Politie Keulen: ‘Groepen Noord-Afrikanen waren net zo agressief als in 2015/2016’

screenshot_26

(Door: Bert Brussen)

Etnisch profileren op Noord-Afrikaanse jongeren ‘heeft nieuwe problemen voorkomen’

Dat de afgelopen jaarwisseling in Keulen vrijwel zonder problemen is verlopen komt volgens de politie in Keulen door de harde maatregelen die dit jaar zijn genomen. “Dat de nacht zonder dramatische voorvallen is verlopen, komt ook doordat de politie in de avond al een paar honderd jonge mannen in het oog hield die via het station onderweg waren naar het stadscentrum”, zo liet de Keulse politiecommissaris Jürgen Mathies tijdens een persconferentie weten. Vrijwel alle van deze ‘paar honderd jonge mannen’,  in totaal zeker 650 man, waren van Noord-Afrikaanse afkomst.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Politie Keulen: ‘Groepen Noord-Afrikanen waren net zo agressief als in 2015/2016’

 1. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  kan me niet voorstellen dat nu 100% is voorkomen, dat lijkt me stug, de “incidenten” zullen waarschijnlijk komende weken wel binnendruppelen, ik wacht af….

  Geliked door 1 persoon

  • hslot4 zegt:

   والدتك لديها شارب

   Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    hahaha lol, jouw moeder zeker ?

    Like

   • A.J. de Koning zegt:

    Ik begrijp niet goed waarom al die arabische teksten boven sommige brieven, ik kan het niet volgen want ik ken gelukkig geen arabisch maar ik gruw ook nog van dat soort volk en teksten.

    Like

   • abouneenee zegt:

    Ik begrijp uw zorgen, hslot4 zei “je moeder heeft een snor” in ’t Arabisch . Naast de naam van tjonge staat: “Mohammed is een travestiet”. bron: https://translate.google.com 😉

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Hartelijk dank.
    Ben blij dat jij ons tenminste helpt bij ons probleem, want ik voel me echt niet meer thuis
    op deze site als ik zie dat er steeds meer met Arabische teksten wordt gegooid.
    Als blanke weet ik niet wat ik lees.
    Er staat meestal “Neuk je moeder…! ” want dat zijn in het algemeen de enige woorden die het Arabisch rijk is maar toch… Je weet het niet zeker.
    In het bijzonder nadat je schreef dat er momenteel sinds 624 n.Chr. in een rotswand in de pneumatologische grotten van Algiers in het Harzgebergte een nieuwe tekst is ontdekt die met de blote hand in de Alamitische kalksteen was gegroefd:
    “Je moeder heb ’n snor…!” Kijk, als het die richting uitgaat kunnen we stellen dat we worden ondergesneeuwd. Zo simpel is het.

    Nog even en we moeten onze reacties eerst laten checken bij de consul van
    Saoedi-Arabië, alvorens de Heer Bron er zijn handtekening onder zal mogen zetten…!
    Dat dit mij, en met mij vele anderen een gruwel zal zijn, zal duidelijk zijn.
    Ik hoop dan ook dat wij in het nieuwe jaar deze angstaanjagende tekenen van een voortschrijdende islamisering bij onze eigen Bron zelf, met kracht zullen kunnen keren.

    Geliked door 2 people

 2. abouneenee zegt:

  In Japan is men nog onbewust van de realiteit:

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Ja wordt ongetwijfeld onder de pet gehouden met een media blackout zelfde als de kerstmarkt Berlijn je ziet maar een interview thats it 50 slachtoffers met familie en maar een geinterviewd ouder echtpaar .
  i call bullshit .

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Vanuit heel duitsland heeft men agenten moeten laten aanrukken om in Keulen tijdens Silvesterabend, de veilgheid van de daar aanwezigen te garanderen. Hoeveel agenten zijn er morgen en overmorgen nodig? Deze schijnveiligheid kan zo niet doorgaan. Zowel in Duitsland als in Nederland, doet men aan symptoombestrijding. Het helpt dus niets al die agenten geconcentreerd op 1 plek. Wat wel helpt is het volgende. Alle asielzoekers zonder verblijfstitel, zonder tussenkomst van de rechterlijke macht of hoger beroep of bijstand van een advocaat, interneren in een door het leger bewaakt kamp, met een minimaal regiem zonder faciliteiten zoals radio, tv. internet, smartphone,geen bezoek, geen contact met familie, alleen brieven via het rode kruis. e,d. Lieden die terug willen naar hun land van herkomst vragen daar zelf om en worden zonder financiële tegemoetkoming uitgezet. Degenen die niet terug willen of kunnen, blijven geïnterneerd, hoe lang dat ook duurt. Komt iemand toch terug, dan weer internering voor onbepaalde tijd. Dat dit systeem werkt is wel bewezen in WOII, alleen moeten de politici, die ons nu naar de bliksem jagen, het lef hebben en de politieke wil om effectieve wetgeving hiervoor in te voeren,

