Libanese clans de leiding over de straten, sommige daarvan zijn wetteloze zones geworden die steeds vaker niet te betreden zijn voor Duitse autoriteiten. Bij een van de incidenten was de politie aan het patrouilleren in een zuidelijk gebied van de stad toen ze ineens omsingeld en fysiek mishandeld werden door meer dan 60 clanleden.

  Tijdens een ander incident stopten twee politieagenten een bestuurder die door rood reed. De bestuurder stapte uit de auto en rende weg. Toen de agenten hem inhaalden werden ze benaderd door meer dan 50 migranten. Een 15-jarige viel ene politieman aan van achteren en begon hem te wurgen, waardoor hij bewusteloos raakte. Er was een groot aantal politieagenten en pepperspray nodig om de orde te herstellen.

  De politie van Gelsenkirchen waarschuwde: “Helaas worden politieagenten en andere hulptroepen steeds vaker blootgesteld aan vijandigheid, beledigingen en zelfs mishandelingen in Gelsenkirchen.”

  Seniorleden van de Gelsenkirchse politie hielden onlangs een geheime bijeenkomst met vertegenwoordigers van drie Arabische clans om een poging te doen tot ‘het cultiveren van sociale vrede tussen Duitsers en Libanezen.’ Volgens het politierapport die gelekt was naar de lokale media, lieten de clans het politiehoofd Ralf Feldmann weten dat “de politie de oorlog met de Libanezen niet kan winnen omdat ze in de minderheid zijn.” De clanleden voegden hieraan toe: “Dit heeft betrekking op iedereen in Gelsenkirchen, als wij dat willen.”

  Toen Feldmann ze tegensprak door te zeggen dat hij versterking zou inzetten van de politie om hun illegale activiteiten te stoppen, lachten de clanleden hem uit in zijn gezicht en zeiden ze dat ‘de overheid’ niet genoeg geld bezit om het aantal politieagenten in te zetten die nodig zijn om de Libanezen te confronteren.”

  Volgens het politierapport moeten Duitse autoriteiten zich niet vastklampen aan illusies over een zogenaamde machtsbalans: “De politie zou verslagen worden.”

  Lokale politicus, Gregor Golland heeft een oproep gedaan aan de politie om beter bewapend te zijn zodat ze kunnen kampen met deze gang van zaken: “Zodra criminele parallelle samenlevingen de overhand krijgen, moeten onze politieagenten beter bewapend zijn – op een permanente basis.”

  “Een ander gelekt politierapport bracht aan het licht dat de clans de “uitvoerende belichaming zijn van een bestaand parallel legaal systeem voor zelfberechtende zaken tussen grote Koerdische en Libanese families in het westelijk Ruhrgebied.” Deze clans “minachten de politie en Duitse rechtbanken” en “handelen hun zaken af op hun eigen manier.”

  De Frankfurter Neue Presse bericht in een artikel genaamd “Wijken in NRW: No-Go Zones en Parallelle samenlevingen, dat de Gelsenkirchse wijken Bismarck, Rotthausen, Ückendor en gebieden rond het centrale station op zijn gesplitst door Koerdische, Libanese en Roemeense clans. In deze gebieden “claimen de clans aparte straten voor zichzelf.” Dit zijn gemeenten met een hoog aantal buitenlanders en migranten. Wegens de buitensporig hoge jongerenwerkloosheid zijn deze gebieden een put van hopeloosheid en vrees, die de inheemse Duitse populatie al lang geleden achter zich heeft gelaten.

  In een interview met Focus, waarschuwde Arnold Plickert, hoofd van de politiebond in Noordrijn-Westfalen, voor het gevaar van no-go zones in Keulen, Dortmund, Duisburg en Essen. “Tientallen rivaliserende rockergroepen evenals clans van Libanese, Turkse, Roemeense en Bulgaarse afkomst vechten voor suprematie over de straten,” zei hij. “Ze bepalen hun eigen regels; de politie heeft hier niets meer te zeggen.”

  Tijdens een toespraak aan Deutschlandradio Kultur, voegde Pickert toe: “Zelfs met de meest onschuldige auto-ongelukken of identiteitscontroles worden de politieagenten al snel omringd door grote groepen jonge mannen met een buitenlandse achtergrond. Lichamelijk contact, beledigingen en fysieke mishandelingen komen vaak voor.”

  Op 6 oktober ontmoetten meer dan 400 inwoners van de Altenessenwijk in Essen de lokale politici tijdens een uitgezonden ‘gemeentebijeenkomst,’ om te discussiëren over de toename in geweld en criminaliteit in het gebied. Inwoners klaagden dat de politie vaak weigert om te antwoorden op oproepen voor hulp en smeekten de stadsofficieren om de orde te herstellen. Een inwoner zei: “Ik ben hier geboren en ik voel mij niet meer veilig.”

  Stadsofficieren wezen de klachten simpelweg af. Burgemeester Thomas Kufen zei: Altenessen is geen no-go zone, de mensen hier zijn gewoon boos.” Politiehoofd Frank Richter voegde toe: “Ik word zo moe van het gepraat over no-go zones in Essen.” Hij stond erop dat Essen en Altenessen volledig veilig zijn.

  De politie houdt de wacht in Essen, Duitsland, op 9 april 2016, bij de plaats van een moord waarbij iemand is doodgeschoten. (Afbeeldingsbron: WDR video screenshot)
  In een interview met Der Westen werd aan de politiecommissaris van Osnabrück, Bernard Witthaut, gevraagd: “Zijn er in stadsdelen – bijvoorbeeld in het Ruhrgebied – wijken en huisblokken die ‘no-go-gebieden zijn,’ waarmee bedoeld wordt dat ze niet langer geschermd kunnen worden door de politie?” Hij antwoordde:

  “Elke politiecommissaris en Minister van Binnenlandse Zaken zal het ontkennen. Maar uiteraard weten we waar we kunnen komen met de politieauto en waar, in de eerste instantie, alleen met de pantserwagen. De reden daarvoor is dat onze collega’s zich niet langer veilig kunnen voelen met z’n tweeën, en moeten vrezen dat ze zelf slachtoffers worden van criminaliteit. We weten dat deze gebieden bestaan. En wat erger is: in deze gebieden resulteren misdaden niet langer in vervolgingen. Ze staan er alleen voor. Alleen in de ergste gevallen krijgen wij als politie er iets over te horen. De macht van de staat is volledig uit beeld.”

  Soeren Kern is een Senior Fellow bij de in New York gevestigde Gatestone Institute. Hij is tevens Senior Fellow voor Europese Politiek bij de in Madrid gevestigde Grupo de Estudios Estratégicos/ Strategische Studiegroep. Volg hem op Facebook en op Twitter.

  Geliked door 1 persoon

 3. Luchtpint zegt:

  in-fil-treer – in-fil-traat

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  We kennen en weten allemaal hoe 40 jaar geleden bepaalde wijken in NY waren, met hetzelfde verhaal. Duitsland zal anarchie ondervinden in de meest ernstige vorm.

  Like

 5. Onno zegt:

  SS psychopaat prins Bernhard is in 1945 ook maar meteen psychopathische ‘deep state’ USA/GB agent geworden vanuit zijn Reichssicherheitshauptamt functie (alles beter dan de galg t.g.v. Neurenberg en ‘if you can’t beat ‘m, join them’) en het is dan ook niet gek dat de Nederlandse CVD (Centrale Veiligheidsdienst) is weggedrukt en de de amateuristische BNV (Bureau Nationale -prins Bernhard/CIA- Veiligheid) de zaak heeft overgenomen en later is geprofessionaliseerd tot de PB BV BVD en de A(PB BV) IVD.

  Uiteraard krijg je hier dus via de MSM een psychopathisch ‘deep state’ CIA wereldbeeld voorgeschoteld en krijg je met name (maar onder andere) niets gepubliceerd over ijskoude gruwelijke en grootschalige oorlogsmisdrijven begaan tegen de Europese bevolking door deze extreem naargeestige knevelaars onder dekmsntel van democratie.

  Like

 6. Jan zegt:

  Alles is gelogen in Amerika onder de Rode Gardisten, aka Democraten

  Report: FBI Never Asked for Access To DNC Servers It Says Russia Hacked…


  Six months after the FBI first said it was investigating the hack of the Democratic National Committee’s computer network, the bureau has still not requested access to the hacked servers, a DNC spokesman said. No US government entity has run an independent forensic analysis on the system, one US intelligence official told BuzzFeed News.

  “The DNC had several meetings with representatives of the FBI’s Cyber Division and its Washington (DC) Field Office, the Department of Justice’s National Security Division, and U.S. Attorney’s Offices, and it responded to a variety of requests for cooperation, but the FBI never requested access to the DNC’s computer servers,” Eric Walker, the DNC’s deputy communications director, told BuzzFeed News in an email.

  https://www.buzzfeed.com/alimwatkins/the-fbi-never-asked-for-access-to-hacked-computer-servers?utm_term=.eog8E6qQv#.twbRWGd9a

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s