  Geliked door 3 people

 5. Ach, Duitsland heeft moet eerst weer nadenken. Wat mag wel en wat mag niet naar buiten gebracht worden. Dat horen we nog wel een keer.

  Like

 6. Elena zegt:

  650 dobbertneuqnegerts konden mooi niet bij de meisjes en vrouwen komen.
  650 dobbertneuqnegerts hadden zich verheugd op fickie fickie te doen.
  650 dobbertneuqnegerts waren hevig gefrustreerd.
  650 dobbertneuqnegerts zouden op een bootje terug naar de Middelandse Zee moeten.
  650 dobbertneuqnegerts maken mij kotsmisselijk.

  Geliked door 2 people

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   650 dobbernegerts nemen ander keertje wel weer wraak waarschijnlijk !

   Like

   • Ron zegt:

    Maar dan is er geen fouillering en hebben de autochtone boys allemaal honkbalknuppels meegenomen.
    Of vergis ik me nu in de Duitse boys en laten ze dit weer allemaal ongehinderd gebeuren?

    Like

 7. delamontagne zegt:


  Michael Gehrmann @mge_de
  Zülpicher Straße – eine von Kölns Feiermeilen. Um 23:00 Uhr an Sylvester. #silvester2016 in #Köln
  23:21 – 31 Déc 2016 · Hürth, Deutschland

  Like

 8. Ron zegt:

  Op Fenixx zag ik een bericht dat de rapefugees zich waarschijnlijk in Dortmund hebben uitgeleefd in plaats van Keulen.

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Wellicht waren de dames hopelijk ook veelal beter voorbereid en hadden ze een overlevingsmes aan de binnenkant voor een flinke stoot net onder het borstbeen van de opponent, mocht het nodig zijn……

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het allerbeste is het zogenaamde BH-holster.
   Dit met fluwijn gevoerde holster bergt een klein formaat Smih and Wesson, kaliber 9 mm-pistool met 5 patronen. Op de korte afstand onmiddellijk dodelijk door extreme schade van uittredende patronen.
   Pistool ligt met ëén vloeiende beweging klaar voor aktie in de hand, en zorgt voor ultieme oplossing van elk probleem.

   Geliked door 1 persoon

 10. Flo zegt:

  En die 650 en resterende 1000en getinte ratten gaan ook in 2017 weer door, tot……….

  Like

  • abouneenee zegt:

   tot niets, de heersende elites zullen hen niets in de weg liggen, voor hun is het een “ver van m’n bed show”. Zij willen onder geen beding rekenschap afleggen voor het gestruisvogel dat zij en de hunnen al done sinds hun geboorte. Het is net een erfelijke chronische aandoening, althans dat houden zij zichzelf voor. Ook zij kunnen veranderen, meegaan met hun tijd, maar daarvoor is het wel de grootste noodzaak dat er op de PVV gestemd gaat worden. Waarom al die vijandigheden tegen Rusland? Wat hebben zij ons gedaan, het is waarschijnlijker dat wat voor hack dan ook uit Nederland gekomen is, maar toch blijft juist De Telegraaf dit een Russische hack noemen, terwijl de Tor-server via welke de hack zou zijn uitgevoerd absolute anonimiteit garandeert volgens de beheerder ervan. “Innocent until proven guilty”, gaat voor de Russen niet op, dat beetje mensenrechten gunt Obama ze nooit. Trumps is de beste uitslag, Clinton zou zeker een oorlog zijn begonnen tegen de Russen, de uitslag van die oorlog zou onzeker zijn geweest, maar de Clintons zouden dan in ieder geval weer een hoop ellende gezaaid hebben en daar het gaat in die kringen alleen om wie van de chaos kan profiteren…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